סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 9:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 8:40 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נראה שזה נגמר, אחת הקבוצות הגדולות בכל הזמנים נתנה את כל מה שיש לה, וזה כבר לא מספיק.

העניין הוא כסף: לקליי ודריימונד יש עוד שנה בחוזה (לגרין אופציית שחקן), על יותר מ70 מליון דולר. זה החלק הקל. סטף על 167 מליון לעוד 3 עונות. ויגינס על כ109 לעוד 4 (כולל אופציית שחקן). פול עם 107 ל4.

לא קל להנדס מפה דברים, אבל בלי ספק מעניין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 4:06 pm 
Hall of Famer

פול עם 128/4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 4:17 pm 
Hall of Famer

למה הכוונה נגמר?
אתה חושב שצריך לפרק הכל?

ה-FO של ג"ס פישל קשות בבחירות הדראפט, גרין וקליי כבר לא השחקנים שהיו בעבר ופול עבר שנה סופר מאכזבת, אבל קארי עדיין סופרסטאר ולכן אין סיבה אמיתית להתחיל בפירוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 4:48 pm 
Hall of Famer

נגמר הכוונה שלדעתי לסגל הנוכחי נגמר הסוס, הפלייאוף שלהם הוכיח שהעונה הסדירה הבינונית-מינוס לא היתה מקרה, ועוברת עד שנה.

אני, כידוע, לא שותף למשחקי הסופרסטאר/לא סופרסטאר. קארי שחקן גדול, הוא לא העניין כרגע, אתה לא ממהר לשחרר שחקן ברמה הזו. גם ויגינס אולי על חוזה גדול מדי אבל שחקן טוב. השאלה מה הם יצליחו לבנות מסביב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 4:49 pm 
Hall of Famer

גם בוב מאיירס הג'י.אם כנראה בדרך החוצה. דריימונד גרין אמר שזה הולך להשפיע על ההחלטה שלו אם להמשיך.
אין ספק שהווריירס פישלו בגדול עם בחירות הדראפט שלהם. אמנם היה להם את סטף קארי, אבל היה סימן שאלה מאד גדול על קליי, אז הווריירס הלכו לחלוטין על בחירות אפסייד (כפי שמשתמש מסויים כל הזמן מטיף שצריך לעשות) ולא הלכו אולי על בחירות יותר שמרניות של שחקן שיתרום לכאן ועכשיו לצד הסגל הותיק.
הבעיה הגדולה שבחירות האפסייד היו בחירות סיכוי/סיכון וג'יימס ווייזמן בחירה מספר 2 בדראפט 2020 כבר לא באזור המפרץ והתמורה הייתה כמעט כלום. אם במקום ללכת על ווייזמן הווריירס היו הולכים על לאמלו בול, שנבחר מקום אחד אח"כ, אז היינו יכולים לראות שלישיה מרתקת של קארי, בול ותומפסון (שלא לדבר על כך שכנראה פול לא היה חותם על החוזה הרעיל שלו). ב-2021 הפישול היה גם גדול. בבחירה מספר 7 הגיעה קומינגה שעדיין נראה פרוייקט בעבודה במקרה הטוב, כישלון במקרה הסביר יותר. מקום אחד אחריו הלך אחד פרנץ ווגנר, שהיה משתלב נפלא בווריירס. אבל אם זה לא מספיק, הווריירס על מודי בבחירה 14. כרגע מתאים לשחקן 9-10 ברוטציה. אחריו הלכו קיספרט (קליעה משלוש לקבוצה שהדגש הוא הקליעה משלוש), שנגון (גוף גדול שכל כך חסר לווריירס) וטרוי מרפי (אייס הגנתי תמיד מועיל).
אז בעונה שעברה הכול התחבר למסע קסום שהסתיים באליפות (והתודה ללוקה ולמאבס שהעיפו את הסאנס) והכישלון בבחירות הדראפט התעמעם. אבל לווריירס בעזרת הדראפט היה את הצ'אנס להמשך השושלת באופן אורגני בלי להחסיר פעימה בצמרת והם בעטו וולה בהזדמנות. לפי מה שאני זוכר, רק עוד קבוצה הייתה בסיטואציה דומה וגם היא הצליחה לחסל את הצ'אנס, אבל בנסיבות הרבה יותר טראגיות (הסלטיקס כמובן עם המות של לני ביאס ואח"כ גם של רג'י לואיס)

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 4:51 pm 
Junior

לגולדן סטייט יש הרבה נכסים סחירים: מודי וקומינגה יכולים להגיע לקבוצת צ'אנס שני. פול אולי יחזור לעצמו אם ירחיקו אותו מהבריון. וגם קליי ודריימונד יכולים להביא ערך.
לא צריך לפוצץ את הכל, רק לשנות קצת מסביב.
קרי וגולדן סטייט עוד לא הולכים לשום מקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 4:53 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
גם בוב מאיירס הג'י.אם כנראה בדרך החוצה. דריימונד גרין אמר שזה הולך להשפיע על ההחלטה שלו אם להמשיך.
אין ספק שהווריירס פישלו בגדול עם בחירות הדראפט שלהם. אמנם היה להם את סטף קארי, אבל היה סימן שאלה מאד גדול על קליי, אז הווריירס הלכו לחלוטין על בחירות אפסייד (כפי שמשתמש מסויים כל הזמן מטיף שצריך לעשות) ולא הלכו אולי על בחירות יותר שמרניות של שחקן שיתרום לכאן ועכשיו לצד הסגל הותיק.

לא הוגן וגם לא מדויק.
אני מציע לקונטנדריות מובהקות שיש להן סופרסטאר, שאיכשהו הגיעו לעמדה של בחירה גבוהה,
לחזק את ההווה ולא את העתיד. עדיף על ידי טרייד על כוכב מוכח. בחירת אפסייד גבוה עם רצפה נמוכה זה לא המהלך הנכון במקרה הזה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ש' מאי 13, 2023 4:56 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 4:55 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
לפי מה שאני זוכר, רק עוד קבוצה הייתה בסיטואציה דומה וגם היא הצליחה לחסל את הצ'אנס, אבל בנסיבות הרבה יותר טראגיות (הסלטיקס כמובן עם המות של לני ביאס ואח"כ גם של רג'י לואיס)

גם דטרויט לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 4:59 pm 
Hall of Famer

איזה דטרויט?

Att כתב:
עמוס לב כתב:

לא הוגן וגם לא מדויק.
אני מציע לקונטנדריות מובהקות שיש להן סופרסטאר, שאיכשהו הגיעו לעמדה של בחירה גבוהה,
לחזק את ההווה ולא את העתיד. עדיף על ידי טרייד על כוכב מוכח. בחירת אפסייד גבוה עם רצפה נמוכה זה לא המהלך הנכון במקרה הזה.

אבל זה לא מדוייק. הווריירס בקיץ 2020 וגם בקיץ 2021 לא היו קונטנדרית מובהקת. היה כמובן את סטף, אבל בקיץ 2020 תומפסון חזר אחרי 2 עונות שבהן לא שיחק בגלל פציעות לא פשוטות. אף אחד לא ידע איזה תומפסון יחזור. דריימונד גרין בעונת 2020 נראה כמו שחקן עם רגל וחצי בפרישה, בטח לא שחקן עם אש פנימית שהייתה לו בעבר. אם תומפסון חוזר כחצי שחקן, כנראה גם גרין היה נשאר חצי שחקן והווריירס היו במצב מחורבן של מינסוטה של גארנט או פילי של בארקלי. קבוצה עם סופרסטאר עצום וצוות מסייע שספק אם יכול להגיע לפלייאוף. במצב כזה אם הווריירס היו בוחרים לכאן ועכשיו שחקן שלא עם התקרה הגבוהה ביותר או אפילו מעבירים את הבחירה מספר 2 עבור איזה כוכב בסיטואציה לא טובה (היו מועמדים? הארדן נניח ומי עוד) היית קורע אותם ומדבר על האצה או משהו שכזה. כמובן שב-2021 עם בחירה מספר 7 ו-14 החבילה שניתן היה לקבל על הבחירות הללו לא הייתה של שחקן שבאמת יכול להוביל לצד סטף לאליפות.
העונה הקודמת בעיני הייתה איזה סוג של נס ואסור לשכוח שגם בעונה ההיא הווריירס ניצחו רק 53 ניצחונות והשיגו מקום שלישי במערב, זה לא שהם קרעו את הליגה.

סטן ואן גנדי

נערך לאחרונה על ידי עמוס לב בתאריך ש' מאי 13, 2023 5:09 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 5:01 pm 
Hall of Famer

אני יודע שאתה חושב שדטרויט של בילאפס לקחה אליפות דווקא בגלל ההחמצה בדראפט אבל אני לא בטוח בזה בכלל.
הם היו קבוצה חזקה שבחרה גבוה בדראפט חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 5:14 pm 
Hall of Famer

אתה חושב שאם דטרויט היו לוקחים את מלו הם היו משיגים יותר מאשר אליפות וגמר אן.בי.איי?
מעבר לכך, אני דיברתי על שושלת לקראת הסוף שקיבלה צ'אנס להמשיך את השושלת בעזרת סיטואציה שנוצרה. דטרויט לא הייתה שושלת בקיץ של 2003. אפשר לרשום דווקא בצד החיובי את הווריירס של 2017, שבדיוק אחרי 2 עונות של אליפות, שיא ניצחונות היסטורי והפסד בגמר עם שאלות של יחסינו לאן (בעיקר עם האריסון בארנס) ואז בדרך נס קיבלו את האפשרות להחתים את אחד משלושת השחקנים הכי טובים בליגה ויצרו קבוצה אפילו חזקה יותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 5:25 pm 
Senior

גולדן צריכה לעשות מה שסטף רוצה. אני מקווה שהוא רוצה לתת לשארלוט כמה עונות כי זה יהיה מעניין לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 6:18 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
איזה דטרויט?

Att כתב:
עמוס לב כתב:

לא הוגן וגם לא מדויק.

אבל זה לא מדוייק. הווריירס בקיץ 2020 וגם בקיץ 2021 לא היו קונטנדרית מובהקת. היה כמובן את סטף, אבל בקיץ 2020 תומפסון חזר אחרי 2 עונות שבהן לא שיחק בגלל פציעות לא פשוטות. אף אחד לא ידע איזה תומפסון יחזור. דריימונד גרין בעונת 2020 נראה כמו שחקן עם רגל וחצי בפרישה, בטח לא שחקן עם אש פנימית שהייתה לו בעבר. אם תומפסון חוזר כחצי שחקן, כנראה גם גרין היה נשאר חצי שחקן והווריירס היו במצב מחורבן של מינסוטה של גארנט או פילי של בארקלי. קבוצה עם סופרסטאר עצום וצוות מסייע שספק אם יכול להגיע לפלייאוף. במצב כזה אם הווריירס היו בוחרים לכאן ועכשיו שחקן שלא עם התקרה הגבוהה ביותר או אפילו מעבירים את הבחירה מספר 2 עבור איזה כוכב בסיטואציה לא טובה (היו מועמדים? הארדן נניח ומי עוד) היית קורע אותם ומדבר על האצה או משהו שכזה. כמובן שב-2021 עם בחירה מספר 7 ו-14 החבילה שניתן היה לקבל על הבחירות הללו לא הייתה של שחקן שבאמת יכול להוביל לצד סטף לאליפות.

כשיש לך סופרסטאר מובהק וכבר זכית באליפויות, אתה לא יכול להאיץ:)
הווריורס לא היו בבנייה מחדש. הם היו ב-win mode והם ניסו ללכת על שני מסלולים מקבילים, גם win now וגם בנייה לעתיד.
לרוב זה זוכה לתשואות מהתקשורת
ומתרסק (או מקטין משמעותית את האפסייד כפי שקרה לווריורס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 7:02 pm 
Hall of Famer

אטט, אתה מחרטט.

ג'יימס וייזמן לא היה איזה הימור אפסייד מופרך. ב2019 הוא היה שחקן השנה של גטורייד בתיכונים בארה"ב, תואר שלפניו זכו בו 3 בחירות ראשונות רצופות (ויגינס, טאונס וסימונס), אחריהם ג'ייסון טייטום, ואז מייקל פורטר ג'וניור (שנפל בדראפט בגלל ענייני בריאות, אבל הפך לשחקן רוטציה בכיר בקונטנדרית) ואר.ג'יי בארט שנבחר שלישי על ידי הניקס. העניין אצלו היה שאף אחד לא ממש ידע מה רמת המוכנות שלו לליגה, כי הוא היה מעורב בשערוריית הטבות עם ממפיס. בשלושת המשחקים שהוא כן שיחק עם ממפיס, הוא קלע 20 נקודות למשחק ב23 דקות ב77% מהשדה, עם 10.3 ריבאונדים ו3 חסימות למשחק. בקיצור שחקן מאד מוכשר ובחירה ממש לא מופרכת, הוא בטח לא היה מוכן כאן ועכשיו להיות הביגמן הקשוח, אבל מי כן בדראפט הזה?

לגבי קומינגה, מה בדיוק הפאשלה הגדולה? הוא נתן עונת רוקי לא רעה, והיה שחקן רוטציה בפלייאוף. בסדר, פרנץ וגנר הפך להיות סקורר הרבה יותר בולט (בקבוצת ואקום חלשה), אבל זה באמת ההבדל? זה ה-הימור שהרס לווריירס?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 7:29 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאם פרנץ ווגנר היה במדי הווריירס אתמול בלילה, הסיכויים שלהם לעבור את הלייקרס היו עולים בהרבה, כשברור לכולם שלא מדובר בטופ סקורר של אורלנדו, אלא בווגנר שמשתלב במערכת של הווריירס, אבל מביא הרבה לשולחן, בטח יותר מקומינגה ששותף אתמול בערב כשהמשחק היה גמור.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 7:48 pm 
Hall of Famer

וגנר בליגה אחרת מקומינגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 8:48 pm 
Hall of Famer

אני מקבל את זה שוגנר הרבה יותר מתאים לשיטה של גולדן מאשר אורלנדו, ואולי זה נכון ואם הוא היה, אז גולדן היתה עוברת. אבל אני שואל את אטט, האיש שתמיד מדבר איתנו על שיטה ולא על בחירה בודדת. איך יצא שבחירה במקום השביעי בדראפט של לפני שנתיים היא זו שדפקה הכל?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 9:02 pm 
Senior

לצמצם את מה שקרה עם ג"ס לטעות אחת בבחירת דראפט זה אידיוטי למדי.
הם טעו כשבחרו את וייזמן, טעות כשלא העבירו אותו מוקדם יותר, טעו עם קומינגה, טעו כשניסו לאחוז במקל בשתי הקצוות במקום להעביר את הצעירים תמורת וטרן אחד טוב, טעו עם החוזה לפול וטעו (בעיני) כשחיפו על דריימונד אחרי כל שטות כולל אגרוף לפרצוף של פול.

אין מה לעשות, טעויות קורות. אני אפילו לא בטוח שנגמרה להם הריצה, אבל זה יהיה ממש לא נכון להסתכל על זה ולנגיד שהטעות הייתה עם הבחירה של x או הפספוס של y. היו כמה החלטות ממש לא נכונות של מועדון שהאמין בעצמו קצת יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 9:06 pm 
Hall of Famer

אם כי בדיעבד, פול הוא כן קצת ילד כאפות ולגמרי דורש מבוגר מחנך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 9:08 pm 
Hall of Famer

אני מסכים עם סתיו שגולדן עשו מכלול של טעויות (מה שמראה, שוב, שאין הנהלות חסינות מטעויות ושבעסק של כדורסל, למקריות יש הרבה יותר מקום ממה שבא לנו לחשוב), ספציפית לגבי וייזמן אני לא מסכים שזו היתה טעות לבחור אותו, ואני חושב שעצם ההעברה שלו נובעת מסיבה הפוכה למה שאטט אמר: במקום להתייחס אליו כפוטנציאל גולמי לעתיד, הם ניסו להפוך אותו כאן ועכשיו לשחקן תורם בקונטנדרית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 9:10 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
הווריורס לא היו בבנייה מחדש. הם היו ב-win mode והם ניסו ללכת על שני מסלולים מקבילים, גם win now וגם בנייה לעתיד.

ברור שהם ניסו ללכת על 2 מסלולים מקבילים. המזל של הווריירס היה שסטף פשוט לא אנושי ושקליי תומפסון חזר להיות 75-80% השחקן שהוא היה. אז אנחנו במקום שאתה יכול להעביר ביקורת על כך שהווריירס לקחו את הדרך של האפסייד בדראפט. אבל תהיה כן עם עצמך. מה היית אומר אם תומפסון היה חוזר רבע שחקן והווריירס היו לוקחים במקום ווייזמן שחקן שהכי מתאים לתרום להם (גם לא לאמלו שהיו עליו הרבה סימני שאלה) או אפילו מעבירים את הבחירה תמורת חבילה של שחקנים שיכולים לעזור להם כאן ועכשיו? יש לי הרגשה שהיית יודע לספר על הטעות של הווריירס ואיך בדראפט אתה תמיד תמיד לוקח את ה -BPA ואח"כ פותר את הבעיה מה לעשות איתו.

סתיו, אני לא חושב שהסיטואציה הנוכחית של הווריירס היא על טעות אחת, אבל אני כן חושב שהאסטרטגיה של הדראפט, לקחת שחקנים עם תקרה גבוהה/ריצפה נמוכה התפוצצה להם בפרצוף, ואם היו בונים אסטרטגיה של בחירות שמתאימות לסגל, אז הם היו במקום אחר. אני לא יכול להאשים אותם, כי אני חושב שעד העונה שעברה הקבוצה הייתה בלימבו. תומפסון היה סימן שאלה מאד גדול, גם גרין היה סימן שאלה וסצנריו מאד הגיוני היה שהווריירס צריכים ללכת הלאה מהסגל המסייע של סטף ואליפות במילא כנראה לא תגיע עם סטף וחבורת רוקיז. ועדיין הווריירס הלכו על פרוייקטים לא אפויים בכלל, קצת היו מתוחכמים יותר מדי בעיני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 9:14 pm 
Hall of Famer

במה זה בדיוק התבטא?? הבחור שיחק עשרות משחקים בג'י ליג, כולל בעונתו השניה (כלומר הפצוע) אאז'ן.
ועוד איך שהסתכלו עליו כפרויקט, אבל אחרי שלוש שנים אפשר להבין לאן הרוח נושבת

אגב, גם מודי וקומינגה זכו להרבה יותר דקות ג'י ליג מאשר דקות נ.ב.א בשנתיים האחרונות, כמדומני

ועוד איך שהווריורס מסתכלים עליהם כפרויקט, הרבה יותר מהרבה קבוצות אחרות עם בחירות באותו מיקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 9:19 pm 
Hall of Famer

ועוד משהו קטן
ויסמן אכן לא אפוי ובעיניי שחקן נטול אינטליגנצית משחק לחלוטין

קומינגה לא אפוי אבל לא דביל מוחלט, אני כן חושב שהוא סובל מטווינריות שזה מושג מסובך בכדורסל המודרני. ועדיין.

מודי לעומתם כן הגיע די אפוי. לא פוטנציאל עצום אבל די ברור מי הוא שזה לא רע כשחקן תשיעי כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 9:26 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:

ברור שהם ניסו ללכת על 2 מסלולים מקבילים. המזל של הווריירס היה שסטף פשוט לא אנושי ושקליי תומפסון חזר להיות 75-80% השחקן שהוא היה. אז אנחנו במקום שאתה יכול להעביר ביקורת על כך שהווריירס לקחו את הדרך של האפסייד בדראפט. אבל תהיה כן עם עצמך. מה היית אומר אם תומפסון היה חוזר רבע שחקן והווריירס היו לוקחים במקום ווייזמן שחקן שהכי מתאים לתרום להם (גם לא לאמלו שהיו עליו הרבה סימני שאלה) או אפילו מעבירים את הבחירה תמורת חבילה של שחקנים שיכולים לעזור להם כאן ועכשיו? יש לי הרגשה שהיית יודע לספר על הטעות של הווריירס ואיך בדראפט אתה תמיד תמיד לוקח את ה -BPA ואח"כ פותר את הבעיה מה לעשות איתו.

סתיו, אני לא חושב שהסיטואציה הנוכחית של הווריירס היא על טעות אחת, אבל אני כן חושב שהאסטרטגיה של הדראפט, לקחת שחקנים עם תקרה גבוהה/ריצפה נמוכה התפוצצה להם בפרצוף, ואם היו בונים אסטרטגיה של בחירות שמתאימות לסגל, אז הם היו במקום אחר. אני לא יכול להאשים אותם, כי אני חושב שעד העונה שעברה הקבוצה הייתה בלימבו. תומפסון היה סימן שאלה מאד גדול, גם גרין היה סימן שאלה וסצנריו מאד הגיוני היה שהווריירס צריכים ללכת הלאה מהסגל המסייע של סטף ואליפות במילא כנראה לא תגיע עם סטף וחבורת רוקיז. ועדיין הווריירס הלכו על פרוייקטים לא אפויים בכלל, קצת היו מתוחכמים יותר מדי בעיני.

לא יודע מה לעשות עם ההרגשות שלך:)
אני מנסה לומר - ואתה קלירלי מסכים איתי - שהייתה כאן טעות אסטרטגית.
ללכת על שני מסלולים מקבילים זה לא נכון, בהגדרה.

זה לא אומר שזה לא יכול היה לעבוד, אבל לרוב זה מתפוצץ בפנים.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ש' מאי 13, 2023 9:28 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 9:28 pm 
Hall of Famer

עוד פעם, קל לכולם להגיד שוייזמן היה פרויקט לא אפוי, וזה מקסים לראות את כוחו המהמם של הבדיעבד. 2020 היה דראפט חלש. כולנו חכמים לומר היום לאמלו, אבל זה אותו לאמלו שהיה בשעתו הימור אפילו פחות בטוח מוייזמן: בן לאבא מגלומן ששלח אותו לשחק כטינאייג'ר בליגות הליטאית והאוסטרלית, וכן גם גארד שצריך כדור ביד בקבוצה מפוצצת בשחקנים שצריכים כדור ביד. השחקנים שנבחרו אחרי לאמלו הם הסופרסטארים הבאים: פטריק ויליאמס, איזק אוקורו, אוניה אוקונגו, קיליאן הייז. הווריירס עשו בחירה לגיטימית בשחקן בעמדה שהם היו צריכים, אבל בניגוד להאשים ת'אביטים של העולם, גם שחקן סופר-מוכשר שנודע כפוטנציאל גדול. בחירה לגיטימית ונכונה שלא עבדה להם. אני אגב מסרב לקרוא עליו קדיש, הוא בן 22 ועוד נראה מה יכול לתת בליגה.

לגבי המופרכות שבהעדפה של ההימור קומינגה על האס וגנר, אולי צריך להזכיר שפרנץ וגנר נבחר בדראפט אחרי עונה שהוא שיחק בה בכרטיס כפול עם האימפריה של לוקומוטיב ברנאו מהליגה השלישית בגרמניה, ושבדקות היורוקאפ שהוא קיבל עם אלבה הוא הפציץ 4.6 נקודות למשחק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה