סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 10:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: א' יולי 16, 2023 10:47 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
נביא בעירו כתב:
אני לא מבין את הסכנה. באירופה, לעלות עם קו אחורי של ספידי-גארד זר-קרינגטון-זוסמן-קורנליוס-רנדולף לא מרגיש לי מסוכן במיוחד. בליגה זה לא מסוכן להפסיד כמה משחקים, וגם אין סיבה להפסיד בגלל שאין רכז שלישי.

זה באמת משמח לראות שהשמות שעליהם מדברים הם זרים בהרבה כסף. לעניות דעתי, בכסף כזה עדיף להביא לסגל הזה מישהו עם יותר יכולות בהתקפה מבולומבוי, שהוא אחלה שחקן כשלעצמו. לונדברג מגניב למדי בעיניי. סוג של ג'יימס פלדין שיודע גם לרכז ולשמור. ובכל מקרה - אין תלונות. נראה שהפועל בונה סגל חזק מאוד ובא לי לראות את החבורה הזאת משחקת ביחד כבר.

מסכים שהסיכון באירופה נמוך יותר, למרות שגם שם אם אחד מבין ספידי או הזר החדש נפצעים, אנחנו בבעייה.
לגבי הליגה, זה אומר לרשום את שניהם לכל משחק, וברגע שאחד נפצע אתה שוב בבעיה. בנוסף, להפסיד זה לא נורא, אבל להפסיד במחיר של לא להביא מישהו כמו עודד ברנדווין (ואני בטוח שיש עוד אופציות שלא חשבתי עליהן) זה לא טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2023 10:00 pm 
Hall of Famer

מושקוביץ' נפרד מהגליל בפוסט, אולי מחר נהיה יותר חכמים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2023 10:05 am 
Junior

קצת לא נעים להגיד אחרי עונה לא ממש מרשימה במכבי, ולפי הפרסום על בולומבוי כנראה מחפשים משהו אחר לגמרי, אבל ג׳רל מרטין הוא די בול מה שהפועל צריכה בעמדה 4. נראה שתקציבית אנחנו לגמרי שם (לפי הפרסומים קיבל 450 במכבי בעונה החולפת ואני מניח שלא יציעו לו הרבה מעבר לזה) ואם נשארה איזו מרירות כלפי מכבי - מה טוב…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2023 10:07 am 
Hall of Famer

ממש ממש לא. אם כבר הייתי מהמר על פוית׳רס שהוא שחקן אדיר אחרי פציעה קשה שתוריד את המחיר שלו בשוק.

מרטין? מעדיף את בריימו 10 פעמים לפני.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2023 10:19 am 
Junior

העדפה מעניינת. אחד בן 29, השני 34. עכשיו, אתה מסכים שמה שחסר לסגל הזה של הפועל זה יכולת לייצר נקודות? כי מרטין קולע הרבה יותר טוב מבראימו מכל הטווחים ולאורך כל הקריירה עשה מספרים יותר טובים בקבוצות יותר טובות, כולל משהו כמו 180 משחקי nba. אבל למה ללכת אחורה כל כך הרבה? היתה עכשיו חצי עונה שבראימו, שקטש מאוד מאוד אוהב, בקושי ראה פרקט במכבי. זה קרה כי כל מי שראו את השניים אחד ליד השני באימונים במכבי לא השכילו להבין שבראימו פי 10 טוב ממרטין? אני בספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2023 10:31 am 
Hall of Famer

בשנים האחרונות מרטין שיחק בעיקר באוסטרליה ובסין ככה שקשה קצת לקבוע. לפי מה שראיתי השנה מרטין נראה לי בעיקר כמו וואן טריק פוני , שומר הרבה פחות מבריימו, ובכלליות מתאים הרבה פחות למה שאני רוצה מה-4 שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2023 11:08 am 
Junior

1. לא הייתי ממהר לפסול את הליגה האוסטרלית כליגה שהסטטיסטיקה ממנה חשודה, באותה נשימה כמו הליגה הסינית. מדובר בליגה תחרותית ברמה גבוהה.

2. כמו שכבר אמרתי, לא צריך לחזור לאוסטרליה, סין או לnba. בעונה לא משהו שלו, מרטין היה שחקן חמישייה בחלקים גדולים של העונה ונתן עונה בינונית בקבוצה שהיתה קרובה מאוד לפיינל פור ביורוליג. בראימו, בגיל 34, נדחק לשולי הרוטציה ולא התלבש לרוב המשחקים.

3. מסכים לגבי ההגנה באופן עקרוני, אבל: לא יודע כמה ההגנה של מרטין גרועה כי לא ראיתי אותו מספיק ולא יודע כמה ההגנה של בראימו בגילו עדיין טובה (למרות שיש לו גם חסרונות בהגנה, בעיקר בסייז, שם יש למרטין יתרון של איזה 5 ס"מ ו5 קילו). ובכל מקרה, לא בטוח שהגנת ברזל היא הדבר שחסר בסגל הזה.

אבל, כמובן, זכותו של כל אדם לדעתו ולהעדפותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2023 11:17 am 
Hall of Famer

לא יודע מה היה באוסטרליה ומה הוא עשה בנבא לפני כמה שנים , אני מסתמך ממה שראיתי אותו השנה (וראיתי הרבה), וממה שאני מכיר את בריימו. ועזוב את בריימו, יכול להיות שבגילו המבוגר הוא רחוק ממה שהיה פעם, שחקן כמו מרטין לא בא לי אצלי בקבוצה ולא שחקן כזה אני רוצה בעמדה 4 אצלי. תביא את פויטרס , אמנם סיכון אבל שחקן מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2023 11:23 am 
Freshman

וואלה כן, לא הייתי מתנגד לפוית׳רס. סוג של מאיירס++
ואם להאמין לשמות שנזרקים, נראה שזה פחות או יותר מה שדז׳יקיץ מחפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2023 12:00 pm 
Junior

פויתרס בריא זה אחלה סנטר, לא באמת מאיים על הסל מטווח שהוא לא דאנק, לא מה שאנחנו צריכים ובעיקר בדרך למילאנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2023 12:40 pm 
Hall of Famer

מנסים להביא 2 שחקני יורוליג לגיטימיים לעמדות הפנים והגארד הבעיה שגם אם מציעים להם סכומי כסף גדולים זה בד'רכ לא מספיק .אבל לא חסרים שחקנים ראויים מחוץ ליורוליג ובהנחה ששמים לפחות מיליון דולר על 2 זרים אפשר להביא 4 עם סייז וקליעה יציבה מ3 וקומבו גארד שיוכל לשחק כרכז פותח ולצידו של סמית' לסירוגין.
בהנחה ומוסקוביץ' חותם הוא וקורניליוס יקבלו מעט דקות יחסית העונה בטח במסגרת האירופית.דברת יחזור לפרקט כנראה רק בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2023 2:39 pm 
מנהל פורום

בנתיים וילרבאן (שלא שיחררה את די בוסט) מחתימה גם את פאריז לי רכז מאוד אופייני לרכזים שמריצים את וילרבאן בדרך כלל
יוצא שיש את דה קולו, די בוסט, לי, פרנק ג'קסון, דאלו ויעקב. שישה שחקנים על שתי עמדות כאשר יעקב הכי פחות בכיר שם
וומבי גם היה בוילרבאן למי שזוכר (היה בן 17 בערך) ולא קיבל דקות כמעט בכלל
אני קורא לוילרבאן מעל במה זו לשחרר לנו את נעם יעקב שיעשה חפיפה עם הנעם האחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2023 3:11 pm 
Hall of Famer

פריס לי זה לא ההוא שררררדדדטטטייי התעקש שהולך להגיע להפועל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2023 3:22 pm 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
פריס לי זה לא ההוא שררררדדדטטטייי התעקש שהולך להגיע להפועל ?

זה הוא!
נשמע לי מופרך שיגיע להפועל לא בגלל שהוא טוב מידי עבורנו כמו שהוא רן אנד בלגן שיעשה לדז'יקיץ' הפרעות קצב אפילו באימון קליעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2023 4:43 pm 
Sophomore

ראיתי גם שהברזילאי המטורף מאולם חתם בכוכב האדום.

מי נשאר על הלוח ויכול להיות רלוונטי בשבילנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2023 4:58 pm 
Hall of Famer

הפועל עדיין לא פרסמה הודעת פרידה מברנדון בראון

#רקאומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2023 5:02 pm 
Sophomore

עם כל האהבה לבראון ויש אהבה גדולה כלפיו, צריכים שדרוג משמעותי בעמדה שלו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2023 8:37 pm 
Sophomore

אזרוק כמה שמות של קומבו-גארדים סקוררים, שזה כנראה מה שמחפשים לפי השמות שראיתי בינתיים.

פרנטיס האב (24, 1.90 מ', לודוויגסבורג) - כתבתי עליו הרבה בתחילת העונה שעברה והייתי בטוח שהוא יהיה מבוקש מאוד בקיץ, אבל משהו בו נכבה במהלך העונה, אולי ההדחה בפליי-אין ואולי ההחלטה של ג'וש קינג להרחיק אותו מהכדור לטובת וויל צ'רי גרמה גם לאחוזים שלו לצנוח. הוא סקורר מגוון ומוסר מצוין, שומר אקטיבי, לא החתמה קלאסית לדז'יקיץ' אבל גם לא מופרכת. מעניין איפה ימצא את עצמו.

אנדרס פליס (26, 1.88 מ', חובנטוד) - לא רואה סיבה שיגיע אחרי עונת פריצה שכללה הצגות בפלייאוף ACB ובגמר היורוקאפ, אבל זה הזמן שלו לקחת קצת כסף אחרי כמה שנים בבדאלונה ונגזרותיה. חזק, מהיר, אסקפלוסיבי, חיית משחק. מעדיף חדירה על פני זריקה אבל קלע השנה באחוזים מעולים לשלוש.

דריק וולטון (28, 1.85 מ', סידני קינגס) - די קטן, הולך בעיקר שמאלה אבל בעיקר אוהב לעלות חזק מהמקום מכדרור, קולע מצוין מכל טווח. ראה קצת יורוליג עם ז'לגיריס, אלבה, וילרבאן. קצת NBA, נבחר למצטיין סדרת הגמר האחרונה באוסטרליה. אמור להיות די מבוקש הקיץ.

שאנון אוואנס (23, 1.83 מ', ולנסיה) - עוד שחקן מוכשר שנתקע בבית-קברות שהיתה ולנסיה השנה, אליה עבר אחרי שנה וחצי פיצוץ בבטיס (הנוראית). סלאשר, רקדן, כמה חסר לנו אחד כזה. קשה מאוד להוציא ממנו את הכדור, לטוב ולרע, עוד לא הוכיח את עצמו בקבוצות מנצחות. שומר טוב און-בול אבל קטן מאוד, ובעיקר לא ברור אם אפשר לביית אותו.

ג'ריק הרדינג (25, 1.85 מ', מנרסה) כבר הוזכר כאן בתחילת הקיץ כמועמד. אני לא מת עליו, אבל אם חושבים לחכות לאזרוח של קרינגטון הוא יכול להיות אופציה לסקורר בנפח גבוה. בכל זאת שרד עונה שלמה עם פדרו מרטינס.

ברנדון נייט. מה יש? רק בן 31, קלע מלא נקודות בפורטו-ריקו, לא יבוא לקבל צעקות מדז'יקיץ'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2023 10:14 pm 
Sophomore

ושוב הפועל מתחילה את עונת ה-BCL עם שני משחקי בית שהפסד באחד מהם (גלאטסראי) יכניס את כל המערכת ללחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2023 9:52 am 
Junior

em28 כתב:
ושוב הפועל מתחילה את עונת ה-BCL עם שני משחקי בית שהפסד באחד מהם (גלאטסראי) יכניס את כל המערכת ללחץ.

אחרי שגם בשנה שעברה הפועל התחילה עם שני משחקי בית, הפסידה אחד מהם ועדיין הצליחה לסיים את שני הבתים במקום הראשון, אני מקווה שהמערכת לא תכנס לאותו הלחץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2023 5:33 pm 
Senior

xalmon כתב:
אזרוק כמה שמות של קומבו-גארדים סקוררים, שזה כנראה מה שמחפשים לפי השמות שראיתי בינתיים.

פרנטיס האב (24, 1.90 מ', לודוויגסבורג) - כתבתי עליו הרבה בתחילת העונה שעברה והייתי בטוח שהוא יהיה מבוקש מאוד בקיץ, אבל משהו בו נכבה במהלך העונה, אולי ההדחה בפליי-אין ואולי ההחלטה של ג'וש קינג להרחיק אותו מהכדור לטובת וויל צ'רי גרמה גם לאחוזים שלו לצנוח. הוא סקורר מגוון ומוסר מצוין, שומר אקטיבי, לא החתמה קלאסית לדז'יקיץ' אבל גם לא מופרכת. מעניין איפה ימצא את עצמו.

אנדרס פליס (26, 1.88 מ', חובנטוד) - לא רואה סיבה שיגיע אחרי עונת פריצה שכללה הצגות בפלייאוף ACB ובגמר היורוקאפ, אבל זה הזמן שלו לקחת קצת כסף אחרי כמה שנים בבדאלונה ונגזרותיה. חזק, מהיר, אסקפלוסיבי, חיית משחק. מעדיף חדירה על פני זריקה אבל קלע השנה באחוזים מעולים לשלוש.

דריק וולטון (28, 1.85 מ', סידני קינגס) - די קטן, הולך בעיקר שמאלה אבל בעיקר אוהב לעלות חזק מהמקום מכדרור, קולע מצוין מכל טווח. ראה קצת יורוליג עם ז'לגיריס, אלבה, וילרבאן. קצת NBA, נבחר למצטיין סדרת הגמר האחרונה באוסטרליה. אמור להיות די מבוקש הקיץ.

שאנון אוואנס (23, 1.83 מ', ולנסיה) - עוד שחקן מוכשר שנתקע בבית-קברות שהיתה ולנסיה השנה, אליה עבר אחרי שנה וחצי פיצוץ בבטיס (הנוראית). סלאשר, רקדן, כמה חסר לנו אחד כזה. קשה מאוד להוציא ממנו את הכדור, לטוב ולרע, עוד לא הוכיח את עצמו בקבוצות מנצחות. שומר טוב און-בול אבל קטן מאוד, ובעיקר לא ברור אם אפשר לביית אותו.

ג'ריק הרדינג (25, 1.85 מ', מנרסה) כבר הוזכר כאן בתחילת הקיץ כמועמד. אני לא מת עליו, אבל אם חושבים לחכות לאזרוח של קרינגטון הוא יכול להיות אופציה לסקורר בנפח גבוה. בכל זאת שרד עונה שלמה עם פדרו מרטינס.

ברנדון נייט. מה יש? רק בן 31, קלע מלא נקודות בפורטו-ריקו, לא יבוא לקבל צעקות מדז'יקיץ'?

אהבתי את הרשימה, אחלה השקעה ואחלה שניות.
אני גם לא חולק יותר מדי על הרעיון שזה סוג השחקן שהפועל צריכה, אבל אני דווקא לא כל כך בטוח שזה השחקן שהיא מחפשת.
קודם כל כי הם כולם גארדים די קטנים ורובם צריכים את הכדור ביד ואני לא בטוח שזה מה שדז׳יקיץ׳ רוצה מהגארד שאמור לשחק גם ליד ספידי.
ושנית, כי אם הדיווחים על לונדברג נכונים, אז מדובר בשחקן שונה למדי מהחבורה הזו.

בכל מקרה דרק וולטון באופן ספציפי הוא שחקן שלא הייתי מתנגד לראות בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2023 5:58 pm 
מנהל פורום

בבקשה, תעשו שזה יהיה לונדברג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2023 8:56 pm 
Sophomore

הרשימה היא בעצם רשימה של ברנדון בראון משופרים (בהרבה) - קודם כל יוצרים בהתקפה.
לונדברג לעומת זאת נראה יותר כמו סוג של ספידי משופר (בהרבה) - הרבה פחות סקורר ויותר פיזי הגנתי ושלם.

הייתי ממש שמח שיגיע לונדברג אבל נראה לי שלסגל שנבנה פה דווקא חסר יותר בראון המשופר מספידי משופר. בעיקר בהינתן שבשאר הסגל לא היה שיפור משמעותי ביכולת ייצור הנקודות, ושה-4 שעלו (בולומבוי, מיצ'ל) כנראה יהיה קודם כל הגנתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2023 9:38 pm 
Sophomore

גמליאל כתב:
הרשימה היא בעצם רשימה של ברנדון בראון משופרים (בהרבה) - קודם כל יוצרים בהתקפה.
לונדברג לעומת זאת נראה יותר כמו סוג של ספידי משופר (בהרבה) - הרבה פחות סקורר ויותר פיזי הגנתי ושלם.

הייתי ממש שמח שיגיע לונדברג אבל נראה לי שלסגל שנבנה פה דווקא חסר יותר בראון המשופר מספידי משופר. בעיקר בהינתן שבשאר הסגל לא היה שיפור משמעותי ביכולת ייצור הנקודות, ושה-4 שעלו (בולומבוי, מיצ'ל) כנראה יהיה קודם כל הגנתי...

לא מכיר את השחקנים ברשימה, אבל לדעתי הפועל צריכה רכז-סקורר בסגנון עדות הבראון (ג'קובן בראון) ולא תואם ספידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 12:29 am 
Sophomore

הפועל הסתכנה בעיני בזה שהיא הביאה קודם כל את השחקנים המשלימים (שגם חוץ מזוסמן אין להם הרבה משמעות) ולא התאבדה על הבאת שני זרים ברמה גבוהה בעמדות 1 ו4.
השוק כבר הופך להיות קשה, ואני מאוד מקווה שזה לא יסתיים במשהו שמזכיר את הסאגה עם אד קוטה בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], עופר האדום, ציפה דריפה אלמדלסי ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: