סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 5:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבחרת העתודה 2023
הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 6:48 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אז "גיל בני הבא" מוביל חבורה חסרת כישרון פלוס דני וולף אחד שנה שנייה ברציפות לרבע הגמר של אליפות אירופה, כשבדרך הוא נראה טוב יותר מחואן נונז, שנחשב לרכז של דור העתיד הספרדי. עכשיו, ברור לי שזה לא אומר כלום על העתיד של שניהם. עדיין סביר שלנונז (1.94) תהיה קריירה טובה יותר, וכן, גם העתודה של 2000 ניצחה את העתודה של ספרד עם פאו גאסול וחוזה קלדרון. אבל לא חייבים תמיד להקטין ולהגחיך.

מעבר לזה, באמת ניצחון מדהים. ספרד עם שלושה ניצחונות קלילים ב-20 פלוס במשחקים הקודמים, כולל על סרביה. מעבר לנונז, יש שם את רובן דומינגז שמאוד אהבתי כבר לפני שנתיים באליפות העולם עד גיל 19 והוא מינימום שחקן יורוליג בעתיד. הכשרונות הבאמת גדולים של דור העתיד הספרדי הם בני 19 ו-18 ולא כאן (מארה, אלמנסה, לנגריטה ועוד). אבל גם נונז ודומינגז בהחלט הם יופי של שחקנים שעוד נשמע עליהם בעתיד.

בעיקר מאמץ הגנתי עצום של הנבחרת יחד עם התעלות של וולף ויעקב (שני שליש מהנקודות, שני שליש מהאסיסטים, חצי מהריבאונדים, חצי מהחטיפות וכל החסימות של הנבחרת הגיעו מהשניים הללו). וולף עם +24 ב-34 הדקות שלו על המגרש. שני הסנטרים המחליפים, דרור ומינץ עם מינוס 8 ומינוס 9 בפחות משלוש דקות כל אחד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 6:57 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
shmueliki כתב:
תגידו
מה עם וולף
לעזאזל כל הפרוספקטים האחרים, ה"גדולות" בארץ חייבות להסתער עליו לחוזה ארוך טווח
כמה כבר גבוהים כאלה יש בכדורסל שלנו

(מתאפק לא לרשום על המשחק עוד...)

ממה שראיתי בתשקורת העויינת, זה שהוא רוצה לגמור קולג' ולעבוד בעבודה "אמיתית" שכל אמא יהודיה תהיה גאה בה

לא נראה לי כמו משהו שחוזה של 300 אלף לשנה בירושלים לכמה עונות לא יכול לסדר. די בטוח שימצאו איזה פיתרון שיגרום לו לשנות את דעתו.

אגב, גם הוא וגם יעקב יוכלו לשחק בעתודה גם בעונה הבאה, הפעם עם שחקנים כמו ניב למפרט, בן שרף, בן אונצ'ה, ברמן ועוד כמה כישרונות מהנוער (למשל שחר דורון, עפרי נווה ואלון מיכאלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 7:10 pm 
מנהל פורום

עם כל הכבוד ליעקב, ומגיע לו כבוד, הניצחון הזה רשום קודם כל על וולף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 8:19 pm 
מנהל פורום

דווקא למתן אדלסון יש סיכוי לחבר את וולף לישראל
הם באים מאותה תרבות יהודית אמריקאית
לא שאני חושב שלכל ה 4 מיליון יהודים אמריקאים יש אותה תרבות ושותים אותו כוס תה
אבל הסיכוי לקליק גבוה הרבה יותר

למשחק, הייתי מצרף לקרדיט המוצדק שיעקב ווולף קיבלו, את חסין
להוריד את הסקור, להכניס את המשחק לצב היחיד שהיה לנו סיכוי לנצח בו
בכלל אני מחזיק ממנו את המאמן הישראלי הטוב ביותר שפעיל ליגת העל אחרי קטש ופרנקו
אולי אפילו יותר טוב מפרנקו
חולון לגמרי פיספסה אותו

לגבי נעם יעקב, אני מבין את התסכול ממנו ואת הרגעים שהוא נראה שלא מסוגל לקחת את הקבוצה לשום מקום. פעם נחסם, פעם זורק אייר בול, פעם מאבד. אבל לזכותו יאמר שהוא עולה כל פעם בפול גז ומשחק את המשחק שלו, לא מוריד הילוך, רק כי לא הצליח לו קודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 8:26 pm 
Junior

סאבוניס כתב:
אז "גיל בני הבא" מוביל חבורה חסרת כישרון פלוס דני וולף אחד שנה שנייה ברציפות לרבע הגמר של אליפות אירופה, כשבדרך הוא נראה טוב יותר מחואן נונז, שנחשב לרכז של דור העתיד הספרדי. עכשיו, ברור לי שזה לא אומר כלום על העתיד של שניהם. עדיין סביר שלנונז (1.94) תהיה קריירה טובה יותר, וכן, גם העתודה של 2000 ניצחה את העתודה של ספרד עם פאו גאסול וחוזה קלדרון. אבל לא חייבים תמיד להקטין ולהגחיך.

מעבר לזה, באמת ניצחון מדהים. ספרד עם שלושה ניצחונות קלילים ב-20 פלוס במשחקים הקודמים, כולל על סרביה. מעבר לנונז, יש שם את רובן דומינגז שמאוד אהבתי כבר לפני שנתיים באליפות העולם עד גיל 19 והוא מינימום שחקן יורוליג בעתיד. הכשרונות הבאמת גדולים של דור העתיד הספרדי הם בני 19 ו-18 ולא כאן (מארה, אלמנסה, לנגריטה ועוד). אבל גם נונז ודומינגז בהחלט הם יופי של שחקנים שעוד נשמע עליהם בעתיד.

בעיקר מאמץ הגנתי עצום של הנבחרת יחד עם התעלות של וולף ויעקב (שני שליש מהנקודות, שני שליש מהאסיסטים, חצי מהריבאונדים, חצי מהחטיפות וכל החסימות של הנבחרת הגיעו מהשניים הללו). וולף עם +24 ב-34 הדקות שלו על המגרש. שני הסנטרים המחליפים, דרור ומינץ עם מינוס 8 ומינוס 9 בפחות משלוש דקות כל אחד...

נו באמת, אתה מביא את אליפות העתודה כהפרכה להשוואה לגיל בני? אז בוא נשווה. יעקב עם 14 נק' למשחק, בינתיים ברבע הגמר. גיל בני ב-2018 עם 13 נק' למשחק בנבחרת שהלכה קצת יותר רחוק ולקחה את הזהב. יעקב אמנם מוסר לא מעט (8 אסיסטים, הרבה בזכות המשחק הראשון) אבל גם מאבד המון (4 למשחק) וקולע רע מאד מחוץ לקשת (13%), גיל בני באליפות ההיא עם 2.5 שלשות ב-50%.
נכון שזו לא השוואה אחד לאחד, יעקב כנראה יותר מוכשר, אבל גיל בני הוא אבטיפוס של שחקן בלי יתרון פיזי (נמוך ולא מאד חזק), בלי קליעה טובה מבחוץ (למרות האליפות ההיא...), משחק בזכות שינויי מומנטום שהוא מביא. נכון, יעקב צעיר, ואני מקווה שהוא יפתח אלמנטים במשחק שלו ולא יהיה גיל בני בגיל 24. אגב, לגבי בלאט הספקות היו לגבי החולשות (גובה, הגנה) אבל בגיל הזה כבר לא היה ספק לגבי החוזקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 8:28 pm 
מנהל פורום

התסכול זה בעיקר במחשבה לעתיד וההבנה שהוא רחוק מלהיות מוכן לבוגרים, אפילו שהיה חצי שנה בהפועל ירושלים. אין פה שום סתירה עם כך שבטורניר הוא מעולה, גם אם חוטף קצת בלוקים או מאבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 8:29 pm 
מנהל פורום

לגבי תזת גיל בני - אני גם רואה את ההקבלה. יש מצב שיעקב יהיה גיל בני לקבוצות גדולות יותר. מה שגיל בני נותן להפועל ת"א, יעקב יוכל לתת ברמת היורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 9:34 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
סאבוניס כתב:

נו באמת, אתה מביא את אליפות העתודה כהפרכה להשוואה לגיל בני? אז בוא נשווה. יעקב עם 14 נק' למשחק, בינתיים ברבע הגמר. גיל בני ב-2018 עם 13 נק' למשחק בנבחרת שהלכה קצת יותר רחוק ולקחה את הזהב. יעקב אמנם מוסר לא מעט (8 אסיסטים, הרבה בזכות המשחק הראשון) אבל גם מאבד המון (4 למשחק) וקולע רע מאד מחוץ לקשת (13%), גיל בני באליפות ההיא עם 2.5 שלשות ב-50%.
נכון שזו לא השוואה אחד לאחד, יעקב כנראה יותר מוכשר, אבל גיל בני הוא אבטיפוס של שחקן בלי יתרון פיזי (נמוך ולא מאד חזק), בלי קליעה טובה מבחוץ (למרות האליפות ההיא...), משחק בזכות שינויי מומנטום שהוא מביא. נכון, יעקב צעיר, ואני מקווה שהוא יפתח אלמנטים במשחק שלו ולא יהיה גיל בני בגיל 24. אגב, לגבי בלאט הספקות היו לגבי החולשות (גובה, הגנה) אבל בגיל הזה כבר לא היה ספק לגבי החוזקות.

לא, ממש לא האליפות הזו, שבה אגב יעקב משמעותית פחות טוב מבשנה שעברה עם הנוער (מה שאולי לא מפתיע בהתחשב שהוא צעיר בשנה וחצי מלא מעט שחקנים כאן). ההשוואה לבני מופרכת בגלל ההבדלים הגדולים בגובה, בכח, באתלטיות, ובעיקר בכישרון ניהול המשחק. כן, באליפות של 2018, שבה בני היה בשיאו (ובאמת היה נפלא) הוא שמר מצויין וקלע באחוזים נהדרים את השלשות הפתוחות מהפינות שסידרו לו זוס, בריסקר ואבדיה. הוא גם מסר רק 2 אסיסטים (על שני איבודים) למשחק ונטל ניהול המשחק והיצירה לעצמו ולאחרים לא באמת היה עליו, בטח לא באופן בלעדי כמו יעקב. והוא גם היה מבוגר מיעקב כיום בשנה. שנה קודם, ב-2017, כשבני באמת היה בגיל של יעקב כיום (בנבחרת של בלאט, זוסמן והובר שזכתה בכסף) הוא קיבל 5 דקות למשחק שבהן הוא קלע נקודה אחת ב-28% מהשדה ובלי אף שלשה. עוד שנה קודם, כשהיה בגיל של יעקב בנוער בשנה שעברה, הוא קיבל 20 נקודות למשחק והחזיר עם 6.5 נקודות ב-32% מהשדה ואסיסט אחד למשחק בקבוצה שסיימה במקום ה-15 וירדה לדרג ב' למרות ששיחקו בה גם זוסמן, בריסקר ומושקוביץ. שנזכיר את הסטטיסטיקה של יעקב בשנה שעברה, עם קבוצה חלשה בהרבה? (19 נקודות, 6 ריבאונדים, 6 אסיסטים וקייס טוב ל-MVP של האליפות אם רק היה לו קצת יותר כישרון לידו).

שיהיה ברור, אין לי שום דבר נגד גיל בני. שחקן ממש חמוד שמוציא המון מכישרון מוגבל בגוף של שחקן כדורגל בזכות המון עבודה קשה ואופי נהדר. הלוואי שלכל השחקנים הישראלים היה אופי כזה. אבל אם נועם יעקב בגיל 24 (אחרי שבגיל 18 כבר היה חלק מנבחרת ישראל הבוגרת ובגיל 19 הולך להיות בסגל של קבוצת יורוליג בשנה הבאה) ישחק 10 דקות למשחק בליגת העל שלנו, שבהן הוא יקלע פחות משתי נקודות וימסור פחות מאסיסט, עם 24% משלוש, זה יהיה עצוב מאוד גם לו וגם לכדורסל הישראלי, שלא בדיוק משופע בכישרונות ברמה שלו. אה, בעצם נזכרתי כרגע שהיה איזה שחקן רק בן 18 בליגה שלנו בשנה שעברה, ששיחק בקבוצה לא פחות טובה מהפועל ת"א, קלע פי שלוש נקודות מבני באחוזים טובים יותר, מסר פי שתיים ובאופן כללי נראה הרבה יותר כישרוני. לא בטוח איך קוראים לו. מתחיל ב-נון או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 11:19 pm 
Sophomore

בגיל של יעקב מדר נראה לא יותר טוב אם לא פחות, וגם אז תהיתי אם הוא יצליח להפוך לשחקן בוגרים מוביל. מדר עשה התקדמות עצומה, קודם כל בשנה הבאה בעתודה ושנתיים אחר כך כבר כישראלי מוביל בליגה. הלוואי על יעקב גרף שיפור כזה, בעיקר בקליעה, אבל נראה לי שהפוטנציאל בהחלט קיים, ואני לא מאמין בכלל שהקריירה של בני ושלו יוזכרו בנשימה אחת כשזה יגיע לקראנץ' טיים.

נכון שיש גם פוטנציאל לנפילה, או לחוסר רלוונטיות מסוים בבוגרים, אבל בכל מה שקשור לניהול משחק וגם לאופי וקור רוח אני מתרשם שכבר עכשיו יש לו המון מה לתרום גם ברמות האלה. והוא עדיין ממש (ממש) צעיר. את ההשוואה לדוברת יהיה צריך לעשות אחרי טורניר העתודה שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 8:10 am 
Hall of Famer

שימו לב שבכל אתר רשום שעת משחק אחרת.ממה שהבנתי בגלל המשחק של יוון טורקיה .ישראל תשחק מול גרמניה ב13:30 ולא 21:00

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 9:20 am 
מנהל פורום

שימו לב - בניגוד למה שהיה כתוב בהתחלה באתר האליפות, המשחק היום מול גרמניה בשעה 13:00!

אני מסכים בגדול עם סאבוניס - ההשוואה לגיל בני לא נכונה. מבחינת מספרים ביחס לגיל, זה הרבה יותר מזכיר את בלאט שבגיל 19 היה המוביל (יחד עם קופרברג) של הנבחרת של השנתון מעל (96) ונתן 13 נק', ו-6.4 אס' למשחק.
מבחינת יכולת אין ספק שהוא כנראה הרכז הכי טוב בטורניר הזה. אני אישית כאמור מתקשה לראות אותו, עם הנתונים שלו, מתרגם את אותם הדברים לרמה גבוה עם שחקנים גבוהים חזקים ואתלטיים בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 9:42 am 
Sophomore

יואי כתב:
בגיל של יעקב מדר נראה לא יותר טוב אם לא פחות, וגם אז תהיתי אם הוא יצליח להפוך לשחקן בוגרים מוביל. מדר עשה התקדמות עצומה, קודם כל בשנה הבאה בעתודה ושנתיים אחר כך כבר כישראלי מוביל בליגה. הלוואי על יעקב גרף שיפור כזה, בעיקר בקליעה, אבל נראה לי שהפוטנציאל בהחלט קיים, ואני לא מאמין בכלל שהקריירה של בני ושלו יוזכרו בנשימה אחת כשזה יגיע לקראנץ' טיים.

נכון שיש גם פוטנציאל לנפילה, או לחוסר רלוונטיות מסוים בבוגרים, אבל בכל מה שקשור לניהול משחק וגם לאופי וקור רוח אני מתרשם שכבר עכשיו יש לו המון מה לתרום גם ברמות האלה. והוא עדיין ממש (ממש) צעיר. את ההשוואה לדוברת יהיה צריך לעשות אחרי טורניר העתודה שנה הבאה.

אל תשכח שהפועל נתנה לים מפתחות וזה כמעט עלה לה בעונה
אבל לם היה משהו בולט מעל כל שחקן בגילו הרבה ביטחון וחוצפה.
אגב לטעמי יעקב הרבה יותר מוכשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 9:50 am 
מנהל פורום

דובראש כתב:
יואי כתב:

אל תשכח שהפועל נתנה לים מפתחות וזה כמעט עלה לה בעונה
אבל לם היה משהו בולט מעל כל שחקן בגילו הרבה ביטחון וחוצפה.
אגב לטעמי יעקב הרבה יותר מוכשר

יעקב יותר מוכשר מים מדר? אין מצב. מדר עולה עליו בכל היבט של כישרון ביחס לגיל. אני מניח שיכולת מסירה, בדגש על פיקנרול, יותר טובה אצל יעקב. כל השאר היתרון הוא למדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 10:17 am 
מנהל פורום

זה נכון, אבל בשלב הזה בקריירה יעקב במקום יותר גבוה ממה שמדר היה באותו גיל
התקרה של יעקב נמוכה יותר, זה נכון. אבל מבחינת השגי קריירה, הבחור הזה עוד לא בן 19 והוא הולך לשחק ביורוליג, משהו שימדר לא השיג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 10:26 am 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
זה נכון, אבל בשלב הזה בקריירה יעקב במקום יותר גבוה ממה שמדר היה באותו גיל
התקרה של יעקב נמוכה יותר, זה נכון. אבל מבחינת השגי קריירה, הבחור הזה עוד לא בן 19 והוא הולך לשחק ביורוליג, משהו שימדר לא השיג

קודם כל בוא נראה שבאמת ישחק... ואם לא ממש ישחק אז נשאלת השאלה מה יותר "נחשב" - לקבל דק' בליגת העל או להיות בקצה ספסל ביורוליג.
אבל בכל מקרה אני התייחסתי נטו לעניין הכישרון, כאשר דווקא מדר הוא לא דוגמא טובה כי הכישרון שלו ברמה הכי גבוה שיש. אגב, שניהם היו שחקנים מעולים אבל קצת אנדרסייזד בגילאי 14-15 ואז בגיל 16-17 עשו קפיצה גופנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 10:58 am 
Junior

סאבוניס כתב:
דניאל כתב:
סאבוניס כתב:

לא, ממש לא האליפות הזו, שבה אגב יעקב משמעותית פחות טוב מבשנה שעברה עם הנוער (מה שאולי לא מפתיע בהתחשב שהוא צעיר בשנה וחצי מלא מעט שחקנים כאן). ההשוואה לבני מופרכת בגלל ההבדלים הגדולים בגובה, בכח, באתלטיות, ובעיקר בכישרון ניהול המשחק. כן, באליפות של 2018, שבה בני היה בשיאו (ובאמת היה נפלא) הוא שמר מצויין וקלע באחוזים נהדרים את השלשות הפתוחות מהפינות שסידרו לו זוס, בריסקר ואבדיה. הוא גם מסר רק 2 אסיסטים (על שני איבודים) למשחק ונטל ניהול המשחק והיצירה לעצמו ולאחרים לא באמת היה עליו, בטח לא באופן בלעדי כמו יעקב. והוא גם היה מבוגר מיעקב כיום בשנה. שנה קודם, ב-2017, כשבני באמת היה בגיל של יעקב כיום (בנבחרת של בלאט, זוסמן והובר שזכתה בכסף) הוא קיבל 5 דקות למשחק שבהן הוא קלע נקודה אחת ב-28% מהשדה ובלי אף שלשה. עוד שנה קודם, כשהיה בגיל של יעקב בנוער בשנה שעברה, הוא קיבל 20 נקודות למשחק והחזיר עם 6.5 נקודות ב-32% מהשדה ואסיסט אחד למשחק בקבוצה שסיימה במקום ה-15 וירדה לדרג ב' למרות ששיחקו בה גם זוסמן, בריסקר ומושקוביץ. שנזכיר את הסטטיסטיקה של יעקב בשנה שעברה, עם קבוצה חלשה בהרבה? (19 נקודות, 6 ריבאונדים, 6 אסיסטים וקייס טוב ל-MVP של האליפות אם רק היה לו קצת יותר כישרון לידו).

שיהיה ברור, אין לי שום דבר נגד גיל בני. שחקן ממש חמוד שמוציא המון מכישרון מוגבל בגוף של שחקן כדורגל בזכות המון עבודה קשה ואופי נהדר. הלוואי שלכל השחקנים הישראלים היה אופי כזה. אבל אם נועם יעקב בגיל 24 (אחרי שבגיל 18 כבר היה חלק מנבחרת ישראל הבוגרת ובגיל 19 הולך להיות בסגל של קבוצת יורוליג בשנה הבאה) ישחק 10 דקות למשחק בליגת העל שלנו, שבהן הוא יקלע פחות משתי נקודות וימסור פחות מאסיסט, עם 24% משלוש, זה יהיה עצוב מאוד גם לו וגם לכדורסל הישראלי, שלא בדיוק משופע בכישרונות ברמה שלו. אה, בעצם נזכרתי כרגע שהיה איזה שחקן רק בן 18 בליגה שלנו בשנה שעברה, ששיחק בקבוצה לא פחות טובה מהפועל ת"א, קלע פי שלוש נקודות מבני באחוזים טובים יותר, מסר פי שתיים ובאופן כללי נראה הרבה יותר כישרוני. לא בטוח איך קוראים לו. מתחיל ב-נון או משהו כזה.

אז שיהיה גם ברור - אין לי שום דבר נגד נועם יעקב, להיפך. בשלבים מסויימים העונה מאד התלהבתי ממנו בהפועל ירושלים (הבן שלי נהנה לצעוק לו במגרש "יפה, ילד!". הוא בן 9). אני רק חושש שהיתרונות שהוא הראה בירושלים עד כה היו בעיקר חוצפה חיובית, ומנגד הוא התקשה בהרבה דברים אחרים, בין היתר בגלל החסרון הפיזי שלו. הוא עוד צעיר, אבל החשש שלי שהוא לא יפתח יכולות נוספות ויתפתח להיות סוג של גיל בני. אני מאד מקווה שלא, הלוואי והוא יצליח בוילרבאן ויהיה רכז מוביל בנבחרת, הלוואי שגם יהיה ברמה לחזור לירושלים ולא בתור סותם חורים. אני לא בטוח שאני מאד אופטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 3:01 pm 
מנהל פורום

בזמן שהתפלסתם, אנשים אשכרה משחקים כדורסל
אנחנו די בחצי גמר
וולף הזה, תופעה, איך נחת עלינו, וואוו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 3:02 pm 
Hall of Famer

איפה הוא משחק בעונה הבאה ? יש סיכוי שנראה אותו בליגה הישראלית ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 3:02 pm 
Junior

בינתיים ישראל מובילה ב15 הפרש 7 דק׳ לסיום המשחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 3:09 pm 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
איפה הוא משחק בעונה הבאה ? יש סיכוי שנראה אותו בליגה הישראלית ?

מכללת ייל
מכוון לNBA או לשוק הפרטי (לא כדורסל) אולי מתן יצליח לשכנע אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 3:10 pm 
Hall of Famer

אני באמת חושב שוולף כישראלי בשנים הקרובות יכול להיות שיחוק ענק לקבוצה ש"תשלוט בעתידו"
כי בגארדים קשה לחזות מי מבין יעקב/דוברת/שרף/מוסקוביץ'/קרביץ וכו' יתפתח יותר או פחות
אבל בגבוהים אין לנו בכלל שחקנים במימדים/סגנון הזה

זה לא ממש ישראלי "להיות באסקוניה" ולשים עליו איזה מיליון דולר לחמש שנים, ולאט לאט לנסות לשלב אותו
אבל אני חושב שלקבוצות כמו הפועל ירושלים (ואולי הפועל ת"א, בסכומים יותר נמוכים מטבע הדברים) זה בהחלט יכול להיות אפיק השקעה מעניין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 3:13 pm 
Junior

אני מסופק האם וולף יסכים לוותר על סיום תואר בייל, אפילו אם מתן יסכים להשקיע בו כמה מיליונים, זו לא רק שאלה של כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 3:14 pm 
Junior

ושתי דקות לסיום 19 הפרש, אפשר לומר שאנחנו בחצי הגמר. מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 3:27 pm 
Sophomore

5 שנים רצופות בטופ 4. זה מטורף. ימים יגידו מה המשמעות של זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 3:41 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אני באמת חושב שוולף כישראלי בשנים הקרובות יכול להיות שיחוק ענק לקבוצה ש"תשלוט בעתידו"

אבל בגבוהים אין לנו בכלל שחקנים במימדים/סגנון הזה

מודה שלא ראיתי אף משחק מהטורניר השנה, אבל לפי המספרים ראיתי שהממוצע של וולף באליפות הזאת עומד על סביבות 21 מדד למשחק. גם באליפות הקודמת היה לנו שחקן גבוה שסיים עם ממוצע של 21 מדד למשחק, גלעד לוי שמו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: רואה שחורות ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: