xalmon כתב:
אזרוק כמה שמות של קומבו-גארדים סקוררים, שזה כנראה מה שמחפשים לפי השמות שראיתי בינתיים.
פרנטיס האב (24, 1.90 מ', לודוויגסבורג) - כתבתי עליו הרבה בתחילת העונה שעברה והייתי בטוח שהוא יהיה מבוקש מאוד בקיץ, אבל משהו בו נכבה במהלך העונה, אולי ההדחה בפליי-אין ואולי ההחלטה של ג'וש קינג להרחיק אותו מהכדור לטובת וויל צ'רי גרמה גם לאחוזים שלו לצנוח. הוא סקורר מגוון ומוסר מצוין, שומר אקטיבי, לא החתמה קלאסית לדז'יקיץ' אבל גם לא מופרכת. מעניין איפה ימצא את עצמו.
אנדרס פליס (26, 1.88 מ', חובנטוד) - לא רואה סיבה שיגיע אחרי עונת פריצה שכללה הצגות בפלייאוף ACB ובגמר היורוקאפ, אבל זה הזמן שלו לקחת קצת כסף אחרי כמה שנים בבדאלונה ונגזרותיה. חזק, מהיר, אסקפלוסיבי, חיית משחק. מעדיף חדירה על פני זריקה אבל קלע השנה באחוזים מעולים לשלוש.
דריק וולטון (28, 1.85 מ', סידני קינגס) - די קטן, הולך בעיקר שמאלה אבל בעיקר אוהב לעלות חזק מהמקום מכדרור, קולע מצוין מכל טווח. ראה קצת יורוליג עם ז'לגיריס, אלבה, וילרבאן. קצת NBA, נבחר למצטיין סדרת הגמר האחרונה באוסטרליה. אמור להיות די מבוקש הקיץ.
שאנון אוואנס (23, 1.83 מ', ולנסיה) - עוד שחקן מוכשר שנתקע בבית-קברות שהיתה ולנסיה השנה, אליה עבר אחרי שנה וחצי פיצוץ בבטיס (הנוראית). סלאשר, רקדן, כמה חסר לנו אחד כזה. קשה מאוד להוציא ממנו את הכדור, לטוב ולרע, עוד לא הוכיח את עצמו בקבוצות מנצחות. שומר טוב און-בול אבל קטן מאוד, ובעיקר לא ברור אם אפשר לביית אותו.
ג'ריק הרדינג (25, 1.85 מ', מנרסה) כבר הוזכר כאן בתחילת הקיץ כמועמד. אני לא מת עליו, אבל אם חושבים לחכות לאזרוח של קרינגטון הוא יכול להיות אופציה לסקורר בנפח גבוה. בכל זאת שרד עונה שלמה עם פדרו מרטינס.
ברנדון נייט. מה יש? רק בן 31, קלע מלא נקודות בפורטו-ריקו, לא יבוא לקבל צעקות מדז'יקיץ'?
אהבתי את הרשימה, אחלה השקעה ואחלה שניות.
אני גם לא חולק יותר מדי על הרעיון שזה סוג השחקן שהפועל צריכה, אבל אני דווקא לא כל כך בטוח שזה השחקן שהיא מחפשת.
קודם כל כי הם כולם גארדים די קטנים ורובם צריכים את הכדור ביד ואני לא בטוח שזה מה שדז׳יקיץ׳ רוצה מהגארד שאמור לשחק גם ליד ספידי.
ושנית, כי אם הדיווחים על לונדברג נכונים, אז מדובר בשחקן שונה למדי מהחבורה הזו.
בכל מקרה דרק וולטון באופן ספציפי הוא שחקן שלא הייתי מתנגד לראות בהפועל.