סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 6:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 71  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל ישראלי 21/22
הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2023 6:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה היה מאוד מצחיק, אילו זה לא היה עצוב

https://sports.walla.co.il/item/3584161
ציטוט:
אוהדי בית"ר ירושלים מאיימים לפוצץ את משחק הנבחרת נגד אנדורה ב-19 ביוני באצטדיון טדי וברשתות החברתיות כבר רבים החלו לקרוא לחבריהם לרכוש כרטיסים למשחק הקרוב במוקדמות יורו 2024, במטרה לפגוע בהתאחדות לכדורגל - גם אם פירוש הדבר לפגוע בנבחרת.

אף האירוניה מרימה ראש:
אם שוללים מבית"ר את המקום באירופה - מי שאמורה לקבלו היא הקבוצה שסיימה במקום הרביעי בליגה, הפועל ירושלים.

אולי אין מנוס באמת מהתערבות פוליטית כעת (כמו שמיקי זוהר מתכוון זאת, לטובת בית"ר...), והרחקה שלנו בעקבות זאת ממשחקי נבחרת בינ"ל. במצב של המדינה זה אולי בלתי נמנע בסופו של דבר, ורק מחכה לטריגר המתאים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 06, 2023 10:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז בתשובה לשאלתך, אופ"א הודיעה היום שאם ההתאחדות לא תרשום את בית"ר היא לא תוכל לשלוח קבוצה אחרת במקומה, ותהייה קבוצה ישראלית פחות באירופה. היא גם נתנה להתאחדות ארכה של יומיים ברישום לפתור את העניין.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 06, 2023 10:51 pm 
Hall of Famer

נהדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2023 12:12 am 
Junior

ארגנטינה צריכה להתבייש שזה המגרש שאותו היא הקצתה למשחק הזה בחצי הגמר.
מזכיר קריית שמונה כשאיזי רב עם מס הכנסה אז הוא לא משקה את הדשא חודש בכדי להראות לכולם שקריית שמונה זה כלום בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2023 12:15 am 
Junior

הסבירו את זה בזה שהליגה המקומית שם בעיצומה וכל המגרשים הגדולים תפוסים ובכלל הטורניר הועבר לארגנטינה באופן לא מתוכנן.
קצת נסיבות מקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2023 9:49 am 
Hall of Famer

https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... /bycpk7lvn
ציטוט:
השוער תומר צרפתי, הבלמים אור ישראלוב וסתיו למקין, המגן רוי רביבו והחלוץ דור תורג'מן – שיצטרפו לנבחרת הצעירה של גיא לוזון - קיבלו את הודעת השחרור עם שובם לבית המלון אחרי ההפסד לאורגוואי בחצי גמר המונדיאליטו, ונדרשו לעזוב מיד. תחילה הם סירבו, אך הובהר להם כי אין דרך אחרת. "המסר לשחקנים שנשארו הוא מזלזל, זה כמו להרים דגל לבן לפני אחד המשחקים הכי חשובים של הכדורגל הישראלי", אמר גורם. גם אופיר חיים נותר מאוכזב, וייאלץ להסתדר עם סגל קצר מאוד מול דרום קוריאה

מה זה הטמטום הזה
הזוי בכל כך הרבה פרמטרים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2023 12:58 pm 
Hall of Famer

בכל הכבוד, לא טמטום ולא נעליים. אם כבר, ההיפך הוא טמטום.
המשחק על המקום השלישי לא חשוב אפילו במונדיאל בוגרים. זה לא מדליה אולימפית. גם במונדיאל הבוגרים במשחק על המקום השלישי נהוג לתת לשחקנים אחרים לטעום את החווייה, וכשיש משימות של נבחרות חשובות יותר מנבחרת הנוער - קל וחומר לנבחרת הבוגרת - אז עוד יותר כך.
אנשים שוכחים מה התפקיד האמיתי של מסגרות גילאים.

אם היו עולים לגמר הייתי מבין שהיו משאירים אותם. למשחק על המקום השלישי - זניח לגמרי (וזה מעבר לויכוח על האם וכמה הטורניר הזה כולו זניח ורק אנחנו עושים ממנו עניין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2023 1:18 pm 
Hall of Famer

איזו משימה יש לנבחרת הבוגרת בדיוק?! ומה התרומה המשוערת של רוי רביבו בה?
איזו משימה יש לנבחרת הצעירה (ומה היא שונה מהנבחרת שמתחתיה...)
אתה אומר "המשחק על המקום השלישי לא חשוב אפילו במונדיאל בוגרים" - כן, זה לנבחרות שרגילות להגיע למעמדים הללו... אנחנו לא רגילים (בלשון המעטה), ולכן הסנסציה מהמעמד הנוכחי.

יש פה הזדמנות לסיים קמפיין הירואי עם הישג של ממש (לא שמקום רביעי לא יהיה הישג, אבל למה לא שלישי אם כבר), וחוויה של כל החיים לאותם הצעירים. לראייה - התגובה שלהם להחלטה...
אדרבה, כעת נשארים עם סגל דליל מאוד (כמותית, לא רק איכותית), ועדיין זה במשחק שכל המדינה תסתכל עליו, וצריך להופיע בהתאם. האם אנחנו רוצים ששחקן אחר ישחק כעת 120 דקות עם פציעה, רק כי לא יהיה לו מחליף?
כל זה בשביל מה? שיפור אפסי בסיכויי הנבחרות האחרות להגיע למקומות הרבה פחות גבוהים באירופה?

אני כבר לא מדבר על "הנראות"
מה זה ככה לשלוח שחקן הביתה מיד אחרי משחק, בהפתעה
עבדו פה במחשכים הרי, הזמינו טיסות וכו'
לא נשמע שזה תואם מראש עם הצוות והשחקנים עצמם

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2023 1:22 pm 
Hall of Famer

כל זה בשביל שלנבחרות יותר חשובות יהיה את הסגל הכי טוב שאפשר, מול משחק שבל הכבוד הוא זניח. אנחנו מנפחים אותו, כי זה מה שיש לנו (וכנראה גם את כל המפעל הזה בכללותו... אתה יכול לחשוב על רבע גמר במונדיאל, במדינה חולת כדורגל כמו ארגנטינה, שמשוחק מול 1000 צופים בערך?...) וכי באמת הייתה פה הפתעה מבחינתנו, למרות שבמדינות אחרות שחקנים בגילם וברמתם כבר מזמן מקודמים הלאה, לגילאים היותר מתקדמים או לבוגרת, ולא יורקים לכוון טורניר הנוער. זה לא הופך את המשחק הזה למשהו אחר מזניח. להיפך, אם כבר יש חשיבות כלשהי היא ששחקנים אחרים בנבחרת יחוו את החווייה במשחק כזה.
המשחק החשוב היה כבר. הפסדנו בו.

בוא אני אשאל אותך ככה. לפני הטורניר הזה, מה ידעת עליו?
ידעת מי האלופה היוצאת? (לעשות לך ספוילר שלא תצטרך לפתוח ויקיפדיה? זו אוקראינה. זה בסדר, גם אני לא ידעתי)
ידעת בכלל על קיומו של הטורניר הזה לאורך השנים? עקבת אחריו? אני שמעתי עליו פעם אחת, כשרייקוביץ' הגיע למכבי ת"א והתברר שהוא לקח עם סרביה את הטורניר הזה וגם הצטיין בו. אז קראו לו "השוער הטוב בעולם לגילו" או משהו חרטא כזה, בזמן שדונארומה שצעיר ממנו ב-4 שנים כבר שיחק בבוגרים של מילאן (רק דוגמה אחת). אם רייקוביץ' לא היה מגיע למכבי כנראה לא הייתי שומע גם על הפעם הזו.
אז המשחק על המקום השלישי, שאפילו במונדיאל בוגרים מתייחסים אליו בביטול - בטורניר הזה? די נו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2023 1:39 pm 
Hall of Famer

צללתי כעת לפרטים הקונקרטיים של הצפוי:
לנבחרת הצעירה יש משחק ידידות ביום חמישי הבא מול בלגיה. משחק ידידות חשוב יותר ממשחק על מקום שלישי בטורניר רשמי?
לנבחרת הבוגרת יש 2 משחקים רשמיים מול האימפריות מבלארוס ואנדורה. בלארוס לא ניצחה אף נבחרת אירופית מאז מרץ 2021, שזה 16 משחקים ברציפות (כולל את כל המסגרות). זו "המשוכה" העומדת בפנינו!

בלי קשר, אני חושב שאתה קצת מגזים לגבי ההתייחסות של לפחות חלק מהנבחרות האחרות לטורניר הצעירות.
בברזיל שיחק שחקן צ'לסי שכבר הופיע בנבחרת הבוגרת שלהם למשל, ועוד איזה אחד שהבקיע מלא בסנטוס. אם כבר אז דווקא אצלנו כמעט כל השחקנים הם עדיין זניחים, וכמעט בלי קילומטרז' בליגה הראשונה במדינה שלהם.

אני אישית לא ידעתי כלום על הטורניר הזה טרם קיומו, כמו שאני לא יודע דבר על הטורניר של שנתון או שניים מעליו - שאליו הולכים השחקנים...
ואם הזכרת, בסרביה מציינים את הטורניר הזה בדיוק כמה שנתן לשחקנים שם את הבמה והפריצה קדימה של הכדורגל במדינה, ומיד אחריו אותם השחקנים שהיו שותפים לזכייה - עבור לשחק בחו"ל וקיבלו אפשרויות להתפתחות מקצועית שלא הייתה להם בלעדיו. הייתה כתבה על כך בימים האחרונים, איני מאתר אותה כרגע.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2023 3:47 pm 
מנהל פורום

הציטוט של "גורם בנבחרת" על כך שהמשחק על המקום השלישי הוא "אחד המשחקים הכי חשובים של הכדורגל הישראלי" מגוחך. שמים את הנבחרות הצעירות והנבחרת הבוגרת במעמד שווה, ראיתי באחד מכלי התקשורת את "דירוג ההישגים הגדולים בכדורגל הישראלי" ובו אחת מנבחרות הנערים משנות ה90 נמצאת במקום השלישי, באיזו עוד מדינה מתייחסים ככה לנבחרות נוער?

אגב, משחקים על המקום השלישי הם כל כך זניחים שאופ"א פשוט ביטלה את המשחק הזה ביורו (לבוגרים) אחרי יורו 1980.

לגבי השחקנים ששוחררו, יכול להיות שמבחינה מקצועית עדיף להם משחק בצעירה או בבוגרת מאשר עוד משחק נוער.
אני לא איש מקצוע כדי לומר כמה נבחרות מהטורניר הזה מנצחות את הבוגרת של בלארוס. מאוד יכול להיות שאף אחת מהן לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 09, 2023 7:56 pm 
Hall of Famer

רק הגיע ברק בכר לכוכב האדום וכבר זרק מהמועדון את אחד השחקנים המרכזיים בו - מילאן בוריאן, השוער והקפטן, שהוא גם השוער של נבחרת קנדה.
לא יודע אם הוא התרשם מהטעויות של בוריאן מול מכבי חיפה במוקדמות האלופות בשנה שעברה, גם במונדיאל במדי קנדה לא היה בשיאו. אבל אם רק מאלה הוא התרשם, אז הוא טועה. בוריאן שוער מצוין, ראיתי אותו בכמה משחקים במדי קנדה במוקדמות המונדיאל והוא חלק נכבד ממה שהוא כנראה הנבחרת הכי טובה של קנדה אי פעם, נבחרת מצויינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 12, 2023 12:06 am 
Hall of Famer

3:1 ומקום שלישי, יפה מאד.
מה שבלט במיוחד זה שהיום שיחקנו אולי בפעם הראשונה באליפות הזו מול נבחרת נחותה פיזית מישראל, בדרגות. כל מאבק כוח הישראלים ניצחו ואפילו בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2023 8:07 pm 
Hall of Famer

בית"ר קיבלה בחזרה את המקום באירופה, אבל הרחקה מהגביע לשנה הבאה והורדת 3 נקודות בפועל.
הולך להיות מעניין נגד אנדורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2023 10:55 pm 
Sophomore

אוהדי ביתר קיבלו תחושה בשבועות האחרונים, שאם תהפוך את המדינה הזו, תקבל כל מה שתרצה. נראה אם ילך להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2023 11:17 pm 
Junior

בעקבות תכנון אוהדי בית"ר לפוצץ את משחק הנבחרת בשבוע הבא מול אנדורה, בהתאחדות לכדורגל סגרו הערב את אופציית רכישת הכרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2023 11:22 pm 
Hall of Famer

זה כמו הבדיחות הללו שקורה משהו לא קשור, ואז - רדיוס לבית"ר
מתי יעמידו אותם במקומם כבר, אלו "ייצגו" אותנו באירופה?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2023 1:09 pm 
מנהל פורום

קשה לי להאמין שאוהדי ירושלים מסוגלים לארגן מספיק אנשים כדי לפוצץ משחק נבחרת
יתקפלו בטענה שאפשר לפגוע בהתאחדות במקום אחר (ו"לא רוצים לפגוע במדינה")

דעתי האישית? הלוואי הם יפוצצו את המשחק
הפעם כשמדובר בביזיון בינלאומי עבור הנבחרת אולי יורידו את הכפפות בטיפול בקהל אלים
שווה להקריב קמפיין נבחרת עבור זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2023 1:33 pm 
Junior

אני לא מייצג אף אחד פרט לעצמי, אבל בתור אחד שיש לו מנוי כמעט עשור והולך גם למשחקי חוץ רבים,
וכשמוסיפים על זה מה שהיה בסדרה בכדורסל, אני כבר ברמות שבא לי להקיא ולא ללכת למגרשים יותר.
אני רק יכול לדמיין מה קורה לאנשים פחות פנאטים ממני שיתייאשו או כבר התייאשו מזמן. שווה להקריב אפילו יותר מרק קמפיין אחד, לדעתי, בשביל זה.
שוב, אני לא מייצג אף אחד חוץ מאת עצמי, אבל אם הכדורגל ובכלל הספורט איבד מישהו כמוני שספג המון חרא במהלך השנים והמשיך רק בכדי להגיע למגרשים וכבר הגיע למצב שזה יצא לו מהאף, הענף ובכלל הספורט בבעיה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2023 8:32 am 
מנהל פורום

מה שראינו בסיום העונות של הכדורגל והכדורסל זה פשוט מראה למה שקורה במדינה בשאר תחומי החיים. ברחובות, בכבישים, בכנסת, ברשתות החברתיות.
חברה שמתייחסת לחוקים כהמלצה בלבד, מקצינה ומקוטבת, נהיית אלימה יותר ויותר, לא חושבת על האחר, אגואיסטית.
זה טבעי שגם רואים את התהליכים האלה במגרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2023 8:49 am 
Hall of Famer

במגרשים זה מוקצן הרבה יותר בגלל היחס הסלחני של כל הרשויות, ועוד יותר מכך של הקבוצות, לאוהדי ספורט מתפרעים לאורך השנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2023 2:21 pm 
Hall of Famer

היום ישראל מול בלארוס
שני דברים "צדו את עיני":

1. תוך דקות ספורות מפירסום כתבה - מצטברים עשרות טוקבקים נגד הנבחרת, בעד היריבות, נגד העובדה שמשחקים בשבת וכו'. עד לשם הגענו עם ההקצנה.
2. המשחק כמובן מוגדר כ"קריטי", אין ממנו דרך חזרה וכו'. מי שלשיטתו זה מצבו במשחק מול בלארוס במחזור 3 - הרי שאין לו שום סיכוי לעלות (על פי הגדרתו בעצמו).
מעשית אנחנו כבר בפיגור לא קטן מרומניה (שניצחה את בלארוס - מעניין אם גם הם הגדירו את המשחק נגדם כקריטי...). אבל לעשות יותר מדי מהמשחקים כעת מול בלארוס ואנדורה...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2023 7:10 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
2. המשחק כמובן מוגדר כ"קריטי", אין ממנו דרך חזרה וכו'. מי שלשיטתו זה מצבו במשחק מול בלארוס במחזור 3 - הרי שאין לו שום סיכוי לעלות (על פי הגדרתו בעצמו).

"משחק על עונה שלמה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2023 9:33 am 
Hall of Famer

להיות או לחדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 2:20 pm 
Hall of Famer

בשביל לעשות לכם את תחילת השבוע - קבלו שלוש פעמים גווווווווול דה ישראל: הגולים של נבחרת הנוער נגד ברזיל - עם שדרים דרום אמריקאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 71  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: