סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 30, 2021 2:03 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
וולטון רץ עם קבוצה מאומנת היטב.
לא יודע כמה זה מוכיח משהו.
יש שיאמרו שאם המנהל הולך לזמן מה,
איך שדברים מתנהלים בהיעדרו זה דווקא סימן ליכולות הניהול שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 30, 2021 2:05 pm 
מנהל פורום

וולטון רץ עם אותה קבוצה של קר, קבוצה שיש בה את קרי וקליי ושחקנים משלימים יוצאים מן הכלל. שזו הנקודה שלי, זה מספיק בשביל להיות קבוצה מעולה, כמעט כל מאמן היה מצליח שם בצורה דומה פחות או יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 30, 2021 3:22 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
וולטון רץ עם אותה קבוצה של קר, קבוצה שיש בה את קרי וקליי ושחקנים משלימים יוצאים מן הכלל. שזו הנקודה שלי, זה מספיק בשביל להיות קבוצה מעולה, כמעט כל מאמן היה מצליח שם בצורה דומה פחות או יותר.

וולטון לא רץ עם אותה קבוצה של קר, וולטון רץ עם הקבוצה של קר.
זו הייתה הקבוצה שלו (מאומנת ומשחקת כמו שהוא רצתה) גם כשהוא לא היה נוכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 30, 2021 3:37 pm 
Hall of Famer

קודם כל, אני חושב שבעונת האליפות הראשונה קר בהחלט הגיב. מפיגור 1-2 הוא קיבל את ההחלטה לנסות את הרכב יום הדין ולרוץ איתו לדקות ארוכות. מי שלא הגיב זה דווקא דיוויד בלאט שבה עם תוכנית משחק מעולה, אבל עם השינוי של קר לא רק שהוא לא הסתדר, אלא אפילו לא ניסה לשנות כלום, ונשאר עם אותם סכימות בדיוק. לגבי ההפסד בעונה השניה, אני לא יודע מה קר היה צריך כל כך לשנות. משחק מספר 5 היה ללא גרין. הפסד מתקבל על הדעת. בטח שלא צריך לעשות שינויים והתאמות בעקבותיו למשחק מספר 6. במשחק מספר 7 על כל העונה יכול להיות שקר היה צריך לעשות התאמות. אני מבין מאמן שהולך עם מה שהלך לו כל העונה ועוד בעונה היסטורית של שבירת שיא הנצחונות.

איפה כן צריך לתת לו קרדיט?
אני חושב שצריך לתת לו קרדיט עצום על הקפיצה שהקבוצה עשתה בעונה הראשונה שלו. אתה מדבר על איך הקבוצה נראתה עם וולטון כמאמן זמני וזה פחות מעניין, כי הווריירס עשו תחת וולטון את אותם הדברים שהם עשו תחת קר. וולטון לא הביא שום דבר חדש, הוא המשיך את הקיים. הרבה יותר מעניין לראות את הקבוצה של מארק ג'קסון לעומת זאת של קר. כשג'קסון פוטר היה נראה שלווריירס יש תקרת זכוכית. קארי שחקן נפלא, אבל זה מספיק לסיבוב שני אולי, גם זה לא בטוח. הקבוצה קלעה מעולה מבחוץ, אבל היא שיחקה את הכדורסל שכולם שיחקו. קר שבר את התבנית. הוא בנה את הקבוצה בצלם היתרונות שלה ובדרך הפך את הכדורסל לאחר (כמובן שזה עוזר כשיש לך את הספלאש בראד'רז. עם בן סימונס שזורק 10 שלשות למשחק זה כנראה לא היה עובד, אבל צריך לדעת להתאים את צורת המשחק לכלים שלך). כמו שכתבו פה, בתחילת עונת האליפות הראשונה הווריירס לא נחשבו לקונטנדרים וזה התבסס על מה שראינו מהם בעונות הקודמות והעובדה שהסגל נשאר אותו סגל. ההבדל היה קר ששינה את מה שהווריירס עשו.

אני גם נותן לו קרדיט על השילוב של דוראנט. ברור שהרבה יותר קל לשלב את אחד מחמשת השחקנים הטובים בעולם בקבוצה שגם ככה הייתה הקבוצה הטובה בעולם. אבל עדיין, יש אגו שצריך לנהל (וראינו בסוף מה האגו יודע לעשות), יש רק כדור אחד עם הרבה אנשים שרוצים לזרוק אותו. קר הצליח לגרום למערכת לעבוד. לגרום לכך שהקבוצה שהייתה בטאבו של קארי עברה פתאום להיות הרבה יותר הקבוצה של דוראנט.

בעיני קר הוא מאמן מעולה. אפשר לחפש מה אפשר היה לעשות יותר העונה נניח. אבל זה בעיני לחפש בנרות. על כמה טוב קלי אוברה אני לא אבנה חוות דעת על מאמן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 30, 2021 4:29 pm 
Hall of Famer

בטח לא על כמה טוב וויסמן שהוא בעיניי ממש ממש לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 30, 2021 4:35 pm 
Hall of Famer

אגב, מה שהתקלקל עם הווריורס כנראה יותר קשור לווסט שעזב מאשר לקר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 30, 2021 6:55 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
הטענה שלי היא שתחליף בין המאמנים והתוצאות לא ישתנו.

כולל שושלות ג'קסון ופופוביץ'?
ל-20 השנים המוצלחות להפליא של סן-אנטוניו אין קשר לזהות המאמן?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 31, 2021 10:59 am 
Senior

Att כתב:
אגב, מה שהתקלקל עם הווריורס כנראה יותר קשור לווסט שעזב מאשר לקר..

הרבה יותר קשור לקווין דוראנט שעזב וקליי תומפסון שנפצע (וקארי שנעדר גם הוא כמעט עונה שלמה).
איך היית מצפה שהקבוצה תתנהל אחרת עם ג'רי ווסט?
מאז שווסט עזב, הווריורס עשו כמה צעדים מעולים כדי להתאושש מהעזיבה של דוראנט, הצליחו לייצר לעצמם שתי בחירות דראפט גבוהות ברצף והביאו את וויגינס שלגמרי נראה שחקן חמישייה לא רע העונה כשהערך שלו ברצפה.
הפאשלה היחידה שם הייתה, לדעתי, לא להעביר את וויזמן כשהיה לו ערך כלשהו (ולדעתי כשהיה מדובר בבחירה 2 ולא בוויזמן זה בכלל היה ה-זמן, אבל כנראה שבדראפט הזה היו בעיקר מוכרים ולא ממש קונים).
חוץ מזה? אין לי מושג מה אפשר לדרוש מהGM שלהם יותר ואיך אפשר להאשים דווקא את העזיבה של ווסט בהיחלשות שלהם, זה בעיני רלוונטי פחות מהמעבר לשחק בסן-פראנסיסקו במקום אוקלנד אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 31, 2021 4:15 pm 
Hall of Famer

מה היה כה חשוב לווריורס להיפטר מבחירה מספר 2?
הרי לצורך העניין גם בול היה להם בידיים
הערך של בול כיום הוא ללא ספק יותר מאשר הערך ההתחלתי של בחירה מס' 2 טרום דראפט שלא נחשב חזק במיוחד בטופ שלו

הטרייד של וויגינס-ראסל יכול במחי הגרלת לוטרי להתגלות כאדיר עבורם (ואפילו כהחלפה ישירה מסתבר שלוויגינס איך כלל מה להתבייש, למשל קלע העונה ב-53% לשתיים לעומת 47% של ראסל, כאשר בכמה פרמטרים אחרים הם יחסית דומים).

המבחן יהיה בשנה הבאה: כנראה בלי אוברה שמסיים חוזה, אבל בוא נראה איך קליי ווייזמן חוזרים מהפציעות, והאם תהיה להם בחירה 5-6 נניח (זו של מינסוטה) בנוסף לבחירת סוף לוטרי.
לצורך העניין חמישייה של סטף-קליי-וויגינס-גרין-ווייזמן. אבל השידרוג לעומת העונה יכול להיות דווקא בספסל עם 2 בחירות הדראפט (רצוי לסגל הנוכחי שאחת מהן תהיה גבוה רציני) לצד ג'ורדן פול שהוא אחלה תגלית שלהם.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 31, 2021 5:20 pm 
Hall of Famer

הפנטזיה שלי היא לקחת את וויזמן ונניח את הבחירה החמישית, להוסיף את וויגינס שבהחלט היה טוב השנה אבל לא כזה טוב, וצריך שטריידים יעברו בשביל כסף ולהביא או את סבוניס ומקונל או את באם והירו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 31, 2021 8:54 pm 
Senior

shmueliki כתב:
מה היה כה חשוב לווריורס להיפטר מבחירה מספר 2?
הרי לצורך העניין גם בול היה להם בידיים
הערך של בול כיום הוא ללא ספק יותר מאשר הערך ההתחלתי של בחירה מס' 2 טרום דראפט שלא נחשב חזק במיוחד בטופ שלו

הטרייד של וויגינס-ראסל יכול במחי הגרלת לוטרי להתגלות כאדיר עבורם (ואפילו כהחלפה ישירה מסתבר שלוויגינס איך כלל מה להתבייש, למשל קלע העונה ב-53% לשתיים לעומת 47% של ראסל, כאשר בכמה פרמטרים אחרים הם יחסית דומים).

המבחן יהיה בשנה הבאה: כנראה בלי אוברה שמסיים חוזה, אבל בוא נראה איך קליי ווייזמן חוזרים מהפציעות, והאם תהיה להם בחירה 5-6 נניח (זו של מינסוטה) בנוסף לבחירת סוף לוטרי.
לצורך העניין חמישייה של סטף-קליי-וויגינס-גרין-ווייזמן. אבל השידרוג לעומת העונה יכול להיות דווקא בספסל עם 2 בחירות הדראפט (רצוי לסגל הנוכחי שאחת מהן תהיה גבוה רציני) לצד ג'ורדן פול שהוא אחלה תגלית שלהם.

מה הכונוה במה היה חשוב להם להיפטר מהבחירה? אני לא יודע אם בכלל היה להם חשוב, לדעתי הם היו צריכים לנסות לארוז אותה יחד עם הבחירה הקרובה של מינסוטה ועוד שחקן כלשהו ולנסות להנחית שם גדול.
אולי ניסו ולא הצליח, לא יודע, אבל זה שבול היה זמין להם לא רלוונטי אם הם לא ידעו איזה שחקן הוא הולך להיות, והם לא יידעו כנראה כי הם לא בחרו בו.
וויזמן לא מתאים שם בעליל ואולי אפילו בכלל לא הולך להיות שחקן טוב.
אני בכלל לא בטוח שהם הולכים לקבל מ2 הבחירות האלו תפוקה דומה לזו שהם היו יכולים להשיג בטרייד עליהם, בעיקר לא בשנים הטובות של הספלאש בראת'רס.

הלוטרי ישפר להם את הטרייד רק אם הם יזכו בבחירה 4 בדיוק, כי הבחירה מוגנת טופ 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 31, 2021 11:14 pm 
Hall of Famer

עלה בדיון פה טיעון כאילו הם היו צריכים לסחור בחירה טרם הדראפט - לזה התייחסתי (בניסוח לא משהו).
אלופה זה משהו שקשה מאוד לבנות (מחדש במקרה הזה) בכל מקרה, אני כן מאמין שאם קליי חוזר טוב (חתיכת אם) והם בוחרים טוב בדראפט - הם כבר קבוצה טובה מאוד במערב (וממילא קשה להגיד יותר מזה באופן פסקני, כי קבוצות טובות סיימו השנה במקומות 5-7).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 02, 2021 9:48 am 
Sophomore

שבע שנים עברו מהטרייד שמשכן את העתיד של ברוקלין והיה אמור להפוך את בוסטון לטופ דוג העתידי של המזרח, והנה לנו סדרה חד-צדדית לחלוטין בין השתיים. מעניין איזה יחס היה ניתן לקבל בקיץ ההוא שברוקלין תהיה המביסה ולא המובסת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 02, 2021 9:56 am 
מנהל פורום

ido כתב:
שבע שנים עברו מהטרייד שמשכן את העתיד של ברוקלין והיה אמור להפוך את בוסטון לטופ דוג העתידי של המזרח, והנה לנו סדרה חד-צדדית לחלוטין בין השתיים. מעניין איזה יחס היה ניתן לקבל בקיץ ההוא שברוקלין תהיה המביסה ולא המובסת

עלית פה על משהו :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 11:23 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
הפנטזיה שלי היא לקחת את וויזמן ונניח את הבחירה החמישית, להוסיף את וויגינס שבהחלט היה טוב השנה אבל לא כזה טוב, וצריך שטריידים יעברו בשביל כסף ולהביא או את סבוניס ומקונל או את באם והירו

הנה הוכחה מזמן אמת. אמנם קצת פנטזיה וגם אני לא בטוח אם צדקתי לגבי וויגינס אבל זה הכיוון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 11:37 pm 
Hall of Famer

אתה חושב שסאבוניס ומקונל (כלומר סאבוניס) במקום וויגינס היה התמורה הבאמת טובה על 2 בחירות דראפט טופ 5? באם והירו זה תסריט לא רלוונטי, אז לא אתחשב בו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 11:40 pm 
Hall of Famer

אני לא בטוח שלא. קשה לדבר על היפותטיות אבל סבוניס עם יכול המסירה הוא שחקן מושלם לווריורס והיי, הוא הביא את סקרמנטו למקום השלישי במערב השנה

כך או כך, זו לא הנקודה שרציתי לומר. רק הבאתי הוכחה שכבר בזמן אמת לא רציתי את ויסמן והרוקיז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 13, 2023 11:47 pm 
Hall of Famer

אם אתה הולך היפותטית, אז אין לי ספק שוויגינס פלוס פרנץ ווגנר פלוס ווייזמן עדיף על הטרייד שאתה הצעת עם סאבוניס. אם כבר הולכים היפותטית, אז התמורה הבאמת טובה הייתה פשוט לבחור טוב בדראפט 2021.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 9:52 am 
Hall of Famer

ברור שטעיתי
זאת לא הנקודה, בזמן אמת אמרתי שצריך להעיף את ויסמן והרוקיז. טעיתי לגבי וויגינס (אולי). זה כל מה שרציתי לומר בהעלאת האוב הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה