Att כתב:
1. המניע המרכזי של ג"ס בעסקה הזו לא היה כריס פול אלא לחסוך שכר. אני מניח שאתה מסכים עם זה.
2. אם אתה חושב שכריס פול שווה בחירה מאוחרת אז בעצם אתה אומר שהערך של פול הוא נייטרלי במקרה הטוב.
3. אם יש כאן שחקן שנתפס ככוכב פוטנציאלי בן 24 על חוזה טוב, אז למה קבוצות אחרות לא הציעו משהו תמורתו?
הייתה הצעה אחת נוספת לכל היותר
שלא הצליחה להתעלות על בחירה מוגנת ב-2030 שהיא טופ20 מוגנת +
שחקן שלדבריך שווה את הבחירה הזאת.
1. וואלה, לא יודע אם מסכים. אמרתי פה רק בחודשים האחרונים, שעד כמה שפול אכזב בפוסט סיזן, הווריורס היו חייבים אותו כגיבוי לסטף באשר ייפצע. CP3 עם החוזה שלו מספק את שני המניעים, כך שקשה לבודד את האחד מהשני. עוד מניע, אגב, זה להפריד בין פול ודריימונד, לקראת החתמה מחדש של האחרון.
2. בחירה מאוחרת היא 'ערך נייטרלי'? בדיוק שמעתי בפודקאסט של המיס-מאץ', עם קווין אוקונור וג'סטין ורנון מדה רינגר, את האחרון מדבר על הערך האדיר שיכול להיות לבחירות סיבוב ראשון מאוחרות אם מצליחים לפגוע בהן כמו שצריך - ושלאור ריבוי הסניורים שמחליקים לשם, בגלל העדפת פרוספקטים צעירים עם סו-קולד אפסייד עדיף, הסבירות למצוא שחקן רוטציה מועיל או אפילו גניבה של ממש, היא די גבוהה. כמובן שהדוגמה הכי טובה לכך מהשנים האחרונות היא של דזמונד ביין. הגריזליס לקראת עונה שלישית ואחרונה שבה הם ייהנו מתפוקת מס' 2-3 לגיטימי בעלות של מיליון דולר לעונה.
3. למה אתה כותב "היתה הצעה אחת נוספת לכל היותר", כשבמקור שהבאתי דובר על עניין מצד הן הספרס והן הסלטיקס? אני מתחיל לחשוב שאתה חתיכת ספינולוג...בכל אופן, אני ממש לא אמרתי "חוזה טוב", להפך, אמרתי שבוסטון בטח רצתה לצרף את פול והחוזה שלו על חשבון החוזה הבעייתי של ברוגדון (שלעצמו היה שווה עבורה את נסמית הצעיר + בחירת סיבוב ראשון רק לפני שנה, מה שרק מראה איך הגלגל מסתובב לו בליגה).