סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 7:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 5:00 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Tbowers15 כתב:
חשוב לי להבהיר משהו - מבחינת רמת המפעלים, אני לא חושב שיש הבדל משמעותי לכאן או לכאן, אבל כן אפשר לראות את זה בהחלטות של שחקנים אמריקאיים בעיקר, שרוצים לשחק במפעל שהוא תחת היורוליג ושזכייה בו מובילה לשם.
דוגמאות מהשנה - אני לא עף על ג'ורדן מקריי, אבל נאמר מספר פעמים שהוא הגיע להפועל תל-אביב אך ורק בגלל שהם משחקים ביורוקאפ ואפילו וויתר על הצעות טובות יותר כלכלית. כך גם לגבי מנפורד ותומר גינת - אלה שחקנים שלא היו הולכים לקבוצת BCL.
כשמדובר בשחקנים ישראלים אז מן הסתם הסיטואציה קצת שונה, אבל אני כן מניח שיותר קל לשכנע שחקנים בקאליבר של יובל זוסמן או אפילו יפתח זיו להגיע אלינו, כשאתה מראה להם שאתה בונה קבוצה חזקה ביורוקאפ שרוצה להגיע ליורוליג תוך שנה-שנתיים, מאשר קבוצה שמשחקת במפעל של פיב"א, שנכון לעכשיו כל הדיבורים על איחוד בשנה-שנתיים הקרובות הם לא יותר מספקולציות עד שיוכח אחרת. מקווה שההחלטה נעשתה מתוך ידיעה ברורה שהאיחוד הזה מתבצע כבר בעונה הבאה.

תגיד, אתה מודע לפרופיל הקבוצות שישחק בעונה הבאה ב-BCL לעומת אלה של היורוקאפ? מה קורה בספרד, יוון, איטליה, טורקיה? עזוב את הטענה השטותית, סלח לי, לגבי מקריי (קרא את הראיון שלו בהארץ מהימים האחרונים עם המטורלל חובב הקונספירציות ששכחתי את שמו, כדי להבין איך הוא גמר בהפועל ת"א), גינת ומנפורד (הם לא היו באים ל-BCL אבל אונואקו, קוזמינסקאס, רגלנד, שרמדיני, מקולום, קנדריק פרי וכו' וכו' כן?), זה היה המצב בקיץ האחרון:

תמונה

והוא רק מקצין, כמו שנראה המצב כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 5:23 pm 
Hall of Famer

אפשר פירוש רש'י לשרטוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 5:46 pm 
Junior

כתום יורוליג, כחול יורוקאפ, ירוק bcl. כמה שחקנים עברו מכל מפעל ואל כל מפעל. מעמיד בעדינות סימן שאלה מעל תיזת השחקנים שנמשכים אל היורוקאפ.

לפי ישראל היום, הפועל במו״מ עם פאריס לי ואפילו אם לא יחתום זה נהדר משתי בחינות: אם זה במקום ספידי, אז בגלל שזה במקום ספידי. ואם זה ליד ספידי אז בגלל שזה אומר שמבינים שליד ספידי צריך רכז שיהיה יותר טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 7:25 pm 
Hall of Famer

מתן אדלסון טוען שהיורוליג היא מטרה לעתיד וזורק תחילת הדרך וזה דווקא סימן מעודד שישאר לטווח ארוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 8:23 pm 
Sophomore

הפרמטר היחידי שצריך לקבוע פה הוא איזה מפעל יותר איכותי וייתן חוויה יותר טובה לאוהדים בשנה הקרובה ופה לדעתי ה-BCL לוקח בבירור גם מבחינת איכות הקבוצות וגם מבחינת הפורמט. אז לגמרי החלטה מעולה להישאר שם.

לגבי הכיוון האסטרטגי ליורוליג, אני לא באמת חושב שזה פוגע במאמץ הזה כי המטרה היא לא לעקוץ יורוליג לשנה אלא להשתקע שם ולזה (1) אין מסלול מסודר ומוגדר או נוסחה ברורה שמאפשרת ו-(2) אנחנו צריכים לעבור עוד התבשלות כמועדון כדי להיות יכולים לעמוד בדבר כזה (זה לא רק עניין של כסף אלא של בסיס קהל, בגרות של מועדון וכו').

אם כבר הדבר המשמעותי שאפשר לעשות כדי להתקדם עקב בצד אגודל למעמד כזה הוא לתת רצף צמיחה של כמה שנים מבחינת ממוצעי קהל והישגים במפעלים המשניים ואת זה אפשר להשיג באותה מידה גם ב-BCL (ואולי אף במידה יתרה כי כאמור פורמט היורוקאפ כזה משמים שמצב טוב שבתור מנוי שגר בת"א לא הייתי מגיע לרוב משחקי הבית שם...). אני מניח שאם תוך כמה שנים נהיה עם ארנה סולד אאוט, תקציב שמדגדג את מכבי וכמה שנים ברצף של פיינל-פור ומעלה ב-BCL היורוליג לא יוכלו להתעלם מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2023 7:57 am 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
כתום יורוליג, כחול יורוקאפ, ירוק bcl. כמה שחקנים עברו מכל מפעל ואל כל מפעל. מעמיד בעדינות סימן שאלה מעל תיזת השחקנים שנמשכים אל היורוקאפ.

לפי ישראל היום, הפועל במו״מ עם פאריס לי ואפילו אם לא יחתום זה נהדר משתי בחינות: אם זה במקום ספידי, אז בגלל שזה במקום ספידי. ואם זה ליד ספידי אז בגלל שזה אומר שמבינים שליד ספידי צריך רכז שיהיה יותר טוב ממנו.

דזיקיץ' פשוט רוצה שני שחקנים שאפשר לקשור להם את השיער ביחד וליצור כך מחסום בלתי עביר בקו מחצית המגרש, האיש גאון כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 8:42 am 
Hall of Famer

השאלה אם זה במקום סמית' או בראון אם וכאשר
https://www.israelhayom.co.il/sport/article/14315554

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 8:45 am 
מנהל פורום

החתמה קלאסית לקיץ 22
הבנאדם מסרב להשתנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 9:06 am 
Junior

השאלה היא כמה זרים עוד צפויים ובאיזה עמדות:
- בטוח יגיע זר בעמדה 4 ובטוח יהיה עוד גארד זר חדש, במקום בראון
- האם ספידי נשאר או שמגיע זר מחליף
- האם יגיע מחליף לקרינגטון (אם וכאשר יהפוך לישראלי). לאור ההשתתפות ב-BCL והחוק על home grown, אני מניח שלא
- האם יגיע מחליף לוונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 9:54 am 
Hall of Famer

יכל להיות שהרכז פריס לי במקום סמית' והרדינג שהוא יותר ס.גארד במקום בראון
https://www.israelhayom.co.il/sport/article/14315554

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 10:54 am 
Hall of Famer

שחקן זר יכול להתאזרח תוך כדי העונה ולשחק בתור ישראלי או שלא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 10:55 am 
Hall of Famer

ריצ׳רד האוול עשה את זה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 10:56 am 
Sophomore

הרדינג יכול להיות מחליף לספידי רק בקטע של לא לשחרר כדור. מאה אחוז סקורר, יחס אס'/איב' קטן מ-1 בעונה האחרונה ב-ACB, שמאלי, בן זוגו לקו האחורי של אובה בנימבורק של אורן עמיאל שעשתה פיינל-8 ב-BCL לפני כמה שנים. מנרסה חיה איתו ובעיקר מתה איתו עד שהגיע דווין רובינסון. לא מסתדר טוב עם סייז, כתבתי כאן לקראת רבע-הגמר שאם נגריל את מנרסה קורנליוס יהרוג אותו באחד-על-אחד, במקום זה טנריפה נטולת הקורנליוסים סבלה ממנו מאוד במשחק הראשון ובאה עם כל מיני פתרונות קבוצתיים למשחקים 2-3.

מו"מ איתו אומר שהפועל באמת חושבת קודם כל על הרכבי גארדים או שעסקת קרינגטון עוד לא סגורה (הם שחקנים די דומים בסה"כ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 11:52 am 
Hall of Famer

RREEDDTT. כתב:
שחקן זר יכול להתאזרח תוך כדי העונה ולשחק בתור ישראלי או שלא?

כמדומני ששינו את זר - ואם הוא נרשם כזר בפתיחת העונה, אז לא יכול להיחשב כישראלי בהמשך.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 12:43 pm 
Hall of Famer

יצטרכו לשלם ללי בוכטות של כסף כדי שיעדיף ביסיאל על פני יורוליג.מרכוס קין משרסבורג שגם מועמד הרבה יותר ריאלי לדעתי .השאלה אם זה במקום סמית' או ליד סמית'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 1:54 pm 
Hall of Famer

אני לא מחזיק במיוחד מפאריס לי (לא שיצא לי לראות אותו יותר מדי, אבל בהחלט פה ושם, כולל פיזית במשחק בו הייתי באואקה), שלתחושתי דומה מאוד לסמית (ולא רק במראה החיצוני - למרות שזה יכול להוות הטייה שגם תגרום לעין אנושית לחשוב שהם די דומים בתכונות...).
לכאורה מספרים בסדר גמור ביורוליג, אבל שום דבר לא באמת מרשים (גם ב"מבחן העין", וגם במספרים): 43% לשתיים, פחות משתי שלשות למשחק ב-33%, 3.8 אסיסטים על 2 איבודים.
שחקן רע לרמות של ירושלים בוודאי שהוא לא, אבל אני מניח שמגיע בעלות מאוד גבוהה, ואני לא חושב שהוא מספיק טוב בכדי לכנות אותו "ספידי סמית לעשירים"...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 2:02 pm 
מנהל פורום

פריז לי זה אנטי כדורסל מוחלט
פרא אדם
פרחח
בכלל השמות שעלו עד עכשיו עושים לי צרבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 2:09 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
פרא אדם
פרחח

נכון שהוא עושה לפעמים שטויות וקבלת ההחלטות שלו לפעמים מוזרה אבל כמו הוראס ג'נקינס בזמנו הוא מסוג השחקנים לדעתי שיכול לשדרג את ירושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 2:30 pm 
Hall of Famer

דבר אחד שהיה חסר לירושלים במובהק הוא משחק ריצה.
בכל מתפרצת היתה פורחת נשמתך שהנה,הנה מאבדים את הכדור,עד שהקהל כבר התחיל לצעוק אחרי כל חטיפה "לאט! אל רוצו!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 2:34 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
פרא אדם
פרחח

בהגנה הוא נראה די דומה לספידי עם ידיים ארוכות ומיקום טוב, בהתקפה נראה כמו המשלים לספידי עם התקפה מצפון לדרום ולא מכדרר את עצמו לדעת.

אבל מה שבעיקר לימדה אותנו השנה האחרונה זה צניעות - הכל תלוי בשיטה וצריך לתת לדזי'קי'ץ אשראי שהוא מבין "קצת" יותר מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 2:42 pm 
מנהל פורום

מציע להזהר עם ההערצה העיוורת לדז'יקיץ'
הוא נתן הצגת אימון מרשימה העונה, אבל התנאים היו ייחודיים
היינו עניים, ופצועים מכל מיני מומחי כדורסל, נתנו את הקצת כסף שהיה לנו ואת 100% מהסמכות המקצועית ואמרנו לו לך תבנה קבוצה
הוא היה לא פחות ממדהים
אבל הוא לא נולד אתמול, יש לו היסטוריה, ראינו מה קורה לו אחרי עונה מוצלחת, שקיץ אחרי העונה הזו הוא מקבל תקציב גדול משמעותית
לפחות במקרה של מעבר מאליפות האדיראטית ליורוליג זה התפוצץ בפרצוף שלו
בסוף כולנו בשר ודם, אפילו אלוהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 2:43 pm 
Hall of Famer

מצטרף ל17.
בסדרות הרבע והחצי כולנו ראינו שספידי נשחק וצריך לכלול את בראון בהרכב.
במקום זה קבלנו את וונה, ואז את מאיירס , ובסוף את בראון, אולי מאוחר מדי.

אני לא אומר שדז'יקיץ לא יודע כדורסל, אבל לפעמים יש דברים ברורים לכל, והוא, איכשהו מתבצר בשלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 4:11 pm 
Junior

בכל פעם שירושלים עשתה עונה גדולה, המאמן לא שחזר את ההצלחה בעונה שאחרי:
- פיני גרשון הביא לירושלים את הגביע הראשון, אבל פוטר אחרי סוג של סבוטאז' של השחקנים בתבוסה למכבי, ואת הגביע השני לקח גדי קידר
- אפי בירנבוים הוביל את ירושלים לעונה גדולה, מקום ראשון ופייבוריטיות לאליפות ראשונה שהייתה מתממשת לולא אירועי הפיצה, אבל פוטר במהלך העונה שאחרי
- שרון דרוקר הוביל את הקבוצה לתואר אירופאי היסטורי, אבל העונה שאחרי הייתה אחת הגרועות והדוחות בתולדות המועדון. באופן חריג יחסית דרוקר סיים את העונה אבל לא המשיך
- דן שמיר היה 2.2 שניות מדאבל היסטורי אבל לא סיים את העונה שאחרי, למרות שהספיק להביא עוד גביע
- פרנקו הביא אליפות היסטורית אבל העונה שאחרי הסתיימה בכישלון אחרי ההפסד בגמר לראשון לציון
- פיאניג'יאני חתום אולי על העונה הכי מוצלחת (אליפות וחצי גמר באירופה) והיה לו גם את השכל לברוח בזמן ולא להשאר לעונה שנייה
- קטש היה בדרך לעונה אדירה אבל הקורונה שיבשה את התכניות ובעונה שאחרי הוא עזב באמצע השנה לפנאתנייקוס

בקיצור, אם דזי'קיץ' מייצר עונה מוצלחת באותה מידה בשנה הבאה זה יהיה חתיכת תקדים.
ועדיין, מה שהוא עשה השנה קונה לו את כל הקרדיט שבעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 4:21 pm 
מנהל פורום

הוא לא.
מריח לי שהוא ילך בדרך כל בשר
ודם
הרבה דם

וברור, אני חייב לו הרבה רגעים של אושר העונה, והם באו משום מקום
הנה כבר אני עובד על נאום הפרידה שאחרי הפיטורים בינואר 24

ברצינות?
זה שמכבי לקחו לנו את ריימן מתחת לאף (תחליף מעולה לטי ג'י קליין הבטלן) והנכונות לשים 1.1 מיליון נטו לדין והשמות שאני שומע כמו פריז לי וההוא ממנרסה ואני לא שומע טיוס, לא שומע די ג'י ליף ואני לא שומע מישהו שקרע את היורוקאפ או ה BCL לא מישהו מאולם או מבון שקל יחסית לבזוז אותם או אפילו מישהו שקרע את הליגה הישראלית
אם היה שקט מוחלט בלי אף שם, כמו בעידן אורי אלון, ניחא, אבל ישראל היום מחובר לטחורים של בעלי הקבוצה ואלה השמות שמגיעים מטחורים של הבעלים
עדיין מוקדם אבל זו תחושת הבטן שלי
מריח לי כמו ניהול לא נכון של מעבר מפחות מ מתקציב שחקנים צנוע ומוגבל לתקציב שחקנים פי 1.5 לפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 4:56 pm 
Junior

“מכבי לקחו לנו מתחת לאף את וויל ריימן…״ :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: