סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 11:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יוני 17, 2023 11:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני אגב חושב שהאופוזיציה טועה, אפילו מבחינה טקטית, כשהיא מפוצצת את השיחות בבית הנשיא בנקודה הזו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 12:21 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
אני אגב חושב שהאופוזיציה טועה, אפילו מבחינה טקטית, כשהיא מפוצצת את השיחות בבית הנשיא בנקודה הזו.

למה אתה חושב? נראה לך שזה ידחוף את הקואליציה פשוט להעביר את החוקים שמוכנים?
לדעתי האופוזיציה הבינה לאחר הפיאסקו בבחירות לועדה לבחירת שופטים שלביבי כנראה שאין באמת רוב לחוקי ההפיכה ושאפשר לסיים עם הפארסה הזו של השיחות בבית הנשיא, ועם ביבי רוצה לנסות להעביר את החוקים אז שיפסיק לאיים וינסה לעשות זאת. או שהחוקים לא יעברו או שהמחאה תעלה שלב.
בכל מקרה אני מקווה שעכשיו יורידו את הכפפות ויתחילו לנסות בגלוי ומבלי להתנצל להפיל את הממשלה האיומה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 12:55 am 
Junior

היות וגם בתקציב שהועבר, פרט לרפורמה בכפל הביטוחי ועכשיו הביטול המכס של המזגנים (במקרה של הראשון זה היה עובר אם לא עכשיו אז בבא היות וזו עבודה של שני משרדים גדולים ובמקרה של השני זו רק חתימה על עבודה שעשתה הממשלה הקודמת) אין שום בשורה למגזר היצרני או ליוקר הצריכה ולכן אני לא רואה סיבה לא ללכת לכיוון של הכרעה וכמה שיותר מוקדם. חוסר הוודאות הזה הורג את הכלכלה ואם המטרה היא עדיין להעביר אותה בצורה אגרסיבית אז עדיף שנגיע לנקודת ההכרעה הזו עכשיו ולא עוד חצי שנה - שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 10:18 am 
Junior

שר המורשת, עמיחי אליהו תוקף את נגיד בנק ישראל: "זה פרא אדם - נגיד בנק ישראל מלכלך על מדינת ישראל ופוגע בדירוג האשראי שלה. הוא היה צריך להיות מגולגל מכל המדרגות, זה פרא אדם, לא ייתכן שפקידים יצאו נגד הממשלה. האדם הזה ממשיך לכהן בתפקיד שלו, מכיוון שהרפורמה המשפטית לא יוצאת לפועל".

איזה אנשים הגיעו לתפקידי שרים...מדהים.

עריכה שהיא עדכון: התנצל.
השר עמיחי אליהו מתנצל: "הייתי לפני הקפה של הבוקר"
https://www.kipa.co.il/%D7%97%D7%93%D7% ... 1160050-0/

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך א' יוני 18, 2023 12:42 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 11:42 am 
Junior

נתניהו מחזיר את המהפכה המשפטית: "נתחיל השבוע בצעדים מעשיים"
אחרי פארסת הוועדה לבחירת שופטים, ראש הממשלה האשים את יאיר לפיד ובני גנץ בכישלון השיחות בבית הנשיא - והודיע שכבר השבוע תתחיל הקואליציה לקדם מחדש את החקיקה שסחררה את ישראל. לטענתו, "זה יהיה באופן אחראי ומדוד - אבל בהתאם למנדט שקיבלנו"

https://www.ynet.co.il/news/article/bjzbtvnw3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 2:07 pm 
מנהל פורום

הדברים מרגישים לי על סף פיצוץ. כבר בשבוע שעבר סביב אירועי בחירת הועדה לבחירת שופטים, הצד המתנגד למהפיכה תכנן מחאה רצינית במידה ואלהרר לא תיבחר. זה ירד מהשולחן, אבל לאור ההתבטאויות של נתניהו, הצדדים יחפשו את הטריגר הבא כדי להוציא שוב אנשים לרחובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 2:14 pm 
Hall of Famer

ולכן אני חושב שהאופוזיציה עשתה פה טעות טקטית. קצת עלה להם השתן לראש. היו צריכים להמשיך את השיחות ובמקביל שהקואליציה תתבשל במיץ של עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 4:36 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהיום זה אחד הימים המביכים ביותר של הממשלה
או כפי שהם מכנים זאת "ימין מלא מלא, מימוש רצון הבוחר" וכו'

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 10:18 pm 
Junior

יועמ"שית הכנסת לגוטליב: "הסנקציות עליך חוקיות, אין מקום לעתירה לבג"ץ"

וואי וואי, אני לא מקנא בחבר'ה שם. מה שהם הולכים לעבור עכשיו...
הייתי בא עם אטמים של מטווחים רובאי 07 לפחות.

הנה התחלנו
טלי גוטליב מצייצת הערב:
"רוה״מ נתניהו.שמעתי שאמרת לשרים שבגללי התעכבה החקיקה ביחס למינוי השופטים. תניח בבקשה שלא כולם מטומטמים. בלישכתך אמרת לי שלא משנה מי ייבחר כי ממילא מייד תשנו את מבנה הוועדה כשניסית לשכנע אותי להצביע לאלהרר. אזכירך שאמרתי לך בנוכחות השרים שאינני מאמינה ואתה לא תיגע במינוי השופטים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 10:39 pm 
Hall of Famer

גוטליב היא בסופו של דבר אתנחתא קומית, הסחת דעת. ביבי חי עם שרה ויאיר, הוא יסתדר גם עם טלי גוטליב.

העיקר הוא שהחקיקה חוזרת, ואין לי ספק שיא חוזרת עם תוכנית מה לעשות עם כל מה שמפריע. תיכף נשמע על מה עושים עם ההסתדרות, מה עושים עם ה"סרבנים", ואשר להפגנות - יש לנו 7 חודשים לפני שהמחליף של שבתאי ייכנס לתפקיד, ומי שרוצה להבין מה הולך להיות יכול לקרוא היום מה אומר מפקד מחוז חוף שהוא כנראה המועמד המוביל של פיתמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 11:15 pm 
Junior

פודקאסט של יותר מ - 50 דקות עם שר האוצר. פורסם היום.
https://www.youtube.com/watch?v=BzUeOMOa53Y
אני לא יודע איך זה הגיוני, אבל יצאתי עוד יותר מודאג.
הנגיד טועה בניתוח הכלכלי כי הוא לקח צד פוליטי.
יוגב גורדוס ראש אגף התקציבים טועה כי הוא לא מבין בציבור החרדי.
ההייטק טועים כי הם לא מבינים בדיני משפט.

היה שם קטע גדול שהוא בהתחלה אומר שאין לו השקעות ואז באותה הדקה מתהפך ואומר שיש לו השקעות שמטפל בזה סוכן הביטוח תוך שהוא ממציא מכשיר השקעה - קופת ביטוח. אין דבר כזה. מניח שהוא התכוון לפוליסת חיסכון. חוסר המושג שלו מביך מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2023 3:37 am 
Hall of Famer

צפיתי כעת, היה קשה להפסיד באמצע...
קודם כל, אמסטרדמסקי תותח על. אני מאוד נהנה גם מהטור השבועי שלו ב"כלכליסט".

חייב להגיד שעד שהוזכרו ענייני הרפורמה (סביב דקה 17), סמוטריץ' נשמע יחסית ענייני וסביר (לאור זה שאין ציפיות גדולות ממנו... שהרי אינו בדיוק גדול אנשי המקצוע בתחום, אלא הכי "פוליטיקאי מגזרי"), אבל משם זה הלך והתבדר...
בסוף, אם שר האוצר אחרי כל מה שהמדינה עברה בחודשים באחרונים - עדיין חוזר ואומר שוב ושוב שהרפורמה טובה לכלכלה - אין על מה לדבר.

רגע קומי ראוי
שמתחילים לדבר על הליבה, אז סמוטריץ' מנסה להראות שהחינוך בכל מקרה לא משהו, ומציין שהוא עשה 5 יחידות אנגלית, וראינו מה רמתו...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2023 9:05 am 
Junior

עזוב נו, זו בדיחה.
בנושא קרן הארנונה הוא אומר לכולם - תקשיבו לגורדוס מאגף התקציבים, הוא מבין בכלכלה.
בנושא שילוב חרדים בשוק התעסוקה, הוא אומר אל תקשיבו לגורדוס כי הוא לא מבין בציבור החרדי.
בנושא השני, אותו גורדוס שהוא איש מקצוע מוערך עשה משהו כמעט חסר תקדים והוא ממש שלח מכתב אישי שנוגע לחששות שיש לו בעתיד הלא רחוק בנוגע לרמת החיים שתהיה במדינה הזו - הוא ציין כי אנחנו נהיה במדינה עם רמת חיים של כמה מדינות במזרח אירופה.

הנגיד שהוא מרעיף עליו מחמאות על היותו דמות מוערכת בכלכלה המקומית והעולמית אבל מציין כי לדעתו השקף של בנק ישראל בנוגע לתנודות השקל אינה נכונה כי היא נעשית משיקולים פוליטיים.

בקיצור, תמונת ראי לכל הממשלה הזו. כולם טועים, כולם משקרים. רק אנחנו בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2023 10:16 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Lakic כתב:
פודקאסט של יותר מ - 50 דקות עם שר האוצר. פורסם היום.
https://www.youtube.com/watch?v=BzUeOMOa53Y
אני לא יודע איך זה הגיוני, אבל יצאתי עוד יותר מודאג.
הנגיד טועה בניתוח הכלכלי כי הוא לקח צד פוליטי.
יוגב גורדוס ראש אגף התקציבים טועה כי הוא לא מבין בציבור החרדי.
ההייטק טועים כי הם לא מבינים בדיני משפט.

היה שם קטע גדול שהוא בהתחלה אומר שאין לו השקעות ואז באותה הדקה מתהפך ואומר שיש לו השקעות שמטפל בזה סוכן הביטוח תוך שהוא ממציא מכשיר השקעה - קופת ביטוח. אין דבר כזה. מניח שהוא התכוון לפוליסת חיסכון. חוסר המושג שלו מביך מאוד.

אני חושב שהוא התכוון לpiggy bank, יעני קופת חיסכון שמכניסים לתוכה מטבעות ואז שוברים עם פטיש במקרה הצורך, אבל הוא קצת התבייש כי בכל זאת חזיר זה טמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2023 4:08 pm 
Junior

מי שחשב ששברנו שיא בתחילת השבוע עם גילה ודיסטל, אז היום הגיע אלמוג כהן ותפס את ההובלה. שוב:
ח"כ אלמוג כהן מאיים: "אני מגיע אליכם לקייטנה, אני מפוצץ לכם את הקייטנה ואני סוגר אתכם בעזרת השם, איך סחבק?"

https://twitter.com/KnessetT/status/1670701144996233216

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2023 9:47 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Lakic כתב:
מי שחשב ששברנו שיא בתחילת השבוע עם גילה ודיסטל, אז היום הגיע אלמוג כהן ותפס את ההובלה. שוב:
ח"כ אלמוג כהן מאיים: "אני מגיע אליכם לקייטנה, אני מפוצץ לכם את הקייטנה ואני סוגר אתכם בעזרת השם, איך סחבק?"

https://twitter.com/KnessetT/status/1670701144996233216

הקטע ההזוי הוא שהאנשים האלה חושבים שזה שהם הגיעו לכנסת איכשהו אומר שהם האדונים של כל ה"פקידים" במערכת, כשלמעשה אלמוג כהן יותר מתאים לצחצח את הנעליים של נגיד בנק ישראל מאשר לתת לו עצות או ביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 10:55 am 
Junior

יש פייבוריט ברור היום להצבעה של לשכת עורכי הדין או שזה צמוד מאוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 1:35 pm 
Hall of Famer

הסקרים אומרים שלבכר יש יתרון, אבל לפי מה שהבנתי מה שחשוב יותר לענייננו הוא מי ייבחר למועצת הלשכה. כאן יש בסיס לקואליציות ויתכן שראש הלשכה ייתקל במועצה לעומתית, כמו שקורה לפעמים ברשויות מקומיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 4:51 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הסקרים אומרים שלבכר יש יתרון, אבל לפי מה שהבנתי מה שחשוב יותר לענייננו הוא מי ייבחר למועצת הלשכה. כאן יש בסיס לקואליציות ויתכן שראש הלשכה ייתקל במועצה לעומתית, כמו שקורה לפעמים ברשויות מקומיות.

תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 11:43 pm 
Hall of Famer

למי שמבין, מתי אמורות להתפרסם תוצאות סופיות, והאם יש איפשהו שאפשר להתעדכן בתוצאות ביניים?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2023 12:57 am 
Junior

תוצאות רק מחר (היום, יום ד').
אף אחד לא נקב בשעה ספציפית וכו'.
לפי הבלאגן שהיה היום, נראה שכל זה מנוהל מאוד בארעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2023 8:31 am 
Junior

חדשות 12:
"הבחירות ללשכת עורכי הדין: עו"ד עמית בכר מוביל על עו"ד אפי נוה בספירת הקולות, שעדיין נמשכת. במחוזות חיפה והצפון בכר ניצח בפער גדול, ובמחוז הדרום בפער קטן. בתל אביב הספירה החלה לפני זמן קצר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2023 8:33 am 
מנהל פורום

מה אתם אומרים שיהיה "גוף בחירות" מרכזי, שיתעסק בניהול פנקסי הבוחרים, במתודולוגיה, תכנון, ניהול וספירת תוצאות בחירות לכל בחירות לגופים מרכזיים במדינה (נניח מעל 1,000 בעלי זכות הצבעה). בחירות לכנסת, בחירות לרשויות המקומיות, בחירות לראשות לשכת עורכי הדין וכו'.

מה שקורה היום שכל בחירות כאלה מנוהלות על ידי גורמים אחרים שקשה לסמוך עליהם, בשיטות שונות, בחוסר מקצועיות ותמיד יש בלאגן וחשד לזיופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2023 8:34 am 
מנהל פורום

Lakic כתב:
חדשות 12:
"הבחירות ללשכת עורכי הדין: עו"ד עמית בכר מוביל על עו"ד אפי נוה בספירת הקולות, שעדיין נמשכת. במחוזות חיפה והצפון בכר ניצח בפער גדול, ובמחוז הדרום בפער קטן. בתל אביב הספירה החלה לפני זמן קצר"

אם בכר ניצח בצפון ובדרום, אז לפי הדמוגרפיה של מדינת ת"א הוא אמור לנצח גם במרכז.
נשמע כמו דאן דיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2023 11:10 am 
Junior

ישראל היום:
מהנתונים עולה עוד כי גם במועצת לשכת עורכי הדין הארצית הממנה את נציגי הלשכה לוועדה לבחירת שופטים מוביל המחנה של עמית בכר. משכך, נראה כי אם הוועדה לבחירת שופטים תתקיים במתכונתה הנוכחית הרי שלמחנה המתנגד לצעדים של הממשלה, דהיינו השופטים, האופוזיציה ולשכת עורכי הדין יהיה רוב בוועדה. רוב זה יספיק על מנת למנות נשיא לעליון אך לא בשביל למנות שופט חדש לערכאה זו, להבדיל מערכאות נמוכות יותר אליהן כן יוכל מחנה זה למנות שופטים.

הסבר: בוועדה חברים תשעה נציגים, שלושה שופטים, שני נציגי לשכת עורכי הדין, שני חברי כנסת (אחת מהם כבר נקבע כי תהיה נציגת אופוזיציה) ושני שרים. כעת, משהמחנה של בכר מחזיק בכוח בלשכה ימונו שני נציגים לוועדה התומכים בעמדות השופטים ויחד עם נתיגת האופוזיציה למחנה זה יהיו שישה חברים. על מנת למנות נשיא לעליון נדרש רוב רגיל דהיינו חמישה. כך גם על מנת למנות שופטים לערכאות שאינן בית המשפט העליון. על מנת למנות שופט לעליון נדרש רוב של שבעה חברים על כן המחנה המתנגד לרפורמה יידרש לפעול בהסכמה מסויימת מול נציגי הקואליציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: stavs ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: