סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 1:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 4:07 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Equilibrium כתב:
זה כן אני כתב:
אם זוסמן הולך להרוויח חצי מיליון דולר נטו לעונה זה שוד המאה.
מאוד אהבתי אותו בתחילת הדרך ובכללי אני מאוד בעדו וחושב שהוא החתמה טובה, בטח כישראלי. אבל אני לא רואה אותו מעבר לשחקן משלים (טוב ככל שיהיה) גם בהפועל ירושלים ובליגה הישראלית.

אחלה משכורת , אני לא בטוח שהיה מגיע עבור פחות.

עבורו? בטח אחלה. אחלה זה לשון המעטה.
עבור ירושלים פחות. לא רואה אף קבוצה באירופה משלמת לו כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 4:27 pm 
מנהל פורום

זלא
מה שהוא מנסה להגיד שהמשכורת אומנם מוגזמת אבל אם הפועל רוצה להביא זוסמנים, היא צריכה לשלם יותר מאחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 4:34 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
Equilibrium כתב:
uriel17 כתב:
xalmon כתב:
גם בקיץ שעבר הבטיחו כלמיני אחרי מייריס שתיכף מגיע 4פלצת. הביאו את ונה. יותר מזה, בהנחה שלא משתוללים, ברור שהארבע שיבוא לא יהיה אתלט גדול או סקורר מגוון כי לפני הכל חייבת להיות לו קליעה. אז אפשר להיפרד לשלום ממונקה, קמפ, ביי. סיקמה טיפה נמוך. קוזמינסקאס עוד בקטע? מה עם קייל ווילצ'ר, עדיין בסין? נייט ססטינה, ויטו בראון, דילן אוסקטאוסקי, טים אברומאיטיס?

אוריאל, נשמע שאתה רוצה את יובל זוסמן. יש לי חדשות נפלאות בשבילך! אבל ברצינות, אנחנו חייבים סקורר, אחרת הקו האחורי שלנו נשאר מאוד מוגבל.

יובל נורא רצה להיות רכז ודי ניג'ז לקבוצות ולתקשורת שהוא רוצה להיות רכז גבוה, אבל אני חושב שאפילו הוא הבין שזה לא יקרה, השליטה בכדור וראיית המשחק לא קרובים למה שרכז צריך
אממה אני אפתיע אותך, רכז עם יכולת קליעה וחדירה של זו, זה לא כזה נורא, וולקאפ של אולמיפיאקוס (יותר דקות מסלוקס אאזנ) 33% מהשלוש, מספיק לו להיות רכז מוביל בקבוצה הכי טובה באירופה כולה

אתה משווה בין יובל לוולקאפ?

חלילה, רק אומר שלא חובה להיות צלף מטורף כדי להיות רכז יעיל

כמובן שלא חובה להיות צלף מטורף , אבל חובה שליטה בכדור , חובה יכולת חדירה לסל וסיום , ואת כל אלה , אין לזוס (או לפחות הוא טרם הוכיח שהוא יכול לעשות זאת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 4:34 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
זלא
מה שהוא מנסה להגיד שהמשכורת אומנם מוגזמת אבל אם הפועל רוצה להביא זוסמנים, היא צריכה לשלם יותר מאחרים

:co_ol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 5:11 pm 
מנהל פורום

Equilibrium כתב:
uriel17 כתב:
Equilibrium כתב:
uriel17 כתב:
xalmon כתב:
גם בקיץ שעבר הבטיחו כלמיני אחרי מייריס שתיכף מגיע 4פלצת. הביאו את ונה. יותר מזה, בהנחה שלא משתוללים, ברור שהארבע שיבוא לא יהיה אתלט גדול או סקורר מגוון כי לפני הכל חייבת להיות לו קליעה. אז אפשר להיפרד לשלום ממונקה, קמפ, ביי. סיקמה טיפה נמוך. קוזמינסקאס עוד בקטע? מה עם קייל ווילצ'ר, עדיין בסין? נייט ססטינה, ויטו בראון, דילן אוסקטאוסקי, טים אברומאיטיס?

אוריאל, נשמע שאתה רוצה את יובל זוסמן. יש לי חדשות נפלאות בשבילך! אבל ברצינות, אנחנו חייבים סקורר, אחרת הקו האחורי שלנו נשאר מאוד מוגבל.

יובל נורא רצה להיות רכז ודי ניג'ז לקבוצות ולתקשורת שהוא רוצה להיות רכז גבוה, אבל אני חושב שאפילו הוא הבין שזה לא יקרה, השליטה בכדור וראיית המשחק לא קרובים למה שרכז צריך
אממה אני אפתיע אותך, רכז עם יכולת קליעה וחדירה של זו, זה לא כזה נורא, וולקאפ של אולמיפיאקוס (יותר דקות מסלוקס אאזנ) 33% מהשלוש, מספיק לו להיות רכז מוביל בקבוצה הכי טובה באירופה כולה

אתה משווה בין יובל לוולקאפ?

חלילה, רק אומר שלא חובה להיות צלף מטורף כדי להיות רכז יעיל

כמובן שלא חובה להיות צלף מטורף , אבל חובה שליטה בכדור , חובה יכולת חדירה לסל וסיום , ואת כל אלה , אין לזוס (או לפחות הוא טרם הוכיח שהוא יכול לעשות זאת)

ברור, xalmon טען שכשאני מחפש רכז גבוה שמוסר מצוין ולוחץ על הכדור בהגנה ולא חובה קליעה מעולה, אני למעשה מחפש את זוס ואני עונה לא "לא, אני מחפש משהוא בכיוון של וולקאפ"
לזוס אין ראיית משחק ולא קליעה מכדרור, עם כל הכבוד לרצון שלו להיות רכז הוא 3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 5:13 pm 
מנהל פורום

מעצבן הקטע הזה של "סטנדרטים חדשים של מועדון ספורט שלא נראו כמותם מאז יציאת מצריים" ובסוף מסיבת עיתונאים שנראית כמו הלוויה לחתולה של הומלסית
הסאונד חובבני, התפאורה, הצילום, וידאו ברקע
על חברות הפקה, שמעו שם בהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 5:27 pm 
Freshman

xalmon כתב:

דמרקוס קאזינס מתפנה עוד שבוע-שבועיים אחרי סיום עונה בפורטו ריקו..יכול לשחק גם ב-4 :wink:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 5:31 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
ברור, xalmon טען שכשאני מחפש רכז גבוה שמוסר מצוין ולוחץ על הכדור בהגנה ולא חובה קליעה מעולה, אני למעשה מחפש את זוס ואני עונה לא "לא, אני מחפש משהוא בכיוון של וולקאפ"
לזוס אין ראיית משחק ולא קליעה מכדרור, עם כל הכבוד לרצון שלו להיות רכז הוא 3

לא בדיוק מה שאמרתי. נתת סט תכונות שחשובות לך בזר הנוסף לקו האחורי (גבוה, לוחץ, אחראי, לא סקורר) שאת כולן זוסמן מקיים. אתה רוצה כזה שגם יהיה פליימייקר (מה שזוסמן איננו כמובן) אבל לא עולה לך אחד בראש שיסכים לבוא, האמת שגם לי לא ממש, אוזדימרולו מדרושפאקה? אבי בן שימול? יוגב? עזוב נו, תביא לי את אובה, לא גבוה, שומר עם הידיים מאבד כמו אהבל ולא יודע להפעיל אף אחד - אבל הוא ירוץ! יחדור! יטביע! ממש קיוויתי שהארבע המחליף שלנו יהיה כזה. טוב, נמשיך להתחרמן מרוטציות טובות בהגנה.

קאזינס רעיון חתרני. הבנתי שדווייט התחיל להעיף שלשות בטיוואן, אולי אפשר לגשש גם שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 5:50 pm 
Freshman

אם נתייחס רגע ברצינות לקאזינס (למרות שאין סיבה ממשית לעשות זאת, אבל תמיד אפשר לפנטז)
עונה טובה שלו מבחינה אישית בליגה האימתנית של פורטו ריקו. ב-24 משחקים:
26 דקות
20 נק'
10 ריב'
4.5 אס'
1.5 חס' וחט'

44.2% לשלוש - מתוך 104 זריקות מהטווח
מעניין לראות אם היעד הבא שלו יהיה בליגה תחרותית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 6:26 pm 
Hall of Famer

על פי מנהיים יגיע קומבו גארד זר.שחקן זר לעמדות 4-5 וכנראה עוד רכז ישראלי.לסמית וג'ונסון יהיה תפקיד פחות מרכזי מהעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 6:34 pm 
Freshman

בעיני החתמות מאוד מאכזבות עד עכשיו..
כאילו דזיקיץ התאהב באנדרדוג ומפחד להיות הקבוצה עם יותר כישרון.
הלוואי שיביאו רכז סטייל שורטס ו4 סטייל קאזינס או אפילו וויליאמס..להערכתי יביא עוד 2 שחקנים אפורים.
מה גם שעם כל הכסף ולא הביאו אף שחקן שלא היינו מתפלאים אם היה מגיע ליורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 7:18 pm 
Junior

אני מבין ש״שחקן שלא היינו מתפלאים אם היה מגיע ליורוליג״ זה האח עם הצרכים המיוחדים של המונח המוכר ״שחקן ברמת יורוליג״…

יש להפועל בסגל כרגע קרינגטון שכבר חתם בבאסקוניה בלי שיותר מדי פיות ברחבי אירופה נפערו, זוסמן שהרגע סיים שתי עונות לא רעות בכלל ביורוליג והנקינס ורנדולף, שיכולים להכנס לרוטציה של רוב קבוצות היורוליג כרגע בהנתן סיטואציה מתאימה - ואלה רק המובהקים. מצד שני - על אחד ג׳ייק כהן שמעת? סורקין? פויתרס? מנקו? אובסוהאן? אגבונו? תמיר בלאט? ואלה רק המוכרים לנו פה מהשכונה בשנים האחרונות.

ובלי קשר - אני עדיין משוכנע ששני הזרים שנשארו, ולכל הפחות אחד מהם, אמורים להיות מהיותר יקרים בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 7:23 pm 
Junior

אני משער שהוא התכוון לשחקנים בולטים ודומיננטים שיכלו לעשות קפיצת מדרגה ליורוליג, כמו שורטס (או קולסון עונה לפני), ולא לשחקן משלים בקבוצה הכי גרועה ביורוליג כמו זוסמן.
אני שותף אבל להערכה שלך ששני הזרים הנוספים שיגיעו לירושלים כנראה יהיו יותר באזורים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 8:12 pm 
Junior

אני גם משער שלזה הוא התכוון אבל זה לא משפר את הטענה, לצערי. אני בהחלט חושב שהסגל הזה של הפועל צריך עוד כשרון בהתקפה (ואני גם חושב שזה בדיוק מה שיביאו), אבל זה שפעם אחרי פעם מבלבלים בין כשרון בהתקפה ל״כשרון״ באופן כללי, ועוד מוסיפים חטא על פשע ומשתמשים בענייני ה״רמת יורוליג״ זה באמת דבר שאני אלרגי אליו. ההגנה של יובל זוסמן היא בהחלט כשרון והיא הביאה אותו למצב שבגיל 25 הוא כבר אחרי 5 עונות רצופות ביורוליג. לעומתו, מישהו כמו ג׳יילן אדאמס נפלט מהיורוליג אחרי עונה, כי הוא לא שומר, ומישהו כמו ג׳קובן בראון שיש לו יותר כשרון בהתקפה מלזוסמן ואדאמס ביחד אבל אף פעם לא היה שומר יותר מבינוני (היו לו עוד בעיות, אני יודע), כנראה יסיים את הקריירה בלי שחתם על חוזה אחד שמן באמת בכל הקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 8:45 pm 
Sophomore

Vaitz90 כתב:
בהנחה והסגל נסגר ככה:

1. פריס לי | ספידי סמית | נועם דוברת
2. ליווי רנדולף | קאדין קרינגטון
3. כריס ג׳ונסון | יובל זוסמן
4. דריק וויליאמס | עוז בלייזר
5. ז׳אק הנקינס | גבי צ'אצ'אשוילי

תהיו מרוצים?

גם השחקנים שרשמת , לא מסודרים ככה בעמדות.

1. ספידי סמית | פריס לי | נועם דוברת
2. יובל זוסמן | קאדין קרינגטון
3. ליווי רנדולף | כריס ג׳ונסון (גם קצת 4 ) | עוז בלייזר (גם קצת 4 )
4. דריק וויליאמס
5. ז׳אק הנקינס | גבי צ'אצ'אשוילי (גם קצת 4 )

ואיך שלא נראה את זה , זה סגל קצת נמוך למה שראינו שג'יקיץ' אוהב

בכל מקרה , לא ברורה לי ההחתמה של ג'ונסון.
היתרון הגדול שלו ביכולת לשמור סביר ב3-4 עמדות , היא הרבה פחות יתרון בקבוצה שבאינסטינקט הראשון שלה היא לא משחקת חילופים.
אנחנו צרכים שחקנים שיכולים לעזור ולחזור (מניח שצ'אצ'אשווילי בדיוק כזה )
נראה לי שלסגל הזה מה שבאמת צריך זה להביא עוד גבוה ישראלי שמסוגל יחסית לזוז מהר (נמרוד לוי ? )
גם לדעתי , לא נהיה פה עם 2 רכזים זרים + דוברת.
אולי רכז זר ומישהו שמוגדר שחקן 10 ברוטציה (כנראה לא פריס לי אולי יותר אינסטנט אופנס כמו הרכז של חולון )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 8:46 pm 
Junior

עם כל הכבוד לזוסמן, הוא לא קרוב ללשפר את הקבוצה שלו כמו שג'יילן אדמס משפר, בוודאי שלא כמו ג'ייקובן.
זה שהוא שיחק ביורוליג זה כי יש לו מספיק סייז והוא שומר מספיק טוב כדי לעמוד בצד ולא להפריע בקבוצה הכי חלשה ביורוליג. זה לא אומר שהערך שלו לירושלים הוא עד כדי כך גבוה.

אגב, אני חושב שזה בדיוק מה שראינו ביורובאסקט האחרון. היו כאלה ציפיות מהנבחרת שלכאורה התפארה בשחקן NBA לגיטימי ועוד כמה שחקני יורוליג, אלא ששכחו שצריכים גם שחקנים שמסוגלים להוביל.
בסוף התברר שבסיטואציה הספציפית הזו, איזה פוניטקה כזה שווה יותר מדני אבדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 9:01 pm 
Sophomore

N.T.K כתב:
Vaitz90 כתב:
בהנחה והסגל נסגר ככה:

1. פריס לי | ספידי סמית | נועם דוברת
2. ליווי רנדולף | קאדין קרינגטון
3. כריס ג׳ונסון | יובל זוסמן
4. דריק וויליאמס | עוז בלייזר
5. ז׳אק הנקינס | גבי צ'אצ'אשוילי

תהיו מרוצים?

גם השחקנים שרשמת , לא מסודרים ככה בעמדות.

1. ספידי סמית | פריס לי | נועם דוברת
2. יובל זוסמן | קאדין קרינגטון
3. ליווי רנדולף | כריס ג׳ונסון (גם קצת 4 ) | עוז בלייזר (גם קצת 4 )
4. דריק וויליאמס
5. ז׳אק הנקינס | גבי צ'אצ'אשוילי (גם קצת 4 )

ואיך שלא נראה את זה , זה סגל קצת נמוך למה שראינו שג'יקיץ' אוהב

בכל מקרה , לא ברורה לי ההחתמה של ג'ונסון.
היתרון הגדול שלו ביכולת לשמור סביר ב3-4 עמדות , היא הרבה פחות יתרון בקבוצה שבאינסטינקט הראשון שלה היא לא משחקת חילופים.
אנחנו צרכים שחקנים שיכולים לעזור ולחזור (מניח שצ'אצ'אשווילי בדיוק כזה )
נראה לי שלסגל הזה מה שבאמת צריך זה להביא עוד גבוה ישראלי שמסוגל יחסית לזוז מהר (נמרוד לוי ? )
גם לדעתי , לא נהיה פה עם 2 רכזים זרים + דוברת.
אולי רכז זר ומישהו שמוגדר שחקן 10 ברוטציה (כנראה לא פריס לי אולי יותר אינסטנט אופנס כמו הרכז של חולון )

1. לדעתי הכוונה היא כן להביא רכז זר מרכזי (זה גם נרמז וגם ההתלבטות הארוכה לפני שהחתימו את ספידי גורמת לחשוב ככה). ההנחה שלי היא שאם הזר החדש ייקלט ויתגלה גם כמנהיג, ודוברת יחזור ויהיה בכושר משחק, אז ספידי יידחק אחורה.
2. לגבי הסייז, יש עדיין מצב שה-4 שיגיע יהיה יותר בסגנון אקיל מיצ׳ל שרצו להביא ופחות סטרצ׳ 4 כמו וויליאמס ממכבי.
3. דבר נוסף שלא נכתב הוא שג׳ונסון מכיל ולכן מבטל את בלייזר… פשוט אותו שחקן רק (הרבה הרבה) יותר טוב.. קצת כמו אורקו מול זוסמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 9:21 pm 
Freshman

אפשר למחוק את פאריס לי ודריק וויליאמס מהרשימות (הקלה גדולה)
אהרלה טוען שהשמועות אינן נכונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 9:39 pm 
Hall of Famer

xalmon כתב:
לא בדיוק מה שאמרתי. נתת סט תכונות שחשובות לך בזר הנוסף לקו האחורי (גבוה, לוחץ, אחראי, לא סקורר) שאת כולן זוסמן מקיים. אתה רוצה כזה שגם יהיה פליימייקר (מה שזוסמן איננו כמובן) אבל לא עולה לך אחד בראש שיסכים לבוא, האמת שגם לי לא ממש, אוזדימרולו מדרושפאקה? אבי בן שימול? יוגב? עזוב נו, תביא לי את אובה, לא גבוה, שומר עם הידיים מאבד כמו אהבל ולא יודע להפעיל אף אחד - אבל הוא ירוץ! יחדור! יטביע! ממש קיוויתי שהארבע המחליף שלנו יהיה כזה. טוב, נמשיך להתחרמן מרוטציות טובות בהגנה.

מה עם קורי וולדן הקיץ הזה אגב?
התכונות קצת הזכירו לי (ברור שלא אחת לאחת, אבל עובדה שהזכירו...)

הוקיץ' כתב:
עם כל הכבוד לזוסמן, הוא לא קרוב ללשפר את הקבוצה שלו כמו שג'יילן אדמס משפר, בוודאי שלא כמו ג'ייקובן.
זה שהוא שיחק ביורוליג זה כי יש לו מספיק סייז והוא שומר מספיק טוב כדי לעמוד בצד ולא להפריע בקבוצה הכי חלשה ביורוליג. זה לא אומר שהערך שלו לירושלים הוא עד כדי כך גבוה.
אגב, אני חושב שזה בדיוק מה שראינו ביורובאסקט האחרון. היו כאלה ציפיות מהנבחרת שלכאורה התפארה בשחקן NBA לגיטימי ועוד כמה שחקני יורוליג, אלא ששכחו שצריכים גם שחקנים שמסוגלים להוביל.
בסוף התברר שבסיטואציה הספציפית הזו, איזה פוניטקה כזה שווה יותר מדני אבדיה.

אני לחלוטין מסכים עם הפסקה השנייה (פחות עם הראשונה).
אבל זה דווקא טיעון שיכול לשמש לטובת יובל, כשהוא מגיע לקבוצה עם איזה 6-7 אמריקאים, שמרביתם אמורים להיות עם אוריינטציה התקפית כזו או אחרת. הרי אף שחקן ישראלי שהיה מגיע להפועל ירושלים (בפרט שבלאט ומדר כנראה לא אופציונליים) לא היה הופך לאופציה משמעותית התקפית. דווקא זוסמן עם הסולידיות שלו יכול להגיע גם בליגת האלופות לאיזה 10 נקודות בממוצע מבלי לעשות שום מיוחד (אלא 2 שלשות מהפינה, איזה חיתוך פה, פאסט-ברייק שם וכו').

אני אולי אהיה במיעוט פה, אבל לדעתי החתמת דרק וויליאמס (שאני מניח שהיא בכסף ענק במונחי ירושלים אם וכאשר, אולי קרוב לאיזה מיליון דולר אפילו) תהיה נוראית.
כן, הוא יקלע את הנקודות שלו, אבל לא יקדם את הקבוצה לשום מקום - מהפער שיווצר בהגנה, חוכמה, סולידיות, האסל - אל מול האחרים (ובפרט תחת המאמן והשיטה הללו).
אני בכלל לא יודע אם הוא גם גו-טו-גאי באמת שאתה נותן לו את הכדור ויכול להיות שקט (סטייל נניח, לי ניילון ברמת הליגה הישראלית בעמדה 4...), כי הוא שיחק בקבוצות טובות ששם זה לא היה המצב.
בסוף לפאו' כעת יש מלא כסף, והם עובדתית לא משאירים אותו אחרי עונה טובה מאוד מספרית, והוא כל שנה מחליף קבוצה באירופה, ואם כבר אז רמת הקבוצות אפילו בירידה כלשהי (קל וחומר אם הוא כעת באיזור החיוג של ירושלים...).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 9:52 pm 
Freshman

מסכים מאוד עם הטיעון של פוניטקה.זוס הוא רול פלייר נהדר אפילו ברמת יורוליג אבל הוא לעולם לא יהיה בשל להוביל קבוצה אפילו של בני הרצליה..פשוט אין לו את הכישרון ההתקפי לכך.
חושב שהעונה בעיקר תלויה בלהביא רכז סקורר שיודע גם למסור סבבה שיכול לעבור שחקן וליצור יתרונות בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 10:05 pm 
Sophomore

עמקי כתב:
מסכים מאוד עם הטיעון של פוניטקה.זוס הוא רול פלייר נהדר אפילו ברמת יורוליג אבל הוא לעולם לא יהיה בשל להוביל קבוצה אפילו של בני הרצליה..פשוט אין לו את הכישרון ההתקפי לכך.
חושב שהעונה בעיקר תלויה בלהביא רכז סקורר שיודע גם למסור סבבה שיכול לעבור שחקן וליצור יתרונות בהתקפה.

זו בדיוק גם הדרך לתאר את אביו הרוחני של זוסמן - טל בורשטיין.. שחקן חמישייה קבוע ותורם בקבוצה הטובה באירופה, שכשמגיע לנבחרת ומצופה להנהיג וליצור ככוכב הראשי מקרטע ומוצא את עצמו מפנה את המקום הזה לטפירו.

כמובן שזה בכלל לא רלוונטי. כי לקבוצה כמו הפועל ירושלים שיהיה לה מספיק כשרון התקפי בגארדים ובכלל דווקא דרוש בדיוק הרול פלייר ברמת יורוליג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 10:48 pm 
Hall of Famer

חוץ מזה שבורשטיין היה שחקן (משמעותית לדעתי) טוב מזוסמן, הכל טוב

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 11:18 pm 
Junior

בורשטיין היה הרבה יותר טוב בהתקפה. זוסמן שומר יותר טוב. לבורשטיין בנבחרת היה את מאיר טפירו, לזוסמן בהפועל יהיה הרבה יותר כשרון לידו. וזה גם העניין: העובדה ששילמו עליו הרבה כסף ממש לא אומרת שהוא צריך להיות גו טו גאי בהתקפה. אמורות להיות לפחות 3-4 אופציות התקפיות טובות ממנו בסגל (כמו באלבה, פחות או יותר) ואחת השאלות שיקבעו איך תיראה העונה הזאת של הפועל זה כמה קל יהיה לו לקבל את זה שגם כשהוא יורד ברמה הוא עדיין לא כוכב התקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2023 11:53 pm 
Hall of Famer

אגב
כריס ג'ונסון שחקן התקפי טוב בהרבה מיובל זוסמן?
אני לא משוכנע
בשנה הקרובה אולי נשתכנע...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2023 12:24 am 
Sophomore

Hacohen כתב:
חוץ מזה שבורשטיין היה שחקן (משמעותית לדעתי) טוב מזוסמן, הכל טוב

לא חושב שזה נכון.
יובל מוכשר מטל בהרבה.
טל זכה בעיקר להיות רול פלייר באחת הקבוצות הכי מתאימות וצריכות שחקן כזה באירופה
זוסמן הגיע למכבי כושלת שלא בכיוון בכלל של לאיים על תואר אירופאי.

כישרון התקפי ? טל גם בעתודה לא היה השחקן החשוב ביותר בהתקפה של הקבוצה.
בטוח לא בבוגרים. (זוסמן הוביל נבחרת עתודה אחת )
ובהגנה , טל היה טוב.
אבל זוסמן טוב ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], דניאל ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: