סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 2:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: א' יוני 11, 2023 11:37 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
xalmon כתב:
זה לא משנה הרבה, כי גם מכבי תשמח לשמוע ולהציע לו חצי מיליון נטו על המקום.

אני רואה שהסוכן שלו הוא גם הסוכן של ג'ייקובן בראון, שהוזכר בעצמו כמועמד להתאזרח עבור הנבחרת. מעניין עד ההחלטה ללכת על קרינגטון הושפעה מהיותו שחקן חופשי בעוד שג'ייקובן חתום לעונה הבאה.

כשחושבים על זה, צריך לשכוח מקרינגטון. "פרסום ראשון" באתר ספורט 5 בדבר "התעניינות של מכבי" מתוזמן לעוד 24 שעות, גג 72.

לא מופרך בכלל. מצד שני, לא בטוח שלעלות אחרי בראון ובולדוויין, כשיש גם דיברתולומיאו ובטח עוד 2-3 זרים שעוד יחתמו על העמדות הרלוונטיות זה סידור מאוד אטרקטיבי עבורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 11, 2023 3:21 pm 
הפורמט של היורוקאפ בוודאות נשאר בשנה הבאה כמו השנה?
במידה וכן, זו תהיה החלטה סופר מבאסת לשחק שם וגם החלטה מוטעית מאד בעיני.

חזור למעלה

הודעהפורסם: א' יוני 11, 2023 4:06 pm 
מנהל פורום

יוניק כתב:
הפורמט של היורוקאפ בוודאות נשאר בשנה הבאה כמו השנה?
במידה וכן, זו תהיה החלטה סופר מבאסת לשחק שם וגם החלטה מוטעית מאד בעיני.

נכון. ה BCL עם כל המגבלות מפעל עדיף ומעניין בהרבה מהיורוקאפ
אפילו אם המטרה (המאוד ילדותית ולא ריאלית) היא יורוליג, היורוקאפ לא הדרך, להיות חברת קבע שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 13, 2023 4:41 pm 
כשאני מנסה להיות ריאלי, אני מכוון את הציפיות שלי מעונת המלפפונים, להגדרות כלליות ולא לשמות מסוימים או רמות מסויימות. בפרט אחרי הקיץ הקודם ובפרט בפרט אחרי הקיץ הנוראי שלפניו.
ממבט כזה, באופן אישי אני מצפה דבר ראשון שהקבוצה תסגור בהקדם מפעל אירופי, שישוחק בפורמט של ליגה. כל מפעל שהוא, שחלקו העיקרי והמשמעותי ישוחק בפורמט של גביע, יוציא את העוקץ מכל ההנאה שלי מהמשחקים באירופה.
בנוסף, אחרי כזו עונה אני בהחלט אשמח אם ישאירו את רוב הסגל (7 מתוך 13 השחקנים הפעילים (כולל שני הנועמים וללא גלעד), זה אחלה ומשאיר גם גמישות לשיפורים). את מי להשאיר ומה לשנות זה כבר תלוי מאד בפרטים שקשה מאד לדעת, בתקציב, בחוזים, בהסכמה להגיע לכאן, במחשבות של דזיקיץ ועוד. בדיוק מה שמאפשר מצד אחד לחלום ולדמיין אבל מצד שני, בד"כ להיות רחוק מהמציאות.

אלו שני דברים שאני חושב שלגיטימי לצפות שיקרו, גם בלי לדעת הרבה.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2023 10:50 pm 
Sophomore

משנה כיוון: הפועל ירושלים הגישה בקשת רישום מוקדמת ליורוקאפ

https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/14275773

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2023 10:54 pm 
מנהל פורום

באסה. מפעל מעפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2023 11:35 pm 
Sophomore

לגמרי… מניח שנשמע עכשיו הרבה על ״משחקים מובטחים״…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2023 3:50 am 
מנהל פורום

אוףףףף
לא אוהב את כל מה שקשור לאדלסון הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2023 10:11 am 
Hall of Famer

מבחינת הרמה, שני המפעלים פחות או יותר אותו סדר גודל פלוס מינוס. מבחינת השיטה, אין ספק שהשיטה של ליגה ארוכה ואז משמינית הגמר הדחה במשחק אחד זה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות, מקווה שואלי יש סיכוי שזה ישתנה. בכל מקרה , אם באמת הדיבור על זה שבעונה הבאה או עוד שנתיים המפעלים יתאחדו, בתאכלס זה לא כזה משנה כבר לאיזה מפעל נרשמים העונה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2023 12:09 pm 
Sophomore

אני כבר לא כל כך בטוח שזה נכון לגבי הרמה. היורוקאפ נחלש הרבה יותר מה-BCL מעזיבת הרוסיות..

אבל בכללי אני מסכים שהבעייה היותר גדולה היא השיטה. ליגה לא נגמרת מול קבוצות מאד חלשות רק כבילד-אפ לאירוע של שבועיים שבו משחקים משחקי הדחה... מאד מזכיר את הליגה שלנו בימים של הפיינל פור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2023 12:27 pm 
Hall of Famer

מזכיר רק יותר גרוע בקיצוניות. פיינל סיקסטין.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2023 5:26 pm 
Junior

לא דובר שתהיה מסיבת עיתונאים של אדלסון בסיום העונה, שתפרט את התכניות קדימה? מחכים לראות מה יקרה עם הרישום ליורוקאפ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2023 5:28 pm 
Hall of Famer

לפי ספורט 5 מו״מ מתקדם עם צ׳צ׳אשווילי, וזה עוד ביום ההולדת של איתי שגב.... לא יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 15, 2023 10:04 pm 
Sophomore

https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/14283122

הביקוש גדול: קבוצות היורוקאפ נלחמות על המקום במפעל ומחכות להכרעה

כותרת מטעה לדעתי; המגמה ביורוקאפ ממשיכה להיות שלילית. פריסטרי, שסיימה שלישית ביוון, עושה אחורה פנה ומודיעה שתמשיך ב-BCL, יחד עם פרומיתאס שעברה צד. אריס שסיימה שמינית - ואולי אא"ק בגלל העונש שקיבלה מפיב"א - יאלצו להסתפק ביורוקאפ. דרתונה, השלישית באיטליה, עושה סוף-סוף צעד קדימה ותיקח גם היא כרטיס ל-BCL, יחד עם ססארי הרביעית. היורוקאפ צפויים לתת עוד מקום לקבוצה ספרדית, סראגוסה ומנרסה מועמדות, כי כל הקבוצות שסיימו מעליהן (ומחוץ לפלייאוף) רוצות BCL. בצרפת, לעומת זאת, נראה שהקבוצות הבכירות (מטרופוליטנס, פריז בסקטבול עם התכניות הגדולות ובורק) ילכו ליורוקאפ.

הויותר על נועם יעקב מבאס, אבל בסה"כ מובן. כך גם האפשרות להחליף את שגב בצ'אצ'א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2023 7:22 am 
Sophomore

יכול להיות שאדלסון בונה על כך שנאמנות ליול"ב פלוס הישגים על בסיס קבוע במשך לפחות 4-5 שנים ברצף יביאו אותו למקום דומה לזה של ולנסיה, קאזאן ומונקו. קבוצות בלי מסורת מטורפת שזכו להזדמנות בדיוק בגלל זה. אם זה המצב יש כאן שתי שאלות- 1. עד כמה ההישגים יהיו משמעותיים בשנים הקרובות. 2. כמה אורך רוח אדלסון יגלה.

הדבר היחיד שאני יכול לומר לזכות המהלך הזה זה שאדלסון כנראה הרבה יותר מקושר מכל מי שהיה אי פעם בעלים של הקבוצה, ככה שאני מבין למה הוא חושב שאם הוא ישחק את המשחק של יול"ב בשילוב עם הישגים, אפשר יהיה לקבל הזדמנות להכניס רגל ליורוליג מתיישהו, לפחות מדי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2023 7:32 am 
מנהל פורום

למה זה לא מפתיע אותי שהעיתון של בעלהבית מציג את היורוקאפ כמפעל אטרקטיבי שקבוצות נלחמות לשחק בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2023 9:10 am 
Hall of Famer

היום בערב תתפרסם רשימת 20 הקבוצות הפועל ת''א וירושלים כנראה יהיו בפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2023 9:21 am 
מנהל פורום

יואי כתב:
יכול להיות שאדלסון בונה על כך שנאמנות ליול"ב פלוס הישגים על בסיס קבוע במשך לפחות 4-5 שנים ברצף יביאו אותו למקום דומה לזה של ולנסיה, קאזאן ומונקו. קבוצות בלי מסורת מטורפת שזכו להזדמנות בדיוק בגלל זה. אם זה המצב יש כאן שתי שאלות- 1. עד כמה ההישגים יהיו משמעותיים בשנים הקרובות. 2. כמה אורך רוח אדלסון יגלה.

הדבר היחיד שאני יכול לומר לזכות המהלך הזה זה שאדלסון כנראה הרבה יותר מקושר מכל מי שהיה אי פעם בעלים של הקבוצה, ככה שאני מבין למה הוא חושב שאם הוא ישחק את המשחק של יול"ב בשילוב עם הישגים, אפשר יהיה לקבל הזדמנות להכניס רגל ליורוליג מתיישהו, לפחות מדי פעם.

בתחילת עונת 2018/19 וילרבאן קיבלה שיריון ליורוליג (שיריון עבור 19/20 + 20/21 שהפך לאחר מכן לשיריון קבוע)
קבוצה שמ1981 עד אז זכתה רק ב3 אליפויות מקומיות: 2001, 2009, 2016
גם באירופה היא לא עשתה משהו מיוחד: הרבה פעמים היא עפה כבר בשלב הבתים הראשון של היורוקאפ (למשל 2011, 2014, 2015)
היא אפילו לא הייתה נאמנה ליורוליג. ב2012/13 היא לא שיחקה באירופה בכלל, ב2015/16 השתתפה בעונה הראשונה של היורופקאפ של פיב"א (אז המפעל השלישי) ועונה לאחר מכן בעונה הראשונה של ליגת האלופות - דהיינו קצת יותר משנה אחרי שעזבה את פיב"א כבר קיבלה שיריון ביורוליג.

רוצה לומר: נאמנות, הישגים מקומיים, הישגים באירופה - כל אלו לא חשובים ליורוליג.
היו עוד כל מיני מקרים כאלו אבל הנקודה ברורה: מעניין אותם רק מי יכול להכניס כסף, עם קצת פוליטיקה שמעון-מזרחית שצריך להתגבר עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2023 1:39 pm 
Hall of Famer

לגבי ולנסיה שהוזכרה - קודם כל הם לא מקבלים יותר מדי טובות, אלא נאלצים כל פעם מחדש לזכות ביורוקאפ כדי להיכנס ליורוליג (וגם בו הם סבירים לחלוטין, לרוב לא הרבה אחרי הנכנסות האחרונות לפלייאוף, לא נמושות). עכשיו יש דיבור שהם ייכנסו במקום גראן-קנאריה, אבל אני לא רואה בזה איזו קומבינה מטורפת לזכותם.
דבר נוסף, הם הישגיים ויציבים ברמות שהפועל ירושלים תתקשה להגיע אליהם, בעיניי.
אנחנו זוכרים רק את השנה האחרונה של ירושלים, אבל קדמו לה שנים עם הדחות מוקדמות באירופה, וזאת אף חרף שלעיתים הייתה קבוצה לא כה קטסטרופלית.
להצליח באירופה באופן עקבי - זה לא כזה קל.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2023 3:31 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
להצליח באירופה באופן עקבי - זה לא כזה קל.

ברור שזה לא קל, מצד שני, אם הסכומים שהוזכרו בתקציבים לשנים הקרובות נכונים, זה מאסט. לא יודע אם ברמות של ולנסיה, אבל לפחות ברמה של קבוצות בעלות תקציב ושאיפות דומות. התקציבים שדובר עליהם לא מביישים קבוצות מרכז טבלה ביורוליג, וזה מביא איתו ציפיות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 16, 2023 6:15 pm 
Hall of Famer

זה אולי "מאסט" מבחינת הציפיות.
אני עדיין חושב שבמציאות ירושלים תמשיך להשיג פחות באירופה מאשר אותן ולנסיה/טנריפה/גראן-קנאריה (או בעצם כמעט כל קבוצה ספרדית שבאופן עקבי משחקת ביורוקאפ/ליגת האלופות), אם כי סביר שהפער יקטן מטבע הדברים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2023 11:38 pm 
Sophomore

אפרת עמורבן טוענת שהפועל הציעה לזוסמן 1.2 מיליון דולר ל-3 שנים וקרינגטון סיכם על חוזה של 1.1 מליון לשנתיים.

https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... /byxob5owh

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2023 11:50 pm 
Freshman

מניח שיש איתם מו"מ והסוכנים מדליפים כדי לנפח קצת את החוזה.
סכומים מופרזים ולפי דעתי גם מופרכים. קרינגטון שווה הרבה מאוד כישראלי, אבל גם לזה צריך להיות תג מחיר הגיוני.
בכל אופן, אני מקווה שבניגוד למה שפורסם במסגרת הכתבה הזאת - אין כוונה להיפרד מאורקו, חייב להישאר גם בתפקיד פחות משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2023 11:57 pm 
Hall of Famer

עבור זוסמן זה בהחלט שווה לדעתי.
בסוף הערך המוסף של "ישראלי שיכול להיות ברמה של זר" הוא עצום. אני מבין שיש מיסוי וכו' - זה חלק מהעיוותים...
תחשבו שסתם שחקן יורוליג רנדומלי (ברמת זוסמן, מבחינת כמות דקות, תרומה וגיל - בקבוצה בסדר הגודל של אלבה) היה מוצע לירושלים - הוא לא שווה נניח 250-300 אלף דולר בעונה? ואם כן, אז היותו ישראלי לא שווה את האקסטרה?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 12:01 am 
Hall of Famer

זוסמן אם אכן מגיע, יהיה הישראלי הבכיר ביותר מאז הלפרין-אליהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: kakon3 ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: