סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 11:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 12:35 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
sheky כתב:
ורק אני לא מבין למה אנחנו מדברים על גולדן סטייט בתור מועדון שהגיע למצב גרוע?
אנחנו עונה אחרי אליפות ואנחנו לא מבינים למה תוך כדי שושלת של 4 אליפויות ב8 שנים הם לא בנו קבוצה לעתיד?

ג'ורדן פול קיבל אמנם חוזה מזעזע שהוא לא שווה אבל בואו נזכור שזה עדיין שחקן של 20 למשחק שהרימו בבחירה ה28 וזה עדיין שחקן ששם מעל 17 למשחק בריצת האליפות שלהם (בחירה ב2019).
ב2020 נבחר וויזמן שלא היה שווה את הבחירה, אבל מי כן? הליברטון שהלך במקום העשירי? למאלו שהפסיד כבר שליש מהזמן שהוא בליגה עם פציעות (ובקושי עשה פלייאין ממקום 10?)... מי הפספוס הגדול שהיה אמור לקחת את המושכות מקלי ודריימונד בשלב הזה ולהוביל יחדיו עם סטף?

לווריירס הייתה ריצה מדהימה ובזמן הזה היה להם "מזל" לבחור פעמיים בטופ 10 שהם לא ניצלו כדי לבחור כוכב... חבל אבל מכאן עד ללדבר על "אסטרטגיה כושלת" יש מרחק ענק... בוא נזכור שהמועדון הזה הצליח להגיע למצב שהוא ממיר את העזיבה של דוראנט באנדרו וויגינס בסופו של תהליך (ראסל היה שם באמצע) שזה שיחוק מטורף.

בסוף גם אם לא כל החלטה בדרך הייתה אופטמלית (ואצל איזו הנהלה זה כן אופטימלי כל הזמן?) המהלכים שהם עשו הפכו אותם לאלופה בעונה הקודמת ככה שלדבר על איזו "כשלון" של ההנהלה בעייני זה משונה.

אני מתחבר לדברים הללו של Sheky

בסוף קבוצה (בטח אם היא תחת אותו צוות מקצועי-ניהולי) בוחרת במשך שנים בדראפט עם רציונל/אסטרטגיה כלשהי. מבחינת מה הם מחפשים, איך הם מעריכים שחקנים, האם פוזלים יותר לשוק הבינ"ל, על מה שמים דגש וכו'.
אפילו אם כבר לא נכליל את הבחירות האדירות שלהם בקנה מידה היסטורי בשנים 2009-12 (סטף, קליי, דריימונד, ובארנס) כי זה כבר עבר רחוק, אז זה מה שהם השיגו מאז 2015 (לא בחרו ב-2013-4):
לוני מבחירה 30 ב-2015
ג'ורדן פול מבחירה 29 ב-2019
יחסית לחמש שנים בהם לא בחרו לפני בחירה 28 - זה שלל נהדר, שתרמו את שלהם בגדול לאליפויות (ועוד יתרמו).
לטעמי אי אפשר לבטל את זה כאשר מסתכלים קדימה על בחירות 2 (וייזמן), 7 (קומינגה) ו-14 (מודי).
הרי ג'ורדן פול הוא "נהדר בתור בחירה מספר 7" (או אפילו בחירה מספר 2 ספציפית של דראפט 2020...), אז אם נדמיין שהוא זה שנלקח בבחירה מספר 7 ואילו קומינגה רק בבחירה 29 - הרי ששתי הבחירות מוצלחות.
רוצה לומר - מטבע הדברים אי אפשר לבחור תמיד טוב, לגולדן-סטייט פשוט יצאו כמה בחירות רצופות שהלכו לאותו הכיוון (לטוב/לרע), וזה גם תלוי בהרבה מזל ועניינים נסיבתיים. אם הם בוחרים ראשונים ב-2020 (או שמינסוטה לא לוקחים את אדוארדס בבחירה ראשונה, כמדומני זו לא הייתה בחירה סופר מובנת מאליה אלא היו טופ 3 מובהק) ומשיגים את אדוארדס - הרי שכל הדיון הנוכחי אולי בכלל לא מתקיים...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 2:19 am 
Senior

פול היה העונה מאוד גרוע. אני מבטיח לכם שגולדן לא היו מחתימים אותו אם זו התרומה שהם חשבו שיקבלו ממנו. מן הסתם התקווה שלהם זה שהוא ישתפר והעונה הזו היא איזשהו סוג של סלאמפ, אבל זה לא שמישהו בגולדן רואה את האופן שבו פול שיחק העונה ואומר יופי זה בול מה שרצינו למשחקים שסטף בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 2:47 am 
Sophomore

אני חושב שעיקר הכסף שהוא קיבל זה דמי שתיקה על האגרוף של גרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 3:22 am 
Hall of Famer

kakon3 כתב:

לא בטוח שזה זה...
נדמה לי שהחוזה שלו דומה לזה של הירו,
עוד סקורר צעיר בקבוצה מנצחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 4:13 am 
Sophomore

Att כתב:
kakon3 כתב:

לא בטוח שזה זה...
נדמה לי שהחוזה שלו דומה לזה של הירו,
עוד סקורר צעיר בקבוצה מנצחת

אי אפשר לדעת יכול להיות שגם ככה היה מקבל סכום דומה, אבל בעיני רוב הסיכויים שהיה מקבל הרבה פחות וזה נתן לו לברג' ענק במשא ומתן.
הסרטון יצא, וכולם הזדעזעו וחשבו שיכול להיות עונש ענק לגרין, המטרה של גולדן היתה לא לפגוע בשום מקרה בגרין ובעונה, ולא נתנו לו בכלל עונש והם יכלו לעשות זאת רק אם פול ישתף פעולה ויגיד שרוצה לשים את זה מאחורה ולהתקדם ובשביל זה היו צריכים לרצות אותו בחוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 9:08 am 
מנהל פורום

אם נחזיר את הת'רד לגזרת השחקנים שכבר צריך להיפטר מהם, אז המועמדים הראשונים שעולים לי לראש הם פול, גרין ו... תומפסון.
על פול הכבירו כבר מספיק מילים. על גרין אף פעם לא מתתי, והחסרונות שלו בגיל 33 מתבלטים. גם חוסר האיום ההתקפי, גם התפרצויות הזעם בתוך הקבוצה ובמשחקים. זה כבר LIABILITY גדול מדי שלא שווה את זה.

ותומפסון היה מאוד לא יציב העונה, הוא גם מרגיש לי כבר בחלק היורד של הקריירה ופציע. אבל יהיה לו ערך מעולה בשוק השחקנים הנוכחי. ככה שטריידים על 2 מתוך ה-3 יוכלו להביא מספיק נכסים משמעותיים, והקבוצה תוכל לשמור על מקומה בטופ של המערב לעוד 2-3 שנים בהם התרומה של סטף עדיין גדולה, בלי צורך של בנייה מחדש מאפס. זה כמובן יגרור שינוי קונספט כולל של הקבוצה בהתקפה ובהגנה, שאני לא בטוח שסטיב קר הוא הבנאדם להוביל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 9:43 am 
Hall of Famer

ואחרי כל השינויים הללו, כמה מוטיבציה אתה חושב תהיה לסטף קארי.
אני דווקא חושב שהערך הכי גדול שיש לווריירס הוא אנדרו וויגינס. חוזה גדול, שנחשב עם ערך חיובי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 9:53 am 
מנהל פורום

אני סומך על סטף שהוא ילד גדול ומקצוען, וגם אם יעבירו את פול/תומפסון/גרין הוא ידע להמשיך הלאה עם מה שייבנה מסביבו.
בלי הכרות עם פנים חדר ההלבשה, אני מניח שהוא בעיקר מחובר אישית לתומפסון, ועל גרין למשל הוא לא יזיל יותר מדי דמעות.
הוא לא הכוכב הראשון או האחרון שיעבירו בטרייד חברים שלו. זה קורה כל הזמן בליגה ולא עושים מזה ביג דיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 9:59 am 
Junior

עמוס לב כתב:
B.Grant44 כתב:
כבר כתבתי את זה בת'רד הסדרה, אבל החוזה של פול גם ייראה סביר יותר לאחר הזינוק בקאפ,
אתם חושבים שיש (או היתה) לווריורס דרך אחרת להשיג שחקן שנתן העונה ממוצעים של 20 נקודות ו- 4.5 אסיסטים, עם או בלי הספלאש בראדרס לצדו?

זאת שאלה קשה, אבל אני חושב שיש הרבה דרכים לווריירס להשיג שחקן שנתן בפלייאוף האחרון 10.3 נק' למשחק, ב- 34.1% מהשדה, 25.4% מהשלוש (ועדיין לא התבייש להעיף 8.36 שלשות בנרמול ל-38 דקות, היה שם אותו במקום ה-10 בכל האן.בי.איי בכמות שלשות למשחק). דרך אגב, בסדרת הגמר בעונה שעברה הוא סיים עם 13.2 נק' למשחק. אה, והוא לא שומר.

ועדיין סיים את הפלייאוף כולו עם ממוצע של 17 נקודות למשחק, כלומר שעד לגמר שיחק תפקיד משמעותי מאוד בריצת האליפות של הווריורס.
אז אפשר להמשיך לשחק בסטטס, אבל בוא נשחק בתרחיש היפותטי במקום: נניח שפול לא מקבל את הארכת החוזה שקיבל ועוזב בקיץ הקרוב. איפה הווריורס מוצאים לו תחליף?

1. מהדראפט: עניין של זמינות פרוספקטים, מזל ובעיקר השקעה בפיתוח השחקן - במקרה של פול עצמו הזמן הזה כבר הושקע במהלך השנתיים עם קליי בחוץ.
2. טרייד: מצריך לוותר על שחקנים לשם איזון משכורות, ואין לווריורס חוזים מיותרים וסחירים בפיי רול. אפשר כמובן לארוז את קומינגה ומודי יחדיו ולראות מי ניתן לקבל בתמורה, אבל לא בטוח שהם מוכנים לוותר על שניהם, או לחלופין, מעדיפים להשיג עליהם שחקן חמישייה.
3. השוק החופשי: הווריורס מן סתם משלמים מס מותרות ויכולים להשתמש רק במיני-MLE. הנה רשימת הגארדים שיהיו זמינים בקיץ הקרוב:

https://www.spotrac.com/nba/free-agents/guard/

ג'ורדן קלארקסון וקובי ווייט הם השמות היחידים שנראים לי מתאימים משם. קלארקסון עשוי לחרוג מגובה התקציב הזמין לווריורס, במיוחד אם יוטה תרצה להחזיר אותו (היה דיבור על כך שרוצים להשאיר אותו לבנייה מחדש). ווייט RFA ויכול להיות שהבולס ישוו עליו הצעות.

קלארקסון אומנם נתן ממוצעי נקודות ואסיסטים דומים מאוד לאלו של פול העונה, ואני מאמין שגם ווייט המוכשר מסוגל לכך, אבל שניהם באותה מידה יכולים להעמיד ממוצעי *סדרת גמר* או פלייאוף גרועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 10:02 am 
Junior

עמוס לב כתב:
אני דווקא חושב שהערך הכי גדול שיש לווריירס הוא אנדרו וויגינס. חוזה גדול, שנחשב עם ערך חיובי.

השאלה היא מה המטרה בטרייד על וויגינס? להשיג 2-3 שחקנים תורמים תמורתו? לבנות על כך שמודי ייכנס לנעליו בחמישייה?
ככל שאני חושב על זה, טרייד על קליי והחוזה המסתיים שלו נראה לי הכי הגיוני. אולי אפילו קליי וקומינגה תמורת ביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 10:03 am 
Junior

הבעיה שקצת קשה לי לשים את האצבע על מה גולדן סטייט בדיוק צריכים...

ראיתי את כל המשחקים בסדרה ומה שבלט לי זה שהם אוהבים לשחק עם וויגינס-קליי-סטף בהתקפה אבל סטף וקליי לא שומרים מדהימים בשלב הזה (קליי לגמרי היה שומר מדהים לפני הפציעה) אז לרוב ציוותו להם צמד מבין השלישיה של גרין-לוני-פייטון כשלפעמים ציוותו את פול גם אבל ראינו כולנו איך זה הלך (לא שומר בכלל וסקורר לא יעיל).
מה שקרה ברגע ששיחקו עם גרין/לוני/פיטון זה שפשוט התעלמו מהם בצד ההתקפי וזה עזר מאוד לעצור את קליי/סטף/וויגינס שיכלו להביא עזרה עליהם ולהחליף חסימות בלי להענש מאוד (קצת נענשו מחיתוכים של פייטון לצבע, אבל בקטנה). לא במקרה אחד משני המשחקים היחידים שהם ניצחו בסדרה היה כשגרין תרם 20 נקודות והעניש את ההגנות על כל הרמאויות בהגנה.

מה שגולדן סטייט צריכים זה שחקן 3&D, לא הרבה מעבר לטעמי... מישהו שייקח את המשימות הקשות בהגנה אבל לא יהיה נון-פקטור התקפי כמו היום.
קבוצה עם כוח התקפי כמו סטף וקליי (שהוא אכן לא יציב) ועוד שחקן אול אראונד מצוין כמו וויגינס היא קבוצה שיש לה בסיס מצוין, היא בעיקר צריכה השלמה לשלישיה הזאת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 10:54 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:

השאלה היא מה המטרה בטרייד על וויגינס? להשיג 2-3 שחקנים תורמים תמורתו? לבנות על כך שמודי ייכנס לנעליו בחמישייה?
ככל שאני חושב על זה, טרייד על קליי והחוזה המסתיים שלו נראה לי הכי הגיוני. אולי אפילו קליי וקומינגה תמורת ביל.

לא הבנתי את השאלה שלך. מה המטרה של טרייד על קליי? אני חשבתי שהמטרה היא להתחמש מחדש ולכן אני חושב שאפשר לקבל תמורה יותר גבוהה על וויגינס מאשר על קליי ואז לרוץ עוד שנתיים, שלוש. את האמת, אני לא יודע להגיד מה עדיף לווריירס אם אפשר לקבל תמורה זהה על שניהם. אני הייתי מעביר את וויגינס בכל מקרה, אבל יכול לקבל מישהו שחושב אחרת.

גרנט, אתה חושב שבנק' הזמן היום הווריירס היו נותנים את החוזה לפול? כי אם כן, אז ראיית המציאות שלנו שונה ואין צורך להמשיך בדיון. אם התשובה היא לא, אז אני לא מבין למה צריך להצדיק את הסיבות שהם נתנו את החוזה לפול או לנסות למצוא נסיבות מקילות בכך שהוא קיבל את החוזה. עשו טעות, נתנו מכה רצינית לתוכניות העתיד שלהם. באסה.

שיבר, קודם כל, לפי מה שקראתי, קארי מחובר מאד גם לגרין. דבר שני, לא דיברת רק על גרין ותומפסון, דיברת גם על סטיב קר. כלומר לקחת לסטף את כל המערכת שהייתה סביבו ולהגיד לו בוא נצא לדרך חדשה ואנחנו לא שואלים אותך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 11:37 am 
Junior

עמוס לב כתב:
לא הבנתי את השאלה שלך. מה המטרה של טרייד על קליי? אני חשבתי שהמטרה היא להתחמש מחדש ולכן אני חושב שאפשר לקבל תמורה יותר גבוהה על וויגינס מאשר על קליי ואז לרוץ עוד שנתיים, שלוש. את האמת, אני לא יודע להגיד מה עדיף לווריירס אם אפשר לקבל תמורה זהה על שניהם. אני הייתי מעביר את וויגינס בכל מקרה, אבל יכול לקבל מישהו שחושב אחרת.

גרנט, אתה חושב שבנק' הזמן היום הווריירס היו נותנים את החוזה לפול? כי אם כן, אז ראיית המציאות שלנו שונה ואין צורך להמשיך בדיון. אם התשובה היא לא, אז אני לא מבין למה צריך להצדיק את הסיבות שהם נתנו את החוזה לפול או לנסות למצוא נסיבות מקילות בכך שהוא קיבל את החוזה. עשו טעות, נתנו מכה רצינית לתוכניות העתיד שלהם. באסה.

שיבר, קודם כל, לפי מה שקראתי, קארי מחובר מאד גם לגרין. דבר שני, לא דיברת רק על גרין ותומפסון, דיברת גם על סטיב קר. כלומר לקחת לסטף את כל המערכת שהייתה סביבו ולהגיד לו בוא נצא לדרך חדשה ואנחנו לא שואלים אותך.

ב"מטרה" התכוונתי למהי מטרת הווריורס. אם הם מעוניינים להישאר תחרותיים, טרייד על קליי נשמע לי הגיוני יותר מהסיבות הבאות:

1. קליי מרוויח 43 מיליון, מסיים חוזה בקיץ הבא ומצפה להרוויח סכומים דומים אם לא יותר מכך. וויגינס מרוויח 20 מיליון פחות ממנו לעונה הבאה, ואחריה יישאר חתום לעוד 2-3 שנים (יש לו אופציית שחקן לעונה האחרונה בחוזה), על חוזה שכבר עכשיו נראה כמו עסקה טובה ואמור להיראות טוב יותר ככל שהקאפ יזנק או סתם יעלה משנה לשנה. המשכורת הגבוהה יותר של קליי גם יכולה לאפשר לווריורס להתחזק ב 2-3 שחקני רוטציה משמעותיים בטרייד עליו.

2. מבין השניים, קליי הוא המבוגר יותר ובעל היסטוריית הפציעות שנמצא בדעיכה, לפחות בצד ההגנתי. וויגינס מיצב את עצמו כסטופר הבכיר של הווריורס על עמדות 1-3 והשתלב גם יופי בהתקפה. הווריורס יתקשו מאוד למצוא לו תחליף הולם. אקדים ואומר שהם כמובן יתקשו למצוא תחליף הולם לקליי בשיאו, אבל הוא כבר מעבר לשיא כאמור, ויתכן שניתן יהיה להסתפק בשחקן 3 & D שיודע למסור כמו שצריך ולהשתלב בשיטה. איזה קק"פ, או בתרחיש אופטימי יותר, אנאנובי. כמובן שטרייד על קליי יצטרך לכלול גם אחד מבין קומינגה או מודי, או אפילו שניהם אם התמורה ראויה (2-3 שחקנים).

לגבי גובה החוזה שפול היה מקבל בקיץ, אני מעריך שתפוקת הפלייאוף שלו היתה מורידה את ערכו במשהו כמו 10 מיליון, עדיין היה מקבל חוזה נאה מהווריורס או מקבוצה אחרת (ואז סביר מאוד שהווריורס היו משווים הצעה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 12:34 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:

מה ביל? גם היום קליי עדיף בהרבה וגם בריא יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 12:45 pm 
Hall of Famer

אם אתה חושב שקק"פ הוא תחליף לקליי שישאיר את הווריירס תחרותיים, אז אנחנו מעריכים קבוצות באן.בי.איי בצורה שונה לחלוטין וזה די אנדרסטייטמנט.
ברור שקליי מרוויח יותר, פציע יותר ומבוגר יותר. כל שלושת הנק' הללו גורמים לי להאמין שהתמורה על קליי תהיה פחותה מאשר התמורה על וויגינס. אני לא רואה את הווריירס מוציאים על קליי יותר מאשר 0.75 סנט על הדולר, כפי שסימונס היה אומר וגם הדולר של קליי כבר לא אותו דולר. כשאתה מציע את וויגינס, האפשרויות להשיג שחקן באמת משמעותי עולות. טרייד על וויגינס מאפשר לווריירס לקבל תמורה הולמת.

לגבי פול, אני גם לא הייתי נותן לו חוזה ארוך טווח על 22 מיליון לעונה ואני די משוכנע שהווריירס כרגע איתי. וזה לא רק הפליאוף שהוריד את המניה של פול. המספרים בעונה הרגילה אמנם נראים לא רע, אבל פול היה גאנר עם אחוזים נמוכים, קבלת החלטות רעה והגנה מחורבנת כל העונה. הפלייאוף היה רק סימן קריאה על הטעות בחוזה שראו אותה כל העונה. בלי החוזה של פול, הווריירס היו מגיעים לקיץ של 2024 עם שכר שחקנים של 103 מיליון (סטף לוקח 50% מהסכום הזה), הרבה מתחת לתקרה הצפויה ב-2024.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 12:56 pm 
Junior

נורטון כתב:
B.Grant44 כתב:

מה ביל? גם היום קליי עדיף בהרבה וגם בריא יותר

הגנתית, אני כבר לא בטוח. אבל אולי באמת עדיף להפוך את זה לטרייד משולש:

ביל לרפטורס תמורת אנאנובי, בושה, תאד יאנג ואוטו פורטר
קליי, קומינגה ויאנג לוושינגטון תמורת ביל
אנאנובי, בושה ופורטר לגולדן תמורת קליי וקומינגה.

טורונטו מחתימה מחדש את ואן וליט ופולטל, אומרת שלום לטרנט ג'וניור (זה בכל מקרה הצפי עפ"י דיווחים, אלא אם תימצא קבוצה שתחטוף את ההולנדי), מעמידה חמישייה עם בוסט התקפי בדמות גו-טו-גאי ועדיין ללא חוליה חלשה בהתקפה. כל זה במחיר של פרידה מאנאנובי שממילא לא הכי מרוצה שם ונותרה לו שנה אחת בלבד בחוזה המציאה שלו.
וושינגטון נפטרת מהמחויבות לביל ומשיגה תמורתו פרוספקט מעניין, אבל עדיין תוכל לעשות קולות של "מתמודדים על פלייאוף בעונה הבאה".

הווריורס מפנים את הדקות והזריקות של קליי בשביל פול, שעדיין יעלה מהספסל אבל גם ישחק הרבה בחמישיות שלו לצד סטף, וויגינס, אנאנובי וגרין. מחזירים את פורטר ברוח החזרת פייטון II ומביאים סטרץ' ביג שיכול לתת להיכנס למשבצת הג'ווייל מגי, רק עם סקיל סט שונה בהתקפה (מה שגם יאפשר יותר דקות עם פייטון כשחקן חוץ שהוא נון-שוטר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 1:04 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אם אתה חושב שקק"פ הוא תחליף לקליי שישאיר את הווריירס תחרותיים, אז אנחנו מעריכים קבוצות באן.בי.איי בצורה שונה לחלוטין וזה די אנדרסטייטמנט.
ברור שקליי מרוויח יותר, פציע יותר ומבוגר יותר. כל שלושת הנק' הללו גורמים לי להאמין שהתמורה על קליי תהיה פחותה מאשר התמורה על וויגינס. אני לא רואה את הווריירס מוציאים על קליי יותר מאשר 0.75 סנט על הדולר, כפי שסימונס היה אומר וגם הדולר של קליי כבר לא אותו דולר. כשאתה מציע את וויגינס, האפשרויות להשיג שחקן באמת משמעותי עולות. טרייד על וויגינס מאפשר לווריירס לקבל תמורה הולמת.

לגבי פול, אני גם לא הייתי נותן לו חוזה ארוך טווח על 22 מיליון לעונה ואני די משוכנע שהווריירס כרגע איתי. וזה לא רק הפליאוף שהוריד את המניה של פול. המספרים בעונה הרגילה אמנם נראים לא רע, אבל פול היה גאנר עם אחוזים נמוכים, קבלת החלטות רעה והגנה מחורבנת כל העונה. הפלייאוף היה רק סימן קריאה על הטעות בחוזה שראו אותה כל העונה. בלי החוזה של פול, הווריירס היו מגיעים לקיץ של 2024 עם שכר שחקנים של 103 מיליון (סטף לוקח 50% מהסכום הזה), הרבה מתחת לתקרה הצפויה ב-2024.

כל זה מובן מאליו. אבל איזה שחקן ובאיזו עמדה אתה מצפה לקבל תמורת וויגינס? בהנחה שאתה גם דוגל בהשארת דריימונד לצד הספלאש בראדרס, אנחנו מדברים כאן או על סנטר או על שחקן כנף כמו וויגינס. אולי אתה מתכוון שהם יוכלו להשיג גם וגם ע"י אריזת וויגינס עם קומינגה ו/או מודי. אבל בשביל זה צריך (א) לחשוב אם יש אפשרויות ריאליות על השולחן; (ב) מה הווריורס יקבלו בתמורה לא רק מבחינה מקצועית, אלא מבחינה פיננסית. וויגינס מרוויח לא מעט, אבל הוא חתום לטווח הארוך ועל חוזה שנכון לעכשיו שם אותו בטווח שבין properly paid to underpaid. להביא שחקנים שחתומים לעוד שנה-שנתיים ישאיר את הווריורס במצב בעייתי מאוד בכל האמור לניהול הפיי רול שלהם, במיוחד לאור הדרישות של דריימונד וקליי.

אתה עושה פרוג'קשן לפיי רול של הווריורס בקיץ 24' מבלי לקחת בחשבון את החוזה החדש של דריימונד והתפתחויות אפשריות אחרות. ובלי החוזה של פול, הווריורס נכנסים לעונה הבאה בלי פול...שוב אני שואל, מה התחליף למי שכבר הגיע למעמד "הספלאש בראדר השלישי"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 1:06 pm 
Hall of Famer

כן. חוץ מפורטר שהוא כנראה גופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 1:11 pm 
Junior

חוץ מזה, נראה לי בלתי סביר בעליל שהווריורס יעבירו דווקא את וויגינס, לאור העובדה שניתן לאפיין את מהלכי הדראפט שלהם ב 2020 ו-2021 ככאלה שנבעו מהרצון להזריק מנה הגונה של אתלטיות לקבוצה - מתוך אמונה שהשיטה שלהם תאפשר לאתלטים הצעירים להשתלב בקלות, בזמן שהם מפתחים אספקטים נוספים במשחקם במסגרת "האקדמיה לכדורסל" של הווריורס.
אז להעביר דווקא את האתלט המנוסה והמלוטש שבחבורה, מי שההגנה שלו על לוקה וטייטום החל מלפני שנה בדיוק היתה אחד הפקטורים הכי משמעותיים לזכייה באליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 1:12 pm 
Junior

נורטון כתב:
כן. חוץ מפורטר שהוא כנראה גופה

יכול להיות, אז הוא והחוזה המסתיים שלו יכולים לחזור לוושינגטון, הווריורס יוסיפו את יאנג למצבת הגבוהים שלהם. אלה לא האספקטים המהותיים של העסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 1:52 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
שוב אני שואל, מה התחליף למי שכבר הגיע למעמד "הספלאש בראדר השלישי"?

הוא אולי הגיע למעמד הספלאש בראדר השלישי בעונה שעברה. הוא יתחיל את העונה הבאה כבארדר המיותר שהורג את הקאפ של המועדון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 2:09 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
B.Grant44 כתב:
שוב אני שואל, מה התחליף למי שכבר הגיע למעמד "הספלאש בראדר השלישי"?

הוא אולי הגיע למעמד הספלאש בראדר השלישי בעונה שעברה. הוא יתחיל את העונה הבאה כבארדר המיותר שהורג את הקאפ של המועדון.

הקאפ של המועדון כבר מזמן הרוג. ושוב אני אומר, בהינתן הרקורד הבריאותי של הספלאש בראדרס, לא חושב ששחקן עם הסקיל סט של פול מיותר אצלם. מה התחליף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 3:00 pm 
Sophomore

כשאני מסתכל על חוזי השחקנים שיש לגולדן לקראת העונה הבאה, אני לא רואה את ההנהלה שם עושה שינויים קיצוניים מידי הקיץ.
לסטף, קליי, וויגינס, פייטון השני, לוני ופול יש חוזים לעונה הבאה. לדריימונד גרין יש אופציית שחקן של 27 מיליון לעונה שאני לא רואה אותו לא מממש כי אף קבוצה אחרת כעת לא תשלם לו את הסכום הזה כרגע. לקמינגה ולמודי יש חוזים נמוכים עם אופציה של הקבוצה שהיא לבטח תממש. היחיד שאני רואה סיכוי טוב שהוא עוזב זה דיווינצ'נזו עם חוזה נמוך שאחרי הפלייאוף הנחמד שהוא עשה העונה יש מצב טוב שהוא יקבל חוזה גדול יותר מאופציית השחקן הקיימת שיש לו. טריידים? אם לא תיפול מציאה גדולה שפתאום ידרוש טרייד כמו שעשה דוראנט העונה, אני גם לא רואה כיוון לזה(אלא אם גולדן ממש יסריחו את הפרקט).
מתי כן גולדן צפוייה לעשות שינויים גדולים? כנראה בקיץ הבא כשקליי וגרין יסיימו חוזים. אם הם יתנו פלייאוף כמו הנוכחי, כנראה שלא יקבלו הארכה. אם יתנו פלייאוף כמו אשתקד ואולי גם גולדן תיקח עוד אליפות, אז כנראה שנראה את הטריו הזה של סטף, קליי וגרין עוד כמה שנים ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 3:15 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
זאת שאלה קשה, אבל אני חושב שיש הרבה דרכים לווריירס להשיג שחקן שנתן בפלייאוף האחרון 10.3 נק' למשחק, ב- 34.1% מהשדה, 25.4% מהשלוש (ועדיין לא התבייש להעיף 8.36 שלשות בנרמול ל-38 דקות, היה שם אותו במקום ה-10 בכל האן.בי.איי בכמות שלשות למשחק). דרך אגב, בסדרת הגמר בעונה שעברה הוא סיים עם 13.2 נק' למשחק. אה, והוא לא שומר.

אגב, קליי קלע 38.8% מהשדה בפלייאוף הזה, הוא אומנם שומר אבל ההגנה שלו כבר לא מה שהיתה פעם, והוא ירוויח 43.2 מיליון בעונה הבאה (15 מיליון יותר מפול), עם ציפייה שימשיך להרוויח סכומים כאלה לאחר שיחתום מחדש (או כשיקבל הארכת חוזה עוד לפני כן). אבל אתה בעד להשאיר אותו ולסחור בוויגינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 3:20 pm 
Junior

פוציץ' כתב:
כשאני מסתכל על חוזי השחקנים שיש לגולדן לקראת העונה הבאה, אני לא רואה את ההנהלה שם עושה שינויים קיצוניים מידי הקיץ.
לסטף, קליי, וויגינס, פייטון השני, לוני ופול יש חוזים לעונה הבאה. לדריימונד גרין יש אופציית שחקן של 27 מיליון לעונה שאני לא רואה אותו לא מממש כי אף קבוצה אחרת כעת לא תשלם לו את הסכום הזה כרגע. לקמינגה ולמודי יש חוזים נמוכים עם אופציה של הקבוצה שהיא לבטח תממש. היחיד שאני רואה סיכוי טוב שהוא עוזב זה דיווינצ'נזו עם חוזה נמוך שאחרי הפלייאוף הנחמד שהוא עשה העונה יש מצב טוב שהוא יקבל חוזה גדול יותר מאופציית השחקן הקיימת שיש לו. טריידים? אם לא תיפול מציאה גדולה שפתאום ידרוש טרייד כמו שעשה דוראנט העונה, אני גם לא רואה כיוון לזה(אלא אם גולדן ממש יסריחו את הפרקט).
מתי כן גולדן צפוייה לעשות שינויים גדולים? כנראה בקיץ הבא כשקליי וגרין יסיימו חוזים. אם הם יתנו פלייאוף כמו הנוכחי, כנראה שלא יקבלו הארכה. אם יתנו פלייאוף כמו אשתקד ואולי גם גולדן תיקח עוד אליפות, אז כנראה שנראה את הטריו הזה של סטף, קליי וגרין עוד כמה שנים ביחד.

לפי כל הסימנים, הוא יממש גם יממש, ולפי הערכתי - הוא יקבל גם יקבל סכומים כאלה ואולי אף מעט יותר. כנראה שמהווריורס עצמם, אבל מתאר לעצמי שישנן כמה קבוצות שיחזרו אחריו. הבעיה היא שכדי לשלם לו סכומים כאלה דרוש קאפ ספייס, או הסכמה של הווריורס לסיין אנד טרייד.
בכל אופן, אני לא רואה את דריימונד נכנס לעונה נוספת שבה הוא מסכן את בריאותו ללא שום הבטחה לשכר משמעותי בתום העונה. הוא רצה הארכת חוזה כבר לקראת תחילתה של העונה הנוכחית, שם נטמנו זרעי תקרית האגרוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Bing [Bot], G, Google [Bot] ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה