Att כתב:
B.Grant44 כתב:
שמעתי לאחרונה בפודקאסט של קווין אוקונור וקייל ג'יי מאן מדה רינגר את האמירה שב BPA זו קביעה שתלויה בפיט לקבוצה הבוחרת, ועד כמה שאני לא אוהב את ההתפתלות הזאת, כי כן אפשר לערוך ביג בורד וכך לקבוע פחות או יותר מי BPA בכל מקבץ בחירות נתון, בכל זאת יש בה משהו. אם ה BPA בבחירה 6 הוא שחקן שלא יכול לשחק באף עמדה מלבד 4, ג'ראס ווקר נניח, אז אני ממש לא חושב שאורלנדו צריכה לבחור בו.
- אף בחירה לא מכילה כוכב ודאי
-
כאמור, עניין העמדה כאן הוא לא רלוונטי כיוון ששני השחקנים שדיברת עליהם אאל"ט משחקים באותה עמדהצודק, רק שבמקרה המג'יק כבר יודעים איך הם יכולים להיראות עם רכז בעל סייז ואתלטיות, אך ללא קליעה. הם מאוד מרוצים ממה שפולץ נותן להם כרגע, אבל ברור שרכז כמוהו יוגבל לכשיגיעו לפוסט סיזן - וכך גם אמן תומפסון, לדעתי. פולץ אומנם לא גבוה ואתלטי כמו אמן, אבל זה לא שחסרים לו גובה ואתלטיות - וכמועמד המוביל להיבחר ראשון לפני שש שנים, הוא היה רכז שלם ומשופשף בהרבה לעומת אמן, כפרשמן במכללות לעומת בוגר ליגת נוער, כאמור. גם הקליעה שלו נראתה עדיפה בהרבה.
אומנם פולץ סבל מסערה מושלמת בחוסר שלמותה בצעדיו הראשונים בליגה - פציעת כתף והחלטה תמוהה להחליף מכניקת זריקה, נחיתה בקבוצה צעירה שבדיוק בחרה לעשות טרנספורמציה למצב win-now, עם ביגמן דומיננטי וכוכב נוסף שלא מתעניין כלל בזריקה מבחוץ - ועדיין, ניתן לומר שחלק ניכר מהפיכתו לבאסט מהדהד עד לשיקום החלקי באורלנדו, נבע מהיעדר הקליעה מבחוץ. יכול להיות שאני טועה לגמרי בהערכתי את אמן, ושאם הוא יחליק עד לאורלנדו שתחליט לבחור בו, הוא יצליח להוכיח החל ממחנה האימונים שהוא המיין גאי שם ויקבל את המושכות להתקפה וקארד בלאנש, בזמן שפאולו ופרנץ ייאלצו להתאים את עצמם סביבו. אבל אם אני לא טועה, אז לדעתי מדובר בפיט גרוע שיתרום לכך שהבחירה באמן תהיה באסט ולא בום, לפחות עבור המג'יק (כלומר, עד שיעבירו אותו בחסר).
אתה מדבר ממש כאן על החשיבות של התאמה ושל כדורסל מנצח בהקשר של ווסטברוק, אז אני שוב אומר שקייסון וואלאס נראה לי כמו פרוספקט עם ההתאמה הכי טובה ונחוצה לצד פאולו ופרנץ, לפחות בבחירה 6 (אפשר אפילו לטעון שהוא מתאים יותר מסקוט הנדרסון, במידה ובחירות 6 ו-11 יספיקו בשביל טרייד אפ). צריך לזכור גם את חוקי ה CBA החדשים, שאמורים להשפיע על בניית קבוצות כבר משלב הבחירות הרב-שנתיות בדראפט. המג'יק כבר פגעו בול בשתיים מתוך שלוש בחירות לוטרי בשנתיים האחרונות ומחזיקים בצמד כוכבים צעירים שמצדיקים המון יוסאג' בין שניהם. אני בטוח שכל אחד מהם יקבל הארכת מקס, אז לשם מה לכוון הכי גבוה שאפשר (תוך כדי לקיחת סיכון ההתרסקות) עם בחירה שלכל הדעות אמורה להיות בחירת הטופ 10 האחרונה שלהם בעתיד הנראה לעין?