סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 8:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 7:04 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אבימאל כתב:
uriel17 כתב:
אגב, ממש לא אופתע אם נעם יעקב יושאל שוב מוילרבאן

איימן פור דאת!

אני כבר רואה אותו בהפועל ת"א בשנה הבאה ואת האוהדים שם אצים רצים לעדכן את דף המסרים בנוגע לגיל בני

זה תסריט שלחלוטין לא תלוש מהמציאות, בטח בהתחשב בכך שאבא שלו אוהד שרוף שלהם וגם הוא עצמו העביר שם כמה שנים ביציעים מאז ש"עלה" לארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 7:29 pm 
Sophomore

לא ראיתי את למאר באופן רציני, אבל לפחות סטטיסטית נראה ששמונת המשחקים שלו בbcl היו יוצא הדופן שלו בעונה שעברה.
ביוון הוא קלע 11 נק בממוצע באחוזים רעים, ולפני כן בלה מאן הוא גם כן לא הבריק עם 8.8 נק' למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 10:16 pm 
Freshman

הוא אכן לא סקורר יוצא דופן אבל כן מסוגל לייצר לעצמו ולחדור, שזה משהו שהיה כמעט זר עבור הקבוצה שלנו בעונה החולפת.
אותי בעיקר מדאיג המצב שנוצר בעמדה מספר 1 - ולא, לאמר הוא לא רכז בשום אופן. הוא מסוגל להוביל כדור בהתקפה אבל הוא לא מרכז את המשחק.
8 (!) איבודים במשחק ההדחה של אאק מול פריסטרי בפלייאוף הליגה היוונית (שהיא אם נהיה עדינים...לא בדיוק מהחזקות באירופה) ויחס אס'-איב' לא מזהיר מאז שהגיע לאירופה, מובילים למסקנה לפיה למאר לא הגיע כדי להוות גיבוי לספידי בריכוז המשחק (שוב, הובלת כדור - כן, ריכוז משחק - לא).

איו כרגע אופציות ישראליות בשוק, אלא אם כן מושקוביץ יחליט לחזלש את הפועל חיפה או שהיידיגר יצוץ פתאום (שניהם גם לא רכזים קלאסיים אבל עושים את זה טוב מלאמר והם ישראלים)
הלפרין (לא יותם) אמר היום שהוא שומע מאנשים בהפועל שאולי זוסמן ישחק גם ב-1...אני מקווה מאוד שלא זה הכיוון שהולכים אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 11:02 pm 
Sophomore

גם ברנדון בראון הוא לא בדיוק רכז, והקבוצה הסתדרה יפה בדקות שלו.
האמת שאני כבר לא זוכר איך דז'יקיץ' הסתדר בחמישייה שנה שעברה בלי סמית', אבל מה שמבאס כאן זה שספידי הולך שוב להיות הרכז המוביל.
הוא אומנם שחקן עם אופי (היה אחראי לסלי קלאץ' מכריעים בכמה וכמה משחקים שנה שעברה), ועם אישיות מרשימה בעיני,
אבל מה שהוא הציג עד היום לא מספיק כדי שהפועל תוכל להפקיד את המפתחות בידיים שלו אם היא באמת שואפת להיות בצמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 11:08 pm 
Sophomore

פתאום עם סגירת סגל הגארדים (בלי שהגיע רכז מוביל לפני ספידי) ואחרי ההופעה האדירה שלו בעתודה, נועם יעקוב דווקא נראה כאופציה לא רעה בכלל לרכז המחליף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 12:06 am 
Freshman

יואי כתב:
גם ברנדון בראון הוא לא בדיוק רכז, והקבוצה הסתדרה יפה בדקות שלו.
האמת שאני כבר לא זוכר איך דז'יקיץ' הסתדר בחמישייה שנה שעברה בלי סמית', אבל מה שמבאס כאן זה שספידי הולך שוב להיות הרכז המוביל.
הוא אומנם שחקן עם אופי (היה אחראי לסלי קלאץ' מכריעים בכמה וכמה משחקים שנה שעברה), ועם אישיות מרשימה בעיני,
אבל מה שהוא הציג עד היום לא מספיק כדי שהפועל תוכל להפקיד את המפתחות בידיים שלו אם היא באמת שואפת להיות בצמרת.

נכון, אבל זה היה רלוונטי רק למשחקים באירופה כשרשמת את שניהם. כרגע, בניגוד לשנה שעברה שהיה לך את נועם יעקב בליגה - אין לך אף רכז מחליף לספידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 2:17 pm 
מנהל פורום

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=443386
אמא של גלעד לוי כועסת, הוא רצה הפועל חיפה, הפועל הכריחה שזה יהיה הפועל באר שבע
לא יודע מה נכון ומה לא נכון, אבל עקרונית, רצון השחקן חשוב ואי אפשר לבטל אותו רק בגלל שמאמן פיתוח השחקנים בבאר שבע מ
טוב יותר או משהו בסגנון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 2:45 pm 
נדמה לי שההורים שלו דווקא מאשדוד או מאשקלון אז זה בכלל מעניין שההורים העדיפו את חיפה.
בכל מקרה, אם היו משאילים בעד כסף, לא היתה זכות לקחת את ההצעה הגבוהה ביותר? אני מריח שמדובר על דגשים מקצועיים טיפה שונים והתאמה טובה יותר לסגנון שירושלים רוצה לבנות.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 2:57 pm 
Junior

זה נראה הרבה יותר כמו עניין של סגנון מאשר מהות. ברור שהפועל יכולה להחליט לפי האינטרסים שלה (שאמורים להיות זהים לאלה של השחקן במקרה הזה) לאן הוא יילך. נשמע שלוי, או אימא שלו, פגועים יותר מהיחס מאשר מעצם ההחלטה וכאן אני מניח שהם בטח צודקים, לפחות חלקית. אם מישהו היה יושב איתם כמו שצריך, מתנצל שזה לקח יותר מדי זמן ומסביר להם למה מעדיפים את באר שבע אני מתקשה להאמין שזו היתה התגובה. מצד שני, גם אם הם קיבלו יחס חרא התגובה שלהם קצת טו מאצ׳ לטעמי. לא יותר מדי מעניין, כך או כך…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 3:35 pm 
Hall of Famer

הייתי שמח שלוי ילך למקום שהמאמן מאמין בו וייתן לו צ'אנס אמיתי. לא שאני מאמין בו יותר מדי, אבל זה יהיה עצוב אם הוא לא יקבל את הצ'אנס האמיתי שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2023 4:08 pm 
Hall of Famer

הפועל חיפה מבחינה פיננסית מועדון חולה.
יכול להיות שירושלים לא רוצים להתעסק איתם.

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=439010

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2023 4:30 pm 
Hall of Famer

על פי מנהיים במגרש פתוח תקציב הפועל ירושלים העונה כ35 מיליון שקל לעומת 25 מיליון שקל אשתקד ל.יביאו זר לעמדות 4_5 ואולי עוד שחקן ישראלי אחד שגל גלינסקי אחד הרכזים המצטיינים בלאומית אשתקד מועמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 1:41 am 
Hall of Famer

מבחינת הכנסות,אני לא מאמין שירושלים מייצרת יותר מ15 מיליון לשנה (שנה מוצלחת).
זה אומר שאדלסון מתכנן להוציא 20 מיליון שח מהכיס לעונה.,בתור התחלה. לגלות בתוך 5 שנים שהוא שפך על הקבוצה יותר מ100 מליון שח ,זה נראה לי way too much.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 4:06 am 
Hall of Famer

15 זה לא קצת מעט?
כאילו, בכל אחת מהשנים האחרונות - תקציב ירושלים היה משמעותית גבוה מ-15, אז מאיפה הושלם הפער הלא מבוטל (למשל לכאורה - 10 מיליון בשנה האחרונה)?

עודף ההוצאות גם יגדיל קצת את ההכנסות אני מניח. זה טבעי שיהיה קשר מסוים, גם אם למשל כל מיליון עודפים שיוצאים מכניסים "רק" עוד מאה אלף נניח בטווח המיידי (עוד כמה מנויים, כרטיסים, ספונסר משני חדש, או פשוט עלייה מסוימת במחירים לקיימים וכו'), ו"בתוחלת" עוד משהו בטווח הבינוני.
קשה לנו לדמיין אולי אוהד שחלום חייו היה שזוסמן יחתום בירושלים... אבל תמיד יש כאלה "גבוליים" ששוקלים האם להאריך/לעשות מנוי, וזה מה שיכריע עבורם.
יהיה באמת מעניין לעקוב אחרי המספרים ההשוואתיים (באם ישוחררו החוצה...).

חלקית באותו הנושא
יש איזו "מנטרת טוקבקים" שמחירי המנויים של מכבי עלו בצורה משמעותית. האמנם כך הדבר? ואצל ירושלים?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 8:35 am 
Freshman

אין לי מושג מה קורה במכבי, אצלנו המחירים נשארו זהים לעונה הקודמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 11:04 am 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
על פי מנהיים במגרש פתוח תקציב הפועל ירושלים העונה כ35 מיליון שקל לעומת 25 מיליון שקל אשתקד ל.יביאו זר לעמדות 4_5 ואולי עוד שחקן ישראלי אחד שגל גלינסקי אחד הרכזים המצטיינים בלאומית אשתקד מועמד.

לא יודע מאיפה השמועות, ולא מכיר כל כך טוב את גילינסקי, אבל אא"כ הוא שומר מצוין גם לרמת ליגת העל, לא הייתי מחתים שחקן עם אחוזים כאלה כרכז המחליף הישראלי הראשון. בריסקר הרבה יותר טוב, ברנדוויין בוודאי עדיף, ואולי גם אייל שולמן (למרות שלא ראיתי אותו משחק בשנים האחרונות, אבל על פניו, שחקן עם ניסיון וקליעה עדיפה בהרבה). בכל מקרה, אני מאוד מקווה שדוברת יחזור היטב לקראת ינואר-פברואר, כי כל השמות האלה בעייתיים לרמות שהקבוצה מכוונת אליהן, ולקראת המאני טיים, אא"כ מי שזה לא יהיה יפתיע מאוד לטובה, אי אפשר יהיה להסתמך עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 11:50 am 
Junior

עזבו רגע את גילינסקי, מה עם אוגוסטין ראביט להפועל? בעיניי אחלה רעיון. יש לו לא מעט ממה שחסר להפועל בעמדה 4. מספיק אפרפר בשביל דז׳יקיץ׳. אמריקאי גרמני כזה. לא נראה לי שעולה הון. יד רכה מבחוץ. לא ממש מתנתק מהקרקע אבל איכשהו גם בלי אתלטיות מצליח להיות סולידי בהגנה. תאומו הרוחני של הסמול פורוורד ההוא עם התחת הגדול שהיה בהפועל שאני כרגע בבלקאאוט עם השם שלו…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 12:00 pm 
Sophomore

הלוואי שיבוא, לא יודע כמה עניין יש לשחקן מרכזי בקבוצת יורוליג, בינונית ככל שתהיה, להגיע לbcl.
אולי אם יחליטו להשקיע בו את הכסף שחסכו מאי הבאת רכז בכיר יהיה אפשרי לפתות אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 12:02 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
עזבו רגע את גילינסקי, מה עם אוגוסטין ראביט להפועל? בעיניי אחלה רעיון. יש לו לא מעט ממה שחסר להפועל בעמדה 4. מספיק אפרפר בשביל דז׳יקיץ׳. אמריקאי גרמני כזה. לא נראה לי שעולה הון. יד רכה מבחוץ. לא ממש מתנתק מהקרקע אבל איכשהו גם בלי אתלטיות מצליח להיות סולידי בהגנה. תאומו הרוחני של הסמול פורוורד ההוא עם התחת הגדול שהיה בהפועל שאני כרגע בבלקאאוט עם השם שלו…

כבר בן 34.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 12:28 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:

דשון באטלר, כמובן, כפרה עליו…

לגבי הגיל - נכון. מצד שני, לא שחקן שתלוי באיזו אתלטיות יוצאת דופן ובדיוק הגבוה שאפשר לראות שנשאר אפקטיבי גם עד גיל 40. אבל ברור שזה לא מישהו להחתים על חוזה לשלוש שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 1:31 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
מבחינת הכנסות,אני לא מאמין שירושלים מייצרת יותר מ15 מיליון לשנה (שנה מוצלחת).
זה אומר שאדלסון מתכנן להוציא 20 מיליון שח מהכיס לעונה.,בתור התחלה. לגלות בתוך 5 שנים שהוא שפך על הקבוצה יותר מ100 מליון שח ,זה נראה לי way too much.

כסף קטן מאוד לבעלים הכי מבוסס כיום בספורט הישראלי.
דרך אגב דוברת כבר לא יקבל משכורת חייל העונה ועל פי מנהיים ירוויח כ120 אלף דולר לעונה .הבעיה שהוא אמור לחזור לאימונים מלאים בדצמבר ולמשחק פעיל רק בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 1:35 pm 
Hall of Famer

יואי כתב:
הלוואי שיבוא, לא יודע כמה עניין יש לשחקן מרכזי בקבוצת יורוליג, בינונית ככל שתהיה, להגיע לbcl.
אולי אם יחליטו להשקיע בו את הכסף שחסכו מאי הבאת רכז בכיר יהיה אפשרי לפתות אותו.

את הכסף הכי גדול אמורים להשקיע בעמדה הזאת.אולי יביאו בסוף איזה פליט הבא
בכל מקרה גלינסקי בשביל 7-8 דקות מהספסל לא יכול להסיק.דוברת כאמור יחזור רק בינואר והפועל צריכה. עוד עושה משחק.מה קורה עם עמית עבו שהיה מעולה אשתקד בלאומית ברמת השרון הוא שחקן חופשי כי לדעתי הוא גם יכול להיות אופציה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 3:12 pm 
Senior

אני חושב שלא הייתה עמדה בשנתיים האחרונות שהיה חסר בה זר ולא שמענו 'נראה שזו העמדה שהולכים להשקיע בה את הכסף הגדול'.
הזר שיגיע ב4-5 יהיה כנראה שם לא גדול במיוחד, שמגיע מקבוצה בסדר גודל של הפועל ומטה, עם עבר בליגה ההונגרית או הרומנית, או סתם עם סטטיסטיקות בינוניות ברוב המקומות שהוא עבר, אולי במקרה הטוב - זה יהיה שחקן עם קריירה יפה אבל פציעה.

הוא גם לא הולך להיות העוגן ההתקפי שלנו או איזה שחקן עם אפסייד מי יודע מה, אחר כנראה עוד פועל אפרפר ששומר טוב ועושה את הדברים הקטנים.
מקור? שנה וחודש של דז׳יקיץ׳ כמאמן הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 4:01 pm 
Freshman

אם הפועל ת"א יכולה לפנות לחסן וויטסייד, אין שום סיבה שאנחנו לא נפנה לחברו לליגה הפורטוריקנית דמרקוס קאזינס (מקווה שדז'יקיץ יסלח לו על מה שאמר השנה על יוקיץ).
4-5, זר אכזר כמבוקש, קולע הרבה שלשות באחוזים גבוהים, בעיית אופי קלה ולא הכי נייד, אבל חוכמת משחק ויכולת מסירה יש גם יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 4:03 pm 
Freshman

לפנות זה בחינם.
כולי תקווה שלא יחתימו עוד שחקן דזיקיצי, תנו קצת הייפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, נורטון ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: