סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 9:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2023 8:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מעריך שיעלה מהספסל בג"ס...
למרות שהוא משחק בסגנון שהוא ההיפך מכל מה שהם מאמינים בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2023 11:25 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
יש למהלך הזה אפסייד מסוים אבל אני לא חושב שיש וויכוח
שלחוזה יש כרגע ערך שלילי ושכמעט אף אחד לא רצה לגעת בו.

אין לך או לנו מושג מי רצה או לא רצה לגעת בחוזה הזה, אבל מה זה אומר בכלל "יש לחוזה כרגע ערך שלילי", ועוד כנתון שאין עליו ויכוח?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2023 11:32 pm 
Hall of Famer

ואז במקרה נכנסתי להופסהייפ, ובמקרה הכתבה הראשית היא על "20 השחקנים האוברפייד בליגה", ויש שם חבר'ה כמו קליי תומפסון, קאווי, פול ג'ורג', טאונס, ביל, טוביאס האריס, קריס מידלטון וגובר, אבל אין ג'ורדן פול.

עכשיו נחכה להגדרה מה זה "חוזה בעל ערך שלילי" ללא ויכוח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2023 11:41 pm 
Hall of Famer

אגב מה שג'ורדן פול ירוויח בעונה הקרובה, באיזור ה28 מליון דולר, שם אותו במקום ה44 בליגה. לזאק לאוין, דריוס גרלנד ומייקל פורטר יש חוזים גדולים יותר. זה לגמרי מוקדם לחוות איזשהי דעה על החוזה שלו לפני שהוא נותן עונה או שתיים בויזארדס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 12:58 am 
Hall of Famer

בכלל צריך לחכות לסוף הקריירה שלו ורק אז לחוות דעה

היה כתוב בכתבה ששתי קבוצות נוספות התעניינו
ואחת מהן אולי הציעה משהו
וג"ס הרגע שילמה בבחירה (אמנם מוגנת) כדי להיפטר מהחוזה.

זה לא אומר שהוא לא יצדיק את החוזה בעתיד (אני חושב שיש סיכוי סביר לזה) אבל הסנטימנט בליגה הוא שלילי לגביו כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 10:53 am 
Junior

Att כתב:
יש למהלך הזה אפסייד מסוים אבל אני לא חושב שיש וויכוח
שלחוזה יש כרגע ערך שלילי ושכמעט אף אחד לא רצה לגעת בו.

מה המשמעות של "כמעט אף אחד"? לפי הדיווח שהבאתי, לפחות שתי קבוצות נוספות (ובכירות) שקלו לצרף אותו. תוסיף את הוויזארדס עצמם ותקבל 3 מתוך 29. זה לא אחוז גבוה בהשוואה למתעניינות הרבות באנאנובי, למשל, אבל זה עדיין לא מעט בהתחשב בגובה המשכורת שלו, בכך שקבוצות רבות מרגישות שהן מסודרות בעמדות שלו, או שאין להן שחקנים שרואות כאקספנדבל בשביל לאזן משכורות בתמורה.

זו עדיין כמות לא זניחה של יעדים פוטנציאליים, בהינתן בסו-קולד ערך שלילי של החוזה - דווקא כאן אני בגדול מסכים איתך, מעריך שבוסטון התכוונה לתת בתמורה את ברוגדון, שלפי הדיווחים החוזה שלו בדרך להחזיק בערך שלילי ביותר, כי לא ברור כמה הוא ישחק במהלך השנתיים שנותרו לו בו.
מנגד, הספרס ככל הנראה לא התכוונו לתת את קלדון ג'ונסון בתמורה, אלא פשוט היו מקריבים חלק ניכר מהקאפ ספייס שלהם בשביל לספוג את המשכורת של פול בלי לתת סכום משמעותי בתמורה, וזו חתיכת הקרבה בשביל קבוצה שיש לה המון אופציות מעניינות עכשיו (לצרף חוזים גרועים אך נמוכים יותר בתמורה לנכסים, או ללכת על חיזוק מידי/צעירים שתואמים לטיימללין בפרי אייג'נסי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 11:00 am 
Junior

Att כתב:

ואחת מהן אולי הציעה משהו

זה לא אומר שהוא לא יצדיק את החוזה בעתיד (אני חושב שיש סיכוי סביר לזה) אבל הסנטימנט בליגה הוא שלילי לגביו כרגע.

הבחירה שהווריורס נתנו לא נבעה אך ורק כפיצוי לוושינגטון על ספיגת החוזה של פול, הם גם קיבלו את CP3 בתמורה, שהדעה נותנת שעדיין יש לו ערך שמצדיק בחירת סיבוב ראשון מאוחרת. כך לפחות ביל סימונס ושותפיו לפודקאסט חשבו בפרק שהוקלט בין עסקת ביל ובין עסקת פול-פול.

לגבי פול בווריורס, כרגע נשמע שאכן בונים עליו כגיבוי לקארי במהלך ה 20-30 משחקים שעלול להחמיץ בעונה הבאה, אבל אני לא אתפלא אם מתישהו יישקל שימוש בחוזה המסתיים שלו כבסיס לטרייד משמעותי, עם קומינגה ואולי גם מודי המאכזב כנכסים הבולטים. זה מה שחסר לווריורס מאז שהחזיקו בבחירה 2 של דראפט 2020 ובבחירה העתידית ממינסוטה (שהפכה להיות קומינגה) - בהתחלה היה להם את וויגינס טרום-הפריצה, עכשיו היה להם את ג'ורדן פול על חוזה בעייתי. המשכורת של CP3 לעונת 2024/25 אינה מובטחת כלל, כלומר שניתן יהיה להשתמש בו כחוזה מסתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 4:25 pm 
מנהל פורום

כן, אם יש נתון קוניססטי בעונות המוצלחות של ג"ס זה שבלי קארי על המגרש, הקבוצה במינוס עצום בבנק הנקודות
כריספול הוא התקווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 5:27 pm 
Hall of Famer

Att כתב:

ואחת מהן אולי הציעה משהו

תמיד שמח ללמד מושכלות יסוד.

דעה אין בעיה לחוות. דעה זה למשל "לדעתי החוזה הזה שלילי", כשהמשתמע הוא שלדעתך פול לא יהיה שווה את הכסף שהוא מרוויח. אתה אוהב לתת ציונים עוד לפני שדברים התחילו, אבל אני מקווה שתצליח להבין שבגיל 24 ועוד לפני שהוא שיחק דקה בוושינגטון, להצהיר ש"אין ויכוח שלחוזה הזה יש ערך שלילי" זה חסר משמעות לגמרי. קודם כל יש ויכוח (אני בטוח שיש בעולם אנשים שחושבים שג'ורדן פול יהיה שווה את הכסף, ואנחנו מכירים לפחות אחד שיש לו אשכרה תפקיד בליגה-הג'יאם של וושינגטון), וברור לגמרי שאין "ערך שלילי" כשאין שום מימוש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 5:45 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:

ואחת מהן אולי הציעה משהו

הבחירה שהווריורס נתנו לא נבעה אך ורק כפיצוי לוושינגטון על ספיגת החוזה של פול, הם גם קיבלו את CP3 בתמורה, שהדעה נותנת שעדיין יש לו ערך שמצדיק בחירת סיבוב ראשון מאוחרת. כך לפחות ביל סימונס ושותפיו לפודקאסט חשבו בפרק שהוקלט בין עסקת ביל ובין עסקת פול-פול.

לגבי פול בווריורס, כרגע נשמע שאכן בונים עליו כגיבוי לקארי במהלך ה 20-30 משחקים שעלול להחמיץ בעונה הבאה, אבל אני לא אתפלא אם מתישהו יישקל שימוש בחוזה המסתיים שלו כבסיס לטרייד משמעותי, עם קומינגה ואולי גם מודי המאכזב כנכסים הבולטים. זה מה שחסר לווריורס מאז שהחזיקו בבחירה 2 של דראפט 2020 ובבחירה העתידית ממינסוטה (שהפכה להיות קומינגה) - בהתחלה היה להם את וויגינס טרום-הפריצה, עכשיו היה להם את ג'ורדן פול על חוזה בעייתי. המשכורת של CP3 לעונת 2024/25 אינה מובטחת כלל, כלומר שניתן יהיה להשתמש בו כחוזה מסתיים.

1. המניע המרכזי של ג"ס בעסקה הזו לא היה כריס פול אלא לחסוך שכר. אני מניח שאתה מסכים עם זה.

2. אם אתה חושב שכריס פול שווה בחירה מאוחרת אז בעצם אתה אומר שהערך של פול הוא נייטרלי במקרה הטוב.

3. אם יש כאן שחקן שנתפס ככוכב פוטנציאלי בן 24 על חוזה טוב, אז למה קבוצות אחרות לא הציעו משהו תמורתו?
הייתה הצעה אחת נוספת לכל היותר
שלא הצליחה להתעלות על בחירה מוגנת ב-2030 שהיא טופ20 מוגנת +
שחקן שלדבריך שווה את הבחירה הזאת.

חשוב לי להבהיר -
אני לא אומר כאן משהו על החוזה של ג'ורדן פול בעתיד
או עליו כשחקן אלא רק על הערך הנתפס של החוזה שלו כרגע בליגה

שהוא שלילי כרגע, לא בדיוק דעה חריגה או לא שגרתית (כמו שגם גואטה ביטא כאן קודם לכן):
https://nypost.com/2023/05/10/anonymous ... -contract/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 7:12 pm 
Hall of Famer

אם אתה מבין ש"לדעתי הערך הנתפש של החוזה של פול בליגה הוא שלילי כרגע" זה משפט בעל משמעות שונה בתכלית מ"אין ויכוח שלחוזה של פול יש ערך שלילי כרגע", אז אנחנו מסודרים

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 10:10 pm 
Junior

Att כתב:
1. המניע המרכזי של ג"ס בעסקה הזו לא היה כריס פול אלא לחסוך שכר. אני מניח שאתה מסכים עם זה.

2. אם אתה חושב שכריס פול שווה בחירה מאוחרת אז בעצם אתה אומר שהערך של פול הוא נייטרלי במקרה הטוב.

3. אם יש כאן שחקן שנתפס ככוכב פוטנציאלי בן 24 על חוזה טוב, אז למה קבוצות אחרות לא הציעו משהו תמורתו?
הייתה הצעה אחת נוספת לכל היותר
שלא הצליחה להתעלות על בחירה מוגנת ב-2030 שהיא טופ20 מוגנת +
שחקן שלדבריך שווה את הבחירה הזאת.

1. וואלה, לא יודע אם מסכים. אמרתי פה רק בחודשים האחרונים, שעד כמה שפול אכזב בפוסט סיזן, הווריורס היו חייבים אותו כגיבוי לסטף באשר ייפצע. CP3 עם החוזה שלו מספק את שני המניעים, כך שקשה לבודד את האחד מהשני. עוד מניע, אגב, זה להפריד בין פול ודריימונד, לקראת החתמה מחדש של האחרון.

2. בחירה מאוחרת היא 'ערך נייטרלי'? בדיוק שמעתי בפודקאסט של המיס-מאץ', עם קווין אוקונור וג'סטין ורנון מדה רינגר, את האחרון מדבר על הערך האדיר שיכול להיות לבחירות סיבוב ראשון מאוחרות אם מצליחים לפגוע בהן כמו שצריך - ושלאור ריבוי הסניורים שמחליקים לשם, בגלל העדפת פרוספקטים צעירים עם סו-קולד אפסייד עדיף, הסבירות למצוא שחקן רוטציה מועיל או אפילו גניבה של ממש, היא די גבוהה. כמובן שהדוגמה הכי טובה לכך מהשנים האחרונות היא של דזמונד ביין. הגריזליס לקראת עונה שלישית ואחרונה שבה הם ייהנו מתפוקת מס' 2-3 לגיטימי בעלות של מיליון דולר לעונה.

3. למה אתה כותב "היתה הצעה אחת נוספת לכל היותר", כשבמקור שהבאתי דובר על עניין מצד הן הספרס והן הסלטיקס? אני מתחיל לחשוב שאתה חתיכת ספינולוג...בכל אופן, אני ממש לא אמרתי "חוזה טוב", להפך, אמרתי שבוסטון בטח רצתה לצרף את פול והחוזה שלו על חשבון החוזה הבעייתי של ברוגדון (שלעצמו היה שווה עבורה את נסמית הצעיר + בחירת סיבוב ראשון רק לפני שנה, מה שרק מראה איך הגלגל מסתובב לו בליגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1, נביא בעירו ו 44 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה