סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 7:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 10:22 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כתבתי שיש כמה מאות ביחס לתגובתך על מכריך (עכשיו רואה שזה לא היה מובן)

מאמין לך שיש כאלה (אני מאמין שאתה לא מכיר יותר מכמה מאות כאלו). מחזיק ממך אדם ישר, בכנות, וזה להבדיל מחלק מהכותבים פה

להערכתי יש לפחות 5000 מצביעי סמוטריץ שחזרו בהם. לא הרבה מעבר. מדובר במפלגה הימנית ביותר ומהימניות בתולדות המדינה. הצביעו לה אנשים שהיו מוכנים לשים פתק שבוחר את בן גביר ומעוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2023 11:49 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
האם כבר ציינתי שבני גנץ הוא מטומטם? נדמה לי שכן, אבל מן הראוי להדגיש זאת שוב.
השמאל-מרכז מובל על ידי מטומטמים.

יש עוד מישהו, בעיקר מאלה שחגגו את "נצחון המחאה" או אמרו שאם ביבי מעביר את הרפורמה אין לו מדינה - שעדיין חושב שהרפורמה לא תעבור עד סוף הקדנציה (וכנראה הרבה לפני) במתכונת כלשהי של רשות מבצעת בלתי מוגבלת עם כוח מוחלט דה פקטו?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 1:55 am 
Junior

מעניין אם בסוף אבין איך מכנים צד שמורכב מסער, אלקין וליברמן שהם ימניים גם מדינית וגם כלכלית, שמאלניים, בעוד בצד השני, ששליש ממנו מורכב מחרדים שהם שמאל כלכלי רדיקלי ואין להם תפישה מדינית אמיתית, פרט למי נותן לנו כמה שיותר (ייאמר לזכותם), הם ימין על מלא. נו טוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 6:43 am 
Junior

FLASH כתב:
תגובה שקית קלאסית... חותך מההודעה מה שלא מתאים לו, מגיב למה שמתאים לו, ואז דורש שיגיבו למה שהוא מבקש 20 פעם (וגם זה כי הוא פשוט מפספס שכבר הגיבו למה שביקש)

נו. נעשה לך את העבודה

https://rotter.net/forum/scoops1/777558.shtml

ריכוז ראיונות של לוין, ביבי, אוחנה, ואפילו כהנא שמצהיר על פסקת התגברות מאוד רחבה שהוא מקדם ותעבור ברוב עם ליברמן ביבי החרדים והציונות. שלא לדבר על לפיד וסער שתמכו בביטול הסבירות

ביבי אומר פה מפורשות יומיים לפני הבחירות שהוא הולך להעביר את הרפורמה המשפטית כ"צואר הבקבוק" עבור קיום שאר קמפיין הבחירות, בביטחון ביוקר במשילות. ומכל ההצעות, הוא מתכוון ללכת עם ההצעה של לוין לרפורמה, למעשה ההצעה הכי מרחיקת לכת בפועל.

וכמו שאמרתי, ההצעה של לוין התיישרה בול עם תכנית חוק ומשפט של סמוטריץ ורוטמן

כמובן את זה לא יאכילו אותך בתקשורת. רק ישטפו לך את המוח שביבי עבד על כולם כדי למלט עצמו מהכלא ולכן מצא אוסף משיחיים מוצצי דם שרוצים רק כסף ולהרוג פלסטינים , ובקיצור יסיתו אותך ותמימים שכמותך למלחמת אחים. כי גם בתקשורת הבינו אחרי 15 שנה, שאם השמאל נעלן, ותעמולה בלתי פוסקת לא מנצחת בחירות כי העם עמוק בימין, וגם עלילות ה"שוחד" המונפצות התרסקו, הדרך היחידה שלהם להפיל את ביבי זה לייצר אנרכיה בואך מלחמת אחים

חחחח זה מה שהצלחת למצוא בסוף? תגובה רפה ממקור אחד של נתניהו שבו הוא אומר שהתוכנית תהיה חלק מההצעות של יריב לוין?
יריב לוין לא רלוונטי לדיון, לא כי הוא לא חשוב או כי הוא לא מאמין בזה אלא כי הוא אומר את זה כל מערכת בחירות... אני יכול למצוא לך ראיונות שלו גם מלפני מערכות בחירות בעבר.
זה שלוין דיבר על זה לא אומר שהליכוד כתנועה הלכו לשם כי לוין מדבר על זה 20 שנה באופן קבוע.
ומה קשור מתן כהנא? לפעמים התגובות שלך כל כך לא קוהרנטיות שזה מדהים. אני מדבר איתך על הליכוד.
והפסקה האחרונה שלך בכלל התבכיינות קלאסית של פלאש, אין מה להגיב.

בקיצור, בניגוד לטיקטים אחרים שהליכוד רץ עליהם שאפשר למצוא המון סרטונים ואמירות בנושא כל מה שהצלחת למצוא זו תגובה של ביבי לשאלה בערוץ 14... אכן קמפיין אגרסיבי מאוד וברור לגבי כוונת הליכוד לבטל את יכולות הפיקוח של מערכת המשפט על הממשלה.
נובמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 7:49 am 
Hall of Famer

מעניין, אני לא מצאתי מצביע ימין אחד שמתלונן על כך שגנבו לו את הקול לטובת הרפורמה.
רק אנשים משמאל שמתלוננים בשם הבוחרים של הליכוד.

זה לא באיזור חיוג של היפוך הבטחות הבחירות של בגין (ימית), רבין (רמת הגולן,אש'ף), שרון , בנט (ממשלת לפיד) או גנץ (ממשלת האחדות עם ביבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 8:53 am 
Junior

הקולות על הרפורמה היו מאוד חזקים בקמפיין הבחירות, אני לא מכיר מצביע ימין אחד שיגיד שלא היה לו מושג שיש כוונה לערוך שינויים במערכת המשפט. דיבורים על פסקת התגברות, "שופטים שממנים את עצמם", "יועמ"שים ששולטים בנבחרי הציבור" וכו' נשמעו מקיר לקיר. וכפי שכבר אמרתי, עיקר הקמפיין של האופוזיציה עסק בהפחדה מפני כוונת הימין "לחסל" את מערכת המשפט.

אתם באופוזיציה למעשה טוענים שבזמן הבחירות, בימין לא הציגו את הרפורמה כמו שהיא כיום ולא הסבירו אותה לחלקים ולחלקי חלקים. נכון, לא ירדו לרזולוציות כמו מידת סבירות, מידתיות וכו', אבל בהחלט דיברו בקווים כלליים ואפילו קצת פופוליסטיים (פרקטיקה שמאפיינת כל קמפיין בחירות של כל מפלגה), שמדברים אל הקהל הרחב שאינו מבין חצי דבר במשפט. אגב, חוסר ההבנה הזה מאפיין גם את הצד השני - אני יודע שמרבית המפגינים מעולם לא שמעו על עילת הסבירות לפני החקיקה המתהווה. איך אני יודע? כי דיברתי עם רבים מהם ברחובות. וגם כיום רובם לא מבינים את המושגים הללו עד הסוף (למשל הטיחו בי שעכשיו הכנסת תוכל להעביר כל חוק כי מבטלים את עילת הסבירות).
בקמפיין בבחירות לא אמורים להסביר את הרפורמה בפרוטרוט. זה לא קרה אף פעם. באופן דומה כשמבטיחים הפחתת ביוקר המחייה או הדיור, לא נכנסים איתך לרזולוציות של איך עושים זאת, איזה מס יטילו/יורידו ועל חשבון מה זה יבוא. והרי זה פלא - אני לא רואה המון ימני זועם ברחובות שחש מרומה על כך שגנבו לו את הקול, בכך שמקדמים רפורמה שאף אחד לא טרח להסביר ברמה אקדמית בקמפיין הבחירות. ולא, אני לא מתכוון לאנשי ימין שהצביעו לסער או ליברמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 9:01 am 
מנהל פורום

אבימאל כתב:
מעניין, אני לא מצאתי מצביע ימין אחד שמתלונן על כך שגנבו לו את הקול לטובת הרפורמה.

זה לא באיזור חיוג של היפוך הבטחות הבחירות של בגין (ימית), רבין (רמת הגולן,אש'ף), שרון , בנט (ממשלת לפיד) או גנץ (ממשלת האחדות עם ביבי).

כן, כי זה הרי ידוע שאנשים, במיוחד ישראלים, ממהרים להודות שהם טעו ובעצם עבדו עליהם והם יצאו טמבלים.
"תקשיב אחי, יצאתי מה זה סתום דביל, הצבעתי למפלגה שחשבתי שתראה מה זה לכל הערבים האלה וגם במקביל תלחם ביוקר המחיה וצ'יק צ'ק אני אקנה דירה, ומה מסתבר? שעקצו אותי והצבעתי לחבורת מושחתים שאני לא מעניין להם את הביצה ועושים צחוק ממני ומהקול שלי וממשיכים לנסות לשכנע אותי כאילו בעצם אני בעד השחיתות שלהם. אבל לא, אני למדתי לקח!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 9:14 am 
Hall of Famer

נתתי כמה דוגמאות לפוליטיקאים שהבוחרים שלהם דפקו את הראש בקיר בראש חוצות אחרי שהתהפכו על ההבטחות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 10:23 am 
Hall of Famer

איזה גזלייטינג חמוד.

אבא שלי, בית"רי מהבית ממשפחת לוחמי אצ"ל, שניסיתי לשכנע אותו שביבי ישתמש בקול שלו למחל כדי לחרב את מערכת המשפט בכל מחיר, לא האמין לי. הוא בא אליי זמן מסוים אחרי הבחירות, ואמר שצדקתי ושהוא טעה. היום הוא מתנגד הפיכה מובהק. כמו בגין, מרידור, לבנת ועוד רבים מאד. כמו רוני אלשיך השמאלן. כמו יורם כהן ראש השב"כ לשעבר הדתי שטרח לדבר פומבית בהפגנת ימנים נגד הרפורמה.

ובאמת, למה צריך מצע, למה צריך להציג לציבור תכנית מפורטת. צריך רק להשמיע ברקע קולות, והחמורים ישר יעשו אי-אה לאות אישור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 10:31 am 
Junior

אבימאל כתב:

אין לי נתונים (ולמעשה גם לך לא) הופכיים, אבל היות ובכל סקר האספקט הראשון שנדרש מהממשלה (כל ממשלה) לטפל בו זה יוקר המחיה, לכן לומר שאין מצביעי ימין שמאוכזבים מכך שהממשלה הנוכחית הפכה את הרפורמה לחזות הכל, בהובלת אנשים כמו רוטמן שעד לפני חצי שנה אף אחד לא הכיר, זה קצת בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 11:28 am 
מנהל פורום

ציטוט:

גם הסקרים באופן מובהק משקפים תזוזת מנדטים משמעותית בין הגושים.
כמובן שאפשר כמו תמיד להגיד שהם שטויות, אבל אפילות ערוץ 14 אומר את זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 11:36 am 
Junior

זה כן אני כתב:
הקולות על הרפורמה היו מאוד חזקים בקמפיין הבחירות, אני לא מכיר מצביע ימין אחד שיגיד שלא היה לו מושג שיש כוונה לערוך שינויים במערכת המשפט. דיבורים על פסקת התגברות, "שופטים שממנים את עצמם", "יועמ"שים ששולטים בנבחרי הציבור" וכו' נשמעו מקיר לקיר. וכפי שכבר אמרתי, עיקר הקמפיין של האופוזיציה עסק בהפחדה מפני כוונת הימין "לחסל" את מערכת המשפט.

סמוטריץ' אכן דיבר על זה (ביטול עבירת הפרת אמונים וכו') ורוטמן גם שנים מדבר על זה, אני מסכים שבציונות הדתית זה היה דגל שהם, ובעיקר רוטמן, נשאו.

אבל הליכוד? מה היה שונה הפעם מהבחירות 2020 נגיד מבחינת הקמפיין? לא היה שום אזכור לנושא מבחינת נתניהו, הליכוד או קמפיין הבחירות. היו להם דגלים מאוד ברורים והרופרמה המשפטית הייתה הקטע של לוין בעיקר ( גם אוחנה וקצת אמסלם התבטאו בנושא) אבל המפלגה לא רק שלא דיברה על זה אלא הבהירה שזה לא התכנון בכל פעם שמישהו התראיין בצורה ישירה מדי.

הפחדות כאלו גם היו לפני הבחירות הקודמות, זה לא חדש
https://www.themarker.com/news/politics ... fe183e0000
https://www.makorrishon.co.il/magazine/dyukan/197621/

אני יכול לחפש עוד, אבל ההפחדות של השמאל/מרכז שעוד רגע הורסים את מערכת המשפט ( או הורסים משהו אחר) זה קורה כל מערכת בחירות.
גם לוין אומר את מה שהוא אומר כל מערכת בחירות, גם שם אין חדש.

בסוף הציונות הדתית ( ואולי גם עוצמה יהודית? אני באמת לא עוקב אחרי הפלופים האלו) אכן הניפו את הדגל הזה, יהדות התורה גם דיברו על זה בקטע של חוק הגיוס ועוד בודדים מאוד בליכוד. זה לא היה הדגל המרכזי של הקואליציה, בטח לא של הליכוד.

כמו שאמרתי לפלאש - תראה לי בבקשה קמפיין של המפלגה מלפני הבחירות בנושא... תראה לי את נתניהו מספר על זה (ולא עונה לשאלה בתשובה חצי ברורה)... הם באופן מאוד ברור הלכו על קו "ממלכתי".

אגב, הערה על ה17% שפלאש דיבר עליהם (לא מצאתי את הסקר בגיגול זריז אבל אני גם זוכר מספר כזה) - מה האחוז של הליכודניקים שתמוכים ברפורמה? זכור לי מספר סביב ה55%, אבל אם אני זוכר נכון זה לא ש17% מתנגדים ו83% תומכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 1:05 pm 
Senior

אבימאל כתב:

אבל אפילו פה אף אחד לא מדבר על גניבת קולות של מצביעי הליכוד, אלא על זה שחלק מהמצביעים שלהם לא מרוצים מהרפורמה, כך שאפילו הטענה הזו של ׳זו החלטת הרוב׳ (שהיא ילדותית ומטופשת מלכתחילה) לא תקפה כאן.

אין שום טעם להשוות ל׳גניבות קולות׳ קודמות, זה לא רלוונטי בכלל ולא מחזק את הטיעון של ׳הרוב׳ בשום אופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 1:17 pm 
Junior

stavs כתב:
אבימאל כתב:

אבל אפילו פה אף אחד לא מדבר על גניבת קולות של מצביעי הליכוד, אלא על זה שחלק מהמצביעים שלהם לא מרוצים מהרפורמה, כך שאפילו הטענה הזו של ׳זו החלטת הרוב׳ (שהיא ילדותית ומטופשת מלכתחילה) לא תקפה כאן.

אין שום טעם להשוות ל׳גניבות קולות׳ קודמות, זה לא רלוונטי בכלל ולא מחזק את הטיעון של ׳הרוב׳ בשום אופן.

נכון.
גם ביבי עצמו ידע שמה שמביא קולות זה ללכת לסופר ולהצטלם עם בקבוק חלב ביד או להצטלם ליד אישה בבית שלה ולומר שהוא יקפיא משכנתאות ואז אמר שהתכוון לארנונה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 2:30 pm 
Junior

ישי כהן:
"במאמר שפורסם היום בביטאון דגל התורה קראו לחשב מסלול מחדש ולשאול האם הרפורמה שווה את המחיר? בהמשך המאמר הוסיפו הכותבים כי אפשר לוותר על פסקת ההתגברות, אפילו נקודתית על חוק הגיוס, בתנאי שיהיה ניתן לשמר על מעמדם של תלמידי הישיבות. במילים אחרות: תמרור עצור לממשלה. אנחנו חלק מהקואליציה, אבל לא נקפוץ בכל מחיר לכביש הסוער".

"הם קוראים, הגיע העת לעשות חשבון נפש אם היא בכלל שווה את המחיר. במילים אחרות, דעו לכם מתנגדי הרפורמה - אנחנו מבינים את המחיר שישראל הולכת לשלם על הרפורמה. אנחנו, מצידנו, נעשה מה שניתן כדי שהנהגת הממשלה תבין שצריך לעצור לרגע ולנהל דיון אם זה שווה את המחיר".

https://www.mako.co.il/news-columns/202 ... elFacebook

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 3:10 pm 
Hall of Famer

מעניין
השאלה היא האם זו לא "טקטיקת משא ומתן" למשל לקראת הדיונים על תקני רבני הערים/שכונות העתידים לבוא לעולם...

אגב,
גם לשיטת "אמרנו את זה לפני הבחירות, לכן זו חובתנו לבוחרים לטפל בכך כעת" וכו' וכו'
יאללה, נניח שקיבלתי
אבל גם נאמרו דברים נוספים לפני הבחירות...
יוקר מחיה, משילות, ביטחון אישי, תשתיות, תחבורה וכו' וכו'
אז מן מחשבה מוזרה שכזו - אולי כדאי גם בין היתר לטפל בכל הנ"ל, ולא שתהיה הידרדרות בכל הפרמטרים?
למשל נניח, האם הייתה בתחומים אחרים נדרשים (מערכת החינוך, רווחה, בריאות וכו') מקבילה לאותה תוספת פסיכית של רבנים במימון המדינה?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 3:59 pm 
Junior

shmueliki כתב:
מעניין
השאלה היא האם זו לא "טקטיקת משא ומתן" למשל לקראת הדיונים על תקני רבני הערים/שכונות העתידים לבוא לעולם...

אגב,
גם לשיטת "אמרנו את זה לפני הבחירות, לכן זו חובתנו לבוחרים לטפל בכך כעת" וכו' וכו'
יאללה, נניח שקיבלתי
אבל גם נאמרו דברים נוספים לפני הבחירות...
יוקר מחיה, משילות, ביטחון אישי, תשתיות, תחבורה וכו' וכו'
אז מן מחשבה מוזרה שכזו - אולי כדאי גם בין היתר לטפל בכל הנ"ל, ולא שתהיה הידרדרות בכל הפרמטרים?
למשל נניח, האם הייתה בתחומים אחרים נדרשים (מערכת החינוך, רווחה, בריאות וכו') מקבילה לאותה תוספת פסיכית של רבנים במימון המדינה?

כבר אמרו לבוחרים שבשביל לפתור את מצוקת הדיור, יוקר המחייה ושאר הנושאים הכלכליים והחברתיים, צריך רפורמה.
רואים שאתה לא בטוויטר, זו המנטרה שהולכת שם בצד של תומכי ההפיכה.

אני לא אשכח בטוויטר שנתניהו פרסם תמונה עם לוח מחיק עצום כשלידו אבי שמחון וציינו כי התוכנית הכלכלית למדינת ישראל עוד שניה מוכנה. רק תבחרו בנו. אנחנו כבר יותר מחצי שנה אחרי ואין תוכנית כלכלית.

עריכה: זה לא נתניהו פרסם, אלא שמחון. זה היה בסוף יולי 22'. שמחון נמצא בכל התכנסות כלכלית של הממשלה הזו. תוכנית עדיין אין.
https://twitter.com/Avi_Simhon/status/1 ... 2242253824

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 4:39 pm 
Junior

כאן חדשות:
"בפגישת רה"מ עם יו"ר ההסתדרות ויו"ר המגזר העסקי, הצהיר נתניהו כי עילת הסבירות תעבור כפי שהיא וכי תהיה הדברות להמשך החקיקה בהסכמה בפגרה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 5:17 pm 
Freshman

אבימאל כתב:

קטע! אני כן מכיר מישהי שהצביעה ליכוד בנובמבר האחרון ואמרה לי שאחרי שהיא ראתה מה הכוונות האמיתיות של הממשלה הזאת היא לא תצביע יותר ליכוד לעולם. שמעתי את זה בקולה
האם היא תעמוד בהבטחתה? לא יודע. מתפלל שכן

אגב הבטחות בחירות שהופרו או לא קוימו... שכחת את מיטוט שלטון חמאס (2009), שינוי שיטת הבחירות (2015) וסיפוח הגדה המערבית (2019 מועד ב' + 2020)

כולן הופרו על ידי... נתניהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 5:32 pm 
Hall of Famer

יציע שמבן כתב:
אבימאל כתב:

קטע! אני כן מכיר מישהי שהצביעה ליכוד בנובמבר האחרון ואמרה לי שאחרי שהיא ראתה מה הכוונות האמיתיות של הממשלה הזאת היא לא תצביע יותר ליכוד לעולם. שמעתי את זה בקולה
האם היא תעמוד בהבטחתה? לא יודע. מתפלל שכן

אגב הבטחות בחירות שהופרו או לא קוימו... שכחת את מיטוט שלטון חמאס (2009), שינוי שיטת הבחירות (2015) וסיפוח הגדה המערבית (2019 מועד ב' + 2020)

כולן הופרו על ידי... נתניהו

כאמור, גזלייטינג משעשע.

"אין אף מצביע ימין שמתלונן על גניבת קולו לרפורמה", וזאת על אף הסקרים הברורים וקבוצות שמזוהות בפירוש עם הימין ומשתתפות במחאה (וזה עוד לפני שאנחנו מתייחס ל"ימין" שמסתמך על טיפוסים כמו גפני וגולדנקופף).

"קמפיין הבחירות היה ברור מאד לגבי הרפורמה", רק שזה לא הופיע במצע של מפלגת השלטון (שרצה בלי מצע), דובר בשוליים במינון זעיר בקצוות, אבל "היה ברקע" ולכן זה מספיק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 8:18 pm 
Hall of Famer

הנה מתחילים שוב...
גם נציבת שירות בתי הסוהר "פותחת על בן גביר" ומתפטרת
זה פשוט נורא, עוד שמאלנית פריבילגית, הדיפ-סטייט של האליטות וכו'

רגע, האמנם?!
https://rotter.net/forum/scoops1/715671.shtml
היא מקושרת לליכוד? ימין? ימין על מלא?
תמוה מאוד

אולי נעביר כבר את עילת הסבירות ונצניח מישהו מהחבר'ה גם לתפקיד זה?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 10:58 pm 
Junior

מה לא מספיק ברור בהצהרה יומיים לפני בחירות של רה"מ שהם הולכים על רפורמה משפטית על בסיס ההצעות של לוין. יותר מפורש מזה?
כל עיתונות התבהלה של השמאל עסקה בהפחדות בנושא.
https://www.themarker.com/law/2022-11-0 ... ffa25d0000

לפיד דיבר על זה חודש לפני הבחירות בראיון
"אני משוכנע שהפעם הוא ינסה להרוס. זה לא עניין של קמפיין, זה עניין של דעה. אני משוכנע בזה. אין סיבה לחשוב אחרת. האגף בליכוד שרואה בהרס מערכת המשפט משימה קדושה, אנשים כמו יריב לוין ודודי אמסלם, תפסו שליטה על המפלגה בגלל הבעיות המשפטיות של נתניהו. אני מאמין שאם הם יעלו לשלטון, הם ירסקו את המערכת המשפטית, ואנחנו נצטרך לנסח לעצמנו מחדש אם ישראל נשארה דמוקרטיה. יש היום מה שנקרא 'הדמוקרטיות הלא ליברליות', וצריך לזכור שדמוקרטיה לא ליברלית היא לא דמוקרטיה. עצמאות המשפט היא עניין עקרוני. וזה לא שלא צריך לערוך תיקונים במערכת המשפט. צריך, וגם אמרתי את זה בוועידת המשפט. אבל זה יכול לקרות רק לאחר שיצא מחיינו משפט נתניהו".

ואחרי כל זה, 64 מנדטים לימין בחרו בדיוק את מה שקמפיין השמאל הזהיר ככ: רפורמה משפטית.

אגב, בפריימריז בחרו את ניצי המהפכה המשפטית לטופ הרשימה בליכוד: לוין, אוחנה, אמסלם. ברור שזה רצון הבוחר.
ועוד סדרת ראיונות מראשי הליכוד, לפני הבחירות
https://www.facebook.com/Netanyahu/vide ... 711484018/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2023 11:01 pm 
Junior

ואיילת שקד עם סוד מאחורי הקלעים. והאמת, תמיד נשמעת בןאדם אמין

גנץ וביבי עם נוסח מוסכם.

https://www.now14.co.il/%D7%90%D7%99%D7 ... %92%D7%9D/

נראה שביבי מערים על גנץ ששוב פעם שובר את שורות האופוזיציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2023 1:07 am 
Freshman

תגידו, למישהו יש הצעה איך להתמודד עם שתיית יתר של משקאות ממותקים?
כי מסתבר שזה לא משהו.
מי יכל לדעת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2023 1:19 am 
Junior

רואה שחורות כתב:
תגידו, למישהו יש הצעה איך להתמודד עם שתיית יתר של משקאות ממותקים?
כי מסתבר שזה לא משהו.
מי יכל לדעת?

אם זה לא היה עצוב, זה בטח היה מצחיק.
והנה למי שצריך קונטקסט:
https://twitter.com/kann_news/status/16 ... 5941516301

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: