סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 11:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 3:35 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
קליי לא שומר טוב בכלל יותר. גם היסטורית ההגנה שלו הייתה אוברייטד קצת כי הוא שומר טוב רק און דה בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 3:41 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:
זאת שאלה קשה, אבל אני חושב שיש הרבה דרכים לווריירס להשיג שחקן שנתן בפלייאוף האחרון 10.3 נק' למשחק, ב- 34.1% מהשדה, 25.4% מהשלוש (ועדיין לא התבייש להעיף 8.36 שלשות בנרמול ל-38 דקות, היה שם אותו במקום ה-10 בכל האן.בי.איי בכמות שלשות למשחק). דרך אגב, בסדרת הגמר בעונה שעברה הוא סיים עם 13.2 נק' למשחק. אה, והוא לא שומר.

אגב, קליי קלע 38.8% מהשדה בפלייאוף הזה, הוא אומנם שומר אבל ההגנה שלו כבר לא מה שהיתה פעם, והוא ירוויח 43.2 מיליון בעונה הבאה (15 מיליון יותר מפול), עם ציפייה שימשיך להרוויח סכומים כאלה לאחר שיחתום מחדש (או כשיקבל הארכת חוזה עוד לפני כן). אבל אתה בעד להשאיר אותו ולסחור בוויגינס.

מה שאתה רושם זה בדיוק הסיבה שאם כבר אני אסחר במישהו זה בוויגינס. למה שקבוצה תיתן תמורה שווה על שחקן שאיבד את הקליעה בפלייאוף, כבר לא השומר שהוא היה פעם והוא מרוויח 43.2 מיליון בעונה הבאה ואח"כ הוא יבריז לי. מה האינטרס של קבוצה לוותר על איזשהו נכס תמורת החבילה הזאת? אני לא חושב שהווריירס יקבלו תמורה שקרובה להיות אפילו 75% ממה שתומפסון נותן להם. אז למה לעשות את זה? אלא אם אתה הולך לבניה מחדש ואז בהחלט אפשר להשיג ערך לעתיד על תומפסון. מצד שני, בניה מחדש וסטף קארי כנראה שלא הולך טוב ביחד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 4:05 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
מה שאתה רושם זה בדיוק הסיבה שאם כבר אני אסחר במישהו זה בוויגינס. למה שקבוצה תיתן תמורה שווה על שחקן שאיבד את הקליעה בפלייאוף, כבר לא השומר שהוא היה פעם והוא מרוויח 43.2 מיליון בעונה הבאה ואח"כ הוא יבריז לי. מה האינטרס של קבוצה לוותר על איזשהו נכס תמורת החבילה הזאת? אני לא חושב שהווריירס יקבלו תמורה שקרובה להיות אפילו 75% ממה שתומפסון נותן להם. אז למה לעשות את זה? אלא אם אתה הולך לבניה מחדש ואז בהחלט אפשר להשיג ערך לעתיד על תומפסון. מצד שני, בניה מחדש וסטף קארי כנראה שלא הולך טוב ביחד.

כי השחקן הזה יושב על חוזה מסתיים, כך שאם מצרפים אליו את קומינגה ו/או מודי, יש לך חבילה סבבה לגמרי שאפשר להשיג עליה כוכב או משהו בסדר גודל של אנאנובי + שחקני רוטציה מועילים.
ובניגוד להרבה חוזים גדולים ומסתיימים שמשתמשים בהם בטריידים מהסוג הזה, קליי בהחלט עשוי להיות מבוקש ע"י קבוצות תחרותיות (שזה כבר רוב הליגה בימינו). כמובן שהן יצטרכו להשוות משכורות עבורו, אבל אם הקבוצה שתקבל אותו מהווריורס תלך לבנייה מחדש (בדוגמה שהצעתי, וושינגטון), הרי שהיא תוכל להרשות לעצמה ספיגה של חוזים נמוכים יותר (ברטאנס, דאנקן רובינסון וכאלה) אם יצורפו אליהם נכסים כלשהם.

עוד לא ענית לי, מה האינטרס של הווריורס להעביר את וויגינס בהינתן התמורה התיאורטית שניתן להשיג עליו (בצירוף קומינגה ו/או מודי, אם תרצה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 4:50 pm 
Hall of Famer

למה שטורונטו בדיוק תסכים לעסקה של קליי פלוס אחד מהצעירים. מה האינטרס בדיוק? אם הולכים לפירוק בטורונטו, אז החבילה הזאת לא מספקת את הסחורה. ואם לא הולכים לפירוק אז החוזה של קליי לא עוזר בכלום. לעומת זאת לקחת את וויגינס אם לא הולכים לפירוק נראה יותר הגיוני עבור הרפטורס, אם אנאנובי זה מה שאתה רוצה.
בקיצר, אתה חושב שתמורת תומפסון הווריירס יכולים לקבל איזה אנאנובי. אני חושב שלא.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 5:00 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
למה שטורונטו בדיוק תסכים לעסקה של קליי פלוס אחד מהצעירים. מה האינטרס בדיוק? אם הולכים לפירוק בטורונטו, אז החבילה הזאת לא מספקת את הסחורה. ואם לא הולכים לפירוק אז החוזה של קליי לא עוזר בכלום. לעומת זאת לקחת את וויגינס אם לא הולכים לפירוק נראה יותר הגיוני עבור הרפטורס, אם אנאנובי זה מה שאתה רוצה.
בקיצר, אתה חושב שתמורת תומפסון הווריירס יכולים לקבל איזה אנאנובי. אני חושב שלא.

תמורת תומפסון + קומינגה ו/או מודי, שאתה שוב ושוב מתעלם מכך שאני מציין אותם כפרוספקטים מעניינים שניתן להצמיד לחוזה של קליי בשביל לקבל תמורה מעניינת והולמת. ועוד בכלל לא הזכרתי את האופציה של צירוף חבילת בחירות עתידיות ואופציות החלפה, כנהוג בימינו.
מה גם שאני שומע ממך שוב ושוב הסתייגויות, כשעדיין לא ציינת דוגמה ריאלית אחת לתמורה כדאית לווריורס עבור וויגינס. לא אומר לך לפתוח איזה טרייד מאשין ולהתחיל להנדס עסקאות מורכבות, פשוט נסה לשלוף כמה שמות שלדעתך ישדרגו את הווריורס ושניתן להשיג אותם תמורת וויגינס (+ תוספות, אם תרצה).

אם הולכים לפירוק בטורונטו, אז חבילה של קליי + קומינגה תמורת אחד מבין סיאקם/אנאנובי (תלוי כאמור מה הווריורס יחליטו לעשות גם עם דריימונד), בהחלט עשויה לספק את הסחורה מבחינת יוג'ירי. זכור לי שדווח על עניין רב שלו בקומינגה לקראת הדראפט שבו נבחר, בסופו של דבר העדיף את בארנס וכנראה שבצדק, אבל קומינגה עדיין צעיר ומבטיח מאוד, הראה מספיק ניצוצות בשנתיים שלו עם הווריורס וכמו תמיד, ישנו גם הקשר האפריקאי.

בכל אופן, אני בכלל הצעתי עסקה משולשת שבה וושינגטון היא זו שתקבל את קליי וקומינגה, בעוד ביל יעשה את דרכו לטורונטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 14, 2023 10:25 pm 
Hall of Famer

אני בניגוד אליך לא מוצא הנאה ברקיחת עסקאות דמיוניות. לא יודע מה הווריירס יכולים לקבל על וויגינס, אבל ההנחה שלי היא שיותר מאשר מה שהם יכולים לקבל על קליי. ואם אתה מדבר על עסקאות בתוספת עוד אחד מהצעירים, אז אפשר גם להצמיד אותו לוויגינס. למען האמת, בגלל איזון משכורות גם קל יותר לקבל תמורה עבור וויגינס מאשר ה-17 מיליון העודפים שתומפסון מביא לשולחן.

לגבי קומינגה, אני לא חושב שיש לו ערך חיובי באיזשהו טרייד. יכול להיות שמישהו ישמח אם יזרקו את קומינגה כעוד איזה בונוסון קטנטן להמתיק את העסקה, לא רואה משהו מעבר לכך. קומינגה צעיר, אבל לא כל כך מבטיח אחרי עונת רוקי חלשה ועונה שנה שניה שבה לא באמת השתפר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 15, 2023 2:09 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני בניגוד אליך לא מוצא הנאה ברקיחת עסקאות דמיוניות. לא יודע מה הווריירס יכולים לקבל על וויגינס, אבל ההנחה שלי היא שיותר מאשר מה שהם יכולים לקבל על קליי. ואם אתה מדבר על עסקאות בתוספת עוד אחד מהצעירים, אז אפשר גם להצמיד אותו לוויגינס. למען האמת, בגלל איזון משכורות גם קל יותר לקבל תמורה עבור וויגינס מאשר ה-17 מיליון העודפים שתומפסון מביא לשולחן.

לגבי קומינגה, אני לא חושב שיש לו ערך חיובי באיזשהו טרייד. יכול להיות שמישהו ישמח אם יזרקו את קומינגה כעוד איזה בונוסון קטנטן להמתיק את העסקה, לא רואה משהו מעבר לכך. קומינגה צעיר, אבל לא כל כך מבטיח אחרי עונת רוקי חלשה ועונה שנה שניה שבה לא באמת השתפר.

1. אין ספק שלוויגינס יש ערך טרייד גבוה מקליי ולא במעט. צעיר יותר, טוב יותר, חתום לכמה שנים על חוזה מצוין.
2. לקומינגה יש ערך טרייד חיובי. לא חושב שהוא גדול במיוחד אבל אני חושב שהוא מעבר לבונוסון קטנטן. בניגוד לבאסטים שמצאו את עצמם בדטרויט, אני מעריך שיהיו לא מעטים שיראו בקומיגה אפסייד שעוד יכול להתממש ולא קרה בין השאר בגלל המעמד של ג"ס. לשחקנים טובים, סופר אתלטיים, בעמדה שלו יש לא מעט ערך. אז נכון שלא ברור אם קומינגה יכול להיהפך לשחקן טוב אבל אני מעריך שקבוצות כן ייתנו משהו תמורת הצ'אנס לממש את האפסייד שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 15, 2023 2:41 am 
Hall of Famer

הכל נכון
וויגינס וקומינגה הם שחקנים טובים (הראשון אף מאוד)
ולכן - כיצד בדיוק גולדן סטייט תתחזק באם תעביר אותם? מה הסבירות לקבל בתמורה שחקנים טובים/מועילים יותר?
יווצר בור לא קטן בעמדות 3-4 באם יעזבו, קל וחומר שקליי וגרין רק מזדקנים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 15, 2023 9:39 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שאנדרו וויגינס כזה שחקן טוב ואני כן חושב שבמצב של קליי, הווריירס צריכים עוד שחקן יוצר לצד סטף. זה זעק לעין בפלייאוף הנוכחי. ג'ורדן פול היה אמור להיות התשובה לכך, אבל ברור שהוא לא התשובה.
בכל מקרה, אני חושב שהווריירס כקונטנדרית בסיטואציה לא טובה. השאלה מה עושים.
ניתן לנסות להמשיך עם הצוות הנוכחי ולהתפלל לטוב, כשבדרך אתה גם מחסל את העתיד של הקבוצה אחרי העונה הבאה עם החוזה שאתה צריך לתת לגרין.

Att, במה שונה המעמד של קומינגה מזה של ווייזמן? לי מרגיש שקומינגה במקום דומה לזה שהיה ווייזמן לפני שהועבר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 15, 2023 12:04 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att, במה שונה המעמד של קומינגה מזה של ווייזמן? לי מרגיש שקומינגה במקום דומה לזה שהיה ווייזמן לפני שהועבר.

וויסמן הוא סנטר ללא הגנה.
ברוב המקרים זה שווה שחקן ספסל.
האפסייד של קומינגה - שמשחק בעמדה מבוקשת יותר, בעל אתלטיות עדיפה והוא לא ליאביליטי כל כך גדול בהגנה - הוא גבוה יותר לתחושתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 15, 2023 12:36 pm 
Hall of Famer

והוא גם לא חור שחור כמו ויסמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 15, 2023 12:48 pm 
Senior

וייזמן לא יהיה אף פעם אחד הסנטרים הטובים בליגה.
יכול להיות שלקומינגה עוד יש איזה סיכוי להפוך למין או ג׳ אנונובי כזה. כנראה שזה עושה אותו פרוספקט עם יותר אפסייד עדיין ולכן ערך מעט יותר גבוה, אבל לא לאורך הרבה זמן בעיני וכבר עכשיו הערך הזה נמוך מלפני שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 15, 2023 12:52 pm 
Junior

עמוס לב כתב:

מסכים איתך עם ההנחה הזאת, אבל כמו שאני ועכשיו גם אחרים אמרו כאן, בטרייד על וויגינס אתה גם מאבד את וויגינס...
אם אני מבין את העמדה שלך, אתה אומר שהטריו סטף-קליי-דריי עדיין מהותי להצלחת הווריורס ולכן עדיף להישאר עם קליי דועך ביד, מאשר להשיג עליו כאמור 0.75 סנט לדולר. יכול להבין ולקבל את העמדה הזאת, גם אם לא להסכים איתה.

מה שלא ברור לי זה איך ואיפה אתה מציע לחזק את הווריורס על חשבון וויגינס (ותוספות אפשריות). גם אם אתה לא נהנה מרקיחת עסקאות דמיוניות ולא מוצא בכך טעם, אני חושב שזה תרגיל חיוני בשביל לבסס הצהרות כמו שלי ושלך. הנה, אני למשל מוכן להודות שכרגע לא עולים בדעתי יותר מדי רעיונות ריאליים לטריידים על קליי (והחוזה הגדול המסתיים שלו) + נכסים, מעבר למה שכבר הצעתי - לוושינגטון תמורת ביל, בין אם יגיע לווריורס או לקבוצה שלישית שתחזק אותם בכמה מקומות.

הצד השני למשפט האחרון שלך, הוא שהודות למשכורת הגבוהה יותר של קליי, ניתן להשיג בטרייד עליו יותר שחקנים (או חיסכון משמעותי ו/או חריגת טריידים). בכל זאת יהיו כמה קבוצות עם קאפ ספייס בקיץ, שאם לא ירצו את קליי לעצמן אז לפחות יוכלו לתווך עסקאות כצד ג' שסופג משכורות עודפות בתמורה לנכסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 15, 2023 12:57 pm 
Junior

Att כתב:
עמוס לב כתב:

וויסמן הוא סנטר ללא הגנה.
ברוב המקרים זה שווה שחקן ספסל.
האפסייד של קומינגה - שמשחק בעמדה מבוקשת יותר, בעל אתלטיות עדיפה והוא לא ליאביליטי כל כך גדול בהגנה - הוא גבוה יותר לתחושתי.

ווייזמן גם שיחק 39 משחקים בלבד כרוקי, החמיץ את כל עונת הסופמור שלו ושיחק עוד 21 משחקים במדי הווריורס לפני שנשלח בטרייד. זאת בנוסף לכמות המשחקים הזעומה ששיחק כסניור בתיכונים וכפרשמן במכללות.

קומינגה שיחק 70 משחקים כרוקי עם ממוצע של 17 דקות למשחק, זה מרשים למדי יחסית למי שנחשב פרוספקט גולמי ומגיע לקונטנדרית עם רוטציה רחבה. דרך במקום כסופמור, אבל עדיין שיחק 67 משחקים עם כמעט 21 דקות למשחק. השתתף גם בסדרות הפלייאוף, אומנם לדקות ספוראדיות, ועדיין זכה לפתוח בחמישייה בשלושה משחקים. זה לא אומר הרבה, אבל כבר צבר קילומטראז' משמעותי בהרבה לעומת ווייזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 15, 2023 1:19 pm 
Junior

shmueliki כתב:
הכל נכון
ולכן - כיצד בדיוק גולדן סטייט תתחזק באם תעביר אותם? מה הסבירות לקבל בתמורה שחקנים טובים/מועילים יותר?

בדיוק, וזו אחת הנקודות שלי שתומכות בטרייד על קליי.
בגלל שאני מוצא הנאה ברקיחת עסקאות דמיוניות, הרמתי את הכפפה בשביל עמוס ועברתי קבוצה-קבוצה בסקירה אחר אופציות שנראו לי כדאיות וריאליות. הנה העסקאות שחשבתי עליהן:

1. וויגינס להוקס תמורת האנטר ואוקונגוו: אני מאוד מחזיק מאוקונגוו כאמור, ועדיין לא מאמין שאף אחד מהצדדים לעסקה יילך על זה (אלא אם דריי יחתוך לקבוצה אחרת).

2. וויגינס (וקומינגה?) לאינדיאנה תמורת טרנר ונסמית: שוב, לא ברור לי אם לכל אחד מהצדדים יש אינטרס ממשי כאן, אבל זו כבר עסקה מעט יותר מעניינת. טרנר הוצע כמטרה לטרייד מצד הווריורס כבר אשתקד, אבל לא בטוח שהוא ישתלב כמו שצריך בשיטה ההתקפית. נסמית שומר נהדר שדי חומק מתחת לרדאר אצל הפייסרס, אבל האם יצליח להיכנס לנעליו של וויגינס, בהתקפה ובכלל, כבר בפלייאוף הראשון שבו ייקח חלק? מהצד של הפייסרס, עסקה כזו תלויה מאוד בתוצאות הלוטרי והדראפט הקרוב, וכן בתכניות שלהם ביחס לאייזיאה ג'קסון בסנטר.

3. וויגינס, קומינגה ופילר לפליקנס תמורת אינגרם, ווילי הרננגומז ונאג'י מארשל: מהלך די לטראלי לשתי הקבוצות. הפליקנס עשויים ללכת עליו בגלל שאינגרם מסיים חוזה בקיץ הבא, והפיט שלו עם זאיון אינו אידיאלי; כשמנגד, קומינגה אומנם רחוק מלהיות ספצימן פיזי ואתלטי כמו זאיון, אבל במידה והפציעות של האחרון יימשכו ו/או תגיע דרישת טרייד מצדו, הרי שמדובר בפרוספקט צעיר שאולי יצליח לרשת אותו בעמדה. בצד של הווריורס, אינגרם ללא ספק יהיה הסקורר היוצר שעמוס מדבר על הצורך בו, וגם הוא התפתח לשומר טוב. הבעיה העיקרית תהיה בתג המחיר שלו החל מעונת 2024/25, שללא ספק יהיה גבוה מזה הנוכחי של וויגינס (וגם קליי, כאמור, יסיים חוזה באותו קיץ). הרננגומז מוסיף עומק בסנטר ואופציה ל Jokic Harasser, מארשל גם יכול להשתלב כשחקן כנף אנרגטי מהספסל, אבל יצטרך לשפר את יכולת קריאת המשחק וקבלת ההחלטות שלו.

4. וויגינס לתאנדר תמורת דורט ובחירות עתידיות: מסוג הטריידים שאטט לא אוהב, למרות שהקנדי סה"כ בן 28. נראה לי אם התאנדר יעשו מהלך מסוג זה, הם יעדיפו לפנות את עמדת הכנף לג'יילן וויליאמס ולהשיג ביגמן בתמורה. מצד הווריורס, משיגים סטופר-על אבל עם קליעה פחות אמינה מזו של המועזב. הפרש המשכורות ייתן להם חריגת טריידים, לא גבוהה במיוחד אך שמישה, ובחירה-או-שתיים מהתאנדר יסייעו להם בהרכבת חבילה סביב פול והפרוספקטים הצעירים, במידה ותצוץ הזדמנות שכזו. מה שמביא אותי להצעה האחרונה והנוצצת מכולן...

5. וויגינס, קומינגה ובחירות עתידיות למינסוטה תמורת טאונס: זה יכול להיות טרייד מאוד סמלי ואירוני, ויהיה מעניין לראות איך וויגינס יגיב לחזרתו למינסוטה ולציפייה שיהיה מס' 2 של אדוארדס...אם הוולבס יצליחו להשתדרג בפוינט עם טרייד על קונלי ומקדניאלס (ואן וליט?), תהיה להם חמישייה מעניינת מאוד עם שני האתלטים הנ"ל, קייל אנדרסון וגובר. מצד הווריורס, דריימונד ולוני יוכלו לחלופין לאזן את טאונס בהגנה, אבל כמו שאמרתי לעמוס בהקשר הרחב היותר, הנה דוגמה לטרייד שמשאיר חור בולט בעמדת הסמול (ובתפקיד הסטופר) של הווריורס. עיון ברשימת הפרי אייג'נטס שעשויים - בדגש על עשויים - להיות זמינים לווריורס עם משאביהם המצומצמים, מראה לנו אופציות קומיות כמו דילון ברוקס או טראגיות-קומיות כמו קלי אוברה, שכבר נוסה שם ולא בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 15, 2023 5:21 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
shmueliki כתב:
הכל נכון

4. וויגינס לתאנדר תמורת דורט ובחירות עתידיות: מסוג הטריידים שאטט לא אוהב, למרות שהקנדי סה"כ בן 28.

אכן לא אוהב אבל גם לא שונא.

לא רואה סיכוי שהווריורס עושים מהלך כזה.
מהצד של OKC, יש היגיון מסוים, גם אם אני לא עף על הרעיון.

וויגינס מוסיף לאורך ולאתלטיות של הקבוצה והוא (לפחות כרגע) השחקן העדיף בין השניים.

זה נכון שזה לא לגמרי בטיימליין (SGA בן 24, השאר צעירים יותר)
אבל בהתחשב ברמת המוכנות של ה-core ובגיל של וויגינס זה לא מהלך נוראי בהקשר הזה.

בקיצור, הסנריו ההיפותטי תלוי בבחירות הדראפט.
אני הייתי מעדיף ש-OKC ישתמשו בהן כדי להביא כוכב.
וויגינס הוא גבולי בהקשר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 10:42 am 
Junior

מסכים איתך, לא רואה את הווריורס מעבירים את וויגינס, נקודה. אולי רק בטרייד שהצעתי עבור טאונס, או בעסקה מס' 3 עם הפליקנס.
כמובן, אופציה שלישית בנוסף על העברת וויגינס או קליי, היא לבדוק מה ניתן להשיג על חבילה של פול, קומינגה ו/או מודי, כשהתמורה המתבקשת היא סנטר וקומבו גארד חלופי שיעלה מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 11:23 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
מסכים איתך, לא רואה את הווריורס מעבירים את וויגינס, נקודה.

איך בדיוק אתה מסכים איתו? Att דיבר ספציפית על הטרייד שהצעת עם אוק.סיטי שזה טרייד נוראי לווריירס. קבוצה שרוצה לנצח כאן ועכשיו תשלח שחקן טוב יותר, תקבל שחקן פחות טוב פלוס בחירות דראפט שלא יהיו גבוהות מדי, כי כבר עכשיו הת'אנדר היו על סף פלייאין ובעונה הבאה, בטח עם וויגינס, ואם גם הולמגרן יחזור, הם יהיו יותר טובים.

אני אישית לא יודע מה הווריירס יעשו. אני חושב שיהיה פה אפקט דומינו של דריימונד גרין. אני מניח שהרצון הבסיסי הוא להשאיר את המצב הקיים, אם תהיה הזדמנות, בעדיפות על ג'ורדן פול כמובן, ללכת עליה. אבל אם גרין לא יישאר, אז כבר מדובר על סיפור אחר. החבורה הנוכחית מינוס גרין לא באמת יכולה להיאבק על אליפות (גם עם גרין זה סימן שאלה מאד גדול) ואז הווריירס יהיו פתוחים לשינויים.
מה הם ירצו לעשות? התשובה היא מפגרת, להשיג את התמורה הכי טובה שאפשר ולא חשוב מי עובר. מה הנכס שעליו הם יכולים להשיג את התמורה הטובה ביותר? אני מעריך שוויגינס. אבל כמו שאנחנו יודעים, סיטואציות מתפתחות מהר כל כך. אני בטוח שביוסטון בסוף שנת 2012 לא טרגטו את הארדן. פתאום נפלה הסיטואציה והרוקטס הגיבו מהר. כשהנטס הביאו את הארדן לפני 3 עונות, הם לרגע לא חשבו שהם יסיימו את 2023 ללא אף אחד מהטריו שרק הגיע והיה אמור להביא אליפות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 11:38 am 
Junior

עמוס לב כתב:
B.Grant44 כתב:
מסכים איתך, לא רואה את הווריורס מעבירים את וויגינס, נקודה.

איך בדיוק אתה מסכים איתו? Att דיבר ספציפית על הטרייד שהצעת עם אוק.סיטי שזה טרייד נוראי לווריירס. קבוצה שרוצה לנצח כאן ועכשיו תשלח שחקן טוב יותר, תקבל שחקן פחות טוב פלוס בחירות דראפט שלא יהיו גבוהות מדי, כי כבר עכשיו הת'אנדר היו על סף פלייאין ובעונה הבאה, בטח עם וויגינס, ואם גם הולמגרן יחזור, הם יהיו יותר טובים.

אני אישית לא יודע מה הווריירס יעשו. אני חושב שיהיה פה אפקט דומינו של דריימונד גרין. אני מניח שהרצון הבסיסי הוא להשאיר את המצב הקיים, אם תהיה הזדמנות, בעדיפות על ג'ורדן פול כמובן, ללכת עליה. אבל אם גרין לא יישאר, אז כבר מדובר על סיפור אחר. החבורה הנוכחית מינוס גרין לא באמת יכולה להיאבק על אליפות (גם עם גרין זה סימן שאלה מאד גדול) ואז הווריירס יהיו פתוחים לשינויים.
מה הם ירצו לעשות? התשובה היא מפגרת, להשיג את התמורה הכי טובה שאפשר ולא חשוב מי עובר. מה הנכס שעליו הם יכולים להשיג את התמורה הטובה ביותר? אני מעריך שוויגינס. אבל כמו שאנחנו יודעים, סיטואציות מתפתחות מהר כל כך. אני בטוח שביוסטון בסוף שנת 2012 לא טרגטו את הארדן. פתאום נפלה הסיטואציה והרוקטס הגיבו מהר. כשהנטס הביאו את הארדן לפני 3 עונות, הם לרגע לא חשבו שהם יסיימו את 2023 ללא אף אחד מהטריו שרק הגיע והיה אמור להביא אליפות.

אתה זוכר שאוקלהומה מחזיקה בשלל בחירות ואופציות החלפה מכל מיני קבוצות, שחלקן עשויות להיות גבוהות ולפיכך מהוות נכסים אטרקטיביים?
והכוונה שלי היתה שאני מסכים עם דעתו של אטט על הטרייד הספציפי, אבל שגם לא רואה את הווריורס מעבירים את וויגינס.

כמו שהראיתי בדוגמאות שלי, יהיה לא פשוט להעביר את וויגינס מבלי להשאיר חלל משמעותי בעמדה ובתפקיד שלו, או להשתנמך שם. אבל עכשיו אתה כבר מדבר על העברת וויגינס בהינתן עזיבתו של גרין, שזה כבר סיפור אחר. אבל גם בסיפור הזה, נראה לי הגיוני יותר להעביר את קליי ונכסים תמורת שחקנים בעמדות שלו ושל גרין, כמובן אחרי שבודקים מול סטף שהוא סבבה לצאת לדרך חדשה עם וויגינס והמצטרפים החדשים (ו/או הצעירים שכבר שם, במיוחד קומינגה שאולי ייכנס לחמישייה במקום גרין).

אל תהיה כ"כ בטוח לגבי יוסטון (כלומר, דריל מוריי) והארדן. לי זכור שהחלו דיבורים על הארדן כבר באזור שבין סוף פלייאוף 2012 לדראפט שאחריו, דווח על החלפה אפשרית של הארדן בבחירה 3 של וושינגטון (ואז ביל היה נכנס לנעליו). אני די בטוח שגם היו גם דיבורים על החלפת הארדן בקליי.
מהצד של יוסטון, מוריי אסף עוד ועוד נכסים במטרה לצרף כוכב לצוות המשנה הנהדר שהתהווה שם. הוא החתים את מארק גאסול על טיוטת חוזה שממפיס השוותה, וניסה לצרף את אחיו הגדול בטרייד המשולש עם הלייקרס וניו אורלינס, שהוטל עליו וטו מצד הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, G, Google [Bot] ו 160 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה