סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 387 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מונאקו - מכבי ת"א
הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 3:36 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לגבי השיפוט, ראיתי שוב הבוקר את הרבע האחרון. מכבי קופחה משמעותית בשריקה ההזויה לבלתי ספורטיבית של קולסון שבתאכלס נתנה עוד 3 נקודות של לויד אחרי הזריקות, ואולי עוד פעם אחת כשדחיפה ללא כדור של הול על פויטרס נשרקה כעבירה רגילה במקום ללכת למוניטור ולקבל אולי ב״ס. שאר השריקות נראו בסדר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 3:48 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
קודם כל - לא ממש כתבתי (הפעם) משהו שלילי... (ראה גם "סיקור" שלי תוך כדי המשחק, למעט שקראתי לבולדווין ליצן על דרמה שעשה שוב מול השופטים...).
אבל אם כבר, אני לא חושב שאני מסתיר שאני לא "אוהב" (כלומר מבחינת התנהגות, סגנון משחק וכו'), וגם לא מחזיק באופן מיוחד מבולדווין (הכל באופן יחסי, אזכיר - היו פה לאחרונה "בתקשורת" קריאות שהוא אחד השחקנים הטובים באירופה, מועמד ראוי ל-MVP של המפעל וכו'. אתה שותף לזה למשל?).
הוא נתן סדרה באמת ענקית (אני בעצמי תוך כדי הערב ציינתי את נתוני הקליעה החריגים שלו), ובכלל כמה חודשים נהדרים (אחרי חצי ראשון לא מלהיב בכלל של העונה מבחינתו, לטעמי) שהיו חלק מרכזי מריצת הניצחונות של מכבי.
מבחינתי עדיין הוא שחקן פחות טוב מלורנזו בראון ב"מכלול", מה לעשות - ככה אני רואה את הדברים לא מהיום (ולא אשנה אותם לגמרי בעקבות סדרת משחקים אחת).

אני גם חושב שהוא שחקן פחות טוב מלורנזו בראון, אבל לא בהרבה.

shmueliki כתב:
אוקי, אם כבר פתחת גם את זה (ואין שום בעיה, אני באמת שמח לדון איתך, ובכלל כאן בפורום...):
אז גם אתמול דיברתולומאו עם פלוס-מינוס של 0 - לא נשמע מרשים, אבל עובדתית בולדווין ובראון עם מינוס 10 ו-11 כל אחד (כי הם היו שותפים לקריסה בסיום - לפני כן גם היו סביב 0 אני מניח).
רוצה לומר, שוב, בפעם המי יודע כמה, רואים ששני הגארדים המובילים ביחד לא לוקחים את הקבוצה רחוק מדי בדקות המשותפות (הפעם שלושתם ביחד השלימו ל-83 דקות, כלומר לא שיחקו כמעט ביחד בהרכב 3 גארדים נמוכים), או לחילופין רואים שיש גארד מחליף מצוין (ומקומי) שלא מוריד את רמת המשחק של הקבוצה באופן יחסי (אל מול המחליפים בצד השני וכו').

אגב, אתה בעצמך דיברת על הריבאונד והתרומה של פויתרס. זה נראה לך סביר שסורקין לא מקבל שנייה? מה יש להפסיד במשחק שבו גם ככה כאמור שולטים מולך לחלוטין בריבאונד וב"דומיננטיות בצבע" (0-5 בחסימות לצרפתים)? האם לא שווה לראות אם הוא משנה את הדינמיקה עם קצת אנרגיה, לתת גוף וכמה עבירות אם צריך וכו'?

אני לא אוהב את נתון הפלוס/מינוס, כי הוא לא נותן תמונה מול מי שיחק אותו שחקן. תחליף את הדקות של ג'ון די בדקות של בולדווין, האם הפלוס/מינוס של ג'ון די יבוא לידי ביטוי ומכבי תהיה טובה יותר? כי זאת הטענה שצריכה להיות אם מנפנפים בנתון הזה. אם התשובה היא לא, אז זה לא חשוב כמה הוא בפלוס/מינוס, בטח כשאתה לא מדבר באופן כללי שג'ון די צריך לקבל יותר דקות, אלא אתה עושה בהשוואה לבולדווין.

לגבי פוית'רס, אני חושב שקטש עשה טעות. מכבי התגבשה ונתנה את התקופה הטובה ביותר שלה ללא פוית'רס. עם פוית'רס היו למכבי הרבה בעיות שלא באמת נפתרו עד הפציעה. אני לא הייתי משתף אותו בצורה הזאת. הייתי מכניס אותו כדי לעבות את העומק, אם שחקן מסתבך בבעיית עבירות, אחרי הרוטציה הרגילה שלי (כלומר אחרי סורקין). יכול להיות שהייתי מנסה אותו קצת לראות אם הוא נותן יתרון לקבוצה על פני היריבה הספציפית הזאת ובהתאם לתוצאות מתקדם. פוית'רס לא באמת היה טוב ולא ממש משפיע (אולי למעט משחק 4) וזה נראה כאילו קטש פשוט חוזר לרוטציות קבועות של תחילת השנה ואיך הוא ראה את הקבוצה בעיני רוחו. הדקות של פוית'רס עלו עם כל משחק נוסף בסדרה. אתמול הוא היה חלש בהתקפה וההגנה אף פעם לא הייתה הפורטה שלו. מכבי סבלה מריב' התקפה של הצרפתים ולא הייתה אפקטיבית בעצמה בריב' ההתקפה (נקודת חוזקה של מכבי העונה, אמנם לא רק בגלל סורקין, אבל הוא חלק חשוב מכך). בעיני היה מקום, בטח בחצי השני, לדקות של סורקין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 4:39 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
אולי אני תמים אבל לא קראתי סבטקסט שלילי בסעיף הזה של שמוליקי, וההילולים והתשבחות יהיו לגמרי מוצדקים בעיני. בכל אופן אתמול מצאתי את עצמי תוהה אם בולדווין הוא השחקן הכי טוב שהיה במכבי מאז אנתוני פארקר.

אממממ?
דווין סמית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 5:09 pm 
Hall of Famer

לא חושב שבולדווין יותר טוב מווילבקין.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 5:59 pm 
מנהל פורום

אם מתעלמים מהפתיל הקצר שלו, הוא יותר טוב מווילביקין
הפתיל הקצר שלו, מוריד אותו בערך השוק מתחת לווילביקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 6:04 pm 
Freshman

דיון מוזר, מה עשה עד היום בולדווין בקריירה שמצדיק קומפלימנטים בהשוואה לפארקר ? בשלוף - הוא יותר טוב מטייריס רייס ? מפארגו ? מוויל ביינום ? ספק גדול אם הוא שחקן שישאיר איזושהי מורשת במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 6:28 pm 
מנהל פורום

אבל ווילביקין הוא השוואה ראויה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 7:02 pm 
Junior

ציון כתב:
דיון מוזר, מה עשה עד היום בולדווין בקריירה שמצדיק קומפלימנטים בהשוואה לפארקר ? בשלוף - הוא יותר טוב מטייריס רייס ? מפארגו ? מוויל ביינום ? ספק גדול אם הוא שחקן שישאיר איזושהי מורשת במכבי.

לא חושב שהוא נופל מהם, בטח לא מוויל ביינום שלא הבריק כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 12, 2023 7:56 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה פארקר עשה בעונה הראשונה שלו במכבי שמצדיק את היותו אנתוני פארקר? הוא הגיע למכבי אלמוני לגמרי למיטב זכרוני.

מכיוון שאני זה שהעלה את שמו של פארקר אני אגיד שזה לא נאמר מתוך שום ניתוח מדעי או מקצועי אלא פשוט התרשמות מהשחקן כפי שראיתי אותו. לדעתי (אם זה יתממש והלוואי שלא) הוא לא בליגה של סמית ובולדווין. אבל נחיה ונראה וגם נראה כמה הוא שחקן פציע וכו' שזה עניין מאוד משמעותי ממילא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 12, 2023 5:09 pm 
Hall of Famer

מה פארקר עשה בעונה הראשונה שלו? אתה באמת לא זוכר? נכון, התחלה הייתה צולעת.
מה יעשה בולדווין בעתיד? שאלה מעניינת. בינתיים עדיין לא עשה כלום שגורם לי לדרג אותו מעל דווין סמית' או אפילו באותה המדרגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 12, 2023 5:17 pm 
Freshman

מונאקו עשתה בשכל כשהזיזה את שני משחקי הליגה שתוכננו בין המשחק הרביעי לחמישי בסדרה, בזמן שמכבי פגשה בין לבין הפועל ירושלים והפסידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 11:09 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אורן כתב:
מה פארקר עשה בעונה הראשונה שלו? אתה באמת לא זוכר? נכון, התחלה הייתה צולעת.
מה יעשה בולדווין בעתיד? שאלה מעניינת. בינתיים עדיין לא עשה כלום שגורם לי לדרג אותו מעל דווין סמית' או אפילו באותה המדרגה.

התכוונתי מה היא עשה לפני מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 387 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 101 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: