סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 11:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 8:18 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מה יהיה איתו בגיל 32, לא אתה ולא אני יודעים. שחקנים היום מחזיקים גם קריירות ארוכות בהצלחה. אבל מה שאנחנו כן יודעים זה שמדובר בשחקן עם נוכחות חיובית היום, דבר שמשון מה אתה ממשיך להתעלם מהחשיבות שלו בבנייה של קבוצה, לא כוכב בשום צורה, ולא אחד שמזיז את מחט הניצחונות, כך שלא ברור למה אתה חושב שלהיפטר ממנו זה החלטה חיובית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 10:34 pm 
Hall of Famer

דבר ראשון שכדאי להגיד על טיוס ג'ונס זה שקוראים לו טיוס, לא ת'יוס. הייתי מתעלם אבל זה חזר בהרבה הודעות, אז אולי יהיה נחמד שאם כבר עוסקים בו וקובעים דעה על תרומתו ועתידו, גם ידעו איך קוראים לו.

מעבר לזה, למרות שאני מחבב אותו עוד מימי האליפות בדיוק ב2015, הוא הרבה יותר מה ששוויק מתאר מאשר אטט. שחקן שבשיאו הוא חמוד עד נחמד במקרה הטוב, רחוק מאד מלהיות כוכב ולעולם לא יתקרב לזה, גם אם תיאורטית הוא בשיא הקריירה שלו זה לא יפריע לשומדבר בקבוצה בבניה ואם כבר הוא בדיוק מסוג השחקנים שאתה צריך בקבוצה בבנייה מחוץ לליבה של הצעירים בעלי הפוטנציאל: מסוגל לתרום משהו על המגרש, מסוגל לתרום בחדר ההלבשה, לא מהווה סכנת אגו ומעמד, לא מסכן אף פוטנציאל צעיר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 10:51 pm 
Hall of Famer

ולמה לעשות לו את זה?
למה שחקן בפריים שלו צריך לנצח 20 משחקים בעונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2023 10:59 pm 
Hall of Famer

לול, "לעשות לו את זה"? WTF? אתה מדבר על שחקן בינוני שאומר תודה על כל יום שהוא בליגה, שיש לו חוזה לפאקינג עונה אחת. מרשימה הדרך שעשית מההערצה לחוסר הסנטימנטים של הינקי לעונות של אומללות עבור הפוטנציאלים הצעירים שלו ולכל אחד אחר, ועד ל"איך אתם עושים את זה לטיוס ג'ונס".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2023 1:19 am 
Hall of Famer

לקח לי זמן להבין מה אתה רוצה הפעם.
אם הוא יבלה בוושינגטון עונה אחת וזהו
או יישלח בטריידדליין אז אין לי בעיה עם זה.
זו לא התמורה שהייתי רוצה עבור פורזינגיס אבל שיהיה.

זה לא מה שמנסים לטעון כאן.
אני שומע שצריך לשמר אותו לעוד חמש שנים
וזה נראה לי מיותר לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2023 9:14 am 
Senior

אני לא חושב שאף אחד יגיד כאן שוושינגטון צריכה לעשות מאמצים לשמור אותו לעוד חמש שנים, אלא פשוט שאין סיבה להוות לחוצים להעביר אותו הלאה כל כך מהר, ושאם תהליך הבנייה מחדש של וושינגטון ייקח עכשיו אפילו חמש שנים, טיוס ג׳ונס הוא שחקן שיכול לעזור לתהליך הזה ולהיות חלק חיובי בו.

אני אישית חושב שהם בעיקר צריכים לבדוק לאורך השנה מה הם יכולים לקבל עליו, אבל אם זה לא משהו בסדר גודל של בחירת סיבוב ראשון, אז לא להעביר אותו בכוח.
וושינגטון יוכלו די בקלות לסיים 3-4 מהסוף. בשיטה הנוכחית של הדראפט, הערך המוסף של לסיים נמוך מזה הוא די שולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2023 9:43 am 
Hall of Famer

גם בואו נזכור מה זה אומר "הפריים של טיוס ג'ונס". הבנאדם סיים את העונה הסדירה האחרונה, השמינית שלו בליגה, עם מספרי שיא אישיים של כ10 נקודות ו5 אסיסטים למשחק. בפלייאוף הוא נמחק לגמרי, קלע 4.5 נקודות ב30% מהשדה ב20 דקות למשחק. יש לו 27 משחקי פלייאוף בקריירה, עם ממוצע של 5.8 נקודות ב36.5% מהשדה. גם ב"פריים" שלו הוא אומר תודה שהוא בליגה, ואין אף קונטנדרית שחושבת שהוא זה שהיא צריכה. אם יש לו רול הגיוני בליגה הזאת, זה בדיוק להיות שחקן של עד 25 דקות למשחק בקבוצה בבנייה שאין לה רכז לפתח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2023 10:46 am 
מנהל פורום

וושינגטון נתנה פורזינגיס וביל. שניהם שחקנים שלא מתאימים לבניה מחדש, כלומר הייתה צריכה להפטר מהם בכל מקרה וקיבלה רשימה ארוכה של נכסים שאף אחד מהם לא וואוו אבל לאורך זמן אחת מהם עשוי להניב. אלה נכסים כחושים אבל בתזמון נכון אפשר להוציא משהו.
ג'ורדון פול
דנילו גלינרי
תיוס ג'ונס
לנדרי שאמאט
ראיין רולינס
מייק מוסקלה
בחירה 35 ב23
החלפת בחירה עם פיניקס ב24, 26, 28 ו30 הבחירות החל מ26 וצפונה עשויות להיות מאוד משמעותיות
6 בחירות סיבוב שני של פיניקס, כל שנה מהשנה הבאה עד שנת 30 חוץ משנת 29
סיבוב ראשן בשנת 30 של ג"ס/פורטלנד
סיבוב שני ב27 של ג"ס

מלא שמאטס אבל כבר יצאו דברים מעניינים מסיבוב שני, לך תדע מה יצא מכאן
יהיה נחמד לחזור לפוסט הזה ולבדוק איך נגמר כל אחד מהתמורות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2023 1:53 pm 
Hall of Famer

בסך הכל ניקוי אורוות מהיר ולא רע בכלל של הויזארדס. חוזה ארוך ויקר אחד, לשחקן צעיר עם פוטנציאל כוכבות לא מבוטל, וכל היתר זול וסחיר. העיקר היה להשתחרר ממצב של תקיעות עם ביל ופורזינגיס, וזה נעשה בצורה שנראית מושכלת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2023 2:14 pm 
Hall of Famer

ציון B+ בינתיים.
ההליכה לבנייה מחדש טובה ומתבקשת: A
הטרייד על ביל אחלה: -A
הטרייד על פורזינגיס לא משהו: +C
הטרייד של פול תמורת פול - לא הייתי עושה את זה בעצמי (לספיגת קאפ ספייס יהיה ביקוש גבוה בקיץ הבא) אבל יש לזה סיכוי מסוים לעבוד: -B או +C
--
קוליבאלי: לא יודע מה לחשוב עליו, נראה לי -A

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2023 2:39 pm 
מנהל פורום

פורזינגיס היה ממש שלהם
יכל לצאת מאופציית שחקן אם היו מתעקשים להשאיר אותו אצלם ללא "תמורה הולמת" הייתה להם יד חלשה במשחק פוקר על פורזינגיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2023 6:40 pm 
Junior

גם ג'ונס וגם מוריס חתומים לעונה הבאה בלבד. אם ווינגר ירצה להשאיר אחד מהם, מעריך שזה יקרה באמצעות הארכת חוזה מתישהו בין הפרי אייג'נסי למהלך העונה.
אם זה לא יקרה, סביר מאוד להניח שינסה לסחור בכל אחד מהם עד הטרייד דד ליין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2023 7:05 pm 
Hall of Famer

אני מעריך (או לפחות רוצה להאמין) שהוא יעביר את שניהם
בגלל זה נתתי לזה +C ולא ציון נמוך יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2023 11:29 pm 
Hall of Famer

מה יש לרצות להאמין שפאקינג טיוס ג'ונס יועבר? איזה אטרקציות כבר אפשר לקבל עליו? אולי יצליחו לרקוח משהו אבל הערך העיקרי בו זה שהוא בחור טוב ושהחוזה שלו נגמר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 12:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
ציון B+ בינתיים.
הטרייד של פול תמורת פול - לא הייתי עושה את זה בעצמי (לספיגת קאפ ספייס יהיה ביקוש גבוה בקיץ הבא) אבל יש לזה סיכוי מסוים לעבוד: -B או +C
--

על סמך מה אתה נותן -A לבחירה בקוליבאלי? ראית אותו משחק?
הוא בעיקר הרויח המון חשיפה בזכות העובדה ששיחק בקבוצה לצד וומבי. לי הוא נראה כמו הביאה החדשה של פרנק טיליקינה.
בהתחשב בכך שעל הלוח היו עדיין ג'ראס ווקר (הארכיטיפ של 4 מודרני, שוושינגטון העבירה את הזכות לבחור בו לאינדיאנה על מנת לעלות למקום 7 ועל הדרך נתנו לפייסרס עוד 2 בחירות סיבוב שני), קייסון וואלאס (כנראה הרכז השומר הטוב בדראפט) וקאם וויתמור (שנפל עד לבחירה ה-20 של יוסטון) - אני נותן לבחירה הזו -B.
ייתכן שבילאל וידיו הארוכות יתפתח להיות גרסת הגארד הצרפתית של יאניס ואז אני אוכל את הכובע, אבל לאור רקורד הדראפט של וושינגטון אני בספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 12:29 pm 
Junior

גם אם הרוויח את החשיפה בזכות וומבי, הוא הרוויח את הערכת הסקאוטרים בצדק, נתן תצוגות מרשימות מאוד בפלייאוף בהינתן גילו הצעיר.
על סמך מה אתה מעריך את ווקר, וואלאס, וויטמור יותר ממנו?

רקורד הדראפט של וושינגטון עד כה אינו רלוונטי, הפעם זה ווינגר שרק הגיע וקיבל את ההחלטה.
אם כבר, הרקורד של סאם פרסטי, שלפי הדיווחים גישש לגבי טרייד אפ עבור קוליבאלי, אמור להעניק משקל נכבד לכדאיות הבחירה בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 3:18 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Att כתב:
ציון B+ בינתיים.
--

אני נותן לבחירה הזו -B.
ייתכן שבילאל וידיו הארוכות יתפתח להיות גרסת הגארד הצרפתית של יאניס ואז אני אוכל את הכובע, אבל לאור רקורד הדראפט של וושינגטון אני בספק.

כמו שגראנט אמר, רקורד הדראפט נמחק ולא רלוונטי יותר. אנחנו עם הנהלה חדשה כעת.
B מינוס ו-A מינוס זה לא הבדל כל כך משמעותי.
אני נתתי את הציון הזה כהערכה כללית מאוד.

נשמע שהם לקחו הימור. הפרוספקט הזה די הגיע משום מקום. היו לו שתי קפיצות גדילה ואולי הם מקווים שתהיה לו עוד אחת, בדומה ליאניס. גם כך הוא ארוך ואתלטי ומגן טוב מאוד. הוא יחסית מהיר ונראה שיש לו טאץ' לא רע כך שיש אפסייד גם בצד ההתקפי.

בנוגע לאפשרויות האחרות, את שניהם אני מחבב. את וואלאס של אינדי הרבה יותר. הוא שחקן חמוד לאללה אבל התקרה שלו לא הכי גבוהה. הוא יכול להיות כוכב שלישי אם יתפתח לדריימונד גרין כזה אבל סביר יותר שהוא פשוט יהיה 4 טוב בליגה. קרסון פחות מלהיב אותי למרות שגם הוא שחקן חמוד. הוא רול פלייר ו-וושינגטון צריכה כוכבים בשלב הזה. וויטמור הוא סוג אחר של הימור. הייתי יכול להבין בחירה שלו אבל נראה לי שהם הולכים שם בוושינגטון על דרך הספרס וייתכן שוויטמור לא עבר ברמת האופי והקבוצתיות.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' יוני 25, 2023 3:35 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 3:30 pm 
Hall of Famer

דיון על קוליבלי: https://www.youtube.com/watch?v=Nlfpf74TTuY

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 8:57 pm 
Hall of Famer

מה הצפי המקצועי העתידי עבורו?
אפשר להיות עצל ולהגדירו "דני אבדיה פלוס עוד אתלטיות מינוס קצת כישורי כדורסל"?
מיועד לעמדה 3? יקבל איזה 20-25 דקות בעונה הראשונה כדי לדחוף אותו?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 10:03 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
מה הצפי המקצועי העתידי עבורו?

קצת קשה לדעת.
מהמעט שראיתי, כן, עמדה 3 אם לא ימשיך לגדול
יכול בטח לתת דקות גם בעמדה 2 ובעמדה 4.
מה שאתה מתאר זה מה שוושינגטון בטח מקווים שהיא הרצפה שלו.
בכל מקרה, הוא לא מזכיר את אבדיה בכלל, לפחות לא את אבדיה כפרוספקט בדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 10:29 pm 
Hall of Famer

התכוונתי יותר ל"אבדיה של היום"
שכבר לא נחשב לאיזה פוינט-פורוורד פוטנציאלי (חוץ מההערכות מאוד אופטימיות של "כתבים אוהדים" שלא ברור על מה מבוססות...) אלא דווקא לשחקן התקפי סולידי (בתקווה) ושומר טוב
קיבל אני רואה השוואות לאנונובי וטוני קרייד (פה https://nbadraft.theringer.com/). לא יודע, כשאני קורא את הטקסט שם - אני נזכר קצת באבדיה (בעיקר הנוכחי, וקצת "מה שאנחנו מכירים אותו")

אבל ברור שזה סתם "הטייה מצידי"
כי הוא הגיע לאותה הקבוצה ובערך על אותה המשבצת

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 11:06 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
התכוונתי יותר ל"אבדיה של היום"
שכבר לא נחשב לאיזה פוינט-פורוורד פוטנציאלי (חוץ מההערכות מאוד אופטימיות של "כתבים אוהדים" שלא ברור על מה מבוססות...) אלא דווקא לשחקן התקפי סולידי (בתקווה) ושומר טוב
קיבל אני רואה השוואות לאנונובי וטוני קרייד (פה https://nbadraft.theringer.com/). לא יודע, כשאני קורא את הטקסט שם - אני נזכר קצת באבדיה (בעיקר הנוכחי, וקצת "מה שאנחנו מכירים אותו")

אבל ברור שזה סתם "הטייה מצידי"
כי הוא הגיע לאותה הקבוצה ובערך על אותה המשבצת

מבין למה אתה מתכוון
אבל נראה לי שוושינגטון מקווים ליותר מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2023 11:52 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

B.Grant44 כתב:
גם אם הרוויח את החשיפה בזכות וומבי, הוא הרוויח את הערכת הסקאוטרים בצדק, נתן תצוגות מרשימות מאוד בפלייאוף בהינתן גילו הצעיר.
על סמך מה אתה מעריך את ווקר, וואלאס, וויטמור יותר ממנו?

רקורד הדראפט של וושינגטון עד כה אינו רלוונטי, הפעם זה ווינגר שרק הגיע וקיבל את ההחלטה.
אם כבר, הרקורד של סאם פרסטי, שלפי הדיווחים גישש לגבי טרייד אפ עבור קוליבאלי, אמור להעניק משקל נכבד לכדאיות הבחירה בו.

ב9 משחקי פלייאוף קוליבאלי נתן 8.9 נק' (69% ל-2 - יפה, אבל רק 19% מ3 ו63% מהקו) 3 כ"ח 1.6 אס' על 1.6 איב' 1.2 חט' (0 חס') ב26 דק' בממוצע, שזה לא רע לשחקן בגילו אבל גם לא משהו להתלהב ממנו יתר על המידה.
ראיתי גם את ההיילייטס שלו מהסדרה מול מונאקו והוא נראה מאוד raw. שוב, לא עקבתי אחרי השחקן ויכול להיות שהוא יתפתח למשהו מיוחד, אבל כרגע הוא נראה כמו מה שאמרו על ברונו קאבוקלו בזמנו - He's two years away from being two years away.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 12:33 am 
Junior

sir charles כתב:
ראיתי גם את ההיילייטס שלו מהסדרה מול מונאקו והוא נראה מאוד raw. שוב, לא עקבתי אחרי השחקן ויכול להיות שהוא יתפתח למשהו מיוחד, אבל כרגע הוא נראה כמו מה שאמרו על ברונו קאבוקלו בזמנו - He's two years away from being two years away.

משפט חזק ללא ספק, אבל אתה משתמש בו בלי קשר לסיטואציה.
כשהוא נאמר על קבוקלו בזמן הבחירה בו, היה מדובר בפרוספקט ששיחק כמעט כל חייו בברזיל. מדביק ציטוט מוויקיפדיה על שלושת החודשים היחידים שבהם קבוקלו שיחק מחוץ לברזיל, עד שטורונטו בחרה בו:

In January 2013, Caboclo linked up with coach Rafael Franco at Score Academy in Raleigh, North Carolina. In his first game, against top-five-ranked junior college Vincennes University, the 6 ft 9 in (2.06 m) forward with an almost 7 ft 7 in (2.31 m) wingspan missed three-pointer after three-pointer. Coach Franco told Caboclo he had to be aggressive and had to rebound, and the scoring would come, and was temporarily banned from shooting threes.

באפריל של אותה שנה הוא חזר לברזיל והוסיף מעט סאמפל סייז לממוצעיו מאותה עונה:
In 2013–14, he played 17 games, averaging 4.8 points and 3.1 rebounds per game.

אתה באמת משווה את זה למה שקוליבאלי עשה העונה בליגת הבוגרים? בקבוצה שאגב נתפרה למידותיו של וומבניאמה במטרה להכין אותו לחיים המקצועניים בנ.ב.א, עם שגרת אימונים אינטנסיביים במיוחד וגארדים אמריקאיים שיודעים לשחק פיק אנד רול?

ולשם השוואה נוספת, ניזכר שיאניס שיחק בליגה השנייה ביוון לפני שנבחר בדראפט:

During the 2012–13 Greek A2 League season, Antetokounmpo shot 46.4% from the field (62.1% on two-point field goals), 31.3% from three-point range, and 72.0% from the free throw line, while averaging 22.5 minutes per game. Over 26 games, he averaged 9.5 points, 5.0 rebounds, 1.4 assists, and 1.0 blocks per game

אני חושב שזה מאוד היפרבולי להשוות את קוליבאלי ליאניס, אבל במבחן רמת התחרות והביצוע (ונזכיר שסטטס אינם חזות הכל), אין ספק שקוליבאלי של עונת 2022/23 קרוב יותר ליאניס של 2012/13 מאשר לקבוקלו של 2013/14 (שאגב, מומחי הדראפט התקשו להשיג אפילו פילם של הביצועים שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2023 8:16 am 
מנהל פורום

הייפ על קולבלי הגיע מהשיפור שהוא גילה לאורך העונה עד שפלייאוף הפך לשחקן משמעותי מאוד
הקטע של התפתחות שחקנים צעירים הוא מדע מאוד לא מדויק
אם היה כל כך לחזות איך שחקן יתבגר היו בוחרים ביוקיץ בחירה ראשונה
עוד דבר שמוסיף להייפ סביבו זה הגפיים הארוכות שמאז ה MVP של קאווי הפך לפרמטר חשוב מאוד
הוא בהחלט יכול לגמור כמו ניליקינה במקרה הגרוע או באטום במקרה הטוב, באתלטיק מאמינים שהוא יגיע יותר רחוק מבאטום
הוא בהחלט שחקן שיבדק בזכוכית מגדלת, בטח אם יקבל דקות ואין סיבה שלא יקבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה