סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 7:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 12:47 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ראיתי משהו כמו עשרה משחקי NBA בשנתיים האחרונות אז זה קצת מטומטם להגיד, אבל זו הפעם הראשונה שאני רואה את גולדן סטייט משחקים כדורסל ולא פשוט זורקים את הזריקות המטורפות האלה מתשעה ועשרה מטרים. ודווקא הצליח להם לא רע (והזריקות המטורפות, בניגוד לשנות השושלת ההיא, דווקא ממש לא הצליחו). מצד שני, מי שהפסיד את המשחק זה דווקא קליי תומפסון ואחרי השלשה כשהחליט לקחת שתי שלשות לחלוטין איומות ונוראות.

(והיה משעשע איך שאחרי שכל הסידרה גיל ברק (?) מדבר על כמה לדיוויס לצאת החוצה על הקלעים בסוף שתי ההחטאות של קרי היו עליו)

פסק זמן היה עדיף כמובן אם קרי יכל לקחת, אבל אם במקרה שחקן של ג"ס היה נמצא במקום וקולע את הקץ' אנד שוט המסירה שלו היתה נכנסת עמוק לתוך רשימת האסיסטים הגדולים בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 1:34 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
Yuval כתב:
אני רק מזכיר שהחוזה של ג'ורדן פול הוא 128 מיליון דולר ל-4 שנים והוא מתחיל רק בעונה הבאה.

האמת שלווריורס טרום עידן קארי/תומפסון יש היסטוריה של חוזים "גאוניים" כאלה כמו של פול

הווריורס של טרום עידן הספלאש בראדרס הם גם הווריורס של טרום עידן לייקוב-מאיירס. לא מבין איך שדי העבר קשורים כאן (לא שזכורים לי יותר מדי כאלה, אולי החוזה שניתן לקורי מגטי כמעין נקמה בקליפרס על כך שגנבו להם את בארון דייויס?).

פול לא משהו כרול פלייר, אבל הוא התחליף הכי זמין שיש לווריורס לסטף קארי כשהוא נפצע ונעדר ממושכות. בארבע השנים הבאות, פציעות משמעותיות של סטף (לא עלינו) בנוסף לעליית הקאפ, עשויים לגרום לחוזה להיראות הרבה יותר טוב ומוצדק מכפי שהוא נראה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 1:35 pm 
Junior

חוץ מזה, נחמד לראות את החדגבה עושה חיקוי מוצלח של קווין לאב במאני טיים של גיים 7 בגמר 2016 (;

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 3:42 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
נראה לי ש"מעבר לשיא" זה תמיד ביחס לשיא.

הדגש הוא במילה "הרבה"
הבחור עם ממוצע של 22 נק' בפלייאוף. בקושי שומר למעט כל מיני גגות פה ושם (שזה אחלה אבל זה מהלכי האסל ספיציפיים, אתמול היו לא מעט רגעים שהוא פשוט לא זז), מעיף שלשות ובקושי מגיע לטבעת.
עכשיו ברור שאם שמו היה טיגיי וורן כולם היו אומרים חתיכת שחקן, אבל זה לברון וזה נראה פשוט זקן (שזה הגיוני).

אגב אף מילה על זה שדריימונד לקח ריב תחת הטבעת והיה לו את שרודר הגמד עליו והוא הוציא אחורה לקרי במקום לנסות לשים קרש סל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 4:20 pm 
Hall of Famer

ומה שמצחיק זה סטיב קר בוכה על זה שהלייקרס עשו פלופים בחסימות של גולדן סטייט.
כן כן, המאמן של קבוצה של פול וקרי בוכה על פלופים. ועוד על חסימות שאחרי כמעט עשור סוף סוף שורקים להם חסימות נעות והוא בוכה. מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 5:27 pm 
Junior

satriani כתב:
הוקיץ' כתב:

הבחור עם ממוצע של 22 נק' בפלייאוף. בקושי שומר למעט כל מיני גגות פה ושם (שזה אחלה אבל זה מהלכי האסל ספיציפיים, אתמול היו לא מעט רגעים שהוא פשוט לא זז), מעיף שלשות ובקושי מגיע לטבעת.

אכן בקושי שומר ואכן מעיף שלשות אבל דווקא מה2 הוא לא רע בכלל עם 11.5 זריקות למשחק שהוא שם ב61.7% ( יוצא 14.2 נק' למשחק מהטווח הזה) מה שמעלה את השאלה למה הוא מיידה כל כך הרבה שלשות.
אבל הוא לגמרי מגיע לטבעת ומסיים שם לא רע. הוא אומנם לא בשיאו אבל במשחק מעבר ובהגעה לטבעת הוא עדיין טוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 5:28 pm 
Sophomore

שיר לברון

שחקנים לבנים ארוכים
כמו יוקיץ' שמחכה בפינה
שלוות בידוד גדולה על מרחב הבייסליין
קליר פאת' פתוח לרווחה אל הרחבה
פלופים ארוכים וגבוהים בין אתמול ומחר

כל כך קל להוריד הילוך
כשדייויס בריא ושלם
הן גם ריבס למד וחדל משכבר
לזרז על לוח שעון את מרוץ הדקים
ארוכים וגבוהים הפלופים בין אתמול ומחר

לבבי התרגל אל עצמו ומונה במתינות דפיקותיו
ולמתק הקצב הרך מתפייס, מוותר ולא עושה הגנה
כראסל מזמר שיר "ערסו" טרם סגור את עיניו
עת דרווין האם הלאה פסק מלאמן, נרדם

מילים לאה גולדן סטייט
לחן שלמה ייגריזלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 5:32 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
satriani כתב:
הוקיץ' כתב:

אכן בקושי שומר ואכן מעיף שלשות אבל דווקא מה2 הוא לא רע בכלל עם 11.5 זריקות למשחק שהוא שם ב61.7% ( יוצא 14.2 נק' למשחק מהטווח הזה) מה שמעלה את השאלה למה הוא מיידה כל כך הרבה שלשות.
אבל הוא לגמרי מגיע לטבעת ומסיים שם לא רע. הוא אומנם לא בשיאו אבל במשחק מעבר ובהגעה לטבעת הוא עדיין טוב מאוד.

ברור שהוא עדיין שחקן טוב מאד. שוב הכל יחסי. פרשנים רבים קראו לו הבוקר shell of himself . הכל ביחס לעברו.
זו סדרה שלברון לא שולט בה. לא קולע מעל שלושים פעם אחת בפלייאוף. לא זוכר שראיתי משחק כמו אתמול שהוא מסר ונתן לאחרים ללכת אחד על אחד בזמן שהוא נח. הכל טוב הוא בן 100 ועדיין מביא אימפקט, אבל זה שנות אור משיאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 5:48 pm 
מנהל פורום

כל הדיון הזה הוא אחרי משחק שבו לברון מסיים כטופ סקורר עם 27 נקודות, תשעה ריבאונדים ושישה אסיסטים, כולל 4-4 מהעונשין במאני טיים (נדמה לי שאז ערן כתב את ההערה שלו על כך שלברון שחקן מאוד טוב). אז למי איכפת איך הוא היה בשיאו? היום הוא לא השחקן הכי טוב בליגה וגם לא השחקן הכי טוב בקבוצה שלו ועדיין שחקן מאוד מאוד טוב. סליחה על התוספת הקטנה לדברים של ערן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 7:21 pm 
Hall of Famer

אין דיון. זה כח העל של סטריאני לקחת סיפור ספורטיבי ענק ולמצוא בו סחלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 9:26 pm 
Hall of Famer

הסיפור במשחק זה לא לברון..ולא בסדרה
המשחק נוצח על ידי ריבס ובעיקר ווקר שהצילו לו תתחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 9:30 pm 
Hall of Famer

סליחה, אני לא מדבר עם סוטים

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 10:22 pm 
Senior

אפשר להמשיך תמיד לברוח מדיונים על כדורסל לדיונים על קקי ופיפי, אבל הדברים שסטריאני אומר כאן הם ברובם נכונים.
לברון עדיין שחקן מצויין, אבל לא בטוח שהוא הסיפור הגדול של הסדרה הזו, ואם כבר הוא כן הסיפור, זה לא יהיה הסיפור במלואו אם לא נציין שזה הפלייאוף הראשון שבו הוא די בבירור לא השחקן הכי טוב של הקבוצה שלו, ושבכל זאת, גם אם זה באיחור של 5 שנים ביחס לבני אנוש, נראה שהוא כבר די רחוק מהשיא שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 09, 2023 11:07 pm 
Hall of Famer

כל אחד יכול לבחור מה הסיפור שלו, אין נראטיב אחד. אבל זה בהחלט סיפור שלברון עשה התאמה מדהימה לגילו ולשמירת האנרגיה שלו, הוא משחק אחרת לגמרי ממה שהיינו רגילים כל השנים, ולכן במקום לראות שחקן בן 38 שמנסה לשחק כמו בן 28, אנחנו רואים שחקן עצום שמשתמש בשכל ובנסיון שלו כך שמצד אחד הוא נהדר, ומצד שני הוא נותן הרבה מרחב ומקום לאחרים כך שהלייקרס נהנים כרגע מכל העולמות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 8:29 am 
מנהל פורום

stavs כתב:
אפשר להמשיך תמיד לברוח מדיונים על כדורסל לדיונים על קקי ופיפי, אבל הדברים שסטריאני אומר כאן הם ברובם נכונים.
לברון עדיין שחקן מצויין, אבל לא בטוח שהוא הסיפור הגדול של הסדרה הזו, ואם כבר הוא כן הסיפור, זה לא יהיה הסיפור במלואו אם לא נציין שזה הפלייאוף הראשון שבו הוא די בבירור לא השחקן הכי טוב של הקבוצה שלו, ושבכל זאת, גם אם זה באיחור של 5 שנים ביחס לבני אנוש, נראה שהוא כבר די רחוק מהשיא שלו.

כשבנו את הלייקרס של דיוויס ולברון, אני חושב שמה שזה הזכיר או אמור היה להזכיר לאנשים זה את האליפות הראשונה של סן אנטוניו כשדאנקן הוא הכוכב הבלתי מעורער ורובינסון הוא קשישא שנותן תפוקה נחמדה של רול פלייר (קצת הופתעתי לראות עכשיו שהוא בסה"כ היה בן 33, נתן 35 דקות ו15 נקודות למשחק). ואז הגיע הפלייאוף בבועה ובסוף יצא שדיוויס הוא משחק 2 של לברון במקום להיפך.

וגם עכשיו כשזה קורה באמת ואף אחד לא חושב שלברון הוא השחקן הכי טוב בקבוצה, הוא נותן בינתיים יותר מעשרים נקודות למשחק, עשרה ריבאונדים וחמישה אסיסטים למשחק, ומה שחשוב להגיד זה שהוא רחוק מהשיא שלו? נו ברור שהוא רחוק מהשיא שלו, למי איכפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 9:09 am 
Junior

satriani כתב:
הסיפור במשחק זה לא לברון..ולא בסדרה
המשחק נוצח על ידי ריבס ובעיקר ווקר שהצילו לו תתחת.

המשחק נוצח על ידי ווקר שקלע 15, 3 ריב' ו2 אס' וריבס שקע 21, 2 ריב' ו4 אס' ולא על ידי לברון שקלע 27 עם 9 ריב' ו6 אס' או דיוויס עם 23 ו15 ריב'?

אפשר לטעון שהמשחק לא היה נגמר ככה בלי התרומה המעולה שלהם, אפשר גם לטעון שווקר השתלט על המשחק ברבע הרביעי והיה מצוין.
אבל שני השחקנים הכי טובים אתמול היו דיוויס ולברון לאורך כל המשחק.
בלי ה15 של ווקר הלייקרס היו מפסידים? מאוד סביר שכן, אבל כנראה שגם בלי ה10 של שרודר, אז?

אני לא מצליח להבין את טענת ה"נגד" של לברון... הוא בן 38 אחרי 20 עונות בליגה ועדיין נותן דאבל-דאבל של 22.6 נק' ו10.2 ריב' בפלייאוף הזה ובמקום להיות המומים ששחקן בעונה ה20 שלו בליגה מעמיד מספרים של אולסטאר בפלייאוף (נכון, כבר לא סופרסטאר) אז אנחנו מסתלבטים על הקטע שהשחקן עדיין בטופ של הליגה אבל לא הכי הכי בטופ כמו לפני 3 שנים?
( כי בפלייאוף לפני שנתיים שהם עפו סיבוב ראשון הוא נתן מספרים די דומים לאלו שהוא נותן השנה, ככה שהוא די דומה למספרים של העונה אחרי האליפות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 9:29 am 
Freshman

השיא של לברון זה סדרות גמר של 36, 13 ו9 או 33, 12 ו10 בלי לרדת כמעט מהפרקט, ברור שהוא מעבר לשיא...
הנקודה היא שהוא מתאים את עצמו לסיטואציה *כדי* להגיע לעוד גמר, וכדי לעשות את זה (ועדיין לשחק כמעט 40 דק׳) הוא חייב לנוח על המגרש.
זו הסיבה שהוא בררן לגבי כניסות לסל (מגע מצטבר לתשישות, להעיף שלשות פחות), וזו הסיבה שהוא חייב את החברים שלו בפורמה.
כל הדיון על המספרים, או התוכן הסנצנציוני על ״מעבר לשיא״ ״קבוצה של מי?״ זה של אנשים שפחות רואים כדורסל כדי ליהנות ויותר לחפש נראטיבים.
מי שמסתכל עליו בפלייאוף הזה רואה סיפור של שחקן שמשחק הרבה יותר אסטרטגית עם הראש מאשר עם הרגליים, זה ממש כיף לראות.
זה גם דרכם של אגדות, גם מייקל וקובי היו צריכים להתאים את המשחק שלהם לשלב בו הם לא יכולים ללכת לסל לקבל בומבות כל התקפה וזה היה מדהים לראות את ההתפתחות.
לברון עושה את זה בדרך שלו, וזה מרתק.

אגב הסידרה עדיין לא גמורה, הווריירס עם מלא בעיות שעלות לפני השטח במשחקים בהם הפסידו אבל כן הראו שיש להם יכולת לחבר מומנטם מפוזשן לפוזשן, ואז ממשחק למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 10:19 am 
Senior

ראובן כתב:
stavs כתב:

כשבנו את הלייקרס של דיוויס ולברון, אני חושב שמה שזה הזכיר או אמור היה להזכיר לאנשים זה את האליפות הראשונה של סן אנטוניו כשדאנקן הוא הכוכב הבלתי מעורער ורובינסון הוא קשישא שנותן תפוקה נחמדה של רול פלייר (קצת הופתעתי לראות עכשיו שהוא בסה"כ היה בן 33, נתן 35 דקות ו15 נקודות למשחק). ואז הגיע הפלייאוף בבועה ובסוף יצא שדיוויס הוא משחק 2 של לברון במקום להיפך.

וגם עכשיו כשזה קורה באמת ואף אחד לא חושב שלברון הוא השחקן הכי טוב בקבוצה, הוא נותן בינתיים יותר מעשרים נקודות למשחק, עשרה ריבאונדים וחמישה אסיסטים למשחק, ומה שחשוב להגיד זה שהוא רחוק מהשיא שלו? נו ברור שהוא רחוק מהשיא שלו, למי איכפת.

מי שחשב ככה כשדיוויס הכריח את דרכו ללייקרס של לברון כנראה לא ראה כדורסל כמה שנים טובות. היה ברור לחלוטין שזו הקבוצה של לברון ושדייויס במקרה הטוב ביותר יהיה שקול לו בחשיבותו.

באופן כללי, אני לא חושב שמה שקורא את הת׳רד הזה יסיק שהסיפור המרכזי בנוגע ללברון הוא שהוא מעבר לשיא. הוא מהולל פה בערך פי חמש משהירידה שלו מצוינת, אבל אם כבר מדברים על לברון - אני לא מבין למה צריך לרדת על סטריאני כשהוא מציין שהוא נראה ממש מעבר לשיא.
השיא של לברון נמשך כבר איזה 18 שנה, זה מדהים והתלהבנו מזה עשרות אלפי פעמים כאן, אז מבחינתי - כן, בשנה שבה הוא פתאום נראה מעבר לשיא, אלו חדשות.

לא צריך להתנהג כמו כת לגבי לברון, מותר להביע דעות שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 10:50 am 
מנהל פורום

לי זה ברור ומובן מאליו שהוא מעבר לשיא, לא חושב שיש כאן מישהו אחר שאומר את זה. ואני אולי הגזמתי עם ההשוואה לרובינסון דאז (היא בודאי תקפה היום) אבל אני כן זוכר דיבורים על כך שדיוויס הוא השחקן הטוב בלייקרס (ולמה שזה לא יהיה ככה? דיוויס הגיע ללייקרס כשחקן צעיר ורעב ועם תגית של מועמד להיות השחקן הטוב בליגה. גם אני חשבתי אז שסביר שהוא יהיה הMVP של הפלייאוף) ועובדתית זה התבדה.

ולמה יורדים על סטריאני? כי הוא היה חייב להעיר את ההערה המובנת מאליה על היותו של לברון מעבר לשיא בהקשר של תגובה ששיבחה את לברון על היותו שחקן מאוד והתייחסה ספציפית למשחק המצוין שהוא נתן אתמול. זה בפני עצמו מצדיק לרדת עליו אבל אז הוא גם הוסיף את ההערה המגוחכת להפליא על כך שלא לברון ניצח את המשחק ושגרין וריבס "הצילו לו את התחת".

בכל אופן בעיני מותר פשוט להגיד שלברון נתן משחק מצוין אתמול עם כמה היילייטים נפלאים (איכשהו החסימה שלו על קרי עברה ככה בלי התייחסות, למשל), אבל אם רוצים לפתוח את דיון ה"מעבר לשיא" מן הסתם הגיוני לנהל אותו לא ביחס לשיא של לברון (כלומר התפוקה של שחקן שהוא טופ-3 בהיסטוריה בגילאי 25-30 כזה) אלא ביחס לשחקנים מהטופ הזה בשלהי הקריירה שלהם. אבל אני אישית לא מעוניין לנהל את הדיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 11:14 am 
Junior

stavs כתב:
לא צריך להתנהג כמו כת לגבי לברון, מותר להביע דעות שונות.

ברור שמותר, לא שמתי לב שמישהו התלונן למנהלים... אגב, גם לא שמתי לב שמישהו אחד התווכח עם הטיעון שלברון הרבה מעבר לשיא שלו (ועדיין שחקן מצוין).

בגדול כמו שראובן כתב, הצורך הזה של סטריאני להקטין, דווקא אחרי משחק טוב מאוד של לברון (ארגיואבלי השחקן הטוב בלייקרס אתמול) הוא לא ברור במיוחד.
זה הגיוני בערך כמו לכתוב אחרי משחקים 1 ו4 של פילי מול בוסטון שהארדן הוא צל של השחקן שפעם היה.

אלו הדברים שסטריאני חי עליהם, לחכות ששחקנים גדולים ירדו מגדולתם כדי לרדת עליהם (וגם סתם על שחקנים גרועים) רק שהפעם הוא משום מה בחר במשחק טוב של לברון כדי לעשות את זה...

(ושוב, לא ראיתי שמישהו התווכח לגבי הירידה של לברון ביכולת, זו עובדה מוגמרת לחלוטין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 11:28 am 
מנהל פורום

היו לי שלוש שנאות ב NBA
בוסטון
לייקרס
לברון
אני חייב להודות שאת לברון אני כבר לא יכול לשנוא, ואני אפילו מתחיל לחבב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 12:41 pm 
Hall of Famer

התגובות של סטריאני זה משהו שנע בין הפרעה לסטייה, הוא מתמקד כבר שנים באובססיה למה שרע בעיניו, ומדגיש תמיד את השלילי שקיים או שהוא ממציא. זכותו לכתוב ככה, וזכותם של אחרים להגיב לזה בזלזול.

בכל מקרה לעניין לברון, בלי שום קשר ל"כת", הוא פשוט אדיר בתצורה הזאת ומדובר אולי בהתאמה המרשימה ביותר ששחקן עשה בהסטוריה לירידה שלו ביכולות הפיזיות, והעובדה שהוא אחד משני השחקנים המובילים של קונטנדרית בגיל 38 היא פנומנלית. אם הלייקרס יקחו אליפות העונה, ואתם יודעים שאני שונא דירוגי כל הזמנים למיניהם, הוא ישדרג את המעמד ההסטורי האגדי ממילא שלו לספירה אחרת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 3:35 pm 
מנהל פורום

אני עם סתבס פה
זאת הפריזמה שבה הוא בוחר לראות, וממנה הוא מייצר את התוכן
סבבה
שחררו
יאניס קלעי נוראי? בטח שהוא קלעי נוראי
הוא כדורסל נפלא, מועיל, יעיל ואלוף? גם נכון
הרבה דברים יכולים לדור בכפיפה אחת למרות הלכאורה סטירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 3:42 pm 
Senior

אז אני דווקא לא חובב גדול של הפריזמה השלילית הקבועה של סטריאני.
אלא שכאן הוא לא קרה ללברון ׳לבריק׳, לא קרא לאף אחד נגר, כתב כמה דברים די נכונים וענייניים ונגע במשהו שלדעתי בהחלט לגיטימי לקטלג כ׳יותר מעניין מלהגיד בפעם האלף שזה מדהים שלברון עדיין שחקן טוב׳.
אפשר להאשים אותו בסטייה שלו שוב, אבל במקרה הזה - בעיני זה לא מה שלכבודו התכנסו בפורום הזה. יש פה דיון על כדורסל פעם ביום בערך, אפשר לנסות לא להרוג גם אותו עם התנגחויות מטופשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 3:45 pm 
מנהל פורום

ולסדרה עצמה
ווי ווי איזה רעידת אדמה הולכת להיות בגולדן סטייט
הייתה להם עונה סדירה נוראית ובלייאוף נראה פתאום שכל הכוכבים מסתדרים והקלישאה על הלב של האלוף הולכת לככב במדורי הספורט
הקינגס, חסרי ניסיון ובלי הגנה
הלייקרס, קבוצה שקוששה פלייאוף בשארית כוחותיה, לברון עם פציעה ברגל, דיוויס פציעה מהלכת ויציבות של אומן תל אביבי
אחר כך דנבר, בלי הגנה. קבוצה של שחקן אחד וכו וכו
בקיצור עד לפני שבוע וחצי האליפות נראיתה באופק והדיון במעמדו של קארי התחיל קורם עור וגדיים
והנה אנחנו עומדים פה ג"ס על פי התהום, דחיפה קטנה ברגל הפצועה של לברון והם בתהום
נראה שאפילו לקר נשבר מהשטיקים של גורדון פול והוא לא מקבל דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dan, Google [Bot] ו 111 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: