סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 9:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 1:45 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
הסאגה ההיא נגמרה עם פרסום ראשון באתר סלניוז: "מר קוטה בירושלים (לא דאמיר, אד)".

קומבואים יש בערימות תמיד, בטח באמצע יולי. עמדה 4 קצת יותר מדאיגה אותי. רק היום ברחו לנו מונקה ודילייני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 7:14 am 
Hall of Famer

אז מוסקוביץ סגר בהפועל חיפה מה שאומר שהקומבוגארד הישראלי הבכיר שנותר פנוי בשוק הוא מייקל בריסקר....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 9:25 am 
מנהל פורום

xalmon כתב:

קומבואים יש בערימות תמיד, בטח באמצע יולי. עמדה 4 קצת יותר מדאיגה אותי. רק היום ברחו לנו מונקה ודילייני.

לאן ברחו? נשארו בבון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 9:47 am 
Freshman

מניח שמה שיעשו כרגע זה להנחית פה גארד זר שיכול לשחק בעמדה 1-2, כאשר למשחקי הליגה ירשמו אותו ואת ספידי בזמן שקרינגטון ימתין בחוץ עד לקבלת האזרחות כדי לא "לבזבז" עליו רישום כזר ולהפסיד את האופציה שישחק השנה כישראלי.
בסיטואציה הזאת חלוקת הדקות בין אורקו לזוסמן יכולה להיות סבירה ביותר, השאלה היא איך תהיה הקליעה בעמדה מס' 2 וזה תלוי לא מעט בזהות הגארד הזר שיגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 9:49 am 
Freshman

uriel17 כתב:
xalmon כתב:

לאן ברחו? נשארו בבון?

מונקה סיכם בבאסקוניה, דילייני (הוא לא ממש 4 לדעתי) חזר לאוסטרליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 10:20 am 
Hall of Famer

במקרה הכי גרוע עד שדוברת חוזר יכולים לתת כמה דקות בודדות לזוסמן את עמדת הרכז כמו במכבי ת''א בזמנו שניסו את זה לסירוגין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 11:10 am 
Freshman

ברינטון למאר (זה מאאק) חתם לשנתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 11:12 am 
Freshman

סקורר מרשים, אבל זכור לי מהסדרה מולם כ-2 מובהק שלא ממש מרכז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 11:21 am 
Sophomore

meh אחד גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 11:33 am 
Junior

מהמשחקים נגד אא״ק אני זוכר סקורר ברמה מאוד גבוהה. מההיילייטס והסטטיסטיקות אני רואה שילוב של קליעה עם חדירה מאוד אפקטיבית בימין ובשמאל, שזה משהו שלא היה לברנדון בראון. על פניו, אולי ציפינו לשם קצת יותר נוצץ כדי לחגוג את עידן אדלסון אבל אני אופטימי ונראה לי שמדובר בהחתמה ראויה ובטח ששדרוג על פני בראון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 11:35 am 
Hall of Famer

xalmon כתב:
meh אחד גדול.

למה בעצם? עושה רושם של סקורר מוכח (שזה מה שאנחנו באמת צריכים), חודר טוב, נראה כמו קומבו גארד שיכול לשחק ליד הרכז או להוביל כדור.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ד' יולי 19, 2023 11:36 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 11:36 am 
Freshman

החתמה די תמוהה בעיניי, בעיקר בגלל שהוא 2 מובהק ולא מוביל כדור בשום צורה.
מעבר לזה - היא מעט מאכזבת לאור השמות שעלו
מקווה מאוד שמושקו יעשה פרסה ויחליט להגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 11:38 am 
Hall of Famer

Tbowers15 כתב:
החתמה די תמוהה בעיניי, בעיקר בגלל שהוא 2 מובהק ולא מוביל כדור בשום צורה.

לפי סרטונים מהיוטיוב זה לא נראה ככה...... רואים שהוא מוביל כדור לא מעט.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 11:47 am 
Freshman

יכול להיות, אבל הוא גם לא ממש סקורר כמו שמציגים אותו.
שיחק בליגה ההונגרית, פולנית וצרפתית שנייה ועשה שם מספרים, במקומות אחרים פחות, כולל השנה בליגה היוונית החלשה.
אני סומך על דזיקיץ וכנראה שהתחושות שלי נובעות בעיקר מהציפייה לראות שחקן כמו ליונדברג אצלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 11:49 am 
Sophomore

הוא כן מאד פיזי וזכור לי גם כשומר חזק (ובכלל אאק קבוצה ששמרה מאד חזק ופיזי). מניח שגם זה שיחק תפקיד בבחירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 12:06 pm 
Hall of Famer

הוא קומבו גארד לפני 2 עונות היתה העונה הכי טובה שלו בלהמאן עם 14 נ'ק 37 אחוז מ3 ו3.5 אס' בליגה הצרפתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 12:12 pm 
Sophomore

שחקן ביריון, פיזי שיודע גם לקלוע וגם אוהב לחדור לצבע באלימות, שקלע בדאבל פיגרס בכל העונות האחרונות שלו בכל ליגה שהיה בה ועדיין יש תלונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 12:13 pm 
Sophomore

אה והוא גם מופיע למשחקים חשובים. ואנחנו היינו לגמרי משחק חשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 12:16 pm 
Freshman

RREEDDTT. כתב:
הוא קומבו גארד לפני 2 עונות היתה העונה הכי טובה שלו בלהמאן עם 14 נ'ק 37 אחוז מ3 ו3.5 אס' בליגה הצרפתית.

בדקתי, מדובר ב-9 משחקים בלבד, מתוכם הקבוצה שלו ניצחה רק שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 12:22 pm 
Sophomore

באא"ק היתה סיטואציה בעייתית אחרי הפציעה של סטרלניקס, חוץ ממנו אף אחד מהקו האחורי לא יכול היה להרים זריקה. נגדנו הם ניסו בעיקר למקם את מיטצ'ל ויאנקוביץ' או לחסום לזריקה בתנועה של קני וויליאמס, אם זה לא עבד העיפו את הכדור ללמאר שיסתדר. היה לו גם חופש לשחק מהר ולזרוק כל מה שהתחשק לו. כל עוד היו מסביב אנשים עם קונגו לפירוק חרסינות, הקבוצה ניצחה. בשאר המשחקים פחות.

איפשהו בתחילת הת'רד הזה הצעתי פשוט להישאר עם ברנדון בראון, מתוך הנחה שהתקציב לא יקפוץ פי עשרה ושדז'יקיץ' הוא דז'יקיץ'. פה אין שדרוג, בטח לא מבחינת הרקורד של השחקן (שיחקו באותן רמות, רק שבראון שיחק הרבה יורוקאפ/BCL). הלהג על שתי החתמות גדולות בדרך קצת עיוור, בסוף אנחנו יודעים שדז'יקיץ' אוהב שמות קטנים עם רעל בעיניים וההחתמה של למאר היא לגמרי כזאת. ככה יהיה גם בעמדה 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 12:28 pm 
Freshman

xalmon כתב:
באא"ק היתה סיטואציה בעייתית אחרי הפציעה של סטרלניקס, חוץ ממנו אף אחד מהקו האחורי לא יכול היה להרים זריקה. נגדנו הם ניסו בעיקר למקם את מיטצ'ל ויאנקוביץ' או לחסום לזריקה בתנועה של קני וויליאמס, אם זה לא עבד העיפו את הכדור ללמאר שיסתדר. היה לו גם חופש לשחק מהר ולזרוק כל מה שהתחשק לו. כל עוד היו מסביב אנשים עם קונגו לפירוק חרסינות, הקבוצה ניצחה. בשאר המשחקים פחות.

איפשהו בתחילת הת'רד הזה הצעתי פשוט להישאר עם ברנדון בראון, מתוך הנחה שהתקציב לא יקפוץ פי עשרה ושדז'יקיץ' הוא דז'יקיץ'. פה אין שדרוג, בטח לא מבחינת הרקורד של השחקן (שיחקו באותן רמות, רק שבראון שיחק הרבה יורוקאפ/BCL). הלהג על שתי החתמות גדולות בדרך עיוורו אותנו קצת, בסוף אנחנו יודעים שדז'יקיץ' אוהב שמות קטנים עם רעל בעיניים וההחתמה של למאר היא לגמרי כזאת. ככה יהיה גם בעמדה 4.

מסכים, ובעיניי זה מאכזב לאור המטרות והציפיות שיש השנה מהקבוצה.
זה התאים בעונה שעברה כשהקבוצה נבנתה תחת מגבלות תקציב ברורות, אבל השנה דזיקיץ לא יוכל לבוא בטענות כמו שעשה לא פעם שנה שעברה ביחס לכמות הכישרון שיש לנו, בטח כשהיו לו את כל הכלים לעשות יותר מזה.
גם אם נביא שם גדול ב-4 זאת בנייה לא אידיאלית, עדיף שני זרים ב-500 מאשר אחד ב-900 שאם הוא נפצע חלילה לא עשית בזה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 12:34 pm 
Junior

אני מאוד מתפלא על ההשוואה בין למאר לבין בראון. למאר סקורר הרבה יותר מגוון בשלב הזה של הקריירה. חדירות, פלואוטרים, חצי מרחק. לבראון, שאני מאוד מחבב, אולי היה חלק מהדברים האלה פעם, אבל בחלקים גדולים של העונה היה נראה כאילו הוא יותר קרוב לפרישה מאשר לכל דבר אחר. תנסה לחשוב כמה פעמים ראית אותו הולך לטבעת בעונה האחרונה. אני מניח שבגביע ווינר למאר כבר יעקוף את הנתון הזה.

ולגבי הזרים שדז׳יקיץ׳ אוהב - יכול להיות. אפשרות אחרת היא שהזרים הנוצצים שדז׳יקיץ׳ לא ממש רוצה, גם לא ממש רוצים, מצידם, לבוא להפועל. בולומבוי בכוכב, לונדברג אני מניח, יישאר בבולוניה. נייט ססטינה שחתם בפנר - מישהו היה מתרגש במיוחד אם היה חותם בהפועל בתור ה-4 המצופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 12:45 pm 
Junior

יכול להיות שדז'יקיץ' בכלל לא רצה את קפיצת התקציב שהגיעה עם אדלסון, הוא מאוהב בעמדת האנדרדוג, אוהב שחקנים שהם אנדרדוג. מזכיר קצת את הסיטואציה של בלאט בקליבלנד, הגיע להיות מאמן שמפתח שחקנים בקבוצה בלי לחץ, פתאום קיבל על הראש את לברון ובסוף קרס תחת עומס הציפיות למרות שהקבוצה הגיעה לגמר.
האם יכול להיות שאדלסון יחליט בשנה הבאה שדז'יקיץ' לא מתאים לציפיות שיש לו מהקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 12:54 pm 
Freshman

דניאל כתב:
יכול להיות שדז'יקיץ' בכלל לא רצה את קפיצת התקציב שהגיעה עם אדלסון, הוא מאוהב בעמדת האנדרדוג, אוהב שחקנים שהם אנדרדוג. מזכיר קצת את הסיטואציה של בלאט בקליבלנד, הגיע להיות מאמן שמפתח שחקנים בקבוצה בלי לחץ, פתאום קיבל על הראש את לברון ובסוף קרס תחת עומס הציפיות למרות שהקבוצה הגיעה לגמר.
האם יכול להיות שאדלסון יחליט בשנה הבאה שדז'יקיץ' לא מתאים לציפיות שיש לו מהקבוצה?

לא חושב שזה המצב, כי יש בעל בית ששם הרבה כסף כדי שהקבוצה תעשה צעד קדימה, הוא זה שמממן את המשכורת של דזיקיץ ואם זה לא היה מתאים לו - עם כל הכבוד (ויש כבוד בהחלט) הוא פשוט לא היה צריך להישאר בקבוצה.

מבין את הרצון שלו לבנות "פרויקט כמו טנריפה" עם החתמות ארוכות טווח וסגל עמוק, אבל ברגע שיש לך תקציב גדול השאיפות עולות בהתאם ואין שום סיבה לא להחתים שחקנים קצת יותר כשרוניים ממה שהיו שנה שעברה, ולא - לא כל השחקנים האלה הם בהכרח עם מניירות ואגו של סופרסטארים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 1:01 pm 
Sophomore

השוואה לברנדון בראון היא פחות רלוונטית כי היא לא לוקחת בחשבון את זה שלמאר שחקן סופר פיזי ושומר טוב בעוד שבראון היה חור בהגנה ואנד סייז. נקודה קריטית אצל דזיקיץ.

בנוסף, כמוש כתבו פה גם התקפית ללמאר יש יתרונות גדולים על בראון בגיל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון, עופר האדום ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: