סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 9:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 1:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
1. וושינגטון - אני לא מצליח להבין איך וושינגטון יצאו מהטרייד הזה עם ת'יוס ג'ונס בלבד ובלי בחירות דראפט בסיבוב הראשון (ובוסטון יצאה עם שתי בחירות!).
זה נראה לי לא הגיוני בכלל בהתחשב בזה שהשחקן שהתחיל את כל התהליך היה אצלם.
מסתמנת בעיה אפשרית של ניהול מו"מ.

2. עוד וושינגטון - הם סידרו לעצמם שתי משימות - למצוא בתים לכריס פול ולת'יוס ג'ונס.
אני מתאר לעצמי שזה אומר שהם לא הצליחו עד כה אחרת הטריידים היו מרובעים, כמו שגראנט אוהב.
מקווה שהם לא יתחילו את העונה בוויזארדס ובייחוד שאין כוונה להשאיר את ג'ונס.

3. ממפיס - מעניין. יש לי תחושה שהם מוטרדים מאוד מהתרבות בחדר ההלבשה.
הם נפטרו ללא תמורה מדילון ברוקס
ועכשיו הביאו את סמארט שמגיע מקבוצה מנצחת ויש לו say.
לא חושב שזה מקרי.
מדובר כנראה גם במנהל גנון אפשרי לג'ה מוראנט.

4. בוסטון - אני אהבתי יותר את הטרייד הראשון עבורם.
לא התלהבתי מברוגדון במדי הסלטיקס. הוא דרך לתחושתי על האצבעות של סמארט ושל ווייט, הוא לא קלע מספיק טוב בפלייאוף (כנראה בגלל הפציעה), יכול להיות שעם הגנות חזקות יותר הוא פחות אפקטיבי ובאופן כללי, הוא שחקן שאני לא הכי נהנה לראות ולכן אולי אני לא לגמרי אובייקטיבי.
בטרייד השני, בגלל שלסמארט יש לא מעט ערך בליגה, הם הרוויחו שתי בחירות סיבוב ראשון מעבר לפורזינגיס.
לא ברור לי איך העזיבה של סמארט תשפיע על חדר ההלבשה. זה פירוק של חבורה שהולכת ביחד כבר זמן מה.
מעבר לזה, פורזינגיס הוא הימור לשני הצדדים. הוא יכול להיות שיחוק גדול. מעלה לגמרי את האפסייד של הקבוצה ונותן לה עוד כלי נשק התקפי (קצת אנדרייטד).
מה גם שהורפורד מזדקן וטיימלורד פציע מאוד. היה חסר להם שחקן משמעותי בקו הקדמי והנה הם השיגו אותו.
למה הימור? כי פורזינגיס צריך לא מעט נגיעות וזריקות כדי להיות מרוצה (וושיגנטון מהבחינה הזו הייתה אידיאלית מבחינתו), כי הוא עלול להוות מטרה בפיקאנדרול בפלייאוף, כי הוא קלע קצת סטריקי לטוב ולרע (כשהולך אז הולך וכשלא אז לא) וכי הוא עצמו פציע מאוד (עונה שעברה הייתה חצי נס מהבחינה הזו).
זה יכול לעבוד ממש טוב וזה יכול להשתבש.
כך או כך, אותי הכי מטריד המאמן שלא מתאים לקבוצה שרוצה לנצח כאן ועכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 2:47 pm 
Junior

Att כתב:
1. וושינגטון - אני לא מצליח להבין איך וושינגטון יצאו מהטרייד הזה עם ת'יוס ג'ונס בלבד ובלי בחירות דראפט בסיבוב הראשון (ובוסטון יצאה עם שתי בחירות!).

כי פורזינגס לא באמת היה אצלהם... למיטב הבנתי הוא לא הרים את אופציית השחקן עד הטרייד. סוג של sign and trade רק עם opt in במקום חתימה.
אני לא חושב שהיה להם המון קלפים לשחק איתם, בטח בהתחשב בזה שפורזינגס לא הרים את האופציה עדיין ובזה שהם בתכלס לא רצו אותו ממש.

אם בסוף נפרק את הטרייד למה שקרה בתכלס (כי כאמור פורזינגס לא היה אצלהם) -
בוסטון החליפו את סמארט תמורת ג'ונס + בחירות סוף סיבוב ראשון (25) + בחירה שנה הבאה שכנראה תהיה סוף סיבוב ראשון (לא רואה מצב שזה יתקרב ללוטורי).
בנוסף בוסטון "החתימו" בפרי אייג'נסי את פורזינגס ונתנו בתמורה ליכולת להחתים אותו (כי לא יכלו אם היה יוצא מהחוזה להרים אותו בפרי אייג'נסי) בחירת סיבוב שני (בחירה 35) + תיוס ג'ונס (ומוסקלה וגלינארי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 3:01 pm 
Junior

שני סנט על בוסטון:
- ברור שכולם אהבו יותר את הטרייד הראשון, כי הערך של סמארט גבוה משל ברוגדון. אבל כנראה שזה לא הספיק
- אני לא אופתע אם ברוגדון שכבר היה עם מזוודות ארוזות יישלח בכל זאת, ביחד עם הבחירות שהתקבלו, בשביל רכז
- בסוף לבוסטון היו 3 גארדים טובים מאד (סמארט, ברוגדון ווייט) שקצת ישבו אחד על העמדה של השני, ובעיקר אף אחד מהם לא רכז טהור. יכול להיות שהם ישאפו להביא מישהו כזה, לדעתי ברוגדון לא יציב מספיק להיות הרכז הפותח
- סמארט שחקן אדיר אבל בסופו של דבר הגדולה שלו קצת שיחקה נגדו - הוא היה טוב מכדי לעלות מהספסל, אבל לא טוב מספיק כדי להיות הרכז הפותח ולא מספיק יציב בקליעה כדי להיות 2 פותח. אבל בגלל הגדולה שלו הוא בכל זאת קיבל את המקום בחמישייה, ולא רק שהוא לא תרם התקפית הוא גם לקח על עצמו המון, כמו שכתבו פה - יידה המון שלשות, כולל בפלייאוף בסיומי משחקים כשיש לך את השחקן שקלע הכי הרבה אי פעם במשחק 7. שמעתי גם שמועות שסמארט owned את חדר ההלבשה, ויכול להיות שהם העדיפו לפנות את הנוכחות שלו לטובת זו של טייטום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 4:44 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

כי פורזינגס לא באמת היה אצלהם... למיטב הבנתי הוא לא הרים את אופציית השחקן עד הטרייד. סוג של sign and trade רק עם opt in במקום חתימה.
אני לא חושב שהיה להם המון קלפים לשחק איתם, בטח בהתחשב בזה שפורזינגס לא הרים את האופציה עדיין ובזה שהם בתכלס לא רצו אותו ממש.

אם בסוף נפרק את הטרייד למה שקרה בתכלס (כי כאמור פורזינגס לא היה אצלהם) -
בוסטון החליפו את סמארט תמורת ג'ונס + בחירות סוף סיבוב ראשון (25) + בחירה שנה הבאה שכנראה תהיה סוף סיבוב ראשון (לא רואה מצב שזה יתקרב ללוטורי).
בנוסף בוסטון "החתימו" בפרי אייג'נסי את פורזינגס ונתנו בתמורה ליכולת להחתים אותו (כי לא יכלו אם היה יוצא מהחוזה להרים אותו בפרי אייג'נסי) בחירת סיבוב שני (בחירה 35) + תיוס ג'ונס (ומוסקלה וגלינארי).

אני לא מסכים איתך. אין לי ספק שפורזינגיס רצה לשחק בבוסטון וניכר שהם רצו אותו מאוד.
לבוסטון לא הייתה דרך ריאלית להביא את פורזינגיס אליהם בלי המעורבות של וושינגטון.
אני חושב שלוושינגטון הייתה לא מעט שליטה בסיטואציה. מספיק כדי להוציא מזה בחירת סיבוב ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 4:59 pm 
Junior

Att כתב:

איך עבדו על בעלי הוויזארדס בעיניים, חשב שהוא שוכר את שירותיו של אחד מעוזרי הג'יאמים המנוסים והמוערכים ביותר בעשור האחרון,
אבל בעצם נפל על אחד שלא יודע לנהל מו"מ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 5:04 pm 
Junior

וברצינות, מחזיר אותך למה שכתבתי על פורזינגיס וערך הטרייד המדומה שלו בקרב אוהדים כמוך, לעומת ערך הטרייד שלו בפועל כפי שנוכחנו בפועל כבר בשתי עסקאות שונות מאז פברואר 2022.
דבר שני, בוסטון יצאה עם שתי בחירות כי היא זו שסחרה בשחקן הכי טוב ומבוקש בטרייד הזה. בגרסה המקורית, היא לא היתה אמורה לקבל כלום מלבד פורזינגיס, אלא לתת את הבחירה ה30. קטע מעניין, שהתמורה שאתה מקבל בטרייד היא בהתאם למה שהצדדים האחרים מוכנים לתת - ומה שאתה מוכן לספוג.

כאילו, מילא תגיד "אני לא מסכים עם ווינגר, במקומו הייתי לוקח את ברוגדון והחוזה שלו לשנתיים הבאות יחד עם בחירה 30 של הסלטיקס". זו טענה שאפשר להתווכח איתה (בעיניי, בחירה 35 לא רחוקה בהרבה, ונותר לראות איזה שימוש הוא יעשה בקאפ ספייס/חריגת טריידים ובתיוס ג'ונס בשביל להכריע איזו גרסה היתה עדיפה לוויזארדס). אבל בחייאת, "מסתמנת בעיה אפשרית של ניהול משא ומתן"? אני מבין שהטרייד על ביל היה exhibit A כעדות תומכת לסו-קולד בעיה מבחינתך. וואלה, כשאתה מנסה לסחור בשחקן שיש לו זכות וטו על טריידים, זה בהחלט גורם לבעיה אפשרית בניהול מו"מ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 5:11 pm 
Junior

Att כתב:
אני לא מסכים איתך. אין לי ספק שפורזינגיס רצה לשחק בבוסטון וניכר שהם רצו אותו מאוד.
לבוסטון לא הייתה דרך ריאלית להביא את פורזינגיס אליהם בלי המעורבות של וושינגטון.
אני חושב שלוושינגטון הייתה לא מעט שליטה בסיטואציה. מספיק כדי להוציא מזה בחירת סיבוב ראשון.

ולי אין ספק שווינגר היה בקשר עם כל קבוצה רלוונטית בליגה, כולל כאלה שיהיה להם קאפ ספייס בעוד שבוע וקצת,
והבין שהביקוש לפורזינגיס היה ונותר נמוך - לפחות כל עוד התמורה המתבקשת היא גמישות כלכלית + נכסים.

עובדתית ראינו כבר בשתי עסקאות רצופות, זו של דאלאס-וושינגטון וזו שנפלה עם ברוגדון לקליפרס - כשקבוצה מצרפת את פורזינגיס הפציע על משכורתו הנוכחית,
היא מעוניינת לתת בתמורה שחקנים דומים מבחינת השילוב של פציעות ומשכורת גבוהה ומובטחת לטווח הארוך.
עצם העובדה שהקליפרס ויתרו על ברוגדון והפילו את העסקה הראשונה, למרות הצורך הברור שלהם ברכז, מעידה על ערך הטרייד שלו.

אכן, זה שבוסטון הסכימה לוותר על סמארט, מעיד על רצונה בפורזינגיס. אבל לא בכל מחיר - היא התעקשה על שתי הבחירות לעצמה ובצדק.
בסופו של דבר, כשאתה עורך מכירת חיסול, אתה הצד שאמור לחתוך במחירים ולהסתפק בתמורה המוצעת, לא להפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 5:43 pm 
Junior

ובהמשך למה שאמרתי על הפלת הגרסה הראשונה לעסקה - מסתמן שברוגדון מצטרף למועדון הטראגי של לונזו בול:

https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... t-Of-Trade

לא אתפלא אם הסלטיקס יעשו לו סטרץ'-אנד-ווייב, אם לא הקיץ אז בעוד שנה, מרגע שבראון ואולי גם פורזינגיס יקבלו חוזים חדשים.
אגב, אומרים שהטרייד הזה מסמן גם את סוף דרכו הרשמית של גרנט וויליאמס בקבוצה. אינדיאנה פייסרס נרשמה כמתעניינת הבולטת עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 6:13 pm 
מנהל פורום

לי זה לגמרי ברור שמה שמעניין את הוויזארדס זה לנקות אורוות, פחות מעניין אותם בחירות דראפט מקבוצות שגם ככה יבחרו מחוץ ללוטרי בשנים הקרובות
הקבוצה הזו הולכת להפסיד המון משחקים בעונות הקרובות ולבחור גבוה לפחות שלוש עונות
אי אפשר להגיד שאין להם מה לעשות עם טיוס ג'ונס, כי לשחק רק עם טין אייג'רים משאיר את הטין אייג'רים במנטליות ילדותית וחלק מהתפתחות של שחקן זה אינטראקטציה עם שחקנים בוגרים יותר בגיל ובניסיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 6:14 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:

איך עבדו על בעלי הוויזארדס בעיניים, חשב שהוא שוכר את שירותיו של אחד מעוזרי הג'יאמים המנוסים והמוערכים ביותר בעשור האחרון,

אולי אני מתבלבל אבל זו לא אותה טענה שהובילה אותך לתמוך בטרייד על גובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 7:58 pm 
Junior

Att כתב:
B.Grant44 כתב:
Att כתב:

תצטרך לחפש ציטוט ספציפי שלי, כי אני לא ממש רואה את הקשר בין הסיטואציות. ווינגר ניהל פה מו"מ בתור seller, קונלי מהוולבס בתור buyer.
אחד הדברים הזכורים לי שאמרתי לגבי קונלי ועסקת גובר, היא שלפי דיווחים איינג' רצה גם את מקדניאלס וסורב, מה שככל הנראה הביא להגדלת חבילת הבחירות והסוואפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 9:54 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
B.Grant44 כתב:
Att כתב:

תצטרך לחפש ציטוט ספציפי שלי, כי אני לא ממש רואה את הקשר בין הסיטואציות. ווינגר ניהל פה מו"מ בתור seller, קונלי מהוולבס בתור buyer.
אחד הדברים הזכורים לי שאמרתי לגבי קונלי ועסקת גובר, היא שלפי דיווחים איינג' רצה גם את מקדניאלס וסורב, מה שככל הנראה הביא להגדלת חבילת הבחירות והסוואפים.

למשל:

"אבל אני דוגל יותר בגישה שהכהן הציג בת'רד שלכם, לפיה אנשי המקצוע הזוטרים ביותר בליגה מחזיקים בהרבה יותר ידע מאיתנו, גם בקונטקסט הרחב וגם בזמן אמת של ביצוע עסקאות, ולפיכך זה די יומרני מצדנו להביע דעות נחרצות כ"כ על עסקאות *כדורסל*"

או:

"הקשר הוא עם כל הכבוד למעקב שלך אחר מינסוטה בעונה האחרונה, אני נותן יותר קרדיט לאנשי מקצוע כמו קונלי ופינץ' בכל הנוגע לניתוח צורכי הוולבס ויכולת ההתאמה של טאונס לצד גובר."

וזה מה שאני כתבתי בעבר:
"אותה עמדה הובילה אותך להצדיק את הטרייד של גובר,
שמסתמן כאחד הגרועים ב-20 השנים האחרונות.
מפתיע אותי שאתה עדיין מחזיק בה."

אני כבר לא מופתע
אבל להגיד שמי שמקבל את ההחלטות הם מקצוענים שמבינים הרבה יותר מאיתנו זה עדיין לא טיעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 10:26 pm 
Junior

Att כתב:
למשל:

"אבל אני דוגל יותר בגישה שהכהן הציג בת'רד שלכם, לפיה אנשי המקצוע הזוטרים ביותר בליגה מחזיקים בהרבה יותר ידע מאיתנו, גם בקונטקסט הרחב וגם בזמן אמת של ביצוע עסקאות, ולפיכך זה די יומרני מצדנו להביע דעות נחרצות כ"כ על עסקאות *כדורסל*"

או:

"הקשר הוא עם כל הכבוד למעקב שלך אחר מינסוטה בעונה האחרונה, אני נותן יותר קרדיט לאנשי מקצוע כמו קונלי ופינץ' בכל הנוגע לניתוח צורכי הוולבס ויכולת ההתאמה של טאונס לצד גובר."

וזה מה שאני כתבתי בעבר:
"אותה עמדה הובילה אותך להצדיק את הטרייד של גובר,
שמסתמן כאחד הגרועים ב-20 השנים האחרונות.
מפתיע אותי שאתה עדיין מחזיק בה."

אני כבר לא מופתע
אבל להגיד שמי שמקבל את ההחלטות הם מקצוענים שמבינים הרבה יותר מאיתנו זה עדיין לא טיעון.

הציטוט הראשון נכתב בקונטקסט של הדיון על קבלת החלטות והאנלוגיה המתמשכת שעורכים כאן עם קבלת החלטות כלכליות או בתחומים הסתברותיים 'טהורים' כמו משחקי מזל למיניהם. לכן הדגשתי *החלטות כדורסל*.

הציטוט השני אכן נכתב בזמן אמת על עסקת גובר ומתייחס לצורך המקצועי שקונלי ופינץ' ראו בעוגן הגנתי כמוהו לצד טאונס. עדיין עומד מאחוריו והטענה תקפה ללא קשר למחיר שמינסוטה שילמה בעסקה.

מה שאני אומר בהקשר הנוכחי זה לא רק שווינגר מבין הרבה יותר ממך ומאיתנו, אלא משהו פשוט יותר - שהוא יודע יותר ממך ומאיתנו. הנה טענה: ווינגר לא קיבל עד אתמול הצעה מספיק טובה על פורזינגיס ביחס לזו שלקח בפועל. הנה הנמקה: מרגע שעסקת ביל הוצאה לפועל, מנג'רים יריבים ידעו שפורזינגיס על המדף, כך שבין אם קיבלו שיחות ישירות מווינגר או לא, הם יכלו לגשש אצלו ככל שהתעניינו בהשכרת הלטבי הפציע לעונה אחת בעלות של 36 מיליון. ביחד זה טיעון.

צריך עוד הנמקות, מעבר למה שכתבתי כבר על תג המחיר שדאלאס שילמה בפברואר 2022 בשביל להיפטר מהחוזה של פורזינגיס? ובכן, לפני שנה בדיוק ראינו את הפיסטונס מעבירים את ג'רמיי גרנט, שבתקופת הטרייד דד ליין תג המחיר המדווח שלו היה שתי בחירות סיבוב ראשון, בתמורה לבחירת סיבוב ראשון עתידית של הבאקס (מוגנת טופ 4, אם לא נמסרת בדראפט הזה אז החוב מבוטל). לא נכס עדיף *בהרבה* על הבחירה ה35 המידית של וושינגטון בדראפט הזה, כשההבדל הוא שגרנט הרוויח רק 20 מיליון העונה.

אני שוב אומר, אם אתה רוצה לטעון שעדיף היה להמתין לפרי אייג'נסי בשביל לסחור בפורזינגיס ואז התמורה היתה עדיפה, זה טיעון (ספקולטיבי אומנם) שניתן להתווכח איתו - יש לי כבר כמה טיעוני-נגד בשלוף. אבל פשוט להצהיר "מסתמנת בעיה אפשרית של ניהול מו"מ" מהמקום הבלתי-מיודע שאתה נמצא בו, זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], RREEDDTT ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה