סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 7:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 3:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ציטוט:
ליגת האלופות או יורוקאפ? הפועל ירושלים תחליט בשבוע הבא

https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... /rjupnizoh

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 3:35 pm 
Sophomore

לך תסמוך על ה-NOT-גוד:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 3:43 pm 
Hall of Famer

Place Holder

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 7:58 pm 
מנהל פורום

תחת הכותרת:
הפועל ירושלים תדחה בשנה את ההצטרפות ליורוקאפ ותשחק בליגת האלופות בעונה הבאה

כותב אריה לבנת מהארץ
הפועל ירושלים תמשיך לעונה נוספת, השישית שלה ברציפות בליגת האלופות. מיד אחרי שהחליט לרכוש את הקבוצה הצהיר מתן אדלסון על מטרתו, להוביל את ירושלים ליורוליג. לפני חודשיים, ואחרי שהקבוצה העפילה לפיינל-פור של ליגת האלופות, סירבה ירושלים בשמו של אדלסון להתחייב בפני פיב"א כי תמשיך במפעל לשנתיים נוספות. בשל כך היא נאלצה לאבד את אירוח הפיינל-פור שכבר הובטח לה. לפני שמונה ימים נרשמה הקבוצה ליורוקאפ, כאשר הזוכה במפעל ולפעמים גם הפיינליסטית עולות בעונה לאחר מכן ליורוליג.

בינתיים איגוד הכדורסל דרש מקבוצות הליגת העל להודיע לו עד יום שני השבוע מי מהן רוצה להירשם לליגת האלופות. ירושלים התלבטה בעניין. מצד אחד היא רוצה לעבור ליורוקאפ, מצד שני הצטרפותה טרם הובטחה והיא עלולה להישאר ללא מפעל אירופי. בנוסף, היורוליג ופיב"א מנהלים שיחות בדבר איחוד בין היורוקאפ לליגת האלופות. המפעל החדש שעשוי להיפתח כבר בעוד שנה ינוהל על ידי פיב"א, ובתווך ירושלים קיבלה מהאיגוד דחייה בת יומיים.
הבוקר הודיע האיגוד לירושלים כי הוא שולח לפיב"א את רשימת הקבוצות בישראל שנרשמו למפעל: הפועל חולון, עירוני נס ציונה, בני הרצליה והפועל באר שבע. עשר דקות אחרי ששלח את המכתב ואף הוציא הודעה לתקשורת, הגיע למשרדי האיגוד מנכ"ל הפועל ירושלים יובל לוינסון וביקש להכניס לרשימה את הקבוצה. האיגוד ענה לו שזה כבר מאוחר מדי. לבסוף הוחלט להרים טלפון למנכ"ל ליגת האלופות פטריק קומונינוס, והאחרון שמח שירושלים מוכנה להמשיך במפעל והסכים לצרף אותו אחרי המועד לרשימת המשתתפות.

שמייח אנוכי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 8:22 pm 
Freshman

תקופת המלפפונים/דיווחים הנוכחית הזכירה לנו מה שכבר ידענו ממילא - עד שאין הודעה רשמית מהקבוצה שום דבר לא סופי/סגור/וודאי.

לעניין ההחלטה לגבי המפעל האירופי - לא אוהב את הדרך בה זה התנהל. בעיניי אם בוחרים להישאר ב-BCL זאת דריכה במקום, אתה לא יכול לדבר (או לשלוח דוברים) על שאיפות להגיע ליורוליג בהקדם מצד אחד, ומצד שני להישאר במפעל שלא מוביל אליו באופן ישיר. ולא, אני לא קונה את הגישה שגורסת שפיב"א יעשו לנו נו-נו-נו שנה הבאה אם באמת המפעל יתאחד, הכול זה עניין של אינטרסים כלכליים ואנחנו נהיה במפעל הזה כך או כך.
מעבר לזה -אני לא אופטימי בכלל לגבי סיכויי האיחוד הזה כבר בעוד שנה, ואז יכול להיווצר מצב שהפועל תחליט לעבור שנה הבאה ליורוקאפ כשהיא תראה שהאיחוד לא מתבצע, וכך "שרפנו" למעשה עונה.
גם שיווקית זה טעות בעיניי, יש תחושה שהקהל די מיצה את ליגת האלופות. נכון, היה כיף לא נורמלי באתונה ומלאגה, אבל קבוצה שרוצה להשתדרג לא יכולה להישאר בבריכה של הקטנים.
לדעתי השתתפות ביורוקאפ תוסיף אוטומטית עוד 1,500 מנויים, מעבר לכך שהיא תאפשר לנו להיכנס לשוק שחקנים ברמה גבוהה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 8:41 pm 
Hall of Famer

אם ירושלים במעמדה הנוכחי (ואף לאחר עונה אירופית מוצלחת, וכעת עם בעלים חדשים ועשירים, כמה החתמות רציניות קנה וכו') לא הייתה בטוחה במעמדה בכדי בסך הכל להצליח להיכנס ליורוקאפ (לכאורה זו הסיבה לכך שלא הסכימו להתחייב כעת שלא נרשמים לליגת האלופות, לא?), אז מכאן ואז התבססות ביורוליג - המרחק גדול גדול...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 8:46 pm 
מנהל פורום

Tbowers15 כתב:
תקופת המלפפונים/דיווחים הנוכחית הזכירה לנו מה שכבר ידענו ממילא - עד שאין הודעה רשמית מהקבוצה שום דבר לא סופי/סגור/וודאי.

לעניין ההחלטה לגבי המפעל האירופי - לא אוהב את הדרך בה זה התנהל. בעיניי אם בוחרים להישאר ב-BCL זאת דריכה במקום, אתה לא יכול לדבר (או לשלוח דוברים) על שאיפות להגיע ליורוליג בהקדם מצד אחד, ומצד שני להישאר במפעל שלא מוביל אליו באופן ישיר. ולא, אני לא קונה את הגישה שגורסת שפיב"א יעשו לנו נו-נו-נו שנה הבאה אם באמת המפעל יתאחד, הכול זה עניין של אינטרסים כלכליים ואנחנו נהיה במפעל הזה כך או כך.
מעבר לזה -אני לא אופטימי בכלל לגבי סיכויי האיחוד הזה כבר בעוד שנה, ואז יכול להיווצר מצב שהפועל תחליט לעבור שנה הבאה ליורוקאפ כשהיא תראה שהאיחוד לא מתבצע, וכך "שרפנו" למעשה עונה.
גם שיווקית זה טעות בעיניי, יש תחושה שהקהל די מיצה את ליגת האלופות. נכון, היה כיף לא נורמלי באתונה ומלאגה, אבל קבוצה שרוצה להשתדרג לא יכולה להישאר בבריכה של הקטנים.
לדעתי השתתפות ביורוקאפ תוסיף אוטומטית עוד 1,500 מנויים, מעבר לכך שהיא תאפשר לנו להיכנס לשוק שחקנים ברמה גבוהה יותר.

לא הבנתי מה השידרוג ביורוקאפ?
חוץ מאליפות בלתי סבירה בעליל היא לא מובילה ליורוליג
וגם אם כן זה לעונה אחת בלבד
אתה הופך רשמית לאזרח סוג ב' בממלכה של מועדון הקבוצות המושחתות
מילא להיות מושחת, כמעט אין ברירה אם אתה רוצה לשחק כדורסל באירופה אבל למה להיות אזרח סוג ב' מבחירה, למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 9:08 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
Tbowers15 כתב:

לא הבנתי מה השידרוג ביורוקאפ?
חוץ מאליפות בלתי סבירה בעליל היא לא מובילה ליורוליג
וגם אם כן זה לעונה אחת בלבד
אתה הופך רשמית לאזרח סוג ב' בממלכה של מועדון הקבוצות המושחתות
מילא להיות מושחת, כמעט אין ברירה אם אתה רוצה לשחק כדורסל באירופה אבל למה להיות אזרח סוג ב' מבחירה, למה?

וואלה לא מבין את הגישה הזאת כשהיא נאמרת בעידן אדלסון.
אין שום סיבה בעולם שאם נגיע ליורוליג עם המשאבים של אדלסון לא נלך על מודל דומה לשל מונאקו או פרטיזן. אפילו אם נהיה שם רק שנה אחת - אתה מגדיל משמעותית את בסיס האוהדים שלך ואת השם של המועדון, ואין חשש לקריסה כלכלית כל עוד אדלסון ברקע, אין פה שום דבר להפסיד - עלית ליורוליג ונשארת- מה טוב, חזרת ליורוקאפ אחרי שנה - מבאס, אבל צברת המון חוויות, מוניטין למועדון וכמות גדולה של אוהדים חדשים, וכשיש לך את את המשאבים של אדלסון, יכול מאוד להיות שתחזור לשם שוב שנה, שנתיים או שלוש אחר כך.
באופן כללי אני חושב שאם כמועדון יש לנו את הכלים והמשאבים אין שום סיבה בעולם שלא נשאף הכי רחוק שאפשר, אנחנו לא מדברים על הפועל של לפני עשרים שנה או אפילו עשר שנים, שקוששו תרומות עד שבוע לפתיחת הליגה ולא ידעת אם תהיה קבוצה - זאת לא בושה לכוון גבוה ולעשות צעדים בשביל להתקדם.
צריך לומר את זה בקול רם - זכייה בליגת האלופות תהיה חוויה נהדרת, אבל לא תיתן לנו שום דבר מעבר ולא באמת תקדם אותנו כמועדון, ואפשר לראות זאת במבט חטוף על בורגוס ומיקומה הנוכחי היום בכדורסל האירופאי.
אם בשחיתות עסקינן, ההתנהלות של ה-BCL השנה לימדה אותנו שאין שום הבדל בין המפעלים, ואם אנחנו רוצים להיות פרקטיים ולעשות צעד קדימה כמועדון, האופציה היחידה היא להגיע ליורוליג
אני באופן אישי אתמוך ואעשה מנוי גם אם לא נשחק באירופה ונהיה במאבקי ירידה חלילה, אבל ברגע שהחלפת קופסה והחלטת להשקיע בשביל הצעד קדימה - תעשה אותו. מגיע למועדון הזה להיות הכי גבוה שאפשר- וכן, הכי גבוה זה היורוליג, נאהב אותו או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 9:11 pm 
Junior

uriel17 כתב:
נביא בעירו כתב:
יש דוגמה לתרגיל מהספר שלנו שלא יוכל להתבצע ללא איתי?

פיק אנד רול שבו איתי במקום להתגלגל לטבעת נעמד בחצי מרחק, חוסם לקלעי ורץ לריבאונד התקפה.
גבי לא יגיע לריבאונד התקפה מהמקום שאיתי מגיע.

לגבי זה: לא ראיתי משחקים מלאים שלו מהעונה האחרונה, אבל חייב להודות שלא השתכנעתי. למה שצאצא לא יוכל ללכת לריבאונד התקפה ממקום שממנו שגב יכול ללכת לריבאונד? ולמה השאלה הספציפית האם קופצים לריבאונד התקפה או לא מגדירה את התרגיל? כאילו, אפשר לשחק את אותו תרגיל בדיוק אבל שגבי, מסיבות שעדיין לא הבנתי עד הסוף, לא יילך לריבאונד. בכלל, הפועל הולכת מאוד בהססנות על ריב׳ התקפה (זאת אחת הדרכים הקלאסיות להאט קצב משחק) ככה שמוזר שדווקא זה העניין שבחרת. ואם כבר חופרים, אז התרגיל שתיארת דווקא מבליט את היתרון הכי גדול של צאצא על שגב וזה שיש לו מה לעשות עם הכדור בפיקנרול. שגב במשך כל השנתיים האחרונות מאוד רצה את הכדור בהיי פוסט אחרי השורט רולים האלה, אבל כשהכדור ביד שלו אין להגנה שום סיבה להתקרב אליו והתרגיל נתקע פעם אחרי פעם. לצאצא יש טאצ׳ לא רע מהטווחים האלה וגם הרבה יותר יכולת לתת כדרור ולסיים בלייאפ.

לגבי יורוקאפ מול bcl: בעיניי מה שמטה את הכף זה בעיקר ההבדל בשיטה. לא רואה את ההבדל הסמלי/אידיאולוגי הגדול, הסיכוי להגיע ליורוליג זניח ומבחינת רמה ההבדלים מיקרוסקופיים. מה נשאר? השיטה המבאסת של היורוקאפ לעומת השיטה הסבירה הרבה יותר של הbcl.

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ה' יוני 22, 2023 9:48 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 9:35 pm 
Hall of Famer

בסוף "הויכוח" על המפעל הרצוי יוכרע אחרי איזו עונת יורוקאפ דומיננטית של מקום ראשון-שני בשלב הבתים, ואז הדחה ברבע/שמינית באיזה משחק בודד מעצבן וחלש.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 10:01 pm 
Freshman

אוקיי והיו לנו עונות דומות בפיבא מה ההבדל ומה הנקודה?
אין לי העדפה לגבי העונה הבאה ספציפית, פה עונה רגילה עם יותר משחקים, שם לפחות כמה סדרות.
הרמה דומה ובכל מקרה זה לא כזה משנה. אפשר להגיע ליורוליג דרך יורוקאפ או דרך וויילד קארד ושתי הדרכים לא הכי סבירות אבל קיימות בכל עונה מחדש. אבל לא מבין את הדיבור על מפעל מושחת וכו׳, אנחנו הרגע היינו בפיבא דרך חוזה מה ההבדל?
גם הדיבור על זה ש״חלילה תהיה ביורוליג רק עונה אחת״ לא מובן לי, כאילו מה יש לך יותר טוב לעשות?
פיבא והיורוקאפ תמיד יהיו שם כברירת מחדל וכנראה גם אנחנו, אם נשתחל ליורוליג לעונה, אחלה, אם לא, לא נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2023 10:16 pm 
Hall of Famer

המעבר לפיבא קאפ סימן את תחילת הקריסה במספר המנויים.
היורוקאפ ההרגשה היא שהולכים על המקסימום, וכמו שאמרו לפני, גם אם זה לעונה אחת. סו וואט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 1:30 am 
Sophomore

אבימאל כתב:
היורוקאפ ההרגשה היא שהולכים על המקסימום, וכמו שאמרו לפני, גם אם זה לעונה אחת. סו וואט.

עד כמה שידוע לי , המעבר לBCL היה יוזמה/רעיון של אורי אלון.
הקבוצה הלכה על המהלך ולפני שהספיקה לעשות משהו, גם אורי עצמו עזב ואיתו ירידה בתקציב.
כל זה קורה אחרי שנה שבה משבר ההנהלה-בריגדה היה בעוצמתו המלאה ביותר

לדעתי לא הייתי מפיל את כל הירידה במנויים על המעבר ליגה.
אני אפילו לא בטוח שזה היה אירוע מרכזי בירידת כמות הקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 7:56 am 
מנהל פורום

במידה ונלך לליגת האלופות העונה, לא חושב שתהיה קריסה במספר המנויים, אפילו לא ירידה, חושד שאפילו תהיה עלייה
למרות ההליכה לליגת האלופות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 8:07 am 
Sophomore

אבימאל כתב:

אני מסכים, אבל זה ליטרלי היה עולם אחר אז וה-BCL של אז היה משמעותית חלש מהיורוקאפ. הדיבור עוד היה שהפועל (שבכל השנים הדיעה פעם אחת לחצי גמר ביורוקאפ) הולכת ל- BCL כדי לזכות בו..

מאז קרו כמה דברים - היורוליג התרחב ושתה את קבוצות טופ יורוקאפ (ולנסיה, הכוכב), הרוסיות שרובן היו ביורוקאפ יצאו מהתחרות והחלישו אותו עוד. ככה שהיום התמונה שונה בתכלית ודווקא ה-BCL מרגיש חזק בהרבה (כששניהם חלשים מהיורוקאפ של 2017 למשל). בנוסף לזה שיול״ב מסיבות לא ברורות החליטו לקבע ביורוקאפ שיטה שהורגת את מעט העניין שנוצר וקיבלתם שאין באמת דילמה ועדיף BCL..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 8:12 am 
אני כידוע חזק בצד של פיבא.
אבל בקבוצות הוואצאפ של האוהדים שרוב רובם צעירים מאד, אני מתרשם שהם די מאוכזבים (במידה וזה סופי). לא יודע כמה התחושה הזו משפיעה על המנויים, אבל יש תחושה כזו בקהל הצעיר, שמחפש בעיקר להיות כמה שיותר גדול וקרוב לליגה של הגדולים.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 9:16 am 
מנהל פורום

בא נגיד שמספר המנויים בעונה הבאה לא תהיה הבעיה שלנו.
יהיה גידול משמעותי, אני בטוח
כמו שNTK אמר יש הרבה יותר מגורם אחד שמשפיע על מספר המנויים

ההבדל ברמת הכדורסל בין המפעלים זניחה
שומע את הקולות שרואים ביורוקאפ מסלול ליורוליג וביורוליג מסלול לתהילת עולם
אני פשוט לא מאמין בזה
היורוליג לא סופר אותנו, כי:
מכבי
שוק קטן
תוכניות ההתרחבות מוזכרים שמות כמו לונדון, אמירויות, ירושלים לא מעניינת

האם יש סיכוי כלשהו?
כן!
תזכה ביורוקאפ, אחר כך תגיע שוב ושוב לפיינלפור ביורוליג
לא מאמין בזה, פשוט לא, מתן לא הראה יכולות ניהול וקבלת החלטות מבריקה עד עכשיו
נכון, הוא רק התחיל, אבל המעט שיצא ממנו לא מבשר טובות
דז'יקיץ שיחק אותה בענק, אבל איך תראה קבוצה שבה פתאום יש כסף וציפיות?
הוא היה בסיטואציה הזו בבודצ'נוט כשזכו באדריאטית ועלו ליורוליג
קיבל מלא כסף ואמרו לו, בהצלחה והוא לא הצליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 10:48 am 
Hall of Famer

בקיצור בשבוע הבא תתקבל החלטה סופית.דווקא עכשיו שהיורוקאפ חלש יחסית יש להפועל ירושלים הזדמנות טובה לנסות לזכות בו.אחריי התרגיל עם הפיינלפור של הביסיאל הייתי בטוח שאדלסון לא יחשוב בכלל בכיוון שלהם כי אי אפשר לסמוך עליהם. אם הולכים על ליגת האלופות הפועל חייבת להתעקש על אירוח הפיינלפור אם וכאשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 2:54 pm 
Senior

יש הודעה רשמית על המשך בbcl.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 2:57 pm 
Freshman

הקבוצה הודיעה עכשיו רשמית שנשארים לעוד עונה בBCL

לא נראה לי קריטי לכאן או לכאן. באופן אישי אני מעדיף להישאר ולו בגלל שכבר נמאס לי מדיבורי ״האם היורוליג יואילו בטובם להכניס אותנו ומה הרמזים לכך״ (לא, והרמזים לכך בראש שלנו בלבד)
הרמה סך הכל דומה ושיטת המשחקים בביסיאל מהנה הרבה יותר (בתנאי שלא עפים בסיבוב הראשון ט.ל.ח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 3:21 pm 
Freshman

החלטה לא טובה בעיניי.
עם בואו של אדלסון היה משב רוח רענן סביב הקבוצה, לדעתי ההייפ יגווע עכשיו וחבל, הייתה אופציה להביא לא מעט מנויים חדשים.
ההחלטה הזאת תשפיע גם מקצועית - ברגע שאתה משחק בליגת האלופות שוק השחקנים שלך מצטמצם וזה מונע ממך את האפשרות להשתדרג משמעותית השנה, ככה שאפילו אם יש ציפיות שהשנה נהיה עוד יותר דומיננטיים בליגה, לא בטוח שנעמיד סגל יותר טוב מהפועל תל אביב לצורך העניין, בגלל ההשתתפות שלה ביורוקאפ שמטבע הדברים מושכת שחקנים טובים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 3:29 pm 
Junior

למה מטבע הדברים קבוצות יורוקאפ מושכות שחקנים טובים יותר? איך זה קורה? איפה זה בא לידי ביטוי במציאות האמיתית שכולנו מכירים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 3:53 pm 
Freshman

חשוב לי להבהיר משהו - מבחינת רמת המפעלים, אני לא חושב שיש הבדל משמעותי לכאן או לכאן, אבל כן אפשר לראות את זה בהחלטות של שחקנים אמריקאיים בעיקר, שרוצים לשחק במפעל שהוא תחת היורוליג ושזכייה בו מובילה לשם.
דוגמאות מהשנה - אני לא עף על ג'ורדן מקריי, אבל נאמר מספר פעמים שהוא הגיע להפועל תל-אביב אך ורק בגלל שהם משחקים ביורוקאפ ואפילו וויתר על הצעות טובות יותר כלכלית. כך גם לגבי מנפורד ותומר גינת - אלה שחקנים שלא היו הולכים לקבוצת BCL.
כשמדובר בשחקנים ישראלים אז מן הסתם הסיטואציה קצת שונה, אבל אני כן מניח שיותר קל לשכנע שחקנים בקאליבר של יובל זוסמן או אפילו יפתח זיו להגיע אלינו, כשאתה מראה להם שאתה בונה קבוצה חזקה ביורוקאפ שרוצה להגיע ליורוליג תוך שנה-שנתיים, מאשר קבוצה שמשחקת במפעל של פיב"א, שנכון לעכשיו כל הדיבורים על איחוד בשנה-שנתיים הקרובות הם לא יותר מספקולציות עד שיוכח אחרת. מקווה שההחלטה נעשתה מתוך ידיעה ברורה שהאיחוד הזה מתבצע כבר בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 4:33 pm 
Freshman

הדיבורים על איחוד הם אולי ספקולציה, אבל זה ששחקנים יגיעו לקבוצה כי היא משחקת ביורוקאפ ולא בביסיאל זה ממש ספקולציה
(ולא אחת סבירה לדעתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 4:49 pm 
Hall of Famer

אני ,באופן לא פופולרי,מרוצה מקבלת ההחלטות של אדלסון ג'וניור.
לא רצה להתחייב (כנראה שנדדש ליותר משנה אחת) והיה מוכן לשלם על כך מחיר.(בסופו של דבר,לא מחיר יקר מדי, לא שמעתי על אוהדים שנסעו והצטערו שהאירוע לא יהיה בירושלים).
כנראה שבנקודת ההחלטה הנתונים היו,בסופו של דבר לטובת הbcl, אז הוא ירד מהעץ כמו גבר וקיבל החלטה נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: