סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 9:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 9:12 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
סיכוי סביר שיודיעו על קרינגטון .גבי וכנראה גם זוסמן שמתפרסם שהוא על סף חתימה
https://www.ice.co.il/sport_news/news/article/969059

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 10:25 am 
Junior

לא יודע כמה לסמוך על אייס, ויכול להיות שאדלסון הצליח לשמור את ההחתמות בשקט עד מסיבת העיתונאים. בתקופה של אורי אלון ההחתמות לא היו יוצאות בכלל עד שהייתה הודעה מטעם הקבוצה - בין אם סמיילי בטוויטר או בסמס לאוהדים. לא מועמד, לא קרוב לסיכום - אלא פשוט בום יזום של המועדון. מעניין מה יעשה אדלסון.

חשוב להגיד - אם זה באמת קרינגטון, זוסמן וצ'א'צאשווילי זו חתיכת הצהרה, זה חיזוק משמעותי מאד לסגל הישראלי. במקרה כזה, מעניין אם יגיע עוד ישראלי והאם הוא יהיה בעמדה 1 או 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 10:33 am 
Freshman

כנראה שאכן מדובר בצאצא (וודאי) וקרינגטון (קרוב לוודאי), ואלה אכן החתמות מעולות.
מעניין באמת אם תהיה הודעה על חתימה נוספת שלא ידענו ולא שמענו עליה סטייל אורי אלון- זאת תהיה אחלה נקודת פתיחה עבור אדלסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 10:59 am 
Hall of Famer

בחלומי ראיתי את אדלסון מדבר על העונה המצויינת שעברה ומדבר על הגמר של ליגת האלופות ואיך הפסדנו כמעט לבד לטי ג׳יי שורטס , ואז מעלים את שורטס על שיחת וידאו עם החולצה של הפועל :P

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 11:40 am 
Freshman

מבין את העניין וההתעסקות באילו שחקנים יישלפו היום מהכובע, אבל עם כל הכבוד לגימיק הייתי שמח לשמוע על השיקולים בבחירת המפעל האירופאי, מה התקציב, מה התוכנית לשנים הבאות וכו׳
מקווה שנלמד על הדברים האלה היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 1:10 pm 
מנהל פורום

באיזה שעה המסיבת עיתונאים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 1:10 pm 
Hall of Famer

4

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 4:11 pm 
Junior

לחובבי הסדרות, מתן שלנו נראה כמו איזשהו קרוס בין קנדל רוי לדייב/ליל דיקי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 4:14 pm 
Hall of Famer

הוא מספר שדז׳יקיץ׳ חתם על חוזה חדש לשלוש שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

קאדין קרינגטון חתם ל-3 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

צ׳אצ׳א חתם, לא מודיעים על החתמות נוספות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 4:18 pm 
מנהל פורום

מה זה אומר הסכם בלעדי לאירוח הפיינל פור
גם אם לא עולים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 4:18 pm 
Hall of Famer

לא נראה לי שהוא דיבר על הסכם אלא על שיחות עם ה-bcl על אירוח הפיינל פור , אלא אם פספסתי משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 4:23 pm 
Sophomore

אמר את כל הדברים הנכונים ואף לא דבר מעניין אחד. זה טוב, אני מניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 4:24 pm 
Hall of Famer

צ׳אצ׳א גם חתם ל-3 שנים.

קרינגטון כישראלי ל-3 שנים זה הסיפור הכי רציני פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 4:37 pm 
Junior

uriel17 כתב:
מה זה אומר הסכם בלעדי לאירוח הפיינל פור
גם אם לא עולים?

לא נראה לי. נראה לי שזה אומר בעיקר שאין מצב שעולים וטסים למאלאגה שוב...

בגדול, יהודים אמריקאים מיליארדרים כנראה כבר לא יהיו הטעם שלי בבני אדם, אבל במגבלות הז׳אנר - נראה כמו אחלה מתן שבעולם.

אני לא רואה חשבון ורחוק מלהיות איזשהו מח כלכלי יוצא דופן, אבל בסופו של דבר, אם אני מבין נכון, העניין הוא כזה: כדי לעמוד במטרות שעליהן הוא מדבר, הוא יצטרך או להוציא המון כסף במשך הרבה שנים בלי לקבל כמעט שום דבר בחזרה (ברמת ה-15 מיליון דולר בעונה לפחות מינוס מהכיס שלו) או לפצח איזשהי נוסחה ולשבור את תקרת הזכוכית בכל מה שקשור להכנסות מכדורסל אירופי (פריצה לשוק האמריקאי, חברות קבועה ביורוליג, או משהו בסגנון הזה). שני התסריטים האלה נראים מאוד לא פשוטים להגשמה ולכן התסריט של אורי אלון 2, 3-4 עונות (אולי טיפה יותר) בתקציב מאוד גבוה, ומסירת הקבוצה להרפתקן הבא אחריו, עדיין נראה די סביר, שזה לא רע כשלעצמו…

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ד' יוני 28, 2023 4:57 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 4:55 pm 
Junior

כמה סנט שלי:
- הוא מאד צעיר ומאד אמריקאי בדיבור שלו, מעניין איך תהיה ההתנהלות שלו מעבר לפן הכספי
- המון הייפ למסיבת עיתונאים שלא חידשה הרבה, לא מעט בעיות טכניות ובגדול הרגישה קצת חובבנית
- עד עכשיו הרבה מאד המשכיות - בניהול (יונתן אלון), על הקווים (דז'יקיץ'), בשחקנים (קרינגטון, בלייזר, רנדולף, הנקינס). זה טוב, אבל אני מקווה שידעו לשדרג את הקבוצה - צריכים להגיע לפה שחקנים בעמדה 1 ובעמדה 4 שיקפיצו את הקבוצה מדרגה
- הסכם עם ה-BCL על אירוח הפיינל פור - קצת שם באור אחר את ההחלטה לא להתחייב ולארח את הפיינל פור לפני חודשיים

מצד שני - רמות העושר שלו זה לא משהו שאי פעם היה פה. כיסים עמוקים בצורה יוצאת דופן. השאלה אם הוא ירצה לזרוק הרבה כסף או שירצה לבנות פה תהליכים עמוקים. לא מובן מאליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 5:08 pm 
Senior

בינתיים כל הסממנים מראים על סבלנות ובניית תהליך לטווח ארוך ואין סממן אחד לבעלים עשיר שבא לזרוק כסף על שמות מפוצצים.
עד עכשיו הקיץ הזה נראה כמו המשך טבעי לעונה מאוד מוצלחת בלי ששיקולים תקציביים יהוו מגבלה, אני ממש מרוצה מהבחינה הזו.

לא שתזיק איזו החתמה מפוצצת בקיץ הזה, אבל אני לא רואה סיבה לחשוב שזה מה שאדלסון בא לעשות. מקווה שהסבלנות הזו תישמר גם אחרי איזה שבועיים לא טובים בפתיחת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 5:29 pm 
מנהל פורום

דניאל כתב:
כמה סנט שלי:
- הוא מאד צעיר ומאד אמריקאי בדיבור שלו, מעניין איך תהיה ההתנהלות שלו מעבר לפן הכספי
- המון הייפ למסיבת עיתונאים שלא חידשה הרבה, לא מעט בעיות טכניות ובגדול הרגישה קצת חובבנית
- עד עכשיו הרבה מאד המשכיות - בניהול (יונתן אלון), על הקווים (דז'יקיץ'), בשחקנים (קרינגטון, בלייזר, רנדולף, הנקינס). זה טוב, אבל אני מקווה שידעו לשדרג את הקבוצה - צריכים להגיע לפה שחקנים בעמדה 1 ובעמדה 4 שיקפיצו את הקבוצה מדרגה
- הסכם עם ה-BCL על אירוח הפיינל פור - קצת שם באור אחר את ההחלטה לא להתחייב ולארח את הפיינל פור לפני חודשיים

מצד שני - רמות העושר שלו זה לא משהו שאי פעם היה פה. כיסים עמוקים בצורה יוצאת דופן. השאלה אם הוא ירצה לזרוק הרבה כסף או שירצה לבנות פה תהליכים עמוקים. לא מובן מאליו

1. אם המודל העסקי הוא ישראל היום, אז הם הפסידו המון כסף בדרך למצב המאוזן פחות יותר שהם נמצאים בו עכשיו. זה מודל נכון לקבוצת כדורסל באירופה, המניע חייב להיות תשוקה לכדורסל ותרומה לקהילה בשום אופן לא ביזניס
2. ה BCL: מהראיון עם הקומישנר של ה BCL עולה שה BCL ביקש התחייבות לעונה הבאה ולא לשתי עונות או שלוש כפי שנאמר בחלק מהמדיה. הנה אנחנו מוצאים את עצמנו משחקים ב BCL מבלי שאירחנו את הפיינלפור. אם הוא היה מכיר מספיק טוב את הכדורסל האירופי, שBCL לא פחות פחות טוב מהיורוקאפ, ויודע ששום נזק לא היה נגרם ל"יעד היורוליג" מהתחייבות לעוד עונה בBCL טעות שבאה מחוסר היכרות של השוק. היו לו יועצים גרועים באותה סיטואציה
3. אם אנחנו אוהבים את הקבוצה של העונה שעברה ורוצים להשתמש בבסיס הזה ולקבל קבוצה חזקה יותר, אז כמו שאמרו כאן לפני. רכז ברמה גבוהה יותר בעיקר התקפית, זה החיסרון הכי גדול שלנו. אחר כך העדר כישרון בעיקר בהורדת כדור לרצפה בעמדה 4 ורק אחר כך מחליף חלש לעמדה 5. אז בנתיים תוקנה החולשה השלישית בחשיבותה בכפוף לכך שצ'צ'ה יהיה טוב. כתבתי כאן במעלה האשכול, יש לי הרגשה שנתאכזב מההגנה בעיקר יציאה לקלעים ותנועה בלי כדור בהתקפה, בעיקר חסימות לחברים
או במילים אחרות, יש לשגב כמה יתרונות שנתגעגע אליהם בעונה הבאה
עדיין ההחלטה באופן קטגורי, היא החלטה נכונה, צ'אצ'ה שחקן טוב יותר מאיתי שגב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 10:40 pm 
Hall of Famer

אז רשמית נוצר כאן בסיס ישראלי משמעותי מאוד לשנים הבאות: קרינגטון (בן 27.5), צאצאשוילי (23.5), דוברת (21), לצד בלייזר (30.5), איזה זוסמן/קורנליוס וכו'.
בסוף דיברתולומיאו בן 32, וג'ייק כהן מתקרב ל-33. מכבי תצטרך דם חדש מתישהו, ולא בטוח שהיא תצליח למצוא יותר מדי (מנקו וריימן - נו שוין), לצד סורקין ובלאט.
בגזרה הזאת בהחלט יכול להיות שעוד שנה-שנתיים ירושלים כבר משתווה לערך למכבי, ולא רק לשנה רנדומלית בזכות איזו פציעה או משהו.

לגבי ה-15 מיליון דולר מהכיס שהוזכרו כאן...
אני באמת מתקשה לראות את זה קורה, לא כי האדם לא יכול טכנית לעשות זאת, אלא כי זה מאוד מלאכותי, ולא ברור אם יש על מה להוציא את הכסף הזה...
אקסטרה 15 מיליון מהכיס (שללא ספק יובילו די מהר לגידול של כמה מיליוני דולרים מהכנסות נוספות שיהיו - מנויים, זכויות שידור, ספונסרים וכו') זה כבר תקציב מעל למכבי. אני באמת לא רואה את זה קורה, גם בעוד כמה שנים ובתרחיש קיצון.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 10:52 pm 
Sophomore

לגבי קרינגטון, בוא נחכה קודם כל שהוא יקבל באמת אזרחות, תמיד יש סיכוי שמשהו יתפקשש ברגע האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2023 10:58 pm 
Sophomore

ודוברת, כמו שהוא נראה עד עכשיו בירושלים וקורנליוס (במידה וזוסמן לא יבוא), ובמידה רבה גם בלייזר, הם לא בדיוק לרמה שמכבי צריכה את הישראלים שלה.
שלא יובן לא נכון, בלייזר וקורנליוס הם שחקנים טובים ברמת הישראלי בליגה הישראלית, אבל הם לא מהווים משקל משמעותי בתחרות עם מכבי.
על דוברת, אפילו אם נתעלם מהיכולת הבעייתית שלו בשנתיים האחרונות, אנחנו אפילו לא יכולים לדעת איך הוא יחזור מהפציעה. היו שחקנים שהתאוששו יפה, והיו גם שחקנים בעבר הלא רחוק שפציעות דומות פגעו להן מאוד בקריירה גם בטווח הרחוק. אני מקווה בשבילו ובשביל הקבוצה שהוא יחזור חזק יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2023 1:02 am 
Hall of Famer

מה עם היידיגר? יש היתכנות לחזרה לארץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2023 7:44 am 
Hall of Famer

זה השכר המשודרג שקרינגטון יקבל
https://www.bizportal.co.il/sport/news/article/815981

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2023 8:59 am 
Hall of Famer

וואי וואי, לפי איך שישראל היום נראה היום זו קבוצה שיש לה עיתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: