סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 5:21 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2023 10:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
FLASH כתב:
נובמת
הכיפות סרוגות שאתה מדבר עליהם ממש לא מצביעים מסורתית לציונות הדתית
רבים מהסרוגים מצביעי ליכוד. מנדטים נוספים מצביעים גנץ לפיד העבודה. והזרם החרדלי /תורני מצביע ציונות דתית.
הציונות הדתית היא המפלגה האחרונה שהייתי חושד שיש בה אפילו 1% שלא מעוניינים ברפורמה. אתה מדבר על מנדטים שהלכו להפגין
נגד פינוי גוש קטיף כן?
בוא נגיד ככה. 17% מהמנדטים של הליכוד מתנגדים ו3% מהמנדטים באופיזיציה תומכים. זה משאיר רוב לקואליציה
אין סיבה לחשוב שיש אפילו מנדט אחד מהמנדטים בציונות - חרדים שמתנגדים לרפורמה שרוצה לאזן את הגוף הכי אנטי דתי במדינה. אנחנו הרי בעד שלטון טאליבני קיצוני משיחי, לא? וגם אם יש מנדט כזה, באופוזיציה מן הסתם יש אחד נגדו נוסף. 3% זו הערכה סופר נמוכה ומרחיקת לכת.

בקיצור. אין בסיס לטענה שהרוב נגד,אפילו אם כמה מאות בעלי מקצוע חתמו על עצומות זה לא בסיס לכלום

זו תחושתך
לתחושתי, חלק לא מבוטל מהמצביעים הנוכחיים של הציונות הדתית - הם עדיין "מצביעי המפד"ל של פעם", שנשארו עם אותה תפיסה/זהות פוליטית עד כה (בפרט, בנט כשהיה בראש המפלגה), וחלקם הלא מבוטל שינו אותה בדיוק בחצי השנה האחרונה.
מדוע אני חושב כך? כי זה מה שאני "חווה מסביבי" - בקהילת בית הכנסת, חברי ילדות, סתם מכרים, במילואים...
מעניין אם היו לאחרונה סקרים שבהם נשאלים גם תומכי המפלגות הבינוניות-קטנות שאלות על המצב, מישהו נתקל בכך?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2023 11:44 pm 
Junior

FLASH כתב:
Lakic כתב:
FLASH כתב:
קמפיין הבחירות, לא מצע.

לא נכנסת ללינקים?

"בלי רפורמות במשפט עדיף לנו להישאר באופוזיציה כי העם לא יסלח לנו".

"אני יודע ששר המשפטים הבא יצטרך לעשות שינויים רבים שהציבור זקוק להם. מעולם לא דיברתי על לדרוס, לרמוס, לשרוף וכו'. יש תיקונים שצריך לעשות אותם, כשאתה רואה את האמון הציבורי במערכת המשפט. הנאום של נתניהו הוא תכנית פעולה, אני אומר לך חד משמעית, וגם נתניהו אמר את זה לאורך הקמפיין - רפורמות ותיקונים במערכת המשפט זה דבר נחוץ."

"השינוי שצריך להיות הוא מהותי ולא זהותי, צריך לחוקק חוק יועמ"ש. למוסד רב העוצמה ביותר בעולם המערבי אין חוק שקובע מה המסגרת של התפקיד, האם חוות דעתו מחייבת את הממשלה? את הדברים האלה נצטרך להסדיר. לשנאה יש כוח, ועובדה שהממשלה הנוכחית קמה, אבל הכוח הזה מוגבל. אין להם שום דבר להציע לציבור חוץ מהשנאה היוקדת"

כל זה ציטוטים של אוחנה מלפני הקמת הממשלה. שסותרים מה שאמרת בשמו, ומה שהרשת מפיצה בשמו. בגלל שנפל במלכודת "על פרטיה" של קובן.

לינק אחד זה טור דעה.
לינק שני זה ראיון עם אוחנה אחרי שכבר היה ברור שהם מנצחים.
כאמור, אין מצע. קמפיין בחירות...אשמח למשהו רשמי מפלגתי שמציין את הנושא היות ואין ראיון מצולם של נתניהו בערוץ, שהוא לא ערוץ 14 ולטעמך מה שאחרים אומרים (כמו אמסלם שאומר שציין על הרפורמה בטלויזיה טרם הבחירות ונגער") לא שווה כי זה לא נתניהו ולוין.
אגב, בנוגע ללוין אני בהחלט מסכים, הוא מדבר על הדברים האלה כבר 2 עשורים. אף אחד לא דיבר על זה גם כשהיה בתפקידים בחירים כי עכשיו זה מסתדר עם המשפט של נתניהו אז נתניהו החליט שזה חשוב.

בקיצור אתה חוזר בך. כמו שרואים בכתבה אוחנה ידע וחתר לרפורמה בעצמו לפני ההצהרה של לוין. התעמולה שאוחנה לא ידע, שקרית

אין שום קשר בין משהו שכתבתי למשפט שכתבת בשמי ומתחיל ב"לטעמך"

מה?
וואלה אין לי מושג מה כתבת פה ואיך גם הסקת בזה שאני חוזר בי, אבל שיהיה.
ורק שאני אהיה ברור מהצד שלי: לא ידעו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 12:00 am 
Junior

אתה מודע לכך שהראיון שהבאתי של אוחנה היה לפני ההצהרה של לוין על פרטי הרפורמה? כלומר, עובדתית , ידעו גם ידעו

שמוליקי, אותם מכרים מבית הכנסת/חברי ילדות הצביעו לסמוטריץ ובן גביר בבחירות האחרונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 12:25 am 
Hall of Famer

אכן
הורים דתיים צעירים מגבעת שמואל/פתח תקווה וכאלה
או כאלו שגדלו ונשארו בתל אביב

סמוטריץ' הרי היה די משמעותי לצד בנט ושקד משך שנים (אגב, גם אני הצבעתי להם כמדומני לא כזה מזמן, 2015? לך תזכור...)
אז מבחינת הרבה אנשים זו ההצבעה הטבעית עדיין
אבל כעת קצת "שומעים קולות"
לא בהכרח "נגד המפלגה", אבל כן נגד הממשלה ו/או הרפורמה

בסוף אלו אנשים שכן משתגעים מכל הכסף שעובר לחרדים (על חשבונם), ועד כמה המדינה לא מנוהלת
יש גבול כמה אפשר להבליג

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 12:55 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
FLASH כתב:
נובמת
הכיפות סרוגות שאתה מדבר עליהם ממש לא מצביעים מסורתית לציונות הדתית

רבים מהסרוגים מצביעי ליכוד. מנדטים נוספים מצביעים גנץ לפיד העבודה. והזרם החרדלי /תורני מצביע ציונות דתית.

הציונות הדתית היא המפלגה האחרונה שהייתי חושד שיש בה אפילו 1% שלא מעוניינים ברפורמה. אתה מדבר על מנדטים שהלכו להפגין
נגד פינוי גוש קטיף כן?

בוא נגיד ככה. 17% מהמנדטים של הליכוד מתנגדים ו3% מהמנדטים באופיזיציה תומכים. זה משאיר רוב לקואליציה

אין סיבה לחשוב שיש אפילו מנדט אחד מהמנדטים בציונות - חרדים שמתנגדים לרפורמה שרוצה לאזן את הגוף הכי אנטי דתי במדינה. אנחנו הרי בעד שלטון טאליבני קיצוני משיחי, לא? וגם אם יש מנדט כזה, באופוזיציה מן הסתם יש אחד נגדו נוסף. 3% זו הערכה סופר נמוכה ומרחיקת לכת.

בקיצור. אין בסיס לטענה שהרוב נגד,אפילו אם כמה מאות בעלי מקצוע חתמו על עצומות זה לא בסיס לכלום

אתה ממשיך לספור מנדטים ולא מצביעים. שואל אותך שוב, זה במקרה? או שזרקת את המצביעים למפלגות שלא עברו את אחוז החסימה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 9:28 am 
Junior

וואו פלאש, אני מכיר את הטכניקה שלך של למצוא לינקים איזוטרים שלא מעידים על הכלל כדי להצדיק עמדה משונה, אבל חשבתי שזה מוגבל לחירטוטי קובי.

קמפיין הליכוד לא התמקד במהפכה המשפטית, זו עובדה... תראה לי בבקשה קמפיין אחד שהיה בנושא, לא ראיון של לוין, קמפיין ציבורי.
אני יכול להראות לך קמפיין מלפני הבחירות על חינוך חינם, על בטחון אישי, יוקר מחיה ואולי עוד כמה דברים. לא היה קמפיין ציבורי אחד על מערכת המשפט.
את ההודעה של הליכוד אחרי שאמסלם דיבר על רפורמה בספטמבר אתה לא זוכר? את התגובה של נתניהו בעצמו לשאלות ישירות בנושא אתה לא זוכר?

כולם יסכימו שיריב לוין מתעסק בזה 20 שנה בערך ויש עוד כמה בליכוד שדיברו על רפורמה (רפורמה, לא בהכרח ההפיכה שלוין הציג) , אבל בוא תראה לי קמפיין של הליכוד בנושא, בוא תראה לי את נתניהו עוסק בנושא הזה...

יאללה, שלח לי לינקים על שינוי הרכב הועדה לבחירת שופטים מלפני הבחירות, על ביטול עילת הסבירות, על חוק היוע"משים... תראה לי קמפיין של הליכוד בנושא, תראה לי את ביבי מדבר בנושא.

לוין הרבה זמן בעד שינויים במערכת המשפט, לטעמי גם תמצא לא מעט ציטוטים של אוחנה ושל סער בימיו בליכוד... זה לא שאין אנשים בליכוד בכלל שהם בעד זה אלא שזו בשום צורה לא הייתה עמדת רוב במפלגה, בטח לא היה הקמפיין שעליו הם רצו ובטח ובטח ובטח לא העמדה הרשמית של המפלגה/נתניהו טרם הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 9:39 am 
Junior

sheky כתב:
וואו פלאש, אני מכיר את הטכניקה שלך של למצוא לינקים איזוטרים שלא מעידים על הכלל כדי להצדיק עמדה משונה, אבל חשבתי שזה מוגבל לחירטוטי קובי.

זה הזכיר לי שלפני כמה שבועות היה את עניין הקרדיט של קארפור - מי הביא אותם לארץ.
ברקת כמובן טוען שזה הוא וכו' וכו'. אני מאוד אוהב לקרוא דוחות כספיים ואלקטרה צריכה, זו שהביאה אותם לארץ היא חברה ציבורית וכבר בדוח השנתי של 2022, היא ציינה כי מה שגרם להבאתם זה אימוץ התקינה האירופאית שהובילה הממשלה הקודמת (של בנט). זה למעשה מה שבפועל פתח את הדלת לייבא מוצרים של קארפור מאירופה לישראל. אלו דוחות כספיים מבוקרים על ידי עורכי דין ורואי חשבון. אי אפשר לכתוב מה שרוצים. ואז מישהו הראה כתבה כמה חודשים אחרי שבה יש ציטוט של מנכ"ל קארפור ישראל: "אחרי הסכמי אברהם אנחנו פוגשים מדינה חזקה (ישראל) במצב טוב,שמשפיע על הפעילות שלנו. לא סתם הייתה לנו הזדמנות לעשות עסקה גם עם בוש, גם עם סיבן אילבן וגם עם קארפור". ואז כמובן שמפה, מ.ש.ל - "ביבי הביא את קארפור". זה כמובן תפס תאוצה וויראליות אדירה, למרות שאין באמת קשר. זה כמו שנגיד שכיפת ברזל הביאה את קארפור כי יש מספיק הפוגות בין הסבבים לצמיחה ושגשוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 9:54 am 
מנהל פורום

אחרי שבקיבוצים הנחסמים אימצו את הרעיון שהצעתי פה, חשבתי על למה לא להתארגן ולקנות מגנים כולל משקפות חזקות במיוחד להתמודדות מול המכת"זיות? ואז לעמוד שלובי ידיים כמקשה אחת ונראה מה המשטרה תעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 10:43 am 
Hall of Famer

תודה לנתניהו רוטמן ולוין......

וזו רק ההתחלה
https://www.mako.co.il/news-military/20 ... dium=Share

https://www.haaretz.co.il/news/politics ... afcc940000

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 1:43 pm 
Hall of Famer

מה באמת מצב הכלכלה באופן כללי עם התקדמות החקיקה?
כי נראה על פניו שהצמיחה מעל הציפיות, השקל רחוק מהלתמוטט, אין ידיעות על בריחת כסף דרמטית והאינפלציה פה לא גבוהה יותר ממקומות אחרים במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 1:59 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מה באמת מצב הכלכלה באופן כללי עם התקדמות החקיקה?
כי נראה על פניו שהצמיחה מעל הציפיות, השקל רחוק מהלתמוטט, אין ידיעות על בריחת כסף דרמטית והאינפלציה פה לא גבוהה יותר ממקומות אחרים במערב.

הכלכלה לא נהרסת ביום אחד. תעשיית ההייטק רשמה ירידה בהשקעות בשיעור גבוה יותר ממה שהתעשייה חוותה בעולם, שמקורה בהעלאת הריבית. בראיון שהיה עם מנכ"ל זרוע ההשקעות של פרטנרס ציין כי כל החברות שבהן השקיעו לאחרונה, כבר נרשמו בארה"ב ; ולכן סביר מאוד שנראה ירידה בהכנסות המדינה מאקזיטים עתידיים ככל ויהיו.

בנוגע לאינפלציה, היא אומנם מתמתנת אבל בסעיף המזון היא עלתה ב - 0.6% ושכר הדירה כאן ממשיך להאמיר גם למחדשי חוזה ובעיקר לאלה שמחליפים דירה.

בהתחשב בתנועה של השווקים בארה"ב, אין שום סיבה שנראית לעין שהשקל דולר (או יורו) היה אמור להיות בשער שהוא נמצא בו, אלא היה אמור להיות בשער נמוך יותר, זה עניין של גידור של מוסדיים אל מול השווקים בארה"ב.

מכשירי החיסכון - פנסיה, גמל, השתלמות של האזרח הישראלי בביצועי חסר משמעותיים אל מול אלה בארה"ב בשל ביצועי חסר של השוק המקומי. החודש וקצת האחרונים טובים יותר ויש שיפור. מה שמעניין זה שהשוק כאן מאוד חיובי דווקא בימי השיבוש וכשהמחאה מתעצמת.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ד' יולי 19, 2023 6:41 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 5:46 pm 
Freshman

FLASH כתב:
עוד שקר מבית היוצר של ערוצי התעמולה וההסתה
ברור שהרפורמה היתה מרכזית במצע הליכוד ויש עשרות כתבות בנושא
https://www.israelhayom.co.il/news/poli ... e/12840752

אוחנה בעצמו אמר שללא רפורמה רחבה ומעמיקה במערכת המשפט עדיף לחזור לאופוזיציה https://www.maariv.co.il/elections-2022/Article-955666

כן, הרפורמה לא נסגרה לפרטי פרטים עד שנסגר מומ עם שאר המפלגות, מול תכנית חוק וצדק של הציונות ורוטמן

קובן שאל אם ידע אוחנה ידע *על כל פרטי* הרפורמה, אוחנה נפל למלכודת וענה בתמימותו לא. כעת רץ ברשת שהוא לא ידע על הרפורמה כלל,, כשהוא עצמו טען לפני הרכבת הממשלה שבלי רפורמה וקה ורחבה עדיף לחזור לאופוזיציה. אחלה תעמולה

כמובן שוכחים להזכיר שרק 17% ממצביעי הליכוד מתנגדים , ועוד הרבה פחות בשאר המפלגות, ויש אחוזי הצבעה ממצביעי האופוזיציה שתומכים (מכיר כמה). אבל למי אכפת מהאמת. העיקר תעמולה והסתה נגד הבבונים והמשיחיים מוצצי הדם מהימין

רק אומר שהבחירות התקיימו ב-1 בנובמבר 2022. הריאיון עם הפנינים של אוחנה נערך ב-2 בנובמבר 2022, כאשר אזרחי ישראל כבר לא יכולים לעשות אחורה פנה ולהתחרט על הפתק שהם שלשלו לקלפי. ואני זוכר יפה שאוחנה הוא לא חבר הכנסת היחיד שנזכר לפתוח את הפה על רפורמה ומערכת המשפט בדיוק אחרי שהסתיימה מערכת הבחירות.
מהצד האחד הקמפיין של הליכוד ובן גביר התמקד ביוקר המחיה ובביטחון האישי, מהצד השני ברגע שנגמרו הבחירות... "הרפורמה" הפכה לחזות הכל. ומערכת המשפט הפכה לשורש כל הבעיות של מדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 5:48 pm 
Hall of Famer

ונראה שהשוק עולה גם היום, יום החקיקה כפי הנראה או יום לפניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 6:00 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ונראה שהשוק עולה גם היום, יום החקיקה כפי הנראה או יום לפניה.

עולה זה אנדרסטייטמנט, זה היה יום המסחר הכי חזק השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 7:57 pm 
Freshman

אכן זמן טוב להזכיר שהקואליציה + שקד + שברי המפלגות הזעירות שלא עברו את אחוז החסימה מגיעים ל-50.23% מקולות המצביעים.
לטעון לרוב לרפורמה בקרב הציבור זה, גם בהינתן המספרים המומצאים של פלאש, שקר ותו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 8:36 pm 
Junior

זה לא מומצא, 17% זה נתון מסקר שהתסצע במרץ בקרב מצביעי ליכוד

נתון שלא מסתדר עם האגנדה = נתון מומצא
לינקים שמראים שהיה דגש על הרפורמה = לינקים איזוטרים
הכלכלה בעליה למרות ההפגנות = כלכלה לא נופלת ביום אחד
אוחנה לא ידע על הרפורמה עד שלוין יצא בהצהרה? אה, בעצם הוא ידע והתראיין על זה ממש כמה שבועות קודם. מתעלמים באלגנטיות, עושים פרסה ונטען שזה פשוט לא היה בקמפיין

בן גביר בכלל דיבר על בטחון ולא על בית משפט... נתעלם מכך שמפלגתו הוציאה שבועיים לפני הבחירות תוכנית מפורטת בשם חוק וצדק על רפורמה במערכת המשפט, שכללה את חלומותיו הרטובים של רוטמן, וגרפה 14 מנדטים שעלאק לא ידעו ולא שמעו ומתחרטים. בחייאת. אם יש כמה מאות סרוגים מצביעי סמוטריץ שחזרו בהם, עשו זאת כי מכונת התעמולה המשומנת שיקרה לכל העולם שצמצום עילת הסבירות, שגורמים רבים באופוזיציה כולל לפיד וסער, תמכו בה, היא הפיכה ודיקטטורה בהתהוות. ועל הדרך פגעה בביטחון, בקשר עם ארהב ובמה לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 8:40 pm 
Hall of Famer

הקמפיין של בן גביר היה, כמובן, בפול ווליום על "בטחון אישי" ו"הרתעה" ו"להשיב משילות". אבל למה לא לזרוק איזה קומיוניקט זניח שאף אחד לא קרא, כמו הספרים של רוטמן האלמוני שפתאום הפך לאחד האנשים החשובים במדינה, כמובן בשל כוחו הפוליטי הסוחף בציבור ולא בגלל שביבי מעוניין להציל את התחת שלו מהכלא.

בכל מקרה כל הסקרים מראים בבירור, אם הבחירות מחר בבוקר-ביבי חוטף בעיטה בתחת, ורוב הציבור מתנגד להפיכה המשטרית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 8:50 pm 
Hall of Famer

אני גם מניח שרוב הציבור מתנגד לדיקטטורה , אבל גם אם 50.25 אחוז תומכים בהפיכה, או אפילו אם 70 אחוז תומכים בהפיכה , מה זה משנה בכלל ? דמוקרטיה לא מסתיימת בעיקרון ״הרוב קובע״.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 8:56 pm 
Junior

תכנית חוק וצדק של הציונות הדתית הוצגה ב18 לאוקטובר, שבועיים לפני הבחירות, חתומים על סמוטריץ ורוטמן, כל אמצעי התעמולה כבר אז הצביעו עליה כתכנית לסיקול הדמוקרטיה, ynet walla ולמעשה כל גופי התקשורת השמאלנית התריעו. לפיד בקולו הזהיר שזה מה שיקרה למדינה אם הממשלה תיבחר. ביבי בקולו יומייפ לפני הבחירות אמר בערוץ 14 שהולכים על הרפורמה המשפטית ושמכל ההצעות הולכים על ההצעה של יריב לוין. ואע"פ כל ההפחדות ההשמצות ומסע ההסתה של תעמולני השמאל, הרוב בחר ימין. משיחי קיצוני טאליבן מוצצי דם עדר בבונים וכל ההסתה האינסופית הביאה ל64 מנדטים לימין

עכשיו הקמפיין של השמאל הוא שהמצביעים הם ככ מטומטמים שלא ידעו עבור מה הצביעו , ומנסים למנף סקרים עם מדגם אפסי לעומת מיליוני פתקים בקלפי. מגוחך. עלוב. פאתטי.

אני מסכים עם עופר. הרוב המוחץ נגד דיקטטורה. לכן הרוב רוצים להחזיר את המצב לקדמותו, בו מי שמנהל את המדינה אינו יועץ משפטי , ומי שמייעץ לו אינו הממשלה. היועץ ובגצ כרסמו לאט לאט בסמכות הממשלה , עד שהמצב הפך דיקטטורה על מלא. כעת הרפורמה מחזירה את המצב לקדמותו, דמוקרטיה מלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 8:58 pm 
Hall of Famer

תמיד משעשע אותי שאהבלים מעוותים דברים של אנשים אחרים כדי לצאת מ-גניבים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 8:59 pm 
Junior

FLASH כתב:
תכנית חוק וצדק של הציונות הדתית הוצגה ב18 לאוקטובר, שבועיים לפני הבחירות, חתומים על סמוטריץ ורוטמן, כל אמצעי התעמולה כבר אז הצביעו עליה כתכנית לסיקול הדמוקרטיה, ynet walla ולמעשה כל גופי התקשורת השמאלנית התריעו. לפיד בקולו הזהיר שזה מה שיקרה למדינה אם הממשלה תיבחר. ביבי בקולו יומייפ לפני הבחירות אמר בערוץ 14 שהולכים על הרפורמה המשפטית ושמכל ההצעות הולכים על ההצעה של יריב לוין. ואע"פ כל ההפחדות ההשמצות ומסע ההסתה של תעמולני השמאל, הרוב בחר ימין. משיחי קיצוני טאליבן מוצצי דם עדר בבונים וכל ההסתה האינסופית הביאה ל64 מנדטים לימין

עכשיו הקמפיין של השמאל הוא שהמצביעים הם ככ מטומטמים שלא ידעו עבור מה הצביעו , ומנסים למנף סקרים עם מדגם אפסי לעומת מיליוני פתקים בקלפי. מגוחך. עלוב. פאתטי.

אני מסכים עם עופר. הרוב המוחץ נגד דיקטטורה. לכן הרוב רוצים להחזיר את המצב לקדמותו, בו מי שמנהל את המדינה אינו יועץ משפטי , ומי שמייעץ לו אינו הממשלה. היועץ ובגצ כרסמו לאט לאט בסמכות הממשלה , עד שהמצב הפך דיקטטורה על מלא. כעת הרפורמה מחזירה את המצב לקדמותו, דמוקרטיה מלאה

אם אחרי החודש האחרון, אתה עדיין חושב שיש רוב לכך שאמסלם ינהל את המדינה ולא היועצת המשפטית, אתה לא איתנו חבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 9:19 pm 
Junior

אמסלם? מי זה אמסלם בכלל?

אם אחרי 15 שנה אתם עדיין חושבים שיש סיכוי לשמאל העלוב, הפאתט, חסר ההנהגה, שהעם יעדיף את הפאתט חסר כישורים התורן שלו כראש ממשלה לפני ביבי, אתם חיים בהכחשה קומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 9:20 pm 
Junior

FLASH כתב:
תון שלא מסתדר עם האגנדה = נתון מומצא
לינקים שמראים שהיה דגש על הרפורמה = לינקים איזוטרים
הכלכלה בעליה למרות ההפגנות = כלכלה לא נופלת ביום אחד
אוחנה לא ידע על הרפורמה עד שלוין יצא בהצהרה? אה, בעצם הוא ידע והתראיין על זה ממש כמה שבועות קודם. מתעלמים באלגנטיות, עושים פרסה ונטען שזה פשוט לא היה בקמפיין

תגובת פלאש קלאסית... דוגמאות איזוטריות והיגיון עקום.

לוין היה בעד הרפורמה ודיבר עליה וגם אוחנה, אחלה, גם אמסלם דיבר על זה והליכוד יצא עליו...
תן לי דוגמא שבה הליכוד כמפלגה דיבר על זה בקמפיין שלו לפני הבחירות, תן לי אמירה של ביבי בנושא, משהו שהוא מעבר ללוין\אוחנה ...
בפעם היחידה שאמסלם דיבר על זה בחודש ספטמבר הליכוד יצא בהכחשה גורפת.

יאללה דוגמאות של ביבי\קמפיין הליכוד, תן לי, מחכה!
כי על דברים אחרים (יוקר מחיה, בטחון אישי, משכנתאות וכו') אני יכול למצוא לך בכיף אם רק תבקש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 10:03 pm 
Junior

תגובה שקית קלאסית... חותך מההודעה מה שלא מתאים לו, מגיב למה שמתאים לו, ואז דורש שיגיבו למה שהוא מבקש 20 פעם (וגם זה כי הוא פשוט מפספס שכבר הגיבו למה שביקש)

נו. נעשה לך את העבודה

https://rotter.net/forum/scoops1/777558.shtml

ריכוז ראיונות של לוין, ביבי, אוחנה, ואפילו כהנא שמצהיר על פסקת התגברות מאוד רחבה שהוא מקדם ותעבור ברוב עם ליברמן ביבי החרדים והציונות. שלא לדבר על לפיד וסער שתמכו בביטול הסבירות

ביבי אומר פה מפורשות יומיים לפני הבחירות שהוא הולך להעביר את הרפורמה המשפטית כ"צואר הבקבוק" עבור קיום שאר קמפיין הבחירות, בביטחון ביוקר במשילות. ומכל ההצעות, הוא מתכוון ללכת עם ההצעה של לוין לרפורמה, למעשה ההצעה הכי מרחיקת לכת בפועל.

וכמו שאמרתי, ההצעה של לוין התיישרה בול עם תכנית חוק ומשפט של סמוטריץ ורוטמן

כמובן את זה לא יאכילו אותך בתקשורת. רק ישטפו לך את המוח שביבי עבד על כולם כדי למלט עצמו מהכלא ולכן מצא אוסף משיחיים מוצצי דם שרוצים רק כסף ולהרוג פלסטינים , ובקיצור יסיתו אותך ותמימים שכמותך למלחמת אחים. כי גם בתקשורת הבינו אחרי 15 שנה, שאם השמאל נעלן, ותעמולה בלתי פוסקת לא מנצחת בחירות כי העם עמוק בימין, וגם עלילות ה"שוחד" המונפצות התרסקו, הדרך היחידה שלהם להפיל את ביבי זה לייצר אנרכיה בואך מלחמת אחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 10:06 pm 
Hall of Famer

בעיקר נשגב מבינתי מדוע Flash מנפנף ב-17% ממצביעי הליכוד (כ-200 אלף איש, כן?) שמתנגדים לרפורמה - כנתון חיובי עבור "הימין"...
אבל כמובן שמבין 516,470 המצביעים עבור הציונות הדתית - רק "כמה מאות סרוגים מצביעי סמוטריץ שחזרו בהם, עשו זאת כי מכונת התעמולה המשומנת שיקרה לכל העולם"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: