סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 7:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 330 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דראפט 2023
הודעהפורסם: ב' יוני 12, 2023 7:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
stavs כתב:
אבל אם הם כולם ביחד יגרמו אחד לשני להראות פחות טוב, מה זה משנה אם זה לא על אותה העמדה?
נניח שיש לך את האפשרות לבחור את ווסטברוק הצעיר לקבוצה עם יאניס, וגם שחקן טיפה פחות טוב אבל שקולע טוב מבחוץ ומפעיל מצויין בפיקנרול, לא עדיף לגדל שחקן כזה לצד הכוכב שלך?

אני לא חושב שכדאי לבחור את ווסטברוק לנ.ב.א. של היום, באופן כללי.
יש דגש הרבה יותר גדול ב-23 ל-IQ כדורסל ולקליעה.
שוב, אם אתה לא מאמין שאמן יכול לפתח זריקה טובה מבחוץ, אז אל תבחר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 12, 2023 7:17 pm 
Hall of Famer

המונח "היום" הוא קצת נזיל, ובכל זאת ראסל ווסטברוק היה MVP לפני שש שנים ואולסטאר לאורך כמעט עשור שלם שנגמר לפני 3 שנים, כולל שתי חמישיות ראשונות של הליגה לפני פחות מעשור.

אבל למה לא לחרטט על סמך כאילו-עובדות שלא צריך לתקף, כשזה כל מה שאתה יודע לעשות?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 12, 2023 8:16 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

אני לא אטרח להגיב על תוכן הדברים, רק אזכיר שכרגיל, כמו בכל הודעה שנייה שלך, אתה מתייחס לגופו של משתמש
אם אתה חושב שעל ידי הקטנת אחרים, אתה יוצא גדול יותר, אתה טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 12, 2023 8:40 pm 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:
אבל אם הם כולם ביחד יגרמו אחד לשני להראות פחות טוב, מה זה משנה אם זה לא על אותה העמדה?
נניח שיש לך את האפשרות לבחור את ווסטברוק הצעיר לקבוצה עם יאניס, וגם שחקן טיפה פחות טוב אבל שקולע טוב מבחוץ ומפעיל מצויין בפיקנרול, לא עדיף לגדל שחקן כזה לצד הכוכב שלך?

אני לא חושב שכדאי לבחור את ווסטברוק לנ.ב.א. של היום, באופן כללי.
יש דגש הרבה יותר גדול ב-23 ל-IQ כדורסל ולקליעה.
שוב, אם אתה לא מאמין שאמן יכול לפתח זריקה טובה מבחוץ, אז אל תבחר אותו.

מביאים לך את ראסל ווסטברוק הצעיר במכונת זמן ומעמידים אותו לבחירה בדראפט הזה, הוא לא שווה בחירה 4-6 לדעתך?
עם כל מה שאנחנו יודעים עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 12, 2023 8:43 pm 
Hall of Famer

לא.
אם אנחנו יודעים שהוא לא יפתח זריקה ושיש לו קבלת החלטות בעייתית (בטח בפלייאוף), אני לא הייתי הולך עליו,
אלא אם אני רוצה לנפח מספרים כרוקי ולשלוח אותו תמורת נכסים אחרים,
אבל לא הייתי רוצה אותו כחלק מה-core שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 12, 2023 9:00 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

אני לא אטרח להגיב על תוכן הדברים, רק אזכיר שכרגיל, כמו בכל הודעה שנייה שלך, אתה מתייחס לגופו של משתמש
אם אתה חושב שעל ידי הקטנת אחרים, אתה יוצא גדול יותר, אתה טועה

המילה "תטרח" מיותרת, אתה טורח לכתוב המון הודעות של אוויר חם שאין בהן מיליגרם של תוכן, והייתי מתרגש יותר מזעקותיך על התייחסות אישית אלמלא הייתי יודע שכשאתה יש מעט בטחון עצמי, אתה לא מהסס לנסות להכנס אישית באחרים (ונכשל, אבל זה בגלל רמת התוכן שאתה מסוגל לספק).

אבל תוכן הדברים שריר וקיים. ווסטברוק בשיאו היה שחקן גדול, ההפיכה שלו לפורנו סטטיסטיקה ואח"כ לשחקן לא יעיל לא קשורה בשיט ל"NBA של היום". בימים אלה, למשל, אלגוריתם הקלישאות החלולות שלך מכוון ל"קליעה" שאתה זורק בכל הודעה כאילו כבר פיצחת את סודות בניית הקונטנדרית. זה מסתדר פיקס, למשל, עם שחקן כמו ג'ימי באטלר שיש לו 32% לשלוש בקריירה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 12, 2023 9:51 pm 
Junior

היום גם אני לא רוצה לבחור שחקן שטוב רק בצד אחד של המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 12, 2023 9:54 pm 
Junior

Att כתב:
B.Grant44 כתב:
שמעתי לאחרונה בפודקאסט של קווין אוקונור וקייל ג'יי מאן מדה רינגר את האמירה שב BPA זו קביעה שתלויה בפיט לקבוצה הבוחרת, ועד כמה שאני לא אוהב את ההתפתלות הזאת, כי כן אפשר לערוך ביג בורד וכך לקבוע פחות או יותר מי BPA בכל מקבץ בחירות נתון, בכל זאת יש בה משהו. אם ה BPA בבחירה 6 הוא שחקן שלא יכול לשחק באף עמדה מלבד 4, ג'ראס ווקר נניח, אז אני ממש לא חושב שאורלנדו צריכה לבחור בו.

- אף בחירה לא מכילה כוכב ודאי
- כאמור, עניין העמדה כאן הוא לא רלוונטי כיוון ששני השחקנים שדיברת עליהם אאל"ט משחקים באותה עמדה

צודק, רק שבמקרה המג'יק כבר יודעים איך הם יכולים להיראות עם רכז בעל סייז ואתלטיות, אך ללא קליעה. הם מאוד מרוצים ממה שפולץ נותן להם כרגע, אבל ברור שרכז כמוהו יוגבל לכשיגיעו לפוסט סיזן - וכך גם אמן תומפסון, לדעתי. פולץ אומנם לא גבוה ואתלטי כמו אמן, אבל זה לא שחסרים לו גובה ואתלטיות - וכמועמד המוביל להיבחר ראשון לפני שש שנים, הוא היה רכז שלם ומשופשף בהרבה לעומת אמן, כפרשמן במכללות לעומת בוגר ליגת נוער, כאמור. גם הקליעה שלו נראתה עדיפה בהרבה.

אומנם פולץ סבל מסערה מושלמת בחוסר שלמותה בצעדיו הראשונים בליגה - פציעת כתף והחלטה תמוהה להחליף מכניקת זריקה, נחיתה בקבוצה צעירה שבדיוק בחרה לעשות טרנספורמציה למצב win-now, עם ביגמן דומיננטי וכוכב נוסף שלא מתעניין כלל בזריקה מבחוץ - ועדיין, ניתן לומר שחלק ניכר מהפיכתו לבאסט מהדהד עד לשיקום החלקי באורלנדו, נבע מהיעדר הקליעה מבחוץ. יכול להיות שאני טועה לגמרי בהערכתי את אמן, ושאם הוא יחליק עד לאורלנדו שתחליט לבחור בו, הוא יצליח להוכיח החל ממחנה האימונים שהוא המיין גאי שם ויקבל את המושכות להתקפה וקארד בלאנש, בזמן שפאולו ופרנץ ייאלצו להתאים את עצמם סביבו. אבל אם אני לא טועה, אז לדעתי מדובר בפיט גרוע שיתרום לכך שהבחירה באמן תהיה באסט ולא בום, לפחות עבור המג'יק (כלומר, עד שיעבירו אותו בחסר).

אתה מדבר ממש כאן על החשיבות של התאמה ושל כדורסל מנצח בהקשר של ווסטברוק, אז אני שוב אומר שקייסון וואלאס נראה לי כמו פרוספקט עם ההתאמה הכי טובה ונחוצה לצד פאולו ופרנץ, לפחות בבחירה 6 (אפשר אפילו לטעון שהוא מתאים יותר מסקוט הנדרסון, במידה ובחירות 6 ו-11 יספיקו בשביל טרייד אפ). צריך לזכור גם את חוקי ה CBA החדשים, שאמורים להשפיע על בניית קבוצות כבר משלב הבחירות הרב-שנתיות בדראפט. המג'יק כבר פגעו בול בשתיים מתוך שלוש בחירות לוטרי בשנתיים האחרונות ומחזיקים בצמד כוכבים צעירים שמצדיקים המון יוסאג' בין שניהם. אני בטוח שכל אחד מהם יקבל הארכת מקס, אז לשם מה לכוון הכי גבוה שאפשר (תוך כדי לקיחת סיכון ההתרסקות) עם בחירה שלכל הדעות אמורה להיות בחירת הטופ 10 האחרונה שלהם בעתיד הנראה לעין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 12, 2023 10:04 pm 
Hall of Famer

בגדול, אני בצד שאומר שהתאמה חשובה יותר מקצת יותר כשרון (מה גם, שכבר הוכח לכולנו שקשה מאד לאמוד כשרון).
אבל ממש לא נראה לי שזאת תהיה בחירת הטופ 10 האחרונה שלהם בקרוב. לא חושב שהם עושים פלייאוף השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 12, 2023 10:24 pm 
Senior

Att כתב:
לא.
אם אנחנו יודעים שהוא לא יפתח זריקה ושיש לו קבלת החלטות בעייתית (בטח בפלייאוף), אני לא הייתי הולך עליו,
אלא אם אני רוצה לנפח מספרים כרוקי ולשלוח אותו תמורת נכסים אחרים,
אבל לא הייתי רוצה אותו כחלק מה-core שלי.

זה טייק נורא ואיום בעיני, לא יודע אם בגלל זכרון קצר, חוסר חיבה לראס או אובריאקשן מוגזם לשינוי שהליגה עברה, אבל לא יכולתי להסכים פחות.
קליעה לגארד זה לא דבר קדוש, ו-ווסטברוק הצליח לעשות קריירה מדהימה למדי בלעדיה. עם הריווח שיש היום הוא בקלות שווה בחירה 3 בכל דראפט נתון כמעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 12, 2023 10:29 pm 
Senior

נורטון כתב:
בגדול, אני בצד שאומר שהתאמה חשובה יותר מקצת יותר כשרון (מה גם, שכבר הוכח לכולנו שקשה מאד לאמוד כשרון).
אבל ממש לא נראה לי שזאת תהיה בחירת הטופ 10 האחרונה שלהם בקרוב. לא חושב שהם עושים פלייאוף השנה.

פלייאוף אולי לא, אבל מקום 10 במזרח?
את העונה הקודמת הם פתחו ב5-20 ומאז עמדו על 29-28, כלומר מאזן חיובי למשך כ70 % מהעונה.
הכוכבים שלהם בני 20 ואין סיבה שלא ישתפרו, הם עם שתי בחירות גבוהות העונה.
לא נראה לך סביר שהם יעשו משהו כמו 40 נצחונות בעונה הבאה?

אני חושב שעונה דומה למה שהת׳אנדר עשו בעונה החולפת הוא תסריט ריאלי בשבילם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 12, 2023 10:47 pm 
Hall of Famer

לא יודע, הת'אנדר פרוסים טוב יותר בין העמדות בעוד אורלנדו היא פרונט heavy

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 12, 2023 11:37 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
B.Grant44 כתב:
שמעתי לאחרונה בפודקאסט של קווין אוקונור וקייל ג'יי מאן מדה רינגר את האמירה שב BPA זו קביעה שתלויה בפיט לקבוצה הבוחרת, ועד כמה שאני לא אוהב את ההתפתלות הזאת, כי כן אפשר לערוך ביג בורד וכך לקבוע פחות או יותר מי BPA בכל מקבץ בחירות נתון, בכל זאת יש בה משהו. אם ה BPA בבחירה 6 הוא שחקן שלא יכול לשחק באף עמדה מלבד 4, ג'ראס ווקר נניח, אז אני ממש לא חושב שאורלנדו צריכה לבחור בו.

- אף בחירה לא מכילה כוכב ודאי
- כאמור, עניין העמדה כאן הוא לא רלוונטי כיוון ששני השחקנים שדיברת עליהם אאל"ט משחקים באותה עמדה

צודק, רק שבמקרה המג'יק כבר יודעים איך הם יכולים להיראות עם רכז בעל סייז ואתלטיות, אך ללא קליעה.

אין לי מה לתרום בהקשר של אמן מול קייסון כי לא ראיתי את השניים,
אבל ברור שאם לרכז שלך אין קליעה אז הוא לא יהיה מאצ' טוב (לא רק למג'יק אלא בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 12, 2023 11:39 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
נורטון כתב:

אני חושב שעונה דומה למה שהת׳אנדר עשו בעונה החולפת הוא תסריט ריאלי בשבילם.

אולי אבל בספק. הת'אנדר מאומנים היטב + השחקן המרכזי שלהם טוב יותר ובשל יותר כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 12, 2023 11:40 pm 
Junior

המג'יק, בניגוד לתאנדר ככל הנראה, מתכוונים לעשות שימוש משמעותי בקאפ ספייס שלהם הקיץ. סבירות גבוהה שיחתימו אחד מבין ואן וליט או טרנט ג'וניור. יש להם גם כמה חוזים סחירים ושתי בחירות לוטרי בדראפט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 12, 2023 11:48 pm 
Hall of Famer

נחכה ונראה מה הם עושים בפועל.

יש כמה קבוצות שהיו במעין טאנקינג
ונשמעות נחושות לעלות כמה שיותר מהר למעלה (יוסטון חזק בחרושת השמועות),
בלי קשר למה שיש להן או אין להן בסגל.

על פניו, למרות שעוד מוקדם, נראה לי שאורלנדו במצב מעט יותר טוב מיוסטון ודטרויט.

אולי הכי מעניין זה מה פורטלנד תבחר לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2023 8:15 am 
Junior

טוב, אולי סיפקתי הכרזה מוקדמת מדי לגבי המג'יק, ברור שצריך לחכות ולראות.
אבל להערכתי המיינד סט שלהם הוא להתחזק הקיץ במטרה לעשות את הצעד הבא ולכל הפחות להתחרות על התמודדות בפליי-אין. מה שמבחינת הצפי שלהם אומר שזו תהיה בחירת טופ 9 אחרונה שלהם, אחרי שלושה דראפטים רצופים עם 4 בחירות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2023 9:15 am 
Senior

נורטון כתב:
לא יודע, הת'אנדר פרוסים טוב יותר בין העמדות בעוד אורלנדו היא פרונט heavy

לת׳אנדר בעונה האחרונה לא היה קו קדמי.
אבל עזוב את זה, הם 29-31 עם מארקל פולץ, היו רחוקים 4 נצחונות מבחירה 10 כבר בדראפט הזה.
אתה באמת לא רואה אותם עושים את השיפור הזה, של ה4 נצחונות רק על השיפור של הצעירים, על לא לפתוח ב5-20 ועל שני השחקנים שהם יוסיפו מהלוטרי?

אני אופתע עד מאוד אם המג׳יק יסיימו בין 10 הקבוצות הגרועות בליגה, שלא לדבר על 8 שזה מה שדיברתי עליו במקור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2023 12:02 pm 
Hall of Famer

על פניו, המג'יק בהחלט אמורים להשתפר.
חלק מהשיפור יהיה תלוי במי יבחרו בדראפט, מה הם יעשו בשוק החופשי, איך המאמן החדש שלהם ישתלב וכמובן שיפור פנימי, בייחוד של בנקארו ו-ווגנר.

השאלה היא את מי הם יכולים לעקוף.
אין יותר מדי קבוצות ממש גרועות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2023 3:42 pm 
Junior

Att כתב:
על פניו, המג'יק בהחלט אמורים להשתפר.
חלק מהשיפור יהיה תלוי במי יבחרו בדראפט, מה הם יעשו בשוק החופשי, איך המאמן החדש שלהם ישתלב וכמובן שיפור פנימי, בייחוד של בנקארו ו-ווגנר.

השאלה היא את מי הם יכולים לעקוף.
אין יותר מדי קבוצות ממש גרועות בליגה.

על פניו אין, אבל כמו שיש קבוצות שמפתיעות לטובה, תמיד יש כאלה שמפתיעות לרעה, או סתם סובלות מחוסר מזל.
אתה קודם כל מהמר על עצמך, זה מה שהקינגס עשו לפני שנה עם הטרייד עבור סבוניס ושאר המהלכים שלהם מאז, וסביר מאוד להניח שזה מה שאורלנדו תעשה במהלך החודש הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2023 5:14 pm 
Senior

וושינגטון ושיקאגו זה כבר שתי חשודות מיידיות ליפול מתחת אורלנדו מצעדי ריבילדינג וגם כי הן לא כאלו טובות.
אינדיאנה אני גם לא אופתע בכלל אם יהיו פחות טובים, מי יודע לגבי ברוקלין או אפילו אטלנטה. במערב ה'בטן' יותר חזקה אבל אני גם חושב שכל מיני יוטה ואחרות יכולות לסיים עם מאזן גרוע יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2023 1:53 am 
Hall of Famer

זה לגמרי יכול לקרות, סך הכל תסריט ריאלי, אבל זה לא קל לטפס למעלה
ולפעמים זה קורה באיחור ניכר.

היו כאן לפחות שתי תחזיות שאני זוכר שהיו רחוקות מלהתממש
של קבוצות מהמזרח שנמצאות בבנייה מחדש, דטרויט כבר לפני שנתיים ואינדי העונה
וזה הגיוני. זה באמת לא פשוט לטפס למעלה.
לרוב אתה צריך שהצעירים שלך יממשו לא מעט מההבטחה שלהם כדי שזה יקרה (לצד הרבה דברים אחרים שצריכים להתחבר).

כרגע אני חושב שזה 50-50
אבל כמובן שזה ישתנה כתלות במהלכים שלהם בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2023 9:47 am 
Senior

אם היית צריך לתת טווח שיכסה את מיקום הדראפט שלהם בעוד שנה לפחות ב70% אילו מקומות זה היה מכסה לדעתך?
אני חושב שרוב הסיכויים שהם ייבחרו בין בחירה 9-12 למשל.
מרגע שנכנסת למחוזות האלו משמעותית יותר קשה למצוא את הצלע השלישית, לא? זה לא העקרון הראשון של תורת התהליך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2023 10:13 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
אם היית צריך לתת טווח שיכסה את מיקום הדראפט שלהם בעוד שנה לפחות ב70% אילו מקומות זה היה מכסה לדעתך?
אני חושב שרוב הסיכויים שהם ייבחרו בין בחירה 9-12 למשל.
מרגע שנכנסת למחוזות האלו משמעותית יותר קשה למצוא את הצלע השלישית, לא? זה לא העקרון הראשון של תורת התהליך?

העיקרון הוא למקסם את הסיכויים.
הדרך הכי טובה לעשות את זה היא לבחור גבוה מאוד
אבל דרך אפקטיבית נוספת היא לצבור בחירות מרובות (כפי שגם יוטה ו-OKC עושות).

לא בכל דראפט אבל כמעט בכל דראפט יש לך כוכב גם במקום התשיעי ומעלה. ככל שתיתן לעצמך יותר אפשרויות בחירה, כך יהיה לך יותר סיכוי לפגוע.
אני כל הזמן חוזר על הדוגמה של בחירות הסיבוב השני הרבות של הינקי שזכו ללעג כאן בפורום
אבל יוקיץ' הראה לנו מה יכול לצאת מבחירת סיבוב שני
(אאל"ט לפילי היו שתי הזדמנויות רק בסיבוב השני לבחור אותו לפני שדנבר קטפה אותו במקום ה-41).

השאלה היא האם אורלנדו תאפשר לכוכבים הפוטנציאליים הצעירים שלה להרים אותה או שהיא תחליט שזהו,
עכשיו זה הזמן וצריך להתחיל לצרף ווטרנים כדי להגיע לפלייאוף כמה שיותר מהר.
אני אישית לא מבין מה פולץ עושה בקבוצה או גארי האריס או אפילו וונדל קארטר אבל שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2023 12:02 pm 
Senior

אם אתה לא מבין מה פולץ עושה בקבוצה, כנראה לא ראית את הקבוצה מספיק.
ואני מרגיש שלא ענית בכלל על שום דבר שכתבתי, אני טענתי שההתאמה של הבחירה השישית של אורלנדו לשני הכוכבים שלה חשובה כי זו תהיה הונג האחרונה שלהם כך כך בתחתית, אני מצפה שמהעונה הרוסי הם יהיו קבוצת סוף לוטרי, גם אם לא יוסיפו וטרנס, שאלתי אותך אם אתה חותר על זה ואם לא - אז האם זה לא אומר שהם בעצם די סיימו את ה-הזדמנות הגדולה שלהם לאסוף כוכביפ מהדראפט, אני מרגיש שאמרת רק דברים כלליים ולא ענית על שום דבר.
נדב היה כועס עליך על זה.

אני באמת לא רוצה לקחת את זה למחוזות אישיים אבל אני מרגיש שדיברתי עם צ׳אט ג׳יפיטי. מוזמן לענות לי על השאלות באמת אם אתה רוצה לנהל את הדיון הזה.
גם להגיד לי שאני כנראה צודק זה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 330 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: