stavs כתב:
אני דווקא שמעתי הרבה דברים די טובים על הדראפט של דנבר, ובכל מקרה - העובדה שהם בחרו שחקנים מבוגרים יחסית מראה על איזושהי תקווה לתת להם דקות כבר העונה לדעתי.
ודווקא פורטר נראה הרבה נכונות להקריב מעצמו ולהשקיע בהגנה, גם על חשבון ההתקפה בפלייאוף הזה.
אני כן מסכים שזה קיץ לא טוב של דנבר, אבל הוא לא נובע מאיזו התנהלות הזויה שלהם. קשה לשמור על הסגל אחרי עונת אליפות, הערך של השחקנים עולה בשוק וכולם רק רוצים לתת בך ביסים כדי לפרק אותך קצת.
את בראון לא היה להם סיכוי להשאיר, אני לא בטוח איך קרה שגם ג׳ף גרין עזב. רג׳י ג׳קסון זה באמת צעד מוזר קצת, אבל אולי הוא נובע מזה שבונים עליו להשתלב יותר טוב אחרי עוד כמה חודשים עם הקבוצה במקום חודשיים-שלושה? הוא עוד העונה שיחק כדורסל טוב מאוד בקליפרס.
מקווה שאני טועה לגבי הדראפט. כאמור, מחבב את דנבר ואשמח אם לפחות אחת הבחירות תתברר כשחקן רוטציה יעיל (בהחלט יש סיכוי).
פורטר היה טוב יותר בהגנה בפליי אוף האחרון והשקיע. אבל הוא לא שחקן הגנה טוב וראו את זה לא מעט פעמים. קיי סי פי, בראון, גורדון היו שם כדי לחפות על טעויות וגם להחליף אותו בחמישייה (בראון) בדקות שדנבר נזקקה לקראנץ' הגנתי. בשנה הבאה לא יהיה להם את הלוקסוס הזה.
לגבי הסגל, נכון שהם היו במצב לא קל. אבל עדיין היו להם את המיד-לוול אקספשן וכמה חוזי מינימום לתת. הם השתמשו במיד בשביל ג'קסון, כששחקנים כמו אלכסנדר ווקר ועוד כמה שחקנים אחרים בתבנית של בראון (גם אם לא ברמה שלו בדיוק) היו זמינים בכסף דומה. ואת חוזי המינימום שלהם הם נתנו לשחקנים "גמורים" כמו דיאנדרה ג'ורדן והולידיי. זה הכי טוב שהם הצליחו להביא כשהשיווק הוא "בואו לשחק באלופה, תקבלו הרבה דקות, ותנו ליוקיץ' לסדר לכם חוזה גדול לשנה הבאה"?
פיניקס למשל הצליחה להחתים על חוזי מינימום את גורדון, וואטנבה, בייטס-דיופ, אוקוגי, דמיון לי, יובנקס, ומטו. חוץ מגורדון, כולם בני 24 עד 30 ואף אחד מהם לא מישהו ששיא הקריירה שלו היה לפני איזה חמש שנים. נראה לי שהייתי לוקח כל אחד מאלו לפני ג'ורדן והולידיי (וחלק גם לפני ג'קסון). יובנקס למשל נתן יופי של דקות כסנטר של פורטלנד אחרי הפציעה של נורקיץ' בשנה שעברה (וגם בשנה שלפני). לא היה נחמד אם הוא היה הסנטר המחליף של יוקיץ'? או בייטס-דיופ, שנתן שנה שעברה 10 נקודות למשחק ב-40% מהשלוש ו-80% מהעונשין, עם הגנה טובה כמחליף לפורטר/גורדון?