סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 9:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

מי לוקחת
מכבי ת״א ב-2 38%  38%  [ 12 ]
מכבי ת״א ב-3 28%  28%  [ 9 ]
הפועל ת״א ב - 3 19%  19%  [ 6 ]
הפועל ת״א ב-2 16%  16%  [ 5 ]
סך הכל הצבעות : 32
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 7:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
מיכאל כתב:
אחרי שצפיתי במשחק השלישי פעמיים נוספות (מעבר לצפייה במגרש עצמו), אני עדיין לא מבין איך הפועל ביצעה את ריצת ה-17:0 - לא היה שום דבר מיוחד מבחינה הגנתית ו/או התקפית מצידה בדקות אלו.

נראה שמדובר פשוט במומנטום של מכבי שנעצר (בגלל המריבה ליד הספסל של הפועל) ולאחר מכן מומנטום של הפועל שהתפתח בהתחלה מסוג של שאננות מצד מכבי, מלווה לאחר מכן בהחטאות די הזויות ואובדן שליטה מוחלט של קטש.

המזל של מכבי היה בכך ששני המאמנים הנורמליים שלה הם אלו שהיו על המגרש (בראון ובולדווין) - זה די הציל לקטש את כיוון הקריירה.

וגם אחרי 4 ימים זה מרגיש כל כך הרבה יותר כיף לקחת את המשחק בצורה כזו (קרי - כשאוהדי הפועל כבר ראו את האליפות שתי דקות לסוף) מאשר ב-15-20 הפרש. לפחות זה מה שיצא מהתופעה המוזרה ברבע האחרון.

עם כל כמה שמכבי הנוכחית נמאסה עלי, אני חייב להודות שאני שותף לסנטימנט, במיוחד כאשר כמעט כל אושיות התקשורת (בטוויטר לפחות) הם אוהדי הפועל שלא הפסיקו לאחר המשחק גם להתבכיין וגם להתגאות בקבוצה בפוסטים משתפכים (על מה? על זה שהוכח מעבר לכל ספק שהפועל תמיד היתה ותמיד תישאר לוזרית?)
אני לא חושב שיש קבוצה אחרת בארץ שלא היתה מנצחת את מכבי מהרגע שעלו ליתרון בסיום ה-17-0. טוב שיש את הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 8:00 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
מיכאל כתב:
אחרי שצפיתי במשחק השלישי פעמיים נוספות (מעבר לצפייה במגרש עצמו), אני עדיין לא מבין איך הפועל ביצעה את ריצת ה-17:0 - לא היה שום דבר מיוחד מבחינה הגנתית ו/או התקפית מצידה בדקות אלו.

נראה שמדובר פשוט במומנטום של מכבי שנעצר (בגלל המריבה ליד הספסל של הפועל) ולאחר מכן מומנטום של הפועל שהתפתח בהתחלה מסוג של שאננות מצד מכבי, מלווה לאחר מכן בהחטאות די הזויות ואובדן שליטה מוחלט של קטש.

המזל של מכבי היה בכך ששני המאמנים הנורמליים שלה הם אלו שהיו על המגרש (בראון ובולדווין) - זה די הציל לקטש את כיוון הקריירה.

וגם אחרי 4 ימים זה מרגיש כל כך הרבה יותר כיף לקחת את המשחק בצורה כזו (קרי - כשאוהדי הפועל כבר ראו את האליפות שתי דקות לסוף) מאשר ב-15-20 הפרש. לפחות זה מה שיצא מהתופעה המוזרה ברבע האחרון.

עם כל כמה שמכבי הנוכחית נמאסה עלי, אני חייב להודות שאני שותף לסנטימנט, במיוחד כאשר כמעט כל אושיות התקשורת (בטוויטר לפחות) הם אוהדי הפועל שלא הפסיקו לאחר המשחק גם להתבכיין וגם להתגאות בקבוצה בפוסטים משתפכים (על מה? על זה שהוכח מעבר לכל ספק שהפועל תמיד היתה ותמיד תישאר לוזרית?)
אני לא חושב שיש קבוצה אחרת בארץ שלא היתה מנצחת את מכבי מהרגע שעלו ליתרון בסיום ה-17-0. טוב שיש את הפועל ת"א.

אני יחסית נייטרלי פה (אוהד ירושלים) אבל לא כל כך מסכים לגבי הנקודה האחרונה. בסוף המון פעמים קאמבק מספיק בדיוק עד השיוויון או פיגור בנקודה ואז ההגעה ליעד המנטלי מייצר נפילה קטנה שהקבוצה שהובילה מנצלת. אפילו הייתי אומר שרוב ריצות הקאמבק מסתיימות ככה.. במיוחד כשבסוף זו לא ריצת קאמבק שמבוססת על הרכב או שיטת הגנה חדשים שהפועל עשו שבאמת שינו את מאזן הכוחות ככה שלמכבי אין תשובה, אלא יותר על רצף מומנטום של שחקנים שדיי עושים מה שעשו קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 9:40 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
picknroll כתב:
בשביל זה גם צריך שופטים שמוכנים להודות בטעויות שלהם.
אם תגזים אם כמות הצלנגים, השופט יפסוק לרעתך

קודם כל יש לך סתירה פנימית, כי כמות הצ'לנג'ים המוטעים מוגבלת. השופטים יפסקו לרעתך - לא יהיו לך צ'לנג'ים...
דבר שני, היום שופטים לא מתקנים שריקות שלהם כשיש עדות וידאו חותכת? גם בצ'לנג'ים של מאמנים? בכלל, יהיה קשה מאד לשופט לפסוק מול עדות וידאו חד משמעית. לא אומר 100% אבל גם 99% זה בסדר.

בוודאי שכמות הצלנגים המוטעית מוגבלת. אפשר אפילו להגביל ל1
וכן, שופטים היום לא מתקנים שריקות שלהם גם כשיש עדות חותכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 10:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם לא השתנה משהו דרסטי בשנים האחרונות - משנים גם משנים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2023 10:21 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

גמליאל כתב:
sir charles כתב:
מיכאל כתב:

אני יחסית נייטרלי פה (אוהד ירושלים) אבל לא כל כך מסכים לגבי הנקודה האחרונה. בסוף המון פעמים קאמבק מספיק בדיוק עד השיוויון או פיגור בנקודה ואז ההגעה ליעד המנטלי מייצר נפילה קטנה שהקבוצה שהובילה מנצלת. אפילו הייתי אומר שרוב ריצות הקאמבק מסתיימות ככה.. במיוחד כשבסוף זו לא ריצת קאמבק שמבוססת על הרכב או שיטת הגנה חדשים שהפועל עשו שבאמת שינו את מאזן הכוחות ככה שלמכבי אין תשובה, אלא יותר על רצף מומנטום של שחקנים שדיי עושים מה שעשו קודם.

רק שאם יש משהו שמכבי של העונות האחרונות לימדה אותנו הוא שהיא כבר לא הווינרית שהיתה פעם והרבה פעמים מרגע שהיא מאבדת יתרון היא תפסיד בסופו של דבר
מה שכן, עוד מאותו משחק בנבחרת מול גרמניה (עם החטאת העונשין שלא פגעה בכלום ואפשרה לגרמנים להוציא את הכדור ממחצית המגרש) ידעתי שתומר גינת מתאים להפועל ת"א כמו כפפה ליד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 11:13 pm 
Hall of Famer

היום היה דיון בכנסת בו שמעון מזרחי מחה על הקריאות של אוהדי הפועל ת"א. עד כאן הכל בסדר.
בדיון התלוננו שנציגי הפועל ת"א לא טרחו להגיע מנגד.

אבל...
https://twitter.com/simondav14/status/1 ... 1597707265
ציטוט:
לאירוע הוזמנו בעלי תפקידים ונציגים מכל האיגודים והאגודות.
לצערי הבנתי כי נציגי הפועל הושמטו בתום לב, אני מצר על כך ועל אמירתי שנאמרה בעקבות מידע מוטעה ומקווה שיגיעו לדיונים הבאים שנקיים בעתיד. לא אעזוב את הנושא עד שיטופל מול כל הגורמים!

יפה
"מכל האיגודים והאגודות" - במקרה שכחו את "יריביו" של אותו שמעון מזרחי...
כמו שנאמר: "לוזרים על המגרש, לוזרים גם בכנסת"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 10:23 pm 
Junior

עונשים מגוחכים לשתי התל אביביות בעקבות אירועי סדרת הגמר, קנס של 17,000 ש"ח ושני משחקי רדיוס עם קהל להפועל תל אבב וסגירה של הי יע המערבי במשחק השלישי וקנס של 93,000 ש"ח ושני רדיוס על תנאי למכבי תל אביב. אחר כך מתפלאים שלא מצליחים למנוע את תופעת החזיזים ואת האלימות במגרשים.
https://m.one.co.il/Mobile/Article/22-2 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 4:37 pm 
Junior

על מה מכבי קיבלה את ה93k?
סאגת הכרטיסים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אבימאל ו 92 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: