sheky כתב:
דניאל כתב:
לבוסטון מחכה קיץ לא פשוט עם החלטות קשות.
יהיה קיץ מעניין...
על פניו הסגל טוב ולא אמורים לבצע בו שינויים מהותיים, אולי חיזוק "אופי" לספסל אבל ברמת הסגל לא סתם בוסטון נחשבו כל העונה (ממש עד תחילת הסדרה הזו גם) כאחת הקבוצות המובילות לאליפות.
הנקודה שעליה בוסטון צריכה לשבור את הראש זה האם הם מאמינים בג'יילן בראון או לא... הוא נכנס לעונה האחרונה בחוזה שאחריה כנראה יחפש סופר-מקס בבוסטון או מקס' בקבוצה אחרת.
אם בוסטון מאמינה בו וחושבת שהיא תרצה לתת לו את זה, אחלה. אם היא לא מאמינה בו הזמן להוציא ערך ממנו זה עכשיו, כשיש לו עוד עונה בחוזה (30 מ' בעונה) כי בקיץ הבא אם בוסטון לא ישלמו הוא ילך בלי תמורה (או תמורה מינורית עם S&T).
אני לא בטוח שמעבר להחלטה על בראון יש לה עוד החלטות קשות כי הסגל באמת די טוב...
קודם כל מחכה לה החלטה חשובה בנושא המאמן. מאזולה לא יכול להמשיך, ואני לא חושב שעוד מאמן רוקי זו אופציה. זה מצמצם את האופציות, לדעתי זה צריך להיות ניק נרס, אלא אם מצליחים לשחרר את טיי לו. נשמע שיש לא מעט בעיות בחדר ההלבשה, נשמע שבראון לא ממש מרוצה ואם רוצים להשאיר את הסגל, אני חושב שטיי לו שנחשב מאמן של שחקנים הוא הפתרון הכי טוב.
מבחינת הסגל, יש פתרון שני יתרונות עצומים - גם סגל שברובו רץ לא מעט שנים ביחד והביא הצלחות, וגם סגל שפרט להורפורד נמצא כולו באותו הגיל, כלומר תיאורטית יכול להמשיך לרוץ עוד המון שנים ביחד. השאלה הקשה היא האם טייטום ובראון יכולים להיות 1 ו-2 (בכל סדר שהוא) בקבוצה לאליפות. לדעתי התשובה חיובית ולכן צריך לתת לבראון את הסופר מקס, ולהאמין שעם מאמן אחר זה ייראה אחרת. אבל אם חושבים שהבעיה היא לא רק המאמן, צריך גם לשקול את הקונספציה הזו.
מבחינתי אם מביאים מאמן טוב ומאמינים בטייטום ובראון, ועדיין רוצים לרענן את הסגל, הייתי שוקל את סמארט. אני יודע שהוא מאד מחובר לקבוצה, אבל הוא לא רכז טבעי ולדעתי הקבוצה יכולה לרוץ יותר טוב עם ברוגדון או וייט בחמישייה. יכול להיות שבמקום סמארט (וכנראה גם גרנט ויליאמס) אפשר להביא שחקן שיסגור עם רוב וילאמס את עמדות הפנים ביום שאחרי הורפורד.
אם לא מאמינים בשילוב של טייטום ובראון, או שבראון לא רוצה לחתום על חוזה, זה אומר לנסות לקבל כמה שיותר על בראון בטרייד. לדעתי רוב הסיכויים שכשאתה שולח שחקן all nba התמורה שתקבל תהיה פחות טובה.