סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:07 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 446 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 11:43 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
satriani כתב:
מצד שני הלייקרס מול ממפיס טסו 3.5 שעות לממפיס שזו למעשה קבוצה בחוף המזרחי, בעוד גולדן סטייט עלו על אוטובוס לסקרמנטו.
לא יודע כמה זה משנה. הלוחמים גם זקנים.

זה נכון וגם כמה שאנחנו תופסים אותם כזקנים חוץ מלברון ודיוויס שאר הסגל מתחת ל27 נראה לי.
אבל זה חוזר לכמה הלייקרס בתור קבוצה חדשה מצליחים להסתמך על שיטה כטבע שני כמו גולדן ומצליחים באופן רציף לכפות את הסגנון והיתרונות שלהם על היריבה.
בינתיים נראה שזה נק׳ תורפה ובכללי גודלן קבוצה ביתית טובה מאוד ולקחת משחק חוץ באחד מהראשונים ישנה את הנראטיב של הסידרה בשבילם גם מנטלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 11:52 pm 
Senior

uriel17 כתב:
חח פתאום סבוניס שחקן נוראי
מאניה דיפרסיה

טירוף לחשוב ששחקן כל כך חלש עבר בטרייד עבור אחד הגארדים הכי מבטיחים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 01, 2023 11:53 pm 
Freshman

הנווט כתב:
B.Grant44 כתב:
הנווט כתב:
צודק עמוס לגבי זה שההגנה התעלמה ממנו לחלוטין כשהוא רחוק מהסל, לפעמים הוא קלע את החצי מרחק הארוך אבל הוא יהיה חייב להכניס את לרפטואר כדי שהגנות פלייאוף יצטרכו להשאר ״honest" עליו מה שנקרא.
זה בטח לא הופך אותו לשחקן רע והוא היה חלק ענק מהעונה והפלייאוף המוצלח, אבל בסדרה הזו התברר סופית שהם צריכים איזה לוני משלהם (בטח חשבו שהולמס יהיה בתפקיד הזה).
לא רואה איך הוא משחק עם לופז התקפית או במה קוזמה היה עוזר לעצור את לוני אבל קוז, פלאמלי (פנוי) ועוד איזה חיזוק של פויינט ווטרן (נגיד קונלי) והם מתקדמים עוד שלב.

קטע, כי הם ושארלוט דווחו בתור קבוצות שהתעניינו בהחתמת לוני בקיץ האחרון.
לופז התקפית זה קלעי שלשות במהותו, אז למה שהשילוב לא יעבוד?

הוא הכניס את זה למשחק ובשלב מסויים זה היה יותר מחצי הזריקות שלקח מאז שהתחיל לשלש, אבל לדעתי הסיבה שזה היה נראה כ״כ טוב העונה זה כי הוא הגיע לאיזון מצויין בין משחק פנים וחוץ. עונה שעברה למשל הוא היה על 21% בפלייאוף, וסביבות ה30% בכמה מהאחרות, לא יודע כמה אפשר להסתמך על זה בפוסט סיזן.
ברגילה זה יכול לעבוד אבל סיכוי טוב ששני גופות גדולים כאלו בפלייאוף ינטרלו אחד את השני או יהוו מיס מאצ׳ים מול סמול בול של יריבות ואז מה, לחזור לבארנס ב4...

במילים אחרות לופז אחלה תוספת אבל לא רואה אותם משחקים המון יחד בפלייאוף, אידיאלית הם צריכים למצוא שותף צעיר יותר שיכול להיות מצוות איתו 30 דק׳ במשחק. נגיד Jjj בעולם מושלם, אולי טרייד על קלקסטון זה ריאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 4:15 am 
Sophomore

Att כתב:
שוב לופז? מה נסגר אתכם? איך הוא קשור לסגל הנוכחי?

פוקס בן 25
סבוניס בן 27
-----
מארי הפוטנציאל בן 22
-----
אולי גם מונק יצטרף לצוות המסייע כגורם בכיר אם יוחתם לחוזה ארוך יותר. הוא בן 25.
-----
זה ה-core של הקבוצה.

לא הבנתי איזה טייםליין ולמי אכפת מהגילאים? הקטע של לא לצרף ותיק לסגל צעיר זה בעיקר אם הם במצב של בחירות דראפט גבוהות (לא קורה כאן), או שלא רוצים להביא שחקן על משבצת של שחקן צעיר מתפתח.
כאן הקבוצה כבר לא במצב התפתוחתי, סבוניס ופוקס בגיל שהם יכולים להיות בשיאם והם הכוכבים של הקבוצה והביאו פליאוף, אז עכשיו המטרה היא לשפר מקצועית את הקבוצה כמה שיותר ומסתכלים רק על איך אפשר לשפר ואין סיבה לא להביא וותיקים שיכולים לשפר, זאת שאלה אחרת אם לופז משתלב מקצועית ומשפר, מדבר פה רק על הקטע של הגילאים שהוא לא רלוונטי כשהקבוצה כבר הגיעה לפליאוף ויצאה ממצב הבנייה בתחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 5:00 am 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
Att כתב:
שוב לופז? מה נסגר אתכם? איך הוא קשור לסגל הנוכחי?

פוקס בן 25
סבוניס בן 27
-----
מארי הפוטנציאל בן 22
-----
אולי גם מונק יצטרף לצוות המסייע כגורם בכיר אם יוחתם לחוזה ארוך יותר. הוא בן 25.
-----
זה ה-core של הקבוצה.

לא הבנתי איזה טייםליין ולמי אכפת מהגילאים? הקטע של לא לצרף ותיק לסגל צעיר זה בעיקר אם הם במצב של בחירות דראפט גבוהות (לא קורה כאן), או שלא רוצים להביא שחקן על משבצת של שחקן צעיר מתפתח.
כאן הקבוצה כבר לא במצב התפתוחתי, סבוניס ופוקס בגיל שהם יכולים להיות בשיאם והם הכוכבים של הקבוצה והביאו פליאוף, אז עכשיו המטרה היא לשפר מקצועית את הקבוצה כמה שיותר ומסתכלים רק על איך אפשר לשפר ואין סיבה לא להביא וותיקים שיכולים לשפר, זאת שאלה אחרת אם לופז משתלב מקצועית ומשפר, מדבר פה רק על הקטע של הגילאים שהוא לא רלוונטי כשהקבוצה כבר הגיעה לפליאוף ויצאה ממצב הבנייה בתחתית.

זה נכון שבשלב של בנייה מחדש כאשר אתה מביא וטרנים בניסיון לקושש ניצחונות, אתה מייצר נזק גדול הרבה יותר
אבל טיימליין יחסית אחיד סביב גילאי הכוכבים מאפיין הנהלות טובות והתנהלות נכונה.
בין השאר כי אתה מכוון לזמן מסוים שבו תוכל להגיע לשיא.
אתה מביא שחקן כמו לופז לקונטנדרית מוכנה.
לסקרמנטו יש runway נאה של מספר שנים עם הגרעין שלהם.
הם צריכים לחשוב על מהלכים שיעזרו להם גם בעונה הבאה וגם בעוד שנתיים-שלוש.
בגלל זה קוזמה יכול להיות רלוונטי עבורם ולופז לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 5:39 am 
Hall of Famer

ג׳יזס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 5:40 am 
מנהל פורום

נורטון כתב:
ג׳יזס.

:-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 1:33 pm 
Junior

הם צריכים גבוה אגרסיבי מהספסל בשביל להרביץ חזרה ללוני.
ובכלל, יש הרבה שחקנים שפתאום נעלמים כשהזרקורים נדלקים והלחץ עולה. דירק יצא מזה. פוקס ומונק לא מפחדים. גם הרוקי מאריי לא פחד. בארנס וסבוניס לא הרשימו.
סבוניס ייחודי ומוכשר והפוטנציאל שראו ממנו בעונה הסדירה גדול. בסדרה הזו הוא נעלם. מעבר לסטטיסטיקה זה גם העובדה שהוא לא זרק גם כשהיה פנוי בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 1:52 pm 
Junior

דווקא במשחק 7 הוא לקח כמה זריקות פנויות וקלע אותן. בכלל, לדעתי היה לו משחק התקפי טוב מאוד ופשוט לא שיחקו עליו מספיק.
לא נראה לי שסבוניס הוא מהנלחצים בקלות, גם דירק לא היה כזה אגב. היתה לו סדרת סיבוב ראשון נהדרת מול הבלייזרס כבר בפלייאוף 2003. כמה שנים לאחר מכן, הכל נשכח כשאייברי ג'ונסון בנה סביבו כדורסל סופר-שבלוני שהוציא אותו רע בשלבים המכריעים ומול הגנות שהצריכו פתרונות קצת יותר יצירתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 2:11 pm 
מנהל פורום

בארנס, הראה ירידה ופחד במשחקי הכרעה גם בווריורס
סבוניס, קיבל טיפול מיוחד מההגנה של הווריורס, הם הבינו שהרבה מאוד עובר דרכו, הסטטיסטיקה שלו פרוסה על הכל, ריבאונד, אסיסטים ונקודות
למדו אותו, טיפלו בו והוא לא התגבר על הטיפול ברוב המקרים
כנתנו לו את לוני הוא תקף אותו בטבעת ועשה עליו סלים קלים
כשהרחיקו מהטבעת הוא זרק אבל קלע ביעילות נמוכה
שנמנע מלזרוק, זה לא נגמר באסיסטים טובים, כי נתבי המסירה היו תחת לחץ של דריימונד בדרך כלל
הוא יבוא טוב יותר לפלייאוף הבא, סומך עליו, על בארנס? קצת פחות
מניח שיתנו לבארנס ללכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 3:32 pm 
Junior

הקאבס "מרוויחים" מתוצאות הסיבוב הראשון החתמה של אחד מבין בארנס או ברוקס בקיץ הקרוב, שניהם היו על הרדאר שלהם בשנתיים האחרונות (אולי גם קייל אנדרסון, מודח סיבוב ראשון נוסף לאחווה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 3:38 pm 
Hall of Famer

גראנט, אתה טוען שלסאבוניס היה משחק התקפי טוב מאד במשחק מספר 7?
אם כן, אז יש 2 אפשרויות לכך.
1. אתה ראית הקלטה של משחק אחר של סאבוניס.
2. אני ואתה רואים כדורסל בצורה שונה לחלוטין. אני חושב שהיה לו משחק התקפי לא טוב ובעיקר מביך. סייגתי שאני ראיתי את סאבוניס רק ב-2 המשחקים האחרונים, וזה היה נוראי. אתה רושם שלא שיחקו עליו מספיק, כנראה שאנחנו חובשים משקפיים אחרות, כי אני התרשמתי שכמעט בכל התקפה הכדור עבר דרכו בהיי פוסט. הוא פשוט לא עשה איתו כלום. אם לפי העדות שלך, זה מה שסאבוניס עושה בכל משחק, אז ליוסטון, סליחה לסקרמנטו, יש בעיה. אם זאת לא הייתה החלטה שלו, אלא מייק בראון אמר לו - "לא משנה מה, אתה לא זורק מחוץ לבקבוק", אז בראון צריך להיות מפוטר אתמול. בעיני לא היה שום דבר טוב במשחק ההתקפי שלו.

אוריאל רשם שגולדן סטייט למדו אותו וטיפלו בו. הטיפול היה מאד פשוט - אתה לא מסוגל לקלוע סל שלא סנטימטר מהטבעת, לכן כל פעם שתתרחק סנטימטר מהטבעת אנחנו לא נשמור עליך ואנחנו סומכים עליך שלא תזרוק ולא תנסה לקחת את הכדור לטבעת כשאתה כל כך פנוי. למעשה אנחנו אומרים שאתה כל כך גרוע, שאנחנו יכולים לשמור 5 על 4 שחקני התקפה ולהתעלם ממך. זה לא נקרא טיפול מיוחד, זה נקרא שלא סופרים את השחקן.

ברור שסאבוניס הוא אבן פינה בסקרמנטו, אבל הם צריכים לחשוב טוב טוב על איך שהוא שיחק בסדרה הזאת. כי אם זה הסטנדרט גם בעונה הרגילה, אני מניח שכל הקבוצות באן.בי.איי ישמרו עליו באותה צורה ואז סאבוניס לא רק שלא יהיה אבן פינה, אלא הוא יהפוך לאבן ריחיים על הצוואר של הקינגס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 02, 2023 3:47 pm 
Junior

אפשרות שלישית היא שצפיתי במשחק מפאב, אליו הגעתי במחצית של ניקס-מיאמי, ושאני שותה מהר (;
הכל יחסי והיו לסבוניס משחקים גרועים יותר בסדרה הזאת. מן הסתם לא כל קבוצה בליגה מחזיקה בביגמנים ניידים וארוכים כמו דריי ולוני, אז המסקנה שלך בסיפא מוגזמת לחלוטין.

זה נחמד ואף טוב מאוד שהתקפות הקינגס עוברות דרך סבוניס, זה גם המפתח להצלחה שלהם העונה ולעונות המוצלחות של פוקס והורטר בעיקר, אבל אני מתכוון לא רק להרצת סטים התקפיים ראשוניים דרכו, אלא ממש לעבוד בשבילו כדי שיקבל את הכדור תוך כדי תנועה ובאזורי הנוחות שלו. זה כמעט ולא קרה, כי פוקס על כל מעלותיו הוא בראש ובראשונה רכז-סקורר, וגם מונק וטרנס דייויס הם שחקני שוט פירסט, סקנד והלאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 3:35 pm 
Senior

סבוניס זה סבוניס. הוא לא עבר תהליכי ״הנפלדיציה״ (אני דווקא אוהב את המונח). המספרים שלו בעונת השיא של אינדיאנה (עונה שמאוד מזכירה את זו של סקרמנטו) כמעט זהים. הוא מעלה את הרצפה ומוריד את התקרה. העונה הזו הוכיחה שבפרפקט סטורם התקרה הזו גבוהה יותר משציפיתי אבל לא היה צריך להיסחף.

גם דארון פוקס יחווה רגרסיה מסוימת. אחד התארים המצחיקים זה שחקן הקלאץ של השנה. מספרים מתאזנים ובעונות הבאות הוא יחטיא כמה זריקות קלאץ שיעשו את ההבדל בטבלת הנצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 4:54 pm 
Senior

לא בטוח שאתה צודק לגבי פוקס והקלאץ׳.
לתחושתי, זה לא שהוא פשוט קלע כמה סלי קלאץ׳ קצת מזליקיים שהשנה נכנסו ובשנה הבאה לא ייכנסו, אלא שהוא ממש קיבל באופן שיטתי אחלה החלטות ברגעי קלאץ׳ וידע להגיע לנקודות שלו - הרבה פעמים ממש בחדירה עד הטבעת, אבל גם למין פול-אפ ג׳אמפר מטווח קרוב יחסית שהוא קלע לאורך כל העונה באחוזים טוביים.

גם אם מסתכלים על חלוקת הזריקות שלו, רואים תמונה די דומה בין הרבע הרביעי לשאר המשחק , בין אם בבחירת הזריקות ובין אם באחוזים שבהם הוא קולע את הזריקות האלו:
https://www.nba.com/stats/player/162836 ... n&Period=4
https://www.nba.com/stats/player/162836 ... lar+Season

יכול להיות שהשנה כולה היא לא מדגם גדול מספיק ומושפעת בקלות מחריגות סטטיסטיות, אבל אנחנו לא חושב שמה שהוא עשה בקלאץ׳ היה כזה fluky. אני חושב שהוא באמת הראה הרבה בגרות בקבלת ההחלטות ברגעים כאלו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 5:46 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
סבוניס זה סבוניס. הוא לא עבר תהליכי ״הנפלדיציה״ (אני דווקא אוהב את המונח). המספרים שלו בעונת השיא של אינדיאנה (עונה שמאוד מזכירה את זו של סקרמנטו) כמעט זהים. הוא מעלה את הרצפה ומוריד את התקרה. העונה הזו הוכיחה שבפרפקט סטורם התקרה הזו גבוהה יותר משציפיתי אבל לא היה צריך להיסחף.

גם דארון פוקס יחווה רגרסיה מסוימת. אחד התארים המצחיקים זה שחקן הקלאץ של השנה. מספרים מתאזנים ובעונות הבאות הוא יחטיא כמה זריקות קלאץ שיעשו את ההבדל בטבלת הנצחונות.

יובל, אני לא ראיתי את סאבוניס בעונה הרגילה, גם לא ראיתי אותו כמעט במדי אינדיאנה. אבל המספרים שלו והסטט' שלו בסדרה מול הווריירס נפלו מאד לעומת המספרים שלו בעונה הרגילה.
16.4 נק', לעומת 19.1 בעונה הרגילה ובעיקר 49.5% מהשדה בפלייאוף לעומת 61.5% בעונה הרגילה. לקו הוא הגיע 4 פעמים לעומת 5.5 פעמים בעונה הרגילה וקלע ב - 57.1% לעומת 74.2% בעונה הרגילה. עוד ירידה עצומה היא במספר האס', כשהוא מסר בפלייאוף 4.7 אס' לעומת 7.3 בעונה הרגילה.

אני לפחות, ולדעתי גם סטריאני, התייחסתי לסדרת הפלייאוף ושם באמת עלו לי זכרונות מנדב הנפלד כשראיתי את סאבוניס. עכשיו אם תגיד לי שככה סאבוניס משחק תמיד, אז אני חושב שאת האפקט של הסדרה מול הווריירס אנחנו נראה בעונה הבאה. אם סאבוניס בנורמה לא חושב בכלל לאיים מאזור העונשין, בין אם בזריקה או בהליכה לכיוון הטבעת אז אתה תראה גם את המספרים בעונה הרגילה משתנים.

ולגבי סאקטאון, אין ספק שהייתה פה השתפכות יתר על המידה. בסופו של דבר הקינגס ניצחו 48 ניצחונות ועפו בסיבוב הראשון. אני עדיין עומד מאחורי מה שכתבתי אחרי העסקה, שמדובר בעסקה לא משהו לקינגס, כי היא מתמקדת בהגעה רגעית לפלייאוף ובניה של קבוצה עם תקרה לא גבוהה בשביל ההישג הלא מאד גדול לטווח הקצר. אבל למרות שלא עפתי על העסקה הזאת, לא חשבתי ואני עדיין לא חושב, גם שנה אחרי כן, שזאת עסקה מזעזעת ברמות היסטוריות. מעבר לכך, כפי שרשמתי, הקבוצה הנוכחית של הקינגס היא חביבה למדי, החביבה ביותר שהם העמידו מזה 15 שנים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 5:48 pm 
Senior

רואים אצל שחקני קלאץ ״טובים״ כמו דרוזן ובאטלר כמה זה משתנה מעונה לעונה. אני לא מזלזל לרגע בעונה שלו, פשוט מספרי קלאץ הם מאוד תנודתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 5:59 pm 
Senior

אני לא אומר שלא הייתה לו סדרה חלשה מהרגיל. פשוט בחירת הזריקות שלו בפלייאוף דיי דומה לזו שבמהלך הקריירה שלו.

למעשה בדיוק 19% מהזריקות שלו בעונה הסדירה ובפלייאוף היו מיותר מ10 פיט. פשוט גולדן שמרו אותו יותר חכם וחשפו את הבעיה הזו באופן יותר קיצוני מה שהשפיע על הבטחון העצמי שלו במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 8:32 pm 
Senior

Yuval כתב:
רואים אצל שחקני קלאץ ״טובים״ כמו דרוזן ובאטלר כמה זה משתנה מעונה לעונה. אני לא מזלזל לרגע בעונה שלו, פשוט מספרי קלאץ הם מאוד תנודתיים.

אוקיי, אני מבין מה אתה אומר, אולי אתה צודק כי מספיק שפוקס יחווה תנודה קטנה למטה והקינגס מנצחים 3-4 משחקים פחות, רק על זה. ומנגד, בסוף המספרים רומזים שהוא עוד יכול להיות טוב יותר בקלאץ׳ בעונה הבאה. אם הוא רק ימשיך עם קבלת ההחלטות הטובה ברגעים כאלו, יכולה גם להיות תנודה מקרית חיובית.

ובנוגע לדיון לגבי סקרמנטו - נכון שהמקום השני במערב קצת משקר, אבל גם ההדחה בסיבוב הראשון אולי קצת משקרת. בסוף הם היו מאוד קרובים להדיח את האלופה היוצאת שאפילו עשויה לשמור על התואר.
אני לא לוקח את הקינגס כפייבוריטים מול אף אחד מ3 הקבוצות הנותרות במערב, אבל גם לא פוסל את האפשרות שהם היו מנצחים לפחות אחת מהסדרות האלו, וכן הייתי מהמר עליהם כנגד כל אחת מהמודחות האחרות.
אז בסוף עשו עונה סדירה יפה מאוד והיו הקבוצה החמישית, נגיד, בטיבה בפלייאוף. זה לא רע, הסגל שלהם צעיר ועשוי להשתפר, ואם הם יעשו הישגים דומים בשנתיים הקרובות זה משהו שייסב הרבה נחת לקהל שרק סבל במשך כמעט שני עשורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 8:44 pm 
Hall of Famer

ואגב, אפשר לחשוב לאן הליבורטן לקח את הפייסרס השנה, וגם הוא נראה קצת שביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 03, 2023 8:49 pm 
Senior

אם סקרמנטו יעשו עכשיו 6 עונות סטייל יוטה (עונות סדירות טובות, פלייאוף בטוח והדחה לסירוגין סיבוב ראשון ושני) זה יהיה אחלה הישג ואני בעד. אם מעבר לזה בכלל אין על מה לדבר. אם זה יתנדנד בין מלחמה על הפלייאין והדחה בסיבוב הראשון אז כנראה שלא. לפחות ככה אני רואה את זה.

לגבי הליברטון הוא לא היה אמור להוביל את אינדיאנה לשום מקום עדיין. כתבתי את זה גם כשהם היו בתמונת הפלייאוף באמצע העונה. זו לא הייתה המטרה. העונה האישית שלו הייתה פנטסטית, אבל מה זה קשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 446 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: