סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 2:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 21, 2023 10:03 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
יול? אני ראיתי את עדי גורדון קולע מעל צמברס בסוף..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 21, 2023 10:04 pm 
מנהל פורום

סרחיו & סרחיו בע"מ
סיום מטורף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 21, 2023 10:14 pm 
Junior

הכדור של יוי עף כל כך גבוה שבהתחלה הייתי בטוח שהוא בכלל נחסם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 21, 2023 10:23 pm 
מנהל פורום

והשלשה של סרחיו השני הכניסה את המשחק למוד צמוד, לפני זה היה 4 הפרש + פוזשן לאולימפיאקוס
שזה מצב די גמור למשחק ברמה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 21, 2023 10:26 pm 
Hall of Famer

וגם מהלך קודם לשלשה חדירה עם אסיסט גדול לטבארז.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 22, 2023 1:24 am 
Hall of Famer

סיומת מדהימה, ומתכתבת עם כל הקלישאות שחשבנו על ריאל.
הגארדים של ריאל זו הרי סוגיה קבועה לדיון כבר כמה שנים...
רודריגז לכאורה בירידה אבל עשה פשוט פלאים - 15 נקודות, 9 אסיסטים, 4 ריבאונדים - פלוס 15 בדקות שלו. ואז אתה שואל את עצמך - אם כך, איך לעזאזל הוא קיבל רק 15 דקות למשחק במהלך כל העונה?!
ריאל עם רוטציה של 11 שחקנים ששותפו 5 דקות לפחות, 10 אצל היוונים.

מנגד, זה יישמע ביקורתי מאוד לאחר משחק של 29 נקודות, אבל לא אהבתי כמה מהשלשות שוזנקוב "העיף".
ברצוקאס הקפיד להיות בכל רגע נתון עם כנאן או מקיסיק על המגרש (אבל לא ביחד) - בשביל הסקורינג.
ווקאפ הפעם היה בעייתי מאוד בהתקפה, זה לא רק 0/5 לשלוש (אחרי שכלל לא זרק בחצי הגמר), אלא שאיבד לחלוטין את הביטחון, וההגנה של ריאל רימתה ממנו לחלוטין בכיסוי האזורי. בעונה הסדירה קלע יותר משלשה למשחק ב-38%, בפלייאוף רק 3/17 לשלוש (וגם רק 39% לשתי נקודות), וכעת כאמור חסר ביטחון לחלוטין בקליעה...
פאל, בולומבוי ובלאק - 2 נקודות משותפות. האימפקט של טבארס כה עצום.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 22, 2023 1:31 am 
Freshman

הקבוצה המושחתת שלא הייתה אמורה להיות במעמד הזה בכלל, לקחה.

סביר שכמה מהחבר'ה האלה - יול, רודריגז, קאוזר ופרננדז, יודיעו על פרישה בסוף העונה. ובהנחה ולא תהיה פרישה מהיורוליג של חלק מהקבוצות אחרי פארסת רבע הגמר, אני חושב שהקהל המקומי בכל אולם שצפוי לארח את ריאל מדריד בעונה הבאה צריך לקבל את הקבוצה בבוז צורם, שעל יום יומיים של שמחה על הזכייה, הם יאכלו מרורים במשך עונה שלמה בכל אולם שישחקו בו באירופה. ואני מקווה שלא נראה שוב את יאבוזלה ביורוליג.
ואם אפשר שמונאקו וריאל לא יגיעו לשמיניה בעונה הבאה, שכל קללה אפשרית "ספורטיבית" תפקוד את המועדונים האלה, משבר מנטאלי, משבר קבוצתי, שחקנים בעונת נאחס, חקירה שתיפתח על שחיתות של המועדונים והשופטים בסדרות רבע הגמר, ושתהיה ל-2 הקבוצות האלה עונה בזיונית ומבישה. ואם אפשר גם להחליף את הנהלת היורוליג וחלק מהשופטים על הדרך, מה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 22, 2023 1:41 am 
Hall of Famer

"פרישה מהיורוליג של חלק מהקבוצות אחרי פארסת רבע הגמר" - זה נכתב ברצינות?

מה מונאקו עשו רע - אני כבר לא שואל... (לכאורה, אמנם מנקודת מבט לא אובייקטיבית, הייתי אומר שהקהל של מכבי הוא זה שהלך הכי רחוק בסדרה בהפרעה ליריב וכו', על גבול המביש)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 22, 2023 1:48 am 
Junior

מעבר לדרמה המטורפת, הלוזריות של אולימפיאקוס, הווינריות של הגריאטרים של ריאל וכל זה, היה פשוט משחק ענק.
תענוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 22, 2023 1:58 am 
Hall of Famer

אני לא כל כך מסכים לגבי "הלוזריות של אולימפיאקוס"
כאילו, להפסיד משחק בו אתה מוביל בשש הפרש 2 דקות לסיום, או 4 הפרש וכדור שלך דקה לסיום - זה לא טוב
אבל לא היה איזה מפגן היחנקות מטורף, אלא שחקני ריאל באמת קלעו זריקות קשות ומדהימות
זה לא שהיוונים נניח החטיאו עונשין או איבדו כדורים בסיטונות

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 22, 2023 8:43 am 
Junior

ריאל זה מועדון ענק. ווינרים שלא ראיתי בחיים שלי. עם כל הבאסה מכך שאולימ' הפסידו (כי באמת הגיע להם לזכות העונה), קשה לי לא לפרגן לווטרנים כמו רודי, יול ובעיקר סרחיו רודריגז. איזו עונה הזויה שלו. כל העונה היה על תקן שחקן רוטציה שולי למדי ופתאום בפיינל פור הוא מתפוצץ ומשחק כמו הרכז הכי טוב באירופה בפער. היה פשוט מדהים. אני חושב שמבחינתו זו תהיה השעה המושלמת להודיע כי בסוף העונה הוא פורש. אגדה.

חייב לציין שזה היה הפיינל פור הכי מאכזב שזכור לי מבחינת נוכחות באולם. אתמול במשחק נכחו 11,000 וקצת צופים באולם של 15,500. בחצאי הגמר המצב לא היה טוב בהרבה.
יותר משזה מעיד על כך שקובנה, עם כל האהבה והסימפתיה, היא בתכלס יעד די מחורבן לקיים בו פיינל פור, זה מעיד כמה השיטה הזאת של פיינל פור מיצתה את עצמה ולא רק בפן הספורטיבי. ממש מבאס לראות גמר יורוליג עם כ"כ הרבה קרחות ביציעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 22, 2023 9:52 am 
Junior

shmueliki כתב:
אני לא כל כך מסכים לגבי "הלוזריות של אולימפיאקוס"
כאילו, להפסיד משחק בו אתה מוביל בשש הפרש 2 דקות לסיום, או 4 הפרש וכדור שלך דקה לסיום - זה לא טוב
אבל לא היה איזה מפגן היחנקות מטורף, אלא שחקני ריאל באמת קלעו זריקות קשות ומדהימות
זה לא שהיוונים נניח החטיאו עונשין או איבדו כדורים בסיטונות

בהחלט היחנקות, כל הפוזשנים האחרונים שלהם היו הזויים, ג׳אמפר קשה של פאל מאיזור העונשין, שלשה קשה של וזנקוב ועוד אחת בסוף שעון של סלוקאס. לא ידעו מה לעשות נגד האיזורית ורק קיוו שהזמן ייגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 22, 2023 10:26 am 
מנהל פורום

זה כן אני כתב:
ריאל זה מועדון ענק. ווינרים שלא ראיתי בחיים שלי. עם כל הבאסה מכך שאולימ' הפסידו (כי באמת הגיע להם לזכות העונה), קשה לי לא לפרגן לווטרנים כמו רודי, יול ובעיקר סרחיו רודריגז. איזו עונה הזויה שלו. כל העונה היה על תקן שחקן רוטציה שולי למדי ופתאום בפיינל פור הוא מתפוצץ ומשחק כמו הרכז הכי טוב באירופה בפער. היה פשוט מדהים. אני חושב שמבחינתו זו תהיה השעה המושלמת להודיע כי בסוף העונה הוא פורש. אגדה.

חייב לציין שזה היה הפיינל פור הכי מאכזב שזכור לי מבחינת נוכחות באולם. אתמול במשחק נכחו 11,000 וקצת צופים באולם של 15,500. בחצאי הגמר המצב לא היה טוב בהרבה.
יותר משזה מעיד על כך שקובנה, עם כל האהבה והסימפתיה, היא בתכלס יעד די מחורבן לקיים בו פיינל פור, זה מעיד כמה השיטה הזאת של פיינל פור מיצתה את עצמה ולא רק בפן הספורטיבי. ממש מבאס לראות גמר יורוליג עם כ"כ הרבה קרחות ביציעים.

אין לי מושג מה עומד מאחורי הפיינל פור ולמה הוא עדיף על סדרות, בכל מקרה הוא נזק מהלך לאוהד הממוצע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 23, 2023 12:21 pm 
Hall of Famer

מה שמדהים שמדריד זכו בתואר אחריי ששיחקו בפיינלפור בלי 3 שחקני מפתח פורייה.דק ויאבוסלה.אולימפיקוס יכולים להאשים רק את עצמם אחריי שהובילו 6 הפרש 2 וחצי דקות לסיום ו4 הפרש פחות מדקה לסיום.הפסד אכזרי שלא יהיה להם פשוט להתאושש ממנו בפלייאוף הליגה היוונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה