סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 8:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2023 1:05 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
"ועדת הכספים אישרה את הגדלת תקרת הפטור למשכירי דירות - ל-7,500 שקל".

בעשור שתחת כהונת נתניהו, החיים שלנו כאן נהיו יקרים בכל אספקט (גם בניכוי אינפלציה), בעיקר הנדלן.
אז אני מניח שרק מטומטמים האמינו לו שבמסע הבחירות האחרון הוא אמר שיוריד כאן את יוקר המחיה ואת מחירי הנדלן.
זו החלטה רעה מאוד שרק תתדלק עוד יותר שוק בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2023 1:42 pm 
Hall of Famer

בסוף לאורך זמן יתגלו עוד ועוד "חורים שחורים" שנשארו ללא תקציב, בדיוק בגלל אותם כספים קואליציוניים שמסתכמים במיליארדים רבים עבור תחומים/אלמנטים שבכלל לא היו קיימים בעבר (למשל ה"משמר לאומי" המפורסם, או משרד המסורת? רשות לזהות יהודית? מישהו יודע להצביע מה הם עושים ומה ההבדל ביניהם...) - שהרי "אין ארוחות חינם" (ואף הרי יש צפי שכמות הארוחות הכללית - סך ההכנסות, רק תקטן).
כל פעם (בזכות "החיים עצמם") אנחנו מגלים על עוד נדבך שנותר ללא מענה כלכלי (כבעבר/כמו שהוקצה לו בתכנון): פעם זה המיגון בצפון, פיתוח כבישים מסוכנים בדרום, תקציבים כנגד אלימות נשים, תקנים כאלו ואחרים, וכעת תמיכה באנשים עם מוגבלויות. בשבוע הבא נגלה על דברים חדשים כבר.
כל פעם אתה תופס את הראש, ואומר "איך לעזאזל X לא מתוקצב?!", אבל זו פשוט תהיה המציאות שלנו כאן בשנים הקרובות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2023 3:19 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כנראה שכלכלת בעזרת השם עובדת. תראו אילו תקציבים החרדים קיבלו עכשיו... אולי גם אני צריך להתחיל להתפלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2023 4:18 pm 
Junior

האיחוד האירופי ביטל את קבלת הפנים, כדי שבן גביר לא ינאם: "לא ניתן לו במה"
"השר לביטחון לאומי לא היה מוכן לוותר על השתתפותו באירוע "יום אירופה" שיתקיים בתל אביב. אחרי לבטים בחרו באיחוד האירופי לבטל את קבלת הפנים הדיפלומטית כדי למנוע את הגעתו של בן גביר. בכיר במשרד החוץ: "זו סטירת לחי לממשלת ישראל"

https://www.ynet.co.il/news/article/r1l00qpin3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2023 4:22 pm 
Hall of Famer

בן גביר הוא נרקומן תקשורת ותשומת לב ברמה פתולוגית. גם אם יעלו מטוס עם כיתוב ענק "אתה לא רצוי", הוא יתעקש לבוא אם יש מצלמות. אבל זה עוד, נניח, אנקדוטלי.

מה שח"כ ולדימיר בליאק מ"יש עתיד"-רואה חשבון-כותב על ההתנהלות של "עוצמה יהודית (פחחחח)" בכנסת, הרבה יותר מטריד:

מערכת היחסים בין בן גביר לנתניהו הייתה יכולה להיות טלנובלה משעשעת אם זה לא היה על חשבון כולנו. כשבן גביר מורה לחברי הכנסת שלו מעוצמה יהודית להחרים את הוועדות ומסרב לכנס את הוועדות בראשותם זו פגיעה ממשית בביטחון ישראל ובכלכלה.
הוועדה לביטחון לאומי בראשות צביקה פוגל אינה מתכנסת, כשרק לפני מספר ימים מדינת ישראל הופגזה עם יותר מ-100 טילים והרציחות והאלימות ברחובות ממשיכות כל העת. חברת הכנסת לימור סון הר מלך מסרבת לכנס את הוועדה לפיקוח על הקרן לאזרחי ישראל שנועדה כל כולה למען כספי ציבור, בשעה שהציבור נאנק תחת יוקר המחייה.
כשבן גביר והכנופיה שלו מחרימים את הכנסת - הם מחרימים את החברה הישראלית. הם כנראה לא הבינו מה זה אומר שליחות ציבורית, והשכר של כל אחד מהם? ממשיך לדפוק כמו שעון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2023 8:13 pm 
Hall of Famer

מה עושים לאזרחים (שלא לומר "מחבלים") שתוקפים אנשי ביטחון?
ימים יגידו
הכל מצולם גם - מזעזע לצפות
https://news.walla.co.il/item/3577320

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 08, 2023 8:30 pm 
Junior

סמוטריץ׳: ״התקציבים לחרדים הם תיקון אפליה ארוכת שנים ועוול ממושך״

ביבי וברקת הצטלמו היום בסניף של קארפור תוך שהם מתגאים בכך שזה בזכותם.
רק בעיה קטנה, קארפור הודיעה על כך ב - 6 במרץ 22', בעוד הוא לא היה בממשלה בכלל. היא הגיעה לאחר שעבר תקציב שהכיל 'מכס אפס' אבל בעיקר אימוץ תקינה אירופאית.

אגב, ברקת...מי שעוד תהה מי בונה על להחליף את ביבי, הנה קיבלנו תשובה. שקרן כמוהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 8:51 am 
מנהל פורום

אייטם במבזקים של YNET:
ציטוט:
בן גביר מודר מחשש שיפלוט מידע שיסכן את המבצע
השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר מודר מהדיונים ומההחלטות הנוגעים למבצע "מגן וחץ", שבמסגרתו כבר חוסלו שלושה בכירים של הג'יהאד האיסלאמי ברצועת עזה, מחשש שירמוז או יפלוט מידע על המבצע המתגבש וכך יסכל את ביצועו.

על פניו הגיוני וכמובן טוב שהיה ככה... אבל אם חושבים על זה רגע - איזה הזוי זה שהגענו למצב שצריך להדיר שר לבטחון לאומי כי הוא בטוח יפלוט ויפרסם ויפגע בבטחון המדינה והאזרחים ושזה הגיוני לכולם. כמו ילד בן 3 שאין באמת שום ציפיות ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 1:10 pm 
מנהל פורום

sir charles כתב:
כנראה שכלכלת בעזרת השם עובדת. תראו אילו תקציבים החרדים קיבלו עכשיו... אולי גם אני צריך להתחיל להתפלל.

החילונים פשוט פראיירים. דברים כאלה מתרחשים ואף אחד לא פוצה פה. אולי רק ליברמן.
התקציבים שאושרו בגובה של מיליארד זה פשוט מרתיח ושערורייה. רק עליהם ההפגנות צריכות להימשך, בלי קשר לרפורמה המשפטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 1:22 pm 
Junior

אחרי עליה של החלב, הלחם המפוקח, ומדד מוצרי המזון שעלה בכ-5%, דיפלומט הודיעה כי תעלה מחירים בעד 25%, שסטוביץ תעלה בעד 15%. אבל אלה כבר חדשות ישנות.
ממש ברגעים אלה אוסם הודיעה כי תייקר גם היא מוצרים:
דגני בוקר, קפה וגרבר יעלו ב 4.7% מטרנה 2.6% רטבים מרקים ופסטה 4.5% כל העליות יחולו ב1.6.

וזה לא סתם קורה על אף שמחירי האנרגיה וההובלה הימית ירדו משנה שעברה, זה קורה כי הם יודעים שאף אחד בממשלה לא מתעסק בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 2:45 pm 
מנהל פורום

ובנתיים כל ה-8200 וכל הטייסים שכל כך צוירו בבוגדים אצו ורצו בחדווה לרצוח ילדים בעזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 4:57 pm 
Hall of Famer

"המבצע הזה בא אחרי שאני מדבר על סיכולים ממוקדים. אני נותן ליואב גלנט ציון טוב מאד על המבצע הזה".

ראש ממשלת הפיתות, אב"ג

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 5:14 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
ובנתיים כל ה-8200 וכל הטייסים שכל כך צוירו בבוגדים אצו ורצו בחדווה לרצוח ילדים בעזה.

שוחררו זמנית מבגידה וישובו אליה במוצש, עם קצת יותר דם על הידיים

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 5:15 pm 
Hall of Famer

בוגד, במה הוא מיטהר? חכמים אומרים: בהריגת ילדים בעזה, ורבי איתמר אומר: עד שיהא דמם של ילדים מציף את הרחובות, ובדיעבד אם הרג שמונה ילדים ונשים, יצא ידי חובתו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 5:43 pm 
Junior

בניגוד לתחום הכלכלי ששם אני קצת יותר מבין, בתחום הצבאי הזה אין לי באמת מושג.
אני רק מאוד מקווה שלא היה פה אובר-לחץ להביא הישג, כי הפעולה שהייתה אתמול בלילה, על-פי הדיווחים בעזה הייתה מאוד לא קלינית. אני לא זוכר מתי היה סיכול ממוקד כזה שנהרגו בו כל כך הרבה נשים וילדים. אבל אולי אני לא זוכר נכון ואני טועה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 7:42 pm 
Senior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

אולי לא כזה חשוב ״להציל את הדמוקרטיה״ הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 8:04 pm 
מנהל פורום

זה לא מה שאמרתי, אני פשוט נורא מדוכא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 8:18 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
אני רק מאוד מקווה שלא היה פה אובר-לחץ להביא הישג, כי הפעולה שהייתה אתמול בלילה, על-פי הדיווחים בעזה הייתה מאוד לא קלינית. אני לא זוכר מתי היה סיכול ממוקד כזה שנהרגו בו כל כך הרבה נשים וילדים. אבל אולי אני לא זוכר נכון ואני טועה פה.

זה לא משנה, כי הנאציזציה האידאולוגית של המיינסטרים היהודי הושלמה מזמן. הילדים מתו כי ככה זה כשצריך, וממילא הם היו גדלים להיות כמו כל עזה, שתישרף אמן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 8:23 pm 
Senior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
זה לא מה שאמרתי, אני פשוט נורא מדוכא

אני יודע, זה מה שאני אמרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 8:32 am 
מנהל פורום

Lakic כתב:

היו כאן למעשה 3 חיסולים נפרדים. כאלה חיסול עם נפגעים חפים מפשע היו לא מעט. אולי המפורסם שבהם היה חיסול סלאח שחאדה מהחמאס באינתיפאדה השנייה, 2002. בחיסול נהרגו חוץ ממנו ומעוזרו, גם 14 נוספים, ביניהם נשים וילדים.
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7 ... 7%93%D7%94
באותו זמן בוגי יעלון היה הרמטכל, חלוץ מפקד חיל האוויר, ודיכטר ראש השבכ. בעקבות החיסול דן חלוץ הפיק את הציטוט המפורסם של מה שהוא מרגיש אחרי שחרור כזאת פצצה - "רעד קל בכנף".

תמיד מנסים למזער את הפגיעה בחפים מפשע אבל לצערנו, אותם בכירים בדרך כלל מסתתרים בבתים אזרחיים ומקיפים את עצמם בכוונה באזרחים תמימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 8:42 am 
Junior

Lakic כתב:
Att כתב:
יש צפי?

חברת הדירוג S&P מדרגת אותנו בדירוג גבוה משל מוד'יס AA- עם דירוג יציב (מי שזוכר, אצל מודי'ס היינו בדירוג נמוך יותר אבל עם אופק חיובי שהפך ליציב), אז ההנחה היא ש- S&P תשאיר אותנו בדירוג גבוה, אבל התחזית תרד לשלילית (מיציב).
צריך להבין שהאירועים של הורדת תחזית, הם עניין של שנים. זאת אומרת גם אם מוד'יס תרצה להרים לנו את הדירוג כפי שהייתה עשויה לעשות (התחזית שלנו הייתה חיובית שזה משקף שביעות רצון ומבוא להרים את הדירוג), בדוח דירוג הבא היא קודם תחזיר לאופק חיובי (מיציב) ורק לאחריו תעלה. אותו הדבר לגבי S&P.
ככל הנראה יתפרסם בשבת בערב ולא בשישי כמו מודי'ס.

----
בנושא אחר, הרפורמה בביטוחי הבריאות שנדחתה עכשיו, שוב, לאחר עבודה רצינית היא חשובה מהרפורמה המשפטית פי אלף בערך. כי היא נוגעת לכל האזרחים ויש קונצנזוס שהיא תועיל מאוד בנושא חשוב מאוד. אבל הממשלה הזו לא מסוגלת לכלום. כמו שהתעוררו עם החלב רק בשנייה האחרונה וכמו שאין ממונה לרשות שוק ההון מאז אוגוסט, ואין ראש לרשות ניירות ערך חדש במקום ענת גואטה שסיימה את התפקיד (ועוד באה לקראת האוצר והאריכה ב-3 חודשים) וחודש הבא גם ראש רשות המיסים פורש וגם הנגיד של בנק ישראל מסיים כהונה סוף השנה ועוד לא ברור אם יאריכו או צריך להתחיל לחפש מחליף.

כלכליסט הבוקר:
"נתניהו הבטיח להקפיא את ההפיכה המשטרית: S&P צפויה לא להוריד את תחזית הדירוג"
ראש הממשלה היה מעורב במגעים עם אנשיה של סוכנות הדירוג והבטיח כי ההפיכה לא תעבור במתכונתה המקורית.

זה דיי היה ברור שבמתכונת הנוכחית היא לא עוברת וכרגע שער הדולר - שקל לא זז ושם הכסף החכם והגדול נמצא. אז כנראה שזו סתם כותרת אובר - דרמטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 9:42 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
Lakic כתב:

היו כאן למעשה 3 חיסולים נפרדים. כאלה חיסול עם נפגעים חפים מפשע היו לא מעט. אולי המפורסם שבהם היה חיסול סלאח שחאדה מהחמאס באינתיפאדה השנייה, 2002. בחיסול נהרגו חוץ ממנו ומעוזרו, גם 14 נוספים, ביניהם נשים וילדים.
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7 ... 7%93%D7%94
באותו זמן בוגי יעלון היה הרמטכל, חלוץ מפקד חיל האוויר, ודיכטר ראש השבכ. בעקבות החיסול דן חלוץ הפיק את הציטוט המפורסם של מה שהוא מרגיש אחרי שחרור כזאת פצצה - "רעד קל בכנף".

תמיד מנסים למזער את הפגיעה בחפים מפשע אבל לצערנו, אותם בכירים בדרך כלל מסתתרים בבתים אזרחיים ומקיפים את עצמם בכוונה באזרחים תמימים.

אני חושב שמאז החיסול של שחאדה ישראל מאד מאד נזהרה לא להרוג אזרחים חפים מפשע (די כבר עם הבלתי מעורבים המכובס הזה, חפים מפשע) בחיסולים שהיא מבצעת. נראה שבחיסול האחרון פחות השתדלנו.
זה עוד איכשהו היה יכול להיבלע בגרון, אם לא היו מברברים לנו כל היממה האחרונה על לוחמינו האמיצים ועל צה"ל שהורג במינימום שבמינימום חפים מפשע.
ההרגשה שלי שהמספר הגדול של הנשים והילדים שנהרגו בחיסולים יגרום לכך שגם החמאס לא יהיה מסוגל לשבת בצד ולהשאיר את הג'יהאד האיסלאמי לבד במערכה כמו במבצע האחרון של הממשלה הקודמת. עוד אחת מהפעמים בה אני מקווה שאני מאד טועה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 10:43 am 
Junior

ציטוט:
כלכליסט הבוקר:
"נתניהו הבטיח להקפיא את ההפיכה המשטרית: S&P צפויה לא להוריד את תחזית הדירוג"
ראש הממשלה היה מעורב במגעים עם אנשיה של סוכנות הדירוג והבטיח כי ההפיכה לא תעבור במתכונתה המקורית.

זה דיי היה ברור שבמתכונת הנוכחית היא לא עוברת וכרגע שער הדולר - שקל לא זז ושם הכסף החכם והגדול נמצא. אז כנראה שזו סתם כותרת אובר - דרמטית.

אגב, גם במקרה הזה וגם של מודי'ס, זה מאוד נדיר שראשי ממשלה או אנשים מאוד בכירים ממשלה כלשהי יוצרים קשר עם סוכניות דירוג לקראת פרסום דוח. זה מראה הרבה על שני דברים:
א. הלחץ שהממשלה נמצאת בו.
ב. ההבנה שדירוג האשראי, בניגוד למה שסמוטריץ' אומר, הוא נושא חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 10:50 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אם בזמן ממשלת השינוי האופוזיציה עשתה כל מה שיכלה כדי למרר את חיי הממשלה ולפעול להפלתה, כולל פגיעה באזרחים בהפלת הצעות חוק לטובת הכלל (ע"ע אמירת ה"אין כאבי בטן" של מירי רגב), אז האופוזיציה הנוכחית פשוט ישנה בעמידה.
סיעת עוצמה יהודית מודיעה שלא תופיע להצבעות. מה עושה האופוזיציה? מיד מגישה הצעת אי אמון בממשלה ודואגת שכולם כולל כולם יגיעו להצבעה... אה לא? העדיפו לישון שם על האף ובינתיים המשבר נפתר (זמנית) כשבן גביר וחבריו קיבלו את ליטרת הדם הפלסטיני שלהם. חבורה של אימפוטנטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 11:05 am 
Hall of Famer

בינתיים כל הדרום משותק בתי ספר רכבות וכבישים בלי שמטרתה ירייה אחת .זה מזכיר את עלות השחר רק בצורה הפוכה :mrgreen:
בכל מקרה גורמי ביטחון טוענים הבוקר שמדובר בשקט מתעתע ולהערכתם ביממה הקרובה יתחיל ירי מאסיבי לכיוון ישראל ובגלל זה צריך להמשיך לעקוב אחריי הוראות פיקוד העורף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: בטן רכה וחביבה ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: