סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 7:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 387 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מונאקו - מכבי ת"א
הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 11:19 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מניח שנשמע בעיקר 3 דברים בקרוב:
1. נאצות לקטש (כאילו קודמיו השיגו יותר)
2. נאצות לשופטים (כי מכבי בחיים לא הפסידה משחק שלא בגלל שיפוט...)
3. הילולים והעצמה לבולדווין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 11:21 pm 
Hall of Famer

4. ציון של ההיחנקות של לורנזו בראון במאני טיים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 11:24 pm 
Sophomore

ה5 דקות האחרונות - קטש קלאסי. מעבר לחוסר היכולת שלו לעצור ריצות של הקבוצה היריבה, היה צריך לגדל ביצים ולהושיב את בראון על הספסל. באופן כללי בראון עם היחנקות שלא נשכח עוד הרבה זמן.

וכן, הבלתי ספורטיבית היתה קריטית. זה ייצר למונאקו 5 נקודות בהתקפה אחת והתחיל את הריצה. לא הכריע את המשחק אבל התחיל את כדור השלג שמכבי לא הצליחה לעצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 11:24 pm 
Junior

צריך להגיד, זה משחק שהיה למכבי בידיים.
יתרון 3, עמוק בתוך הרבע הרביעי, ג'יימס פצוע על הספסל, לויד עם 4 עבירות גם כן על הספסל, אוקובו מפחד להסתכל על הסל, הכל הצביע על ניצחון של מכבי.
הם פשוט נחנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 11:27 pm 
Junior

shmueliki כתב:

שאתה חושב שהם לא יהיו מוצדקות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 11:30 pm 
מנהל פורום

עונה טובה ביורוליג למכבי
הסדרה השאירה טעם של כישלון, כי מונקו לא הייתה טובה
אבל אני מניח שמכבי בתחילת העונה היות חותמים על פלייאוף והדחה במשחק 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 11:31 pm 
Junior

ראובן כתב:
לרגע התלבטתי אם לא להתבאס קצת בשביל מכבי ואז המצלמה עשתה קלוז אפ על שמעון מזרחי ועבר לי.

לא התלבטתי האם להתבאס בשביל מכבי, אבל לראות את שמעון היה מענג ממש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 11:33 pm 
מנהל פורום

נהניתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 11:37 pm 
Junior

uriel17 כתב:
עונה טובה ביורוליג למכבי

אני לא יודע אם אני מסכים עם הקביעה הזאת.
מכבי היתה עם מאזן בית נדיר שסחב אותה (שהגיע בהרבה משחקים מניסים ולא מיכולת יוצאת דופן) והיתה נוראית בחוץ גם מול נמושות הליגה.

היכשלון מול מונאקו מהדהד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 12:19 am 
Junior

uriel17 כתב:
עונה טובה ביורוליג למכבי

לא יודע.
מכבי עבדה יפה בבית, ניצלה היעדרות של רוסיות וגם קצת מזל בחלק מהמשחקים.
לראות את הקבוצה, במאי, נאבקת כל פעם מחדש להוציא כדור חוץ מתחת לסל...הם לא טובים בכדורסל.
יש פה כמה בודדים שהם טובים, זו לא קבוצה. קטש חלש מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 12:28 am 
Hall of Famer

Dovi כתב:
shmueliki כתב:

שאתה חושב שהם לא יהיו מוצדקות?

לא
מאז הזכייה ב-2014 לא הייתה למכבי עונה שהיא משמעותית טובה יותר מזו (אפילו אם כוללים את המסגרות המקומיות אני חושב - גם שם היו עונות גרועות יותר...)
לראשונה מאז ניצחו משחק פלייאוף (עם כוכבית שב-2020 לא שוחק פלייאוף עקב הקורונה)
בסוף אלו 2 קבוצות שוות לגמרי ועם סגנון וסגל ממש דומים
קטש מאמן זול וחסר ניסיון, לא הוא אמור לתת את היתרון מול המאמנים היריבים

בסוף יש מאמן שהפסיד היום משחק די צמוד בחוץ (גם אם יש לו חלק בכך - בהחלט), ואותו מאמן ממש ניצח ב-35 הפרש לפני שבוע
אי אפשר כ"מנהג המסורת" בישראל לעבור מהאולימפוס לנאצות (קל וחומר כשמדובר בשתי קבוצות שוות)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 12:29 am 
Freshman

החליטו שבפיינל פור הזה יהיה סופר קלאסיקו של ריאל-בארסה, ודפקו את פרטיזן.

ובמכבי-מונאקו, שיפוט מסריח שבלעדיו מכבי הייתה בפיינל פור, למרות החסרונות ולמרות הבעיות.
זו לא בכיינות, זו ליגה שהשיפוט שלה מסריח אותה, למרות שיש בה הרבה כישרון מבחינת איכות שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 12:54 am 
Junior

לפני יותר מעשור הייתי פריק של כדורסל אירופאי, היום אני רואה פחות. מודה.
תקשיבו, מי שרואה באופן עקבי כדורסל אירופאי בתקופה הזו, מוריד בפניו את הכובע.
התחלתי את המשחק היום רווק, סיימתי גרוש עם ילדה. ומילא זה היה רק היום, גם הראשון או השני היה הרבה מעבר לשעתיים.
מאז שעברו ל - 3 שופטים, הרגו את המשחק. כל אחד אומר, נתנו לי טיסה ומלון וכסף, בוא ניקח כמה שריקות שלא יגידו הביאו אותי סתם. עכשיו גם יש צ'אלנג'ים וגם פתאום נהיה ששני המאמנים עושים חילופים כאילו זה פוטבול אמריקאי. קטש עשה 300 חילופים היום. שחקנים עלו להתקפה ובהגנה כבר התחלף לך הרכז והסמול פורוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 1:51 am 
Sophomore

Lakic כתב:
uriel17 כתב:
עונה טובה ביורוליג למכבי

לראות את הקבוצה, במאי, נאבקת כל פעם מחדש להוציא כדור חוץ מתחת לסל...הם לא טובים בכדורסל.
.

הפועל ירושלים סובלת מהבעיה הזאת 15 שנה, עכשיו אולי טיפה השתפרו בגלל הסרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 3:12 am 
Hall of Famer

stambody כתב:
החליטו שבפיינל פור הזה יהיה סופר קלאסיקו של ריאל-בארסה, ודפקו את פרטיזן.

ובמכבי-מונאקו, שיפוט מסריח שבלעדיו מכבי הייתה בפיינל פור, למרות החסרונות ולמרות הבעיות.
זו לא בכיינות, זו ליגה שהשיפוט שלה מסריח אותה, למרות שיש בה הרבה כישרון מבחינת איכות שחקנים.

איך שני הטיעונים הללו מסתדרים ביחד?
נניח ש"החליטו" מי יהיו העולות
הסדרה עם ההפרש הכי גדול בין הקהלים וההתעניינות התקשורתית שיכולה להרים או להוריד אירוע כמו פיינל-פור, זה מכבי לעומת מונאקו
לכאורה אם "מחליטים" - אז ההחלטה צריכה להיות לכיוון של מכבי

בסוף קבוצה (וזה מתחיל קודם כל מהמאמן והשחקנים, ואז יוצא החוצה) לא יכולה להתלונן על השיפוט משהו כמו 3-4 משחקים (בעצם הכל חוץ מהניצחון הגדול במשחק 4, לא?) מתוך 5.
אין בכך כל היגיון, או תועלת רבה (להוציא "בניית נרטיבים אצל האוהדים והתקשורת" וכו', בעצם יש בזה תועלת עבורם...).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 8:31 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
יהיה מסקרן לראות איך הם יציגו את העונה הזו כהצלחה גדולה במקרה, שבלי שראיתי נראה על פניו די ריאלי, שהם יסיימו את העונה גם בלי תואר בארץ.
במנטליות הלוזרית שפשתה במועדון הזה בעידן הטרויקה, שהאנרגיה הולכת בו בעיקר להנדסת תודעה ופחות להצלחות ספורטיביות, לא יפליא אותי לראות את זה ולא יפתיע אותי גם שהקהל בראשות ארגוני האוהדים ימשיכו ללכת איתם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 9:21 am 
מנהל פורום

ברוך השב
תנצל את זה לסיפור העלמותך מדיבורי כדורסל?

לגבי העונה.
מבלי להוריד מהביזיון המתמשך בניהול של הקבוצה, על ידי הטרויקה, אני כן חושב שהעונה קרה משהו
טביעות האצבע של בלאט נכרות בבניית הסגל ובהישג ביורוליג, גם המיקום בטבלה ביורוליג וגם הסדרה הקשה והצמודה
זה משהו שלא קרה קרוב ל10 שנים
ועדיין אם העונה תגמר בלי אליפות דומיננטית, היא כישלון
כך או כך בסוף העונה, ניקולה עוזב בנוסף להגעה של בלאט מסמן שפיות מקצועית והייתי נותן לצוות המקצועי הנוכחי שקט לשפר ולתקן. לא יודע מה לעשות עם הנוכחות המקצועית של אבן, שהיא רעה מאוד למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 9:29 am 
Freshman

משחק 2 היה מכור חד וחלק.
במשחק 5, ב-5 דקות האחרונות נתנו 6 זריקות שלא הגיעו למונאקו מהקו, ולפחות על אחת מהן יכלו לשרוק על התחזות כשלויד שלח רגל קדימה בזריקה,
הייתה גם בלתי ספורטיבית על ג'ון די בזריקה שלו מ-3, ועוד מלא עבירות בחדירות לסל של הגארדים שלא נשרקו לטובת מכבי, כשקבוצה חסרת מסורת ובלי אף מפלצת בצבע, קבוצה גרועה מטווח ה-3, שמקבלת יותר שריקות מכל קבוצה אחרת במפעל, עם בעלים אוליגרך אוקראיני... לפעמים מספיק לעשות אחד ועוד אחד.

ריאל פרטיזן למשל, ריאל עושה פרובוקציה מכוונת ביודעין שבסוף הבלאגן ירחיקו לפרטיזן את הכוכב הגדול שלה שניצח את המשחק הראשון (פאנטר), ואת הסנטר האיכותי היחיד שלה בצבע שיכול לעשות משהו מול טבארז, וככה מנצלת את הרוטציה העמוקה הבלתי נגמרת שלה, מול קבוצה שתלויה באופן אבסולוטי בתרומה של רוב הזרים שלה, בסדרה שבה העייפות ועומק הרוטציה מן הסתם גם משחקים תפקיד. בקיצור זה שקוף. היה כדורסל יפה לפרקים, והמון כישרון, אבל לסדרות שמוכרעות ע"י שופטים ומחוץ למגרש אין ערך ספורטיבי.

לגבי הטיעון עם הקהל - אכן, הקהל של מכבי היה הרבה יותר משמעותי מזה של מונאקו, אבל לבעלים של מכבי אין כיס עמוק כמו לאוליגרך של מונאקו, והוא כמובן חי בנסיכות...מקלט מס. מכבי עם כל ההאשמות מן העבר על איך הבעלים השפיעו על השיפוט המקומי או פרשת צ'ורה והפיצה וכו' כנראה לא יכולה "להתחרות" באלמנט הזה ביורוליג מול בעלים והנהלות הרבה יותר חזקים פיננסית, ובגזרת השופטים פצילקאס כבר פרש עד כמה שאני יודע, וגם בגזרה המקומית השיפוט איך לומר...לא בדיוק "מפרגן", ובעיקר מנסה לייצר תחרותיות בשריקות מוגזמות נגד צד אחד במשחקים שברור מי הקבוצה האיכותית והטובה יותר. עם כל הכבוד להכנסות מהקהל, לאוליגרך האוקראיני ולמועדוני ענק והנהלות כמו של ריאל ובארסה יש כוח פיננסי עדיף, וגם בינלאומיות, אוהדים בכל העולם, לא משהו שאפשר לומר על מכבי או פרטיזן, שזוכים לאהבה מקומית גדולה אבל לא מחוץ לגבולות המדינה.

הנחמה שלי היא אולימפיאקוס שמשחקת את הכדורסל הכי איכותי באירופה, יש לה כנראה את הקהל הכי טוב באירופה, ואוהדים סופר פנאטיים ולא יאפשרו שידפקו את הקבוצה שלהם בשיפוט מכור. יש לה איכות בכל העמדות וה-MVP של הליגה משחק אצלה, גם אם נניח והיא תיתקל בשיפוט עוין בפיינל פור, זה לא יהיה מספיק בשביל לעצור אותה, היא פשוט יותר מדי טובה. מכבי לעומת זאת כן קבוצה טובה עם איכות שהייתה צריכה להגיע לפיינל פור, אבל יש לה חסרונות וביחד עם שיפוט מכור במקרה הרע או מוטה בלא מעט שריקות קריטיות במקרה הטוב, בדקות קריטיות, עם בעיות בריבאונד הגנה, שלא מקבלת כבוד מהשופטים בצבע או בכניסה לסל, בעוד הקבוצה השניה כן, זה מה שיכול לעשות הבדל בין ניצחון ב- 6-10 הפרש, לבין הפסד.

אצל אולימפיאקוס לצורך העניין, שיפוט מוטה יכול לגזול להם 10 נקודות במקרה הרע, מפער של 20 הפרש נתון על רוב קבוצות היורוליג, בפרט על מונאקו כפי שכולם יראו בפיינל פור שאין לה מה למכור מול סנטר ענק כמו פאל, או מול 3 כמו וז'נקוב, או רכז מדהים וסופר חכם כמו סלוקאס, אבל מעבר לכך הם טובים כקבוצה, ולא רק כיחידים, אצל מכבי התלות בבראון ובולדווין הרבה יותר גבוהה מהתלות הנקודתית של אולימפיאקוס כקבוצה בסלוקאס או וז'נקוב. למכבי יש 2 שחקנים יוצרים שבפועל זה שאמור להיות הרכז הטבעי שלה הוא הכל מלבד רכז יציב, והשני יותר מוביל כדור, סקורר וגו-טו-גאי, אבל לא רכז בצורת המשחק שלו במובן של שחקן שחושב קודם על מסירה או את התרגיל או הפיק אנד רול. לאולימפיאקוס יש את וולקאפ וסלוקאס שמנפקים כל אחד קרוב ל-6 אסיסטים למשחק, ועוד 3 שחקנים בקבוצה הזו מנפקים 2 אסיסטים כל אחד למשחק, זה מעיד על קבוצת כדורסל יותר איכותית עם משחק שוטף יותר בהתקפה שלה.

בכל מקרה כמו שאמרתי, אם יש משהו שיכול להציל את כבודה של הליגה הזו אחרי הסירחון השיפוטי (על המגרש ומחוצה לו) בסדרות שציינתי, זה אם הקבוצה האיכותית ביותר במפעל ובצדק, תיקח את הגביע, מה שלדעתי יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 9:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אין יותר מדי מה להסביר, פשוט פחות מעניין אותי, שילוב של המשחקים הריקים בתקופת הקורונה וההתנהלות של הקבוצה שלי. בקושי ראיתי משחקים בשנים האחרונות, ולכן גם אין טעם שאדבר על משחקים שאני לא רואה.
אבל את הנראטיבים אני כן קורא, ולא מפליא אותי לראות את אותם נראטיבים. הבנתי שווייצ'יץ' עוזב, אבל אבי אבן מקבל את סמכויותיו, אז שוב, בלי לראות יותר מדי, אני לא מצפה לשינוי בהתנהלות של הקבוצה ובכיוונים של השקעת האנרגיה שלהם, ולכן גם לא בתוצאות לאורך זמן. לפעמים כל עוד יש כסף תהייה עונה מוצלחת קצת יותר, כי גם מי שלא חותר להצלחה לפעמים מצליח כשיש הרבה כסף - אבל זה לא אומר כלום.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' מאי 11, 2023 9:39 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 9:38 am 
Hall of Famer

בסופו של דבר לדעתי הכריעו את המשחק הזה 2 דברים.
1. 3 גארדים יוצרים לעומת 2 גארדים יוצרים. על מה שג'יימס עשה במחצית הראשונה אין צורך לדבר, גם לא על הנק' של לויד בסוף המשחק שסגרו אותו, אבל אוקובו היה במשחק חלש ובכל זאת השאיר חותם על המשחק. דבר ראשון באמצע הרבע השלישי כשמכבי רצה 9-2 כולל שלשת מומנטום של בולדווין, אז בא אוקובו עם שלשה מטורפת וגמר את המומנטום. וכמובן הנק' בסוף שסגרו את הסיפור. במכבי בולדווין היה באמת אדיר, אבל בראון לא היה במשחק ולא היה מי שיכפר.
2. המחלה שאפיינה את הסיבוב הראשון הרימה את הראש דווקא במשחק המכריע של העונה וזה כמובן ריב' ההתקפה של היריבה. מונאקו לקחה 15 ריב' התקפה לעומת 22 ריב' הגנה של מכבי. זה התבטא ב-12 זריקות יותר מהשדה וגם יותר 4 זריקות עונשין. דרך אגב, יכול להיות קורלציה בין כך שפוית'רס מקבל דקות (20 אתמול) ולריב' ההתקפה של היריבה?

shmueliki כתב:
3. הילולים והעצמה לבולדווין

שמוליק, אני חושב שיש מצב שאתה לא אוהב את בולדווין? זה נכון?
ההערה הזאת היא במסגרת ההודעה של סטריאני על לברון. בולדווין נתן סדרה מדהימה מול מונאקו, משחק הכרעה נהדר שהוא היה בערך היחידי ממכבי שהופיע אליו ואתה מוצא דרך לכתוב משהו שלילי עליו. נייס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 10:28 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אולי אני תמים אבל לא קראתי סבטקסט שלילי בסעיף הזה של שמוליקי, וההילולים והתשבחות יהיו לגמרי מוצדקים בעיני. בכל אופן אתמול מצאתי את עצמי תוהה אם בולדווין הוא השחקן הכי טוב שהיה במכבי מאז אנתוני פארקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 10:48 am 
Hall of Famer

אז פספסת את כל ההודעות שלו על הפלוס/מינוס של בולדווין לעומת זה של ג'ון די.
לפעמים יש לי הרגשה שהקבוצה האידיאלית של מכבי לפי שמוליק כוללת את ג'ון די ורומן סורקין בחמישיה, עוד איזה ישראלי בטוח עם דקות רבות וסלוקאס בתור השחקן המוביל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 10:48 am 
Junior

מונקו באמת לא קבוצה טובה מדי, בוודאות לא קבוצה טובה יותר ממכבי. נהנו מאוד מההיחלשות והפציעות בישורת האחרונה אצל פנרבחצ'ה, שאיכשהו התדרדרה למקום השמיני. מאמין שאם פנר היו שומרים על המקום החמישי הם היו מעפילים לפיינל פור במקומם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 12:56 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
שמוליק, אני חושב שיש מצב שאתה לא אוהב את בולדווין? זה נכון?
ההערה הזאת היא במסגרת ההודעה של סטריאני על לברון. בולדווין נתן סדרה מדהימה מול מונאקו, משחק הכרעה נהדר שהוא היה בערך היחידי ממכבי שהופיע אליו ואתה מוצא דרך לכתוב משהו שלילי עליו. נייס.

קודם כל - לא ממש כתבתי (הפעם) משהו שלילי... (ראה גם "סיקור" שלי תוך כדי המשחק, למעט שקראתי לבולדווין ליצן על דרמה שעשה שוב מול השופטים...).
אבל אם כבר, אני לא חושב שאני מסתיר שאני לא "אוהב" (כלומר מבחינת התנהגות, סגנון משחק וכו'), וגם לא מחזיק באופן מיוחד מבולדווין (הכל באופן יחסי, אזכיר - היו פה לאחרונה "בתקשורת" קריאות שהוא אחד השחקנים הטובים באירופה, מועמד ראוי ל-MVP של המפעל וכו'. אתה שותף לזה למשל?).
הוא נתן סדרה באמת ענקית (אני בעצמי תוך כדי הערב ציינתי את נתוני הקליעה החריגים שלו), ובכלל כמה חודשים נהדרים (אחרי חצי ראשון לא מלהיב בכלל של העונה מבחינתו, לטעמי) שהיו חלק מרכזי מריצת הניצחונות של מכבי.
מבחינתי עדיין הוא שחקן פחות טוב מלורנזו בראון ב"מכלול", מה לעשות - ככה אני רואה את הדברים לא מהיום (ולא אשנה אותם לגמרי בעקבות סדרת משחקים אחת).

עמוס לב כתב:
אז פספסת את כל ההודעות שלו על הפלוס/מינוס של בולדווין לעומת זה של ג'ון די.
לפעמים יש לי הרגשה שהקבוצה האידיאלית של מכבי לפי שמוליק כוללת את ג'ון די ורומן סורקין בחמישיה, עוד איזה ישראלי בטוח עם דקות רבות וסלוקאס בתור השחקן המוביל.

אוקי, אם כבר פתחת גם את זה (ואין שום בעיה, אני באמת שמח לדון איתך, ובכלל כאן בפורום...):
אז גם אתמול דיברתולומאו עם פלוס-מינוס של 0 - לא נשמע מרשים, אבל עובדתית בולדווין ובראון עם מינוס 10 ו-11 כל אחד (כי הם היו שותפים לקריסה בסיום - לפני כן גם היו סביב 0 אני מניח).
רוצה לומר, שוב, בפעם המי יודע כמה, רואים ששני הגארדים המובילים ביחד לא לוקחים את הקבוצה רחוק מדי בדקות המשותפות (הפעם שלושתם ביחד השלימו ל-83 דקות, כלומר לא שיחקו כמעט ביחד בהרכב 3 גארדים נמוכים), או לחילופין רואים שיש גארד מחליף מצוין (ומקומי) שלא מוריד את רמת המשחק של הקבוצה באופן יחסי (אל מול המחליפים בצד השני וכו').

אגב, אתה בעצמך דיברת על הריבאונד והתרומה של פויתרס. זה נראה לך סביר שסורקין לא מקבל שנייה? מה יש להפסיד במשחק שבו גם ככה כאמור שולטים מולך לחלוטין בריבאונד וב"דומיננטיות בצבע" (0-5 בחסימות לצרפתים)? האם לא שווה לראות אם הוא משנה את הדינמיקה עם קצת אנרגיה, לתת גוף וכמה עבירות אם צריך וכו'?

אני לגמרי מודע לעובדה שאני כותב "מאתגר/מטריל/מקנטר" כלפי מכבי. אני חושב שזה נחמד לפורום כשיש כאלו ש"תופסים פוזיציה בנושאים השונים".
באמת ובתמים אני חושב ש"אחוזי הפגיעה/סבירות" של דבריי באיתרוגים/הטרלות/קינטורים הם לא רעים בסך הכל, למשל לאחר התחמת בריימו - "האם הוא טוב מג'ייק כהן", לאחר החתמת אדאמס - "האם הוא טוב מדיברתולומאו", לאחר החתמת מרטין - "האם הוא טוב מסורקין" וכו' וכו'.
וסביר שאמשיך בקו דומה גם בעונה הבאה עלינו לטובה...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 2:25 pm 
Junior

אני חייב להודות שגם אני לא מחזיק במיוחד מבולדווין. יכולות מדהימות, אבל הבנת משחק חלשה שגורמת לכך שפעמים רבות הוא לא מביא את היכולות שלו לידי ביטוי. ספציפית אתמול הוא היה מדהים, אבל ברבע האחרון הוא נעלם ממש כמו כל מכבי.

לגבי מונאקו, אכן קבוצה מאוד בינונית. הרבה כישרון בקו האחורי, אבל ג'יימס זה השחקן הכי לא יציב ביקום ואוקובו זה לא שחקן שיכול להוביל קבוצה. חוץ מהשלישייה בקו האחורי, יש שם המון אתלטיות אבל אפס שחקנים שמסוגלים לעשות סל במרחק של יותר ממטר מהטבעת. לזכותם יאמר שהם מאוד ממושמעים ויש להם מאמן טוב.

לשמוע את מכבי בוכים על השיפוט זה היסטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 387 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: