סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 8:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 1:06 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
קצת מאכזב, חשבתי שהפועל יביאו רכז טהור בנוסף לספידי. כרגע יש הרכב לא מאוזן עם רכז אחד, בניגוד לשלושה בשנה שעברה. גם אם למאר וזוסמן יכולים להוליך כדור קצת, הם לא רכזים. וגם ספידי לא רכז שמפעיל את החברים. טוב שהביאו שחקן שיכול גם לקלוע וגם לחדור (היה חסר), אבל עדיין לא ברור מה עם עמדת הרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 1:09 pm 
מנהל פורום

אחרי שגמרתי להתאבל על לונדברג (15 דקות בערך) אני מבסוט מההחתמה, זוכר אותו מצוין מהסדרה, מתאים לקבוצה ולסגנון
עכשיו צריך 4 ארוך וצלף שלא מתבייש לכלך ידיים בהתקפה

אגב, ממש לא אופתע אם נעם יעקב יושאל שוב מוילרבאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 1:13 pm 
Freshman

הדבר שהכי מעודד אותי בהחתמה הזאת - זה שביב התקווה שמושקו יחליט לעשות אחורה פנה ולחתום אצלנו, בהתחשב בפרופיל של למאר, שהוא שחקן שיעלה מהספסל ולא מגיע ככוכב מרכזי כמו ליונדברג ובסיטואציות מסוימות מושקו עשוי לקבל לא מעט דקות (בטח בליגה)
הלוואי שזה יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 1:15 pm 
Junior

Tbowers15 כתב:
דניאל כתב:
יכול להיות שדז'יקיץ' בכלל לא רצה את קפיצת התקציב שהגיעה עם אדלסון, הוא מאוהב בעמדת האנדרדוג, אוהב שחקנים שהם אנדרדוג. מזכיר קצת את הסיטואציה של בלאט בקליבלנד, הגיע להיות מאמן שמפתח שחקנים בקבוצה בלי לחץ, פתאום קיבל על הראש את לברון ובסוף קרס תחת עומס הציפיות למרות שהקבוצה הגיעה לגמר.
האם יכול להיות שאדלסון יחליט בשנה הבאה שדז'יקיץ' לא מתאים לציפיות שיש לו מהקבוצה?

לא חושב שזה המצב, כי יש בעל בית ששם הרבה כסף כדי שהקבוצה תעשה צעד קדימה, הוא זה שמממן את המשכורת של דזיקיץ ואם זה לא היה מתאים לו - עם כל הכבוד (ויש כבוד בהחלט) הוא פשוט לא היה צריך להישאר בקבוצה.

מבין את הרצון שלו לבנות "פרויקט כמו טנריפה" עם החתמות ארוכות טווח וסגל עמוק, אבל ברגע שיש לך תקציב גדול השאיפות עולות בהתאם ואין שום סיבה לא להחתים שחקנים קצת יותר כשרוניים ממה שהיו שנה שעברה, ולא - לא כל השחקנים האלה הם בהכרח עם מניירות ואגו של סופרסטארים

אבל למאר יותר כשרוני מבראון.
צ׳אצ׳א יותר כשרוני משגב (ובשם הפער הזה בכשרון גם חתכו את הקפטן אהוב הקהל).
זוסמן כשרוני בהרבה מקורנליוס וקורנליוס יותר כשרוני מהאף אחד שהיה במשבצת של הסמול פורוורד הרביעי, או הסקנד גארד השישי, או מה שהוא אמור להיות.
ה-4 שיגיע, יחד עם ג׳ונסון, יהיה כנראה הרבה יותר מוכשר מסנדר-מייריס.

ואת כל השדרוג הזה בכשרון הפועל עושה בלי לוותר על הdna ההגנתי שלה ואולי אפילו לחזק אותו. באמת שמתקשה להבין את הטענות. אני גם חושב שצריך ארבע באוריינטציה יותר התקפית מבולומבוי ודומיו, אבל באמת שלא רואה איך אפשר להתאכזב מהסגל הזה.

אגב, גם אני חושב שיש מצב שוילרבאן מבשלת פה עוד השאלה עם יעקב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 1:36 pm 
Freshman

רוצה לקוות שיחתימו שני זרים נוספים ( אולי אחד תוך כדי העונה)

מבחינת הליגה :

סמית, למר , רנדולף, גו'נסון / הזר השני והנקינס יחד עם עוז בלייזר , זוסמן וגבי אורקו ורכז ישראלי צריך להסיק כדי לפתוח עונה ישראלית

ולחכות עד לישראליות של קרינגטון .

באירופה מותר שמונה זרים סך הכל - נכון? זה אומר שאחד הישראלים במודל הזה לא ירשם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 1:43 pm 
Sophomore

לא יודע למה צריך לומר את זה בכל פעם - השוואה במידת ההתאמה בין שני מועמדים לתפקיד כלשהו לא אומרת בהכרח שהם זהים בתכונותיהם. אין ספק שברינטון למאר גדול יותר ומגוון יותר, כמו שגם אין ספק שהוא לא ידפוק 6-7 שלשות במשחק כמו שבראון עשה מדי פעם. בראון שומר "בולדוגי" (לטוב ובעיקר לרע), למאר יכול להסתדר עם שחקנים גבוהים יותר בכמה עמדות. בראון עושה את הנקודות שלו פחות או יותר בשטף המשחק, למאר חי לבד. בראון מבוגר אבל לגמרי עדיין שחקן (הוא היה מעולה בתפקידו מפברואר עד מאי, לא פחות מזה. נתן לנו ים אוויר בליגה, ושיחק בקבוצה חזקה), למאר בשיא הקריירה (הבינונית עד כה). בראון שיחק עשרות משחקי פלייאוף בקריירה שלו כשחקן משלים, למאר בודדים כשחקן מוביל בכולם. בראון הגיע שפוף אחרי טרגדיה ולא מעט מתוך צורך כלכלי שאילץ אותו להתפשר, למאר מגיע רעב לחוזה הכי גדול בחייו.

בסוף שניהם קומבו-גארדים באותו כסף. האם חסרות לנו התכונות המסוימות שלמאר מביא על חשבון אלה של בראון? יכול להיות, במיוחד לנוכח הסטטוס המפוקפק של קרינגטון. אני סיימתי להתווכח עם דז'יקיץ' בהחלטות מהסוג הזה, רק שצריך לקחת בחשבון שהחבל התקצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 1:52 pm 
Junior

לגבי השוואות בין דברים לא זהים - אני לגמרי איתך. אחד הדברים הכי מצחיקים בעיניי זה כשאומרים ״איך אתה משווה בין גארד לפורוורד, הם לא באותה עמדה״. אה כן? אתם לא מסוגלים להכיל השוואה בין שני שחקני כדורסל שלא משחקים בדיוק אותו דבר? חכו שתשמעו את ההשוואה שלי בין גרמניה הנאצית לשניצל דג.

באופן ספציפי, אני השתוממתי על התוצאה של ההשוואה, שאמרה שאולי בכלל עדיף להשאיר את בראון. בעיניי, הדבר שהכי חסר לנו הוא כשרון בהתקפה, ובאופן יותר ספציפי - יכולת לייצר נקודות מכלום כשהמשחק תקוע, לקחת שומר לטבעת, לשחק מהר. אלה בדיוק הדברים שלמאר אמור להביא, ובדיוק הדברים שבראון לא הביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 2:02 pm 
Hall of Famer

אולי בכל זאת יביאו קומבו גארד ישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 2:20 pm 
Hall of Famer

יש כבר קומבו גארד ישראלי, השאלה מתי הוא יהיה כשיר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 2:29 pm 
Freshman

די ברור שהולכים על זרים בפרופיל מסוים. כל הדיבורים על פריס לי, דריק וויליאמס וכו' הם סתם אוויר חם.
אז למה לא ללכת כבר על מוריס קמפ בעמדה 4? יכול סגור לנו יופי של סגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 2:34 pm 
Freshman

Y.T כתב:
די ברור שהולכים על זרים בפרופיל מסוים. כל הדיבורים על פריס לי, דריק וויליאמס וכו' הם סתם אוויר חם.
אז למה לא ללכת כבר על מוריס קמפ בעמדה 4? יכול סגור לנו יופי של סגל.

לגמרי בעד, אבל נראה שמכוונים בצוות המקצועי למישהו שיכול לשחק גם כ-5 וקמפ די תקוע בעמדה 4 בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 2:40 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
Tbowers15 כתב:
דניאל כתב:
יכול להיות שדז'יקיץ' בכלל לא רצה את קפיצת התקציב שהגיעה עם אדלסון, הוא מאוהב בעמדת האנדרדוג, אוהב שחקנים שהם אנדרדוג. מזכיר קצת את הסיטואציה של בלאט בקליבלנד, הגיע להיות מאמן שמפתח שחקנים בקבוצה בלי לחץ, פתאום קיבל על הראש את לברון ובסוף קרס תחת עומס הציפיות למרות שהקבוצה הגיעה לגמר.
האם יכול להיות שאדלסון יחליט בשנה הבאה שדז'יקיץ' לא מתאים לציפיות שיש לו מהקבוצה?

לא חושב שזה המצב, כי יש בעל בית ששם הרבה כסף כדי שהקבוצה תעשה צעד קדימה, הוא זה שמממן את המשכורת של דזיקיץ ואם זה לא היה מתאים לו - עם כל הכבוד (ויש כבוד בהחלט) הוא פשוט לא היה צריך להישאר בקבוצה.

מבין את הרצון שלו לבנות "פרויקט כמו טנריפה" עם החתמות ארוכות טווח וסגל עמוק, אבל ברגע שיש לך תקציב גדול השאיפות עולות בהתאם ואין שום סיבה לא להחתים שחקנים קצת יותר כשרוניים ממה שהיו שנה שעברה, ולא - לא כל השחקנים האלה הם בהכרח עם מניירות ואגו של סופרסטארים

אבל למאר יותר כשרוני מבראון.
צ׳אצ׳א יותר כשרוני משגב (ובשם הפער הזה בכשרון גם חתכו את הקפטן אהוב הקהל).
זוסמן כשרוני בהרבה מקורנליוס וקורנליוס יותר כשרוני מהאף אחד שהיה במשבצת של הסמול פורוורד הרביעי, או הסקנד גארד השישי, או מה שהוא אמור להיות.
ה-4 שיגיע, יחד עם ג׳ונסון, יהיה כנראה הרבה יותר מוכשר מסנדר-מייריס.

ואת כל השדרוג הזה בכשרון הפועל עושה בלי לוותר על הdna ההגנתי שלה ואולי אפילו לחזק אותו. באמת שמתקשה להבין את הטענות. אני גם חושב שצריך ארבע באוריינטציה יותר התקפית מבולומבוי ודומיו, אבל באמת שלא רואה איך אפשר להתאכזב מהסגל הזה.

אגב, גם אני חושב שיש מצב שוילרבאן מבשלת פה עוד השאלה עם יעקב.

נאה דרשת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 2:56 pm 
Sophomore

זה הזמן להחתמת ענק !
שחקן שמכיר את הליגה הישראלית וגם את הטעם של גביע היורוליג.
כרגע הוא במו"מ עם בולוניה שבתקווה תרצה סוס צעיר יותר...

https://www.youtube.com/watch?v=pluxTSaRZWs
https://www.youtube.com/watch?v=mpociE-t32Y

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 3:11 pm 
Freshman

מסכים שלמאר הוא לא שם ענק כמו שאנשים פה רצו..מצד שני אני חושב שזה בדיוק השחקן שאנחנו צריכים..יודע לחדור בצורה חתולית קולע מצוין מהשלוש יודע ליצור לעצמו..לא מבין בכלל את ההשוואות לבראון שלא ראיתי אותו עובר בכדרור פעם אחת את השחקן שלו..וגם בהגנה הוא בהרבה יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 3:16 pm 
Hall of Famer

לא יודע איך יראה הסגל בסוף , אבל בסופו של דבר חיזקנו פחות או יותר את כל הנקודות היותר חלשות מהעונה שעברה - עוד סקורר לקו האחורי, חיזוק לקו הקידמי הישראלי עם צ׳א׳צא, עומק יותר גדול בעמדה 3-4 עם ג׳ונסון , יובל זוסמן יכול להיות שדרוג רציני, וקדין קרינגטון לטווח היותר רחוק כישראלי הוא שדרוג עצום.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 3:44 pm 
Junior

יש כאן הסכמה שהמאמן של הפועל ירושלים הוא המאמן הטוב בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 3:59 pm 
מנהל פורום

אני חושב שהוא היה דומיננטי מאוד על שאר מאמני הליגה בעונה שעברה, בטח על קטש.
אבל אסור לגמור עליו את הלל, בכל זאת:
1. עונה טובה אחרי כמה כישלונות או לפחות אי הצלחות מרשימות
2. פרנקו עשה לו מט סנדלרים בסדרת פלייאוף
3. הפיני של בון הצליח להשתמש בנשק שלו כדי לנצח אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 5:18 pm 
Hall of Famer

ועל פי רזומה העבר שלו, כמדומני לא סיים עונה באף קבוצה (או קרוב לכך)
אז אולי מתישהו "השיגעון" נמאס על כולם...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 5:47 pm 
Freshman

Lakic כתב:

מאמן ההגנה הטוב בליגה - אני מסכים. בנוסף, היו השנה אוסף של ניסים לקבוצה (שטרסבורג, באקן ברס, חצי גמר גביע) שבלעדיהם העונה הייתה נראית אחרת. למשל, העונה הקודמת עם יותם כמאמן סיימנו מקום ראשון בליגה, ועם שתי קליעות עונשין של בריימו היו נכנסות במשחק 3 מול חולון כנראה שהפועל הייתה זוכה באליפות. צריך להסתכל על הדרך, ולא תמיד על התוצאה. הדרך של דז'יקיץ' הייתה מרשימה, אבל בעיקר בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 5:54 pm 
Sophomore

רלפי כתב:
Lakic כתב:

מאמן ההגנה הטוב בליגה - אני מסכים. בנוסף, היו השנה אוסף של ניסים לקבוצה (שטרסבורג, באקן ברס, חצי גמר גביע) שבלעדיהם העונה הייתה נראית אחרת. למשל, העונה הקודמת עם יותם כמאמן סיימנו מקום ראשון בליגה, ועם שתי קליעות עונשין של בריימו היו נכנסות במשחק 3 מול חולון כנראה שהפועל הייתה זוכה באליפות. צריך להסתכל על הדרך, ולא תמיד על התוצאה. הדרך של דז'יקיץ' הייתה מרשימה, אבל בעיקר בהגנה.

זה קצת לא פייר. גם ליותם היה המון מזל (קיבל את מנרסה שכבר הבטיחה מקום 1, ניצחון בנקודה בחוץ בחולון, ובעיקר מכבי שהתפרקה בסוף העונה).

בסוף גם כששמים את מבחן התוצאה בצד ומסתכלים רק על הדרך, הקבוצה של יותם נראתה מדהים למשך חודשיים (מאז שנכנס עד פרומיטיי) ומאז לא הרשימה בשום שלב.. לא ניצחה גם את מכבי בכלל לדעתי. הקבוצה של דז'יקיץ' לעומת זאת הייתה הקבוצה הכי טובה בארץ ברוב העונה, וזה בעונת שיא של הכדורסל הישראלי (היא עמדה שווה מול מכבי כמה פעמים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 6:01 pm 
Sophomore

החתמה מעולה. להפועל היה חסר כישרון בקו האחורי. מלכתחילה לא חושב שחיפשו רכז טהור אלא באמת מישהו בפרופיל הזה, של קומבו סקורר שיתן לקבוצה אופציה לקלוע נקודות ביותר קלות. הניאונסים של רכז או לא רכז לא באמת רלוונטים, במיוחד כשפילוסופיית ההתקפה של דז'יקיץ' לא בדיוק מזכירה את סטיב קר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 6:06 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:

איימן פור דאת!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 6:23 pm 
Senior

אז ישר עכשיו בכל עמדה קיבלנו רד הרינג של איזה שם גדול שהפועל רוצה ובכל עמדה בסוף קיבלנו שם צנוע בהרבה, מניח שקח יהיה גם עם ה4-5 שיגיע.
זה עבד לפני שנה, לא בטוח שזה אומר שזה יעבוד השנה, אבל זה גם אומר שאין לנו זכות להתבכיין ולהתלונן.
אם יש כאן משהו שמאכזב זה בכך שהתלות בספידי לא הוקטנה ואולי רק גדלה מהעונה הקודמת - שוב אין אף שחקן שנותן דברים דומים ושוב נראה המון דקות שלו על המגרש.
למאר עצמו דווקא זכור לי כיופי של שחקן מהסדרה מולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 6:39 pm 
מנהל פורום

אבימאל כתב:
uriel17 כתב:

איימן פור דאת!

אני כבר רואה אותו בהפועל ת"א בשנה הבאה ואת האוהדים שם אצים רצים לעדכן את דף המסרים בנוגע לגיל בני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 6:40 pm 
מנהל פורום

ולמען הסר ספק, אם זה יקרה אני אהיה אחד הקולניים במרשתת שיטען שתמיד חשב שנועם דברת טוב בהרבה מנועם יעקב ושטוב עשינו שוויתרנו עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: