uriel17 כתב:
Tbowers15 כתב:
תקופת המלפפונים/דיווחים הנוכחית הזכירה לנו מה שכבר ידענו ממילא - עד שאין הודעה רשמית מהקבוצה שום דבר לא סופי/סגור/וודאי.
לעניין ההחלטה לגבי המפעל האירופי - לא אוהב את הדרך בה זה התנהל. בעיניי אם בוחרים להישאר ב-BCL זאת דריכה במקום, אתה לא יכול לדבר (או לשלוח דוברים) על שאיפות להגיע ליורוליג בהקדם מצד אחד, ומצד שני להישאר במפעל שלא מוביל אליו באופן ישיר. ולא, אני לא קונה את הגישה שגורסת שפיב"א יעשו לנו נו-נו-נו שנה הבאה אם באמת המפעל יתאחד, הכול זה עניין של אינטרסים כלכליים ואנחנו נהיה במפעל הזה כך או כך.
מעבר לזה -אני לא אופטימי בכלל לגבי סיכויי האיחוד הזה כבר בעוד שנה, ואז יכול להיווצר מצב שהפועל תחליט לעבור שנה הבאה ליורוקאפ כשהיא תראה שהאיחוד לא מתבצע, וכך "שרפנו" למעשה עונה.
גם שיווקית זה טעות בעיניי, יש תחושה שהקהל די מיצה את ליגת האלופות. נכון, היה כיף לא נורמלי באתונה ומלאגה, אבל קבוצה שרוצה להשתדרג לא יכולה להישאר בבריכה של הקטנים.
לדעתי השתתפות ביורוקאפ תוסיף אוטומטית עוד 1,500 מנויים, מעבר לכך שהיא תאפשר לנו להיכנס לשוק שחקנים ברמה גבוהה יותר.
לא הבנתי מה השידרוג ביורוקאפ?
חוץ מאליפות בלתי סבירה בעליל היא לא מובילה ליורוליג
וגם אם כן זה לעונה אחת בלבד
אתה הופך רשמית לאזרח סוג ב' בממלכה של מועדון הקבוצות המושחתות
מילא להיות מושחת, כמעט אין ברירה אם אתה רוצה לשחק כדורסל באירופה אבל למה להיות אזרח סוג ב' מבחירה, למה?
וואלה לא מבין את הגישה הזאת כשהיא נאמרת בעידן אדלסון.
אין שום סיבה בעולם שאם נגיע ליורוליג עם המשאבים של אדלסון לא נלך על מודל דומה לשל מונאקו או פרטיזן. אפילו אם נהיה שם רק שנה אחת - אתה מגדיל משמעותית את בסיס האוהדים שלך ואת השם של המועדון, ואין חשש לקריסה כלכלית כל עוד אדלסון ברקע, אין פה שום דבר להפסיד - עלית ליורוליג ונשארת- מה טוב, חזרת ליורוקאפ אחרי שנה - מבאס, אבל צברת המון חוויות, מוניטין למועדון וכמות גדולה של אוהדים חדשים, וכשיש לך את את המשאבים של אדלסון, יכול מאוד להיות שתחזור לשם שוב שנה, שנתיים או שלוש אחר כך.
באופן כללי אני חושב שאם כמועדון יש לנו את הכלים והמשאבים אין שום סיבה בעולם שלא נשאף הכי רחוק שאפשר, אנחנו לא מדברים על הפועל של לפני עשרים שנה או אפילו עשר שנים, שקוששו תרומות עד שבוע לפתיחת הליגה ולא ידעת אם תהיה קבוצה - זאת לא בושה לכוון גבוה ולעשות צעדים בשביל להתקדם.
צריך לומר את זה בקול רם - זכייה בליגת האלופות תהיה חוויה נהדרת, אבל לא תיתן לנו שום דבר מעבר ולא באמת תקדם אותנו כמועדון, ואפשר לראות זאת במבט חטוף על בורגוס ומיקומה הנוכחי היום בכדורסל האירופאי.
אם בשחיתות עסקינן, ההתנהלות של ה-BCL השנה לימדה אותנו שאין שום הבדל בין המפעלים, ואם אנחנו רוצים להיות פרקטיים ולעשות צעד קדימה כמועדון, האופציה היחידה היא להגיע ליורוליג
אני באופן אישי אתמוך ואעשה מנוי גם אם לא נשחק באירופה ונהיה במאבקי ירידה חלילה, אבל ברגע שהחלפת קופסה והחלטת להשקיע בשביל הצעד קדימה - תעשה אותו. מגיע למועדון הזה להיות הכי גבוה שאפשר- וכן, הכי גבוה זה היורוליג, נאהב אותו או לא.