סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 10:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2023 11:02 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
לא יודע איך זה יסתדר, אבל שמח מאוד אם אכן אורקו ממשיך בחוזה ארוך טווח

מרגיש לי נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2023 11:02 pm 
Hall of Famer

red כתב:
אז גם מושקוביץ וגם קורנליוס, סוגרים להבנתי את הסגל הישראלי עם מושקוביץ, קורנליוס, זוסמן, בלייזר, צ׳צ׳אשווילי ואולי קרינגטון + דוברת בינואר. עומק מטורף, כנראה מוגזם

וכמובן גלעד לוי.

ההימור שלי - קורנליוס מתייבש בפתיחת העונה ואחרי תקופה קצרה מושאל/עובר לקבוצה אחרת.

עוד אפשרות שגם צויינה לדעתי בווינט - מושקוביץ' חותם לשלוש שנים ומושאל בעונה הבאה לגליל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2023 11:09 pm 
Freshman

את קורנליוס אי אפשר להשאיל (בן 26 על גבול ה-27) וגם לא רואה אותו מסכים למהלך כזה, השאלה של מושקו זה בהחלט אופציה.
בכתבה שמנהיים פירסם נכתב שהקבוצה מחפשת עוד שחקן זר בעמדה 4 - אבל הוא לא הזכיר שמחפשים גם גארד זר, מקווה שסתם השמיט בטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 8:17 am 
bangalaDesh כתב:
לא יודע איך זה יסתדר, אבל שמח מאוד אם אכן אורקו ממשיך בחוזה ארוך טווח

מרגיש לי נכון

גם לי, מאד. גם ישלים את שאיפתי להשארה של רוב הסגל.
אבל זה כנראה אומר שמתקשים לסמוך על האזרוח של קרינגטון. ולכן זה לא בא במקום מושקוביץ. להערכתי המטרה היא ישראלי איכותי בכל עמדה. קרינגטון וזוס סגרו את 2,3. מסתבר שכשהתברר שיש בעיות עם דין, חזרו לאורקו.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 10:08 am 
Hall of Famer

קורניליוס רישמית חתם ל3 שנים.מוסקוביץ' כנראה הבא בתור.גלעד לוי אמור להיות מושאל שלא מעט קבוצות מעוניינות בשירותיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 10:19 am 
מנהל פורום

איזה כיף שאורקו נשאר
כל כך אוהב לראות אותו רוצח מובילי כדור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 10:32 am 
Hall of Famer

בקצב הזה צריך יהיה להרשם לבלקנית כדי לספק דקות לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 11:10 am 
Hall of Famer

גלעד לוי כאמור כנראה יושאל.
בכל מקרה גם בלעדיו ובהנחה שמוסקוביץ' חותם וקרינגטון מקבל אזרחות יהיו להפועל 7 שחקנים ישראלים בכירים בסגל שיש לזה יתרונות אבל לפעמים גם חסרונות כי אין מספיק דקות לכולם וצריך לשמור על חדר הלבשה בריא...

יהיו 6 זרים לא כולל קרינגטון וסגל רחב ואיכותי בסה'כ אבל המאמן יצטרך לדעת לתמרן בין כולם וזה לא פשוט....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 11:22 am 
מנהל פורום

לא יודע מה הנחת העבודה של הנהלה, אבל נראה שסופרים את דין, וכריס ג'ונס כזרים ולא כישראלים
שני דברים צריך לבדוק תוך כדי העונה, השיפור של אורקו בהתקפה והאופן שבו נועם דברת חוזר מהפציעה
ולפי זה לחתוך או להשאיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 9:00 pm 
Senior

stavs כתב:
stavs כתב:
אני לא בטוח בכלל שזוסמן מייתר את קורנליוס.
נניח שקארינגטון ורנדולף אכן נשארים. הקו האחורי יכול בכיף להראות ככה עד שנעם דברת חוזר בעיני:
רכז זר / רכז זר
רנדולף / קארינגטון
זוסמן / קורנליוס

לא במובן בהכרח של החלוקה לעמדות, כי אני לא באמת יודע מי הכי 2 ומי הכי 3 מבין זוסמן, קורנליוס, רנדולף, אלא במובן של חמישייה/ספסל.

יחד עם הנקינס, זר בעמדה 4 זה משלים חמישיית זרים לליגה. צ׳אצ׳א/שגב + בלייזר משלימים את הסגל לליגה.
אולי אפשר להביא עוד 4 זר מחליף בעיקר בשביל אירופה (על תקן שרון סס״ון).

כשדברת יחזור זה כבר הופך לסגל ממש עמוק, אבל עד אז זה גם אחלה ובעיני לגמרי הדרך לעשות את קפיצת המדרגה בשביל הקבוצה של העונה שעברה.

סתם כדי לחבר את הדוגמא שלי לשמות, נניח שזה יהיה משהו כמו:

מרקוס קין (או בשאיפה טי ג'יי שורטס) / ספידי (בתור מחליף!)
רנדולף / קארינגטון
זוסמן / קורנליוס
מוריס קמפ (או לוק סיקמה, אם כבר שם שהוזכר כמלפפון, למרות שהסגנון שונה לגמרי) / בלייזר / סטרץ' פור כזר שישי (בריידי מאנק זה שם גדול מידי בשביל התפקיד הזה?)
הנקינס / צ'צ'אשווילי

כשדוברת יחזור צריך לעשות שנייה חושבים אם זה הפך לסגל גדול מידי וצריך לשחרר ישראלי, או שאנחנו הולכים על המודל הטנריפי עד הסוף.
אחלה סגל, כל הכבוד לי.

בינתיים חוץ מהשמות של הזרים שזרקתי, אני על 7/7.
השאלה היא עכשיו מה הולך להיות עם עמדת הרכז.
מוסקוביץ׳ + ספידי זה לא מספיק בעיני.
רכז זר + ספידי ואני מרוצה
מוסקו+ ספידי + רכז זר זה מעולה ואולי קצת יותר מדי.

אבל בסה"כ אין לי ברירה אלא להיות מאוד מרוצה מהבנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 11:08 pm 
Sophomore

הבנייה מפחידה מבחינת היכולות ההגנתיות של הקבוצה שנראה שאפילו משתדרגות. מדמיין הרכב של דברת (כשיחזור), קורנליוס וזוסמן בגארדים כשג'ונס והנקינס בגבוהים וזה באמת נראה כמו הרכב שיכול לסיים משחקים ב-1:0 קטן...

אם מוסקוביץ' יגיע ויושאל זה יהיה הגיוני. אם אשכרה יגיע לסגל אז קצת פחות כי אין ככה מקום לעוד גארד זר בלי להפוך את מוסקוביץ' לשחקן 11 מנופף מגבות. ומצד שני בלי עוד גארד זר מצבת הזרים בקו האחורי לא תשתפר מול השנה שעברה מבחינת כשרון התקפי (ואפילו תחלש כי אין את בראון) וזו הייתה הנקודה הכי חשובה לשיפור בעונה הקודמת.

לגבי ההחתמה של הגבוה והפרסומים על בולומבוי/מיצ'ל נראה שמכוונים לשחקן קודם כל הגנתי שיכול לשחק גם 5 ולא לאיזה שחקן שייתן אופציה משמעותית בהתקפה. כלומר שגם מפה לא תבוא הישועה במקרה שהגארדים נתקעים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 12:16 pm 
Hall of Famer

אולי הפועל ירושלים תהיה עם 7 זרים בסופו של דבר
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=442765

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 12:58 pm 
Junior

stavs כתב:
stavs כתב:
stavs כתב:
נניח שקארינגטון ורנדולף אכן נשארים. הקו האחורי יכול בכיף להראות ככה עד שנעם דברת חוזר בעיני:
רכז זר / רכז זר
רנדולף / קארינגטון
זוסמן / קורנליוס

לא במובן בהכרח של החלוקה לעמדות, כי אני לא באמת יודע מי הכי 2 ומי הכי 3 מבין זוסמן, קורנליוס, רנדולף, אלא במובן של חמישייה/ספסל.

יחד עם הנקינס, זר בעמדה 4 זה משלים חמישיית זרים לליגה. צ׳אצ׳א/שגב + בלייזר משלימים את הסגל לליגה.

כשדברת יחזור זה כבר הופך לסגל ממש עמוק, אבל עד אז זה גם אחלה ובעיני לגמרי הדרך לעשות את קפיצת המדרגה בשביל הקבוצה של העונה שעברה.

רנדולף / קארינגטון
זוסמן / קורנליוס
מוריס קמפ (או לוק סיקמה, אם כבר שם שהוזכר כמלפפון, למרות שהסגנון שונה לגמרי) / בלייזר / סטרץ' פור כזר שישי (בריידי מאנק זה שם גדול מידי בשביל התפקיד הזה?)
הנקינס / צ'צ'אשווילי

כשדוברת יחזור צריך לעשות שנייה חושבים אם זה הפך לסגל גדול מידי וצריך לשחרר ישראלי, או שאנחנו הולכים על המודל הטנריפי עד הסוף.
אחלה סגל, כל הכבוד לי.

לא מבין איך משהו חוץ מהאופציה השלישית עובד. אם אתה באופציה השנייה (רכז זר + ספידי) אם אחד פצוע או נח יש לך רק מוביל כדור אחד בסגל (עד שדברת יחזור). במינימום צריך 2 זרים ועוד איזה רכז ישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 1:30 pm 
Hall of Famer

הקומבו גארד איפה לונדברג מוירטוס במגעים עם הפועל
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=442766

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 2:00 pm 
מנהל פורום

אגב גם הוא נחשב לגארד עם אוריינטציה הגנתית ונגר התקפי
אבל אולי "נגר" התקפי של היורוליג הוא עילוי בב BCL לך תדע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 2:11 pm 
Freshman

RREEDDTT. כתב:
הקומבו גארד איפה לונדברג מוירטוס במגעים עם הפועל
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=442766

טוב שלא כתבת שהוא סיכם עקרונית
ציטוט:
בארץ המגף מדווחים שהפועל ירושלים עוקבים אחרי מצבו של איפה לונדברג

בעולם שבו כמישהו מהקבוצה אומר שלום לסוכן של שחקן אז הוא ״במומ״, מה שנכתב כאן לא אומר כלום. לא פלא שאף אחד לא חתום על הכתבה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 2:16 pm 
Junior

ובינתיים בערוץ הספורט מפרסמים שהאזרוח של קרינגטון מתעכב. אין לי מושג מה היה ידוע בכל שלב בתהליך ובטח שלא מה ההגנות החוזיות שיש להפועל אל מול הסכום המופרך שהסכימו לשלם עליו, אבל כל הדבר מדיף ריח כבד של חלמאות ברמה גבוהה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 2:26 pm 
Senior

דניאל כתב:
stavs כתב:
stavs כתב:
stavs כתב:
רכז זר / רכז זר
רנדולף / קארינגטון
זוסמן / קורנליוס

רנדולף / קארינגטון
זוסמן / קורנליוס
הנקינס / צ'צ'אשווילי

אחלה סגל, כל הכבוד לי.

לא מבין איך משהו חוץ מהאופציה השלישית עובד. אם אתה באופציה השנייה (רכז זר + ספידי) אם אחד פצוע או נח יש לך רק מוביל כדור אחד בסגל (עד שדברת יחזור). במינימום צריך 2 זרים ועוד איזה רכז ישראלי

אני לא בטוח שזה נכון לבנות קבוצה מתוך הפריזמה של ׳מה קורה אם אחד הרכזים נפצע דווקא בתקופה שבה נעם דוברת עדיין פצוע׳.
לפי הרציונל הזה הפועל צריכה להחזיק ב3 רכזים + דברת. יכול להיות שזה מה שהיא תעשה בסוף, אבל לי זה מרגיש די צפוף.

נביא בעירו כתב:
ובינתיים בערוץ הספורט מפרסמים שהאזרוח של קרינגטון מתעכב. אין לי מושג מה היה ידוע בכל שלב בתהליך ובטח שלא מה ההגנות החוזיות שיש להפועל אל מול הסכום המופרך שהסכימו לשלם עליו, אבל כל הדבר מדיף ריח כבד של חלמאות ברמה גבוהה ביותר.

אבל ידענו מההתחלה שלא בטוח שזה יקרה במהלך הקיץ, ולי אישית זה היה די ברור כבר ברגע שהגיעו דיווחים על סיכום של מושקוביץ ושל קורנליוס באותו היום שהפועל נערכת לתסריט שבו האזרוח בכלל לא יקרה.
מה שיותר מטריד אותי מהדיווח הזה של מנהיים, שפגע עד היום די טוב, זה שהוא כותב ש4 זר יגיע בוודאות אבל גארד זר לא בטוח. בעיני זו תהיה טעות די גדולה לפתוח את העונה הזו עם ספידי כרכז הזר היחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 2:56 pm 
Junior

דברת יחמיץ חצי עונה במקרה הטוב. זה משמעותי. חוץ מסמית', אף אחד מהגארדים הנוכחיים לא יכול להיות מוביל כדור (בניגוד למישהו כמו בולדווין). כמו שברוב השנה שעברה היית עם סמית', בראון ויעקב, גם בשנה הקרובה לדעתי צריך 2 זרים וישראלי מסויים. אני מבין שזה אולי תפקיד שקצת קטן על מושקוביץ', אני תוהה אם אין רכז ישראלי אחר. סוג של שניידרמן אבל קצת יותר ברמה. חבל שמיהרו לשחרר את יעקב.
אולי מישהו כמו עודד ברנדווין?

זו אכן תהיה טעות ענקית לפתוח עם סמית'. אני שמח שהוא נשאר, אבל זו חד משמעית עמדה שצריכה שדרוג.

לגבי קרינגטון אני חושב שזה היה ברור, וחתמו איתו ל-3 שנים, מאמין שבהמשך זה יסתדר. השאלה בעיקר היא האם פותחים איתו את הליגה כזר או שמחכים עם הרישום שלו בתקווה שהאזרחות תגיע תוך כמה חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 3:42 pm 
Hall of Famer

לא שיחררו את יעקב, יעקב שייך לוילרבאן והיא החליטה לקדם אותו לבוגרת שלה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2023 5:30 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:

אין לי קצה קצהו של ספק שהחוזה של קרינגטון כולל סעיף קבלת אזרחות, שבלעדיו הוא לא יקבל שום דבר קרוב לסכומים עליהם דובר. מקרה דומה לסאבוריט ממכבי ת"א רגל.

הכתבה על לונדברג מצחיקה ממש. על סמך התוכן שלה, הכותרת צריכה להיות: "הפועל ירושלים לא במגעים עם איפה לונדברג". הדיווח הנ"ל מבוסס על כתבה בקוריירה די בולוניה: ללונדברג יש חוזה של 1.8 מיליון יורו ברוטו לעוד עונה, וירטוס רוצה להיפטר ממנו. גלא הציעה לו 3 מיליון לשלוש עונות, וירטוס לא הסכימה להשלים לעונה הקרובה ולונדברג לא הסכים לקצץ. מה יהיה? קבוצות עם כסף עשויות להיכנס לתמונה, למשל הפועל ירושלים ואולימפיאקוס. בום! מערכת ספורט 5 בפרסום ראשון.

מצחיק, אבל זה מה שכיף בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2023 9:01 am 
Hall of Famer

המומ עם לונדברג מתחמם :mrgreen:
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/14389237
על פי אינטרבסקט בולומבוי דחה הצעה של 700 אלף דולר בירושלים וחתם בבלגרד תמורת 800.לדעתי לא שווה את הכסף הזה.בישראל היום טוענים שההצעה 800 אלף דולר ניתנה מירושלים לשחקן......בכל מקרה משקיעים הרבה כסף לעמדות 1-2 ו4-5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2023 9:22 am 
Junior

הדבר העיקרי שאני לוקח מהכתבה של ישראל היום זה שמחפשים עוד שני זרים בתקציב גבוה

נשארת עדיין השאלה לגבי הישראלי ה-5, הם יסתמכו על דברת או שיביאו עוד רכז ישראלי. לדעתי לפתוח את העונה עם הסגל הנוכחי, כשעמדת הרכז מאויישת רק ע"י סמית' ועוד גארד זר, זה די מסוכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2023 9:34 am 
Junior

אני לא מבין את הסכנה. באירופה, לעלות עם קו אחורי של ספידי-גארד זר-קרינגטון-זוסמן-קורנליוס-רנדולף לא מרגיש לי מסוכן במיוחד. בליגה זה לא מסוכן להפסיד כמה משחקים, וגם אין סיבה להפסיד בגלל שאין רכז שלישי.

זה באמת משמח לראות שהשמות שעליהם מדברים הם זרים בהרבה כסף. לעניות דעתי, בכסף כזה עדיף להביא לסגל הזה מישהו עם יותר יכולות בהתקפה מבולומבוי, שהוא אחלה שחקן כשלעצמו. לונדברג מגניב למדי בעיניי. סוג של ג'יימס פלדין שיודע גם לרכז ולשמור. ובכל מקרה - אין תלונות. נראה שהפועל בונה סגל חזק מאוד ובא לי לראות את החבורה הזאת משחקת ביחד כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2023 9:49 am 
Hall of Famer

אקיל מיצ׳ל חתם בסוף ביפן או איפה שזה לא היה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: