סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 1:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 04, 2023 7:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ביטול עילת הסבירות על כל החלטות השרים תעלה לקריאה ראשונה בשבוע הבא.
אני עדיין טוען שהרפורמה תעבור, במתכונת כלשהי שתאפשר כוח בלתי מוגבל לממשלה - כי זו המטרה בסופו של דבר. במקביל להעברת החקיקה הם יכינו את התשתית החוקית נגד אלה שלא יתנדבו לצבא, נגד ההסתדרות וארגוני העובדים, ונגד המפגינים בכלל.
ואחרי שזה יקרה, ואפילו תוך כדי, all hell will break loose. החוקים שיעברו פה כשלא יהיו לרשות המבצעת מגבלות - חכו חכו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2023 9:50 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
יש סיכוי שעילת הסבירות תיפסל בבג"ץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2023 10:54 am 
Junior

Shiver כתב:
יש סיכוי שעילת הסבירות תיפסל בבג"ץ?

תיפסל בגלל עילת הסבירות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2023 12:08 am 
Hall of Famer

בג"ץ בכל מקרה לא יתערב עד אחרי קריאה שלישית, ואז אם יתערב יהיה פה משבר חוקתי מהסוג שכבר דובר עליו.

נדמה לי אגב שעכשיו זה די סגור שמנהיג הליכוד הבא יהיה יריב לוין.
כמעט כולנו טעינו בו. אמרנו הוא אפור, הוא יבשושי, אס כריזמה, איך ימשוך אחריו אנשים.
אם קודם חשבתי שנתניהו לבד שווה לליכוד 10-15 מנדטים ובלעדיו תהייה נפילה, היום אני חושב אחרת. לוין הראה יכולות פוליטיות ותקשורת עם הבייס שלא חשבתי שיש בו, רוב הבייס הליכודי היום בעד הרפורמה בצורה הלוינית והוא ילך איתו.

לא שזה משנה, ממילא אחרי שהרפורמה תעבור ואחריה החוקים שייגזרו ממנה ומהמצב שהחדש שהיא יוצרת - השלטון לא יפסיד יותר בחירות בלי קשר לדעת הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2023 12:10 am 
Junior

איזו תקשורת עם הבייס?
לא חושב שהיה בהיסטוריה הפוליטית של ישראל, שר בתפקיד כזה שמסית בצורה כזו כנגד מחצית מהעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2023 12:21 am 
Hall of Famer

ואיפה פה הסתירה?
זה בכלל לא שולל את מה שאמרתי. רוב גדול של הבייס הליכודי היום תומך בו לדעתי, תומך ברפורמה שלו ככתבה וכלשונה ואף מעבר לה, והוא הראה שהוא מתקשר איתם הרבה יותר טוב משהיה אפשר לחשוב כשרואים אותו ושומעים אותו.
הוא יהיה מנהיג הליכוד הבא ומנהיג הימין בכלל, ולדעתי גם כשהוא יירש את נתניהו הליכוד לא באמת יינזק וגם לא הימין בכלל. לפני כמה חודשים זה לא היה עולה על דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2023 4:52 am 
Hall of Famer

לוין לא מרגיש לי גמיש או יצירתי מספיק כדי לשלוט במפה הפוליטית ובתקשורת
בצורה שבה ביבי עשה את זה עשרות שנים.

אבל מי יודע, אולי הקרקע מבחינה משפטית תהיה מוכנה עד כדי כך שהוא יוכל לעשות כל מה שבא לו.

ברקת לא ישמח לשמוע את דעתך
אבל דיבורי המחליף הם מוקדמים מאוד בעיניי
סביר שביבי לא הולך לשום מקום anytime soon

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2023 9:45 am 
Hall of Famer

השורה הראשונה שלך היא בדיוק מה שאני מדבר עליו. אני חושב שכולנו חשבנו ככה עד לפני חצי שנה.

אבל לדעתי בחצי השנה הוא הראה שהסבלנות, העקביות והאובססיביות משתלמות. הוא הצליח לייצר את התמיכה שרצה ברפורמה שלו כמו שהיא, עם הכריזמה האפסית ועם הדיבור המונוטוני שיצר את האשליה שאין סיכוי שימשוך אחריו אנשים (גם אצלי). אבל ראינו ניצנים לזה כבר בפריימריז בליכוד, אם כי גם אז כמעט כולם (וגם אני) לא חשבו שזה אומר משהו על היכולות שלו להניע מהלכים.
טעינו בו. לוין הוא טרמינייטור - הוא לא יודע רחמים חרטה או פחד, והוא לא יעצור. וזה כן סוחף את הבייס שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2023 12:40 pm 
מנהל פורום

בסוף פוליטיקה - כמו החיים - זה עסק של פשרות. אנשים שהם בגישה הילדותית של אידיאולוגיות "הכל או כלום ועכשיו" בדרך כלל לא יחזיקו הרבה בעמדה של מקבלי החלטות (דוגמאות כמו לוין, בן גביר מהצד הימני, מרב מיכאלי, זהבה גלאון ועופר כסיף דוגמאות מצד שמאל).
הרעיונות שלהם יכולים להקסים את קהל הבוחרים מהצד שלהם במפה הפוליטים שמחפשים תמיד פתרונות קסם מהירים. ואז הם צוברים פופולריות, מתקדמים ואפילו נבחרים להיות שרים או בעלי תפקידים בכירים. ומה אז? אז מגיע העולם האמיתי.
הרי במציאות בדרך כלל אי אפשר לקבל את ה"הכל", ואז מה קורה שאותו פוליטיקאי מגיע לעמדת כח והגישה נפגשת בקרקע? זה בדרך כלל יוצר מפח נפש בין אם בקהל הבוחרים או באותו פוליטיקאי או בעל השפעה כי הדברים לא יכולים להתקדם בכיוון הקיצוני במלואו ולא בקצב הרצוי.

לא סתם ביבי שהוא מלך הסטטוס קוו ואי-ההחלטיות שורד כל כך הרבה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2023 2:39 pm 
Junior

Shiver כתב:

ואיך הוא הצליח להשריש בתודעה את היותו מנהיג חזק...מדהים.
הבנאדם יותר מעשור לא החליט כלום.
הצחיק (והעציב) אותי שהוא איפשהו אמר לאחרונה שיוקר המחייה זו לא גזרת גורל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2023 2:51 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
Shiver כתב:

ואיך הוא הצליח להשריש בתודעה את היותו מנהיג חזק...מדהים.
הבנאדם יותר מעשור לא החליט כלום.
הצחיק (והעציב) אותי שהוא איפשהו אמר לאחרונה שיוקר המחייה זו לא גזרת גורל...

קול בריטון סמכותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2023 3:50 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
בסוף פוליטיקה - כמו החיים - זה עסק של פשרות. אנשים שהם בגישה הילדותית של אידיאולוגיות "הכל או כלום ועכשיו" בדרך כלל לא יחזיקו הרבה בעמדה של מקבלי החלטות (דוגמאות כמו לוין, בן גביר מהצד הימני, מרב מיכאלי, זהבה גלאון ועופר כסיף דוגמאות מצד שמאל).
הרעיונות שלהם יכולים להקסים את קהל הבוחרים מהצד שלהם במפה הפוליטים שמחפשים תמיד פתרונות קסם מהירים. ואז הם צוברים פופולריות, מתקדמים ואפילו נבחרים להיות שרים או בעלי תפקידים בכירים. ומה אז? אז מגיע העולם האמיתי.
הרי במציאות בדרך כלל אי אפשר לקבל את ה"הכל", ואז מה קורה שאותו פוליטיקאי מגיע לעמדת כח והגישה נפגשת בקרקע? זה בדרך כלל יוצר מפח נפש בין אם בקהל הבוחרים או באותו פוליטיקאי או בעל השפעה כי הדברים לא יכולים להתקדם בכיוון הקיצוני במלואו ולא בקצב הרצוי.

ועם מי בדיוק הבייס שלו חושב שהוא צריך להתפשר בענייני הרפורמה?
אני כבר מזמן משוכנע שהעם בישראל ברובו בשל לדיקטטורה (כל עוד זה דיקטטורה "מהצד שלו"), והיום אני משוכנע בזה אפילו יותר.
והצד של לוין הוא הרוב, ורוב שילך ויגבר עם השנים ועם הדמוגרפיה.

אשר לצד שלו פנימה, אני לא רואה היום מישהו בליכוד שמאיים עליו עם כל הכבוד לברקת.
למעשה אני חושב שאם החקיקה תתעכב והדינמיקה בבייס תמשיך בכוונה הנוכחי, הוא יגיע גם למעמד שיאפשר לו לאיים על מעמדו של נתניהו עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 07, 2023 8:31 pm 
Junior

טלי גוטליב: פלסטיני שבורח מחייל צה״ל חובה לירות בו. פלסטיני שמתקרב לחייל צה״ל חובה לירות בו. חובה לשנות הוראות פתיחה באש. המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים. לא עוד אובדן חייל אחד בגלל הוראות פתיחה באש הזויות ששומרות על חיי מחבלים יותר מעל חיי חיילנו. רק כך נילחמים בטרור! מאסתי ביפי נפש.

יש לי 3 דברים:
א. הממשלה הנוכחית עושה עבודה נפלאה ומאוד קלה עבור ה - BDS. היא כאן, סמוטריץ בחווארה ובן גביר רק על עצם היותו בתפקיד כל-כך בכיר. זה תמיד מדהים שמי שכל הזמן מצביע על אחרים ואומר: "הם ככה..." הם תמיד אלה שזה הם. שנים על גבי שנים מאשימים את כולם שהם עוכרי ישראל ומתדלקי BDS בעוד הם בקצת יותר מחצי שנה עשו פה נזק בל יתואר.
ב. כל הטוב הזה הגיע עם בסך הכל כעשרת אלפים ליכודניקים שהצביעו עבורה. ואז כבר ביבי עבד עבורה עם שיריון וכו'.
ג. מעניין מתי הלחץ מבחוץ כבר יגיע לרמה כל כך גבוהה בגלל אמירות כאלה, שביבי יתחיל לעשות קולות של ממשלת אחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 07, 2023 9:54 pm 
Hall of Famer

כן, מה שמפריע לך זה שהממשלה עושה עבודה לBDS (תנועה מוצדקת ביותר), ולא שאתה אזרח של מדינה בעלת מדיניות יודונאצית?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2023 6:49 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
השורה הראשונה שלך היא בדיוק מה שאני מדבר עליו. אני חושב שכולנו חשבנו ככה עד לפני חצי שנה.

אבל לדעתי בחצי השנה הוא הראה שהסבלנות, העקביות והאובססיביות משתלמות. הוא הצליח לייצר את התמיכה שרצה ברפורמה שלו כמו שהיא, עם הכריזמה האפסית ועם הדיבור המונוטוני שיצר את האשליה שאין סיכוי שימשוך אחריו אנשים (גם אצלי). אבל ראינו ניצנים לזה כבר בפריימריז בליכוד, אם כי גם אז כמעט כולם (וגם אני) לא חשבו שזה אומר משהו על היכולות שלו להניע מהלכים.
טעינו בו. לוין הוא טרמינייטור - הוא לא יודע רחמים חרטה או פחד, והוא לא יעצור. וזה כן סוחף את הבייס שלו.

מי שמציג עמדה קיצונית אבל יציבה לאורך זמן לרוב אנשים בסופו של דבר הולכים לכיוון שלו. זה קרה גם עם ליברמן בעבר.
אבל מה שסביר יותר שקורה כעת זה שהאינטרסים שלו פשוט התאחדו (פחות או יותר) עם ביבי, שמוביל את כל הסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 12:15 am 
Hall of Famer

קודם כל זה נכון, אני אומר פה כבר תקופה ארוכה שביבי הוא הקאפו די טוטי קאפי של האירוע הזה, לוין ורוטמן הם החיילים שלו.
אבל זה מעבר לביבי. לוין, בלי עזרתו של ביבי, הצליח למשוך את הבייס והבייס נמצא מאחוריו. את זה אני חושב שביבי לא לגמרי צפה (וברקת והאחרים בטח לא), כמו שכמעט אף אחד לא צפה שזה בכוחו של לוין "האפור וחסר הכריזמה". הם רואים בלוין את הכוח המניע של המהפכה והם הולכים איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 1:43 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
קודם כל זה נכון, אני אומר פה כבר תקופה ארוכה שביבי הוא הקאפו די טוטי קאפי של האירוע הזה, לוין ורוטמן הם החיילים שלו.
אבל זה מעבר לביבי. לוין, בלי עזרתו של ביבי, הצליח למשוך את הבייס והבייס נמצא מאחוריו. את זה אני חושב שביבי לא לגמרי צפה (וברקת והאחרים בטח לא), כמו שכמעט אף אחד לא צפה שזה בכוחו של לוין "האפור וחסר הכריזמה". הם רואים בלוין את הכוח המניע של המהפכה והם הולכים איתו.

אני חושב שמי שמנהל את האירוע
ומי שסחף (ויודע לסחוף) את ההמון זה ביבי

כרגע זה כבר ברמת האגו -
יש את השמאלנים היומרניים שחושבים שהם יותר טובים מאיתנו
אלו שמנהלים את המדינה גם מהאופוזיציה
ובגללם אנחנו לא מצליחים במשך שנים לשפר את המצב
ולכן נילחם עד חורמה ונתעקש על הרפורמה

הפילוג הזה לשני חצאי עם הוא מחריד
אבל זה מה שביבי יודע לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 7:48 am 
Sophomore

ראי, צר לי אבל אתה טועה.
בבירת הביביזם והליכוד- קרי באר שבע, דימונה ירוחם וכו'- תשאל מי זה לוין והאדם הממוצע לא יודע מי זה. איזה תקשורת ועם מי?

ופה בנימה אישית אני שומע בדרום לא מעט ביקורת על הליכוד שלא שמעתי בעבר, שלא עושים כלום עבור יוקר המחייה, שהבטחון זוועה ורק מתעסקים בקקי. להגיד שזה באמת יוריד להם הרבה מנדטים? לא חושב, אנשים בדרום מתוכנתים להצביע מחל.

מה שכן, בג"צ יתקשה לעכב או לפסול את ביטול עילת הסבירות. אולי יבקשו מהממשלה להציע מנגנון חלופי לביקורת על החלטות, אבל קשה לי לראות את זה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 1:42 pm 
Junior

איך חברי הציונות הדתית שרובם המוחלט הם אשכנזים פריוליגים שנהנים מזכויות יתר כדרך קבע ואף בייצוג יתר ביחס לפלח שלהם באוכלוסיה, כולל בבית המשפט העליון, הצליחו לרתום לצד שלהם כל-כך הרבה חילוניים מהליכוד בכלל...מהלך מדהים שלהם. אין מה לומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 2:35 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
איך חברי הציונות הדתית שרובם המוחלט הם אשכנזים פריוליגים שנהנים מזכויות יתר כדרך קבע ואף בייצוג יתר ביחס לפלח שלהם באוכלוסיה, כולל בבית המשפט העליון, הצליחו לרתום לצד שלהם כל-כך הרבה חילוניים מהליכוד בכלל...מהלך מדהים שלהם. אין מה לומר.

אולי כי אלו לא שתי קבוצות נפרדות.
יש את תומכי ביבי ויש את מתנגדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 3:15 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אני חושב שמי שמנהל את האירוע
ומי שסחף (ויודע לסחוף) את ההמון זה ביבי

כרגע זה כבר ברמת האגו -
יש את השמאלנים היומרניים שחושבים שהם יותר טובים מאיתנו
אלו שמנהלים את המדינה גם מהאופוזיציה
ובגללם אנחנו לא מצליחים במשך שנים לשפר את המצב
ולכן נילחם עד חורמה ונתעקש על הרפורמה

הפילוג הזה לשני חצאי עם הוא מחריד
אבל זה מה שביבי יודע לעשות

ביבי כמעט לא מתעסק עם הרפורמה באופן פומבי, ולא הוא זה שגייס אליה את הבייס.
אתה כמעט לא שומע אותו מדבר עליה באופן הגורף שלוין מדבר, והבייס הולך עם הגורף.
לא ראית אותו נואם או אפילו משתתף בהפגנת הימין הגדולה, הנואם המרכזי היה לוין והוא קבע את הטון.
ביבי הוא בהחלט הבוס מאחורי הקלעים, הוא כאילו מנסה לשחק אותה "השוטר הטוב" בזמן שלוין ורוטמן "השוטרים הרעים", אבל בדרך הוא מרים את לוין אולי יותר ממה שהתכוון.
אבל שוב, מה שמפליא אותי זה היכולת של לוין לגייס את הבייס. אף אחד לא האמין שעם הכריזמה של תאונת דרכים, הקול המונוטוני והעקשנות האספרגרית זה אשכרה יכול לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 6:37 pm 
Junior

עידית סילמן, השרה להגנת הסביבה ביטלה פגישת עבודה לאחר שראש עיריית הרצליה סירב להכניס לדיון את רפי קדושים, תושב העיר בעל עבר פלילי ופעיל במפלגת הליכוד.
צריך לומר שבעיר הרצליה המפגעים הסביבתיים הפכו לפצצה מתקתקת, על כל המשתמע מכך: מחומרי נפץ בקרקע שמרעידים בפיצוץ את האזור ועד מצוק חופי הנוטה להתמוטט.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך א' יולי 09, 2023 6:52 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 6:44 pm 
Hall of Famer

הסיפור עם קדושים זה הסיפור של המדינה. הוא מספר סיפור על "שיקום", בפועל מדובר לכאורה בסנדק של הרצליה, הבנאדם שעל פיו יישק דבר דבר ברחובות. האפשרות שאדם כזה ישלוט רשמית בעיר בגיבוי מפלגת שלטון, זה דיסטופיה בהגדרתה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 6:56 pm 
Junior

ומה עם החוק שדרעי קידם בשביל החבר בטבריה?
חוק "בועז יוסף" עבר במליאה והוא מאפשר ליו"ר ועדה ממונה להתמודד בבחירות המקומיות, ללא תקופת צינון משמעותית. כעת, בועז יוסף, יו"ר הוועדה הממונה בטבריה, מקורב ליו"ר ש"ס אריה דרעי, יוכל להתמודד בבחירות הקרובות באוקטובר לראשות העיר למרות שמינויו היה מקצועי מטעם משרד הפנים באופן שנותן לו יתרון לא הוגן מול שאר המתמודדים.

רק אנשים שהם מאוד מאוד בפוזיציה עדיין חושבים שהממשלה הזו עובדת למען שיוויון וכו'. זו ממשלת ג'ובים הכי מטורפת שהייתה פה.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך א' יולי 09, 2023 7:24 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 6:59 pm 
Hall of Famer

הייתה כתבה ענקית על סילמן ופועלה השבוע בסופ"ש ב"7 ימים" (של ידיעות אחרונות, כן, העיתון המוטה פוליטית וכו'...)
למי שיכול לקרוא - https://www.ynet.co.il/environment-scie ... /hj5pbizkn
(אבל מי שלא - לא מפסיד הרבה)

בואו נגיד שהמשרד לא בדיוק מייצר איכות או דואג במיוחד לסביבה...
אלא יותר בשוטף מתעסק בהעברת כמה מיליונים פה ושם לרשויות מקומיות בהנהגת אנשי "קואליציה" (שזה בערך ליכוד פלוס איו"ש) בתואנות כאלו ואחרות, כולל למשל "חינוך סביבתי לגרעינים תורניים"...
ובמקביל כאשר הערבים פונים אליה בנושאי פסולת, זיהום וכו' - הם לא זוכים לתשובה כמובן

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: