סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 5:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2023 10:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא רואה מה קרביץ טוב יותר מנועם יעקב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 4:24 am 
Sophomore

אם ההתעניינות במיטשל רצינית, אני לא מבין מה בער כל כל כך להחתים את צ'אצ'אצ'ווילי, שהדקות העיקריות האפקטיביות של7 נוטות יותר לעמדת הסנטר. גם הוא שחקן לא זול, בטח בהתחשב במס על ישראלים, מקווה שהם יודעים מה הם עושים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 7:34 am 
להחתים? הוא כבר סגור?

חזור למעלה

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 8:01 am 
Sophomore

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=440642

אמנם הכותרת אומרת "סיכם" ולא "חתם", מצד שני, זה מופיע בכמה אתרים, כמו כאן, כמשהו שכבר נסגר פחות או יותר ורק צריכים חתימה רשמית.
אולי עשו באמת יוטרן מפואר. אני מניח במחשבה שנייה שעד שאין הודעה רשמית של הקבוצה הכל יכול להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 9:07 am 
Hall of Famer

לא הבנתי איפה הבעיה. באירופה ישחקו שני הסנטרים הזרים עם דקות של צ'צ'א ב-4, ובליגה הוא יקבל יותר דקות ב-5 יחד עם עוד זר אחד.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 9:22 am 
Freshman

אין בעיה, אבל זה מרגיש כמו שלושה שחקנים בכירים למדי שכמעט לא יכולים לשחק ביחד

אם הולכים על אקיל מיצ׳ל (החתמה מדהימה אם וכאשר), הייתי דוקא נשאר עם שגב/קליין או שניהם שיתנו גיבוי ועומק בעמדה 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 9:22 am 
Hall of Famer

ספידי במשא ומתן מתקדם. אויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 9:25 am 
Sophomore

עופר, אתה יוצא מנק' הנחה שסביר שצ'אצ'א ישחק כ4, אני מזכיר שמדובר בשחקן גבוה מאוד יחסית לאירופה (2.10+), שלפחות בשנותיו בליגה שלנו לא ממש הראה יכולת לשחק בעמדה אחרת מסנטר. מודה שלא עקבתי אחריו בגרמניה, אז אני לא יודע אם יצא לו לשחק שם דק' משמעותיות כפורוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 9:33 am 
Hall of Famer

אם מיטשל מגיע, צאצא יקבל פירורים בליגה.
יש לפניו הרבה ישראלים רעבים לדקות משחק.
אני לא רואה סיבה שמיטשל לא יירשם גם לליגה.
צאצא יהיה גלעד לוי משופר.

נערך לאחרונה על ידי אבימאל בתאריך ג' יוני 20, 2023 10:29 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 9:36 am 
Senior

בליגה מילא, הרעיוני שסנטר זר אחד לא יתלבש, באירופה הוא יקבל כלום.
אין המון סיבות להאמין שצ׳אצ׳א יכול לשחק 4 יעיל ברמות האלו, למרות שדז׳יקיץ׳כבר הפתיע אותי בדברים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 9:38 am 
Sophomore

קליין באמת ציוות מתאים הרבה יותר ליד מיטשל והנקינס,
בהנחה שנמרוד לוי שהוא המועמד המוצלח ביותר מבחינת סט כישורים לא רלוונטי מסיבות אלו ואחרות.
מאחר שכנראה עוברים ליורוקאפ, אז גם להום פלייר אין משמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 10:04 am 
Hall of Famer

יואי כתב:
עופר, אתה יוצא מנק' הנחה שסביר שצ'אצ'א ישחק כ4, אני מזכיר שמדובר בשחקן גבוה מאוד יחסית לאירופה (2.10+), שלפחות בשנותיו בליגה שלנו לא ממש הראה יכולת לשחק בעמדה אחרת מסנטר. מודה שלא עקבתי אחריו בגרמניה, אז אני לא יודע אם יצא לו לשחק שם דק' משמעותיות כפורוורד.

ממה שראיתי ממנו נראה לי שהיכולות שלו יותר מתאימות ל-4 מ-5. אין לו מסה מספיק גדולה כדי לשמור על סנטרים עבים באירופה, יש לו פנים לסל, קליעה סבירה שאפשר לפתח אותה מבחוץ. בגליל הוא שיחק עם ברייס וושינגטון שעד כמה שאני זוכר במהותו הוא יותר סנטר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 11:11 am 
Sophomore

מסכים. אם בשלב הזה יש לצאצא איך להרוויח דקות רוטציה משמעותיות בהפועל זה רק ב-4 לדעתי. אין לו גוף לשמור 5 ודזיקיץ עוד אוהב קבוצות עם סייז. אם הוא יכל לשחק עם נגרים כמו מייריס ושגב ב-4 ליד הנקינס אני משוכנע שהוא לא רואה מניעה לעשות את זה עם צאצא או מיטשל. השאלה היחידה היא אם הוא גם יצליח לשמור על מספרי ה-4 הזריזים יותר…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 11:24 am 
מנהל פורום

גבי הוא סנטר, שלא סותם את הצבע, יש לו 2 ארוך, יש לו אפילו שלוש אם צריך
לא רואה אותו משחק באותו הרכב עם הנקינס, אבל בהחלט מחליף אותו ומגדיל את הריווח
הסיבה שאני לא אוהב אותו כארבע זה האיום משלוש, 8 שלשות ב34 משחקים, זה לא איום משלוש זה הרבה פחות ממאיירס לצורך העניין
בליגה הגרמנית 34 משחקים, 20 דק 4 זריקות למשחק מה2 ב67% 72% מהקו 4.6 ריבאונד, מאבד ומוסר בערך אותו דבר, קצת יותר מ1 למשחק מהשלוש הוא כמעט ולא זורק אבל כשהוא זורק הוא ב36%
ביורפקאפ הוא קצת יותר טוב בהתחשב בכך שזו ליגה פחות טובה מהגרמנית, זה לא מפתיע
הוא החתמה השניה שאני הכי אוהב הקיץ
הנקינס היא הראשונה
ליוואי היא השלישית

החתמות שאני לא אוהב אם יקרו
מיטצ'ל כי הוא דומה מידי להנקינס, לכן פוגע ביכולת לבצע התאמות למשחקים גדולים ובטח תוך כדי סדרות
דין בחצי מיליון דולר, זה ערך רע מאוד לכסף, גם כישראלי, בטח כזר

מאוד מקווה לראות את יובל אצלנו, הוא התבגר הפסיק לחלום להיות רכז או לחלופין הכפפה2 ב NBA, שועל שהבין שאין לו מה לחפש כזנב לאריות, כאלה אני אוהב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 3:13 pm 
Sophomore

מיטשל לא יגיע, מעדיף ליגה סינית לפי אהרלה וויס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 3:26 pm 
מנהל פורום

ב 500 נטו לעונה לשתי עונות טייריק ג'ונס של טורק טלקום גם יבוא והוא יכול לשחק גם סנטר וגם 4 ליד הנקינס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 3:39 pm 
בגדול אפשר להעריך שדברים שמפורסמים בישראל היום, על קבוצה שבבעלות משפחת ישראל היום, יש להם מקור רציני.
נשאר רק לוודא, שהאינטרס של המקור הוא למסור מידע אמין שיתפרסם בעיתון, ולא להשתמש בעיתון כדי לקדם שיח או מכירת מנויים או סתם תחושת "עובדים ברצינות על שמות איכותיים ומוכרים".

חזור למעלה

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 3:49 pm 
Sophomore

טייריק ג'ונס אמור ללכת עם המאמן שלו לאנדולו אפס.

אם הפועל מציעה לאקיל מיטצ'ל מיליון דולר לשנתיים הוא צריך להיות מטומטם כדי לסרב. לדעתי אפשר למצוא שחקנים יותר מוכשרים, יותר מתאימים, עם אפסייד יותר גבוה, שרבים מהם הוזכרו בת'רד הזה. "מעדיף ליגה סינית" נשמע לי כמו "תעלו קצת את ההצעה ונסגור".

נראה שהפועל להוטה לסגור את הסגל. הבעיה היא שהרבה מועמדים עוד מפנטזים על NBA/יורוליג.

בעניין אחר, וייסברג מפרסם שהאוהד שזרק מצית על השופט בלק במשחק נגד הפ' ת"א יורחק לשנה וישתתף בפעילות קהילתית. לא יודע מה אני חושב על זה. טוב שטרחו לתפוס אותו, אבל אני לא מבין למה לגונן עליו ולא למסור את שמו; זכותו של עמית בלק לתבוע אותו אזרחית. אני לא אומר שהפועל צריכה לתבוע אותו על העונש שקיבלה מבית-הדין, אבל היא חייבת להוציא הודעה בעניין ולא למסמס את זה במילמולים מתחת לשפם בבית-הדין ובהדלפות לעיתונאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 4:21 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
החתמות שאני לא אוהב אם יקרו
מיטצ'ל כי הוא דומה מידי להנקינס, לכן פוגע ביכולת לבצע התאמות למשחקים גדולים ובטח תוך כדי סדרות
דין בחצי מיליון דולר, זה ערך רע מאוד לכסף, גם כישראלי, בטח כזר

מאוד מקווה לראות את יובל אצלנו, הוא התבגר הפסיק לחלום להיות רכז או לחלופין הכפפה2 ב NBA, שועל שהבין שאין לו מה לחפש כזנב לאריות, כאלה אני אוהב

נראה אם ההצעה הנוכחית תפתה את זוסמן. לגבי קרינגטוו- גם אני לא מתלהב לשלם לו את הסכומים הללו, אבל מפה לשם תבוא הצעה טובה ממכבי, זוסמן אולי יוותר והופס, נשארנו בלי אף ישראלי בכיר באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 5:21 pm 
Sophomore

את קרינגטון הייתי משאיר גם כזר בשם ההמשכיות. בטח ובטח אם יש סיכוי שיהפוך במהרה לישראלי כי זה גיים צ'יינג'ר ממש.
אם זה קורה, הייתי שואף שלקבוצה יהיו 5 זרים בלבד. זה יאפשר לרשום את כל הזרים לכל משחקי הליגה וככה לקבוצה לרוץ בסיסטם קבוע בלי להתייחס לחוק רוסי, זה גם יאפשר לשמור על כולם בכושר בניגוד לשנה הנוכחית שהיינו צריכים לשלוף פתאום את בראון שלא שיחק חודש ישר לסדרת גמר (או את וונה לפניו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 6:14 pm 
Sophomore

דבר נוסף עכשיו כשמועמדות מיצ'ל ירדה מהפרק. אמנם הוא הוא לא עולה 500K כמו שאנחנו אוהבים, אבל למה לא בודקים את בריימו לעמדה 4-5? רק לפני שנה הוא היה עם ממוצעים של 14+6 גם ב-BCL וגם בליגה שלנו, הוא אחד השחקנים האהובים פה EVER, מתאים לשיטה של דז'יקיץ' ויתאים ליד הנקינס (יותר מאשר מיצ'ל או מייריס בוודאי) ובכללי לוחם ומנהיג שמביא מלא ערך מוסף.

הייתי שמח לראות אותו פה בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2023 8:21 pm 
Junior

נדחוף את זה לכאן - ירושלים איתרה את זורק המצית על עמית בלק, אבל בניגוד להצהרות תרחיק אותו רק לשנה, לא לצמיתות. הוסיפו איזה קנס (בטח סמלי) ופעילות לטובת הקהילה. בידיעות מצויין איזה מצב אישי מיוחד (אין פירוט) שגרם לשינוי ההחלטה, כמו גם החלטה להמנע מהליך פלילי.
אני לא מכיר את המקרה הספציפי, ויכול בהחלט להבין נסיבות אישיות שמצדיקות המנעות מהליך פלילי, מקנס גבוה ועוד. אבל אני לא יכול לחשוב על שום נסיבות אישיות שצריכות למנוע הרחקה ארוכה ממשחקי כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2023 12:58 am 
בנוסף לא רואה שום דרך לאכוף את ההרחקה הזו.
אני בקביעות נכנס לארנה עם כרטיסים שעליהם שמות אחרים. מה אמור למנוע ממנו להיכנס?

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2023 1:09 am 
גמליאל כתב:
את קרינגטון הייתי משאיר גם כזר בשם ההמשכיות. בטח ובטח אם יש סיכוי שיהפוך במהרה לישראלי כי זה גיים צ'יינג'ר ממש.
אם זה קורה, הייתי שואף שלקבוצה יהיו 5 זרים בלבד. זה יאפשר לרשום את כל הזרים לכל משחקי הליגה וככה לקבוצה לרוץ בסיסטם קבוע בלי להתייחס לחוק רוסי, זה גם יאפשר לשמור על כולם בכושר בניגוד לשנה הנוכחית שהיינו צריכים לשלוף פתאום את בראון שלא שיחק חודש ישר לסדרת גמר (או את וונה לפניו).

אני לגמרי איתך.
אם התקציב לא מגביל אותנו ויש שני ישראלים 'ברמת זרים' (כלומר, שזרים עם רזומה כשלהם, הם מועמדים ראויים), אין סיבה להעמיס זרים מראש.
זו תקופה די נדירה שבה יש לא מעט ישראלים ברמת טופ יורוקאפ בואכה יורוליג ומעלה (זוסמן, בלאט, טיוס, קרינגטון, היידיגר, וישנם גם טי גי ליף ולנדסברג ובקבוצות כאן בארץ, גינת, גון די, כהן). אין סיבה לדחוף זרים בכח אם יש ישראלים שמתאימים לסגנון ולרמה, ויש לך אפשרות להביא אותם.
בסיטואציה דמיונית, אפשר גם להתחיל את העונה עם 4 זרים ולקבל את המענק ועדיין להחזיק סגל ברמה נאותה.
(מדר סמית, קרינגטון זוס, רנדולף אורקי, בריימו/סיקמה/לידיי בלייזר וקליין, הנקינס טיוס וצאצא. או לחילופין להחליף את אחד הגבוהים בזיו כדי לעבות את הקו האחורי )

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2023 8:13 am 
Hall of Famer

יוניק כתב:
בנוסף לא רואה שום דרך לאכוף את ההרחקה הזו.
אני בקביעות נכנס לארנה עם כרטיסים שעליהם שמות אחרים. מה אמור למנוע ממנו להיכנס?

הקבוצה עשתה לו טובה גדולה. לא נראה לי שהוא ירצה לשחק עם זה.
לגופו של עניין עונש שלא מכבד את הקבוצה.
לא פרופורציונלי למעשה.
אומרים שיש כאן דברים שאי אפשר לספר שבגללם לא כדאי לסבך את האוהד בפלילים או לקנוס אותו.
אבל הרחקה לפחות מחמש שנים זה בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: