סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 7:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2023 3:03 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא יאומן
זה שם בהמשך השרשור - הבטחת בחירות!
https://twitter.com/ishaycoen/status/15 ... 0288151552

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2023 7:37 am 
Sophomore

Lakic כתב:
רואה שחורות כתב:
תגידו, למישהו יש הצעה איך להתמודד עם שתיית יתר של משקאות ממותקים?
כי מסתבר שזה לא משהו.
מי יכל לדעת?

אם זה לא היה עצוב, זה בטח היה מצחיק.
והנה למי שצריך קונטקסט:
https://twitter.com/kann_news/status/16 ... 5941516301

סוכרת זו בכלל מחלה של פריבילגיים אשכנזיים צפונבונים אנרכיסטים.

אתם משעממים אותנו!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2023 9:55 am 
Junior

FLASH כתב:
מה לא מספיק ברור בהצהרה יומיים לפני בחירות של רה"מ שהם הולכים על רפורמה משפטית על בסיס ההצעות של לוין. יותר מפורש מזה?
כל עיתונות התבהלה של השמאל עסקה בהפחדות בנושא.
https://www.themarker.com/law/2022-11-0 ... ffa25d0000

לפיד דיבר על זה חודש לפני הבחירות בראיון
"אני משוכנע שהפעם הוא ינסה להרוס. זה לא עניין של קמפיין, זה עניין של דעה. אני משוכנע בזה. אין סיבה לחשוב אחרת. האגף בליכוד שרואה בהרס מערכת המשפט משימה קדושה, אנשים כמו יריב לוין ודודי אמסלם, תפסו שליטה על המפלגה בגלל הבעיות המשפטיות של נתניהו. אני מאמין שאם הם יעלו לשלטון, הם ירסקו את המערכת המשפטית, ואנחנו נצטרך לנסח לעצמנו מחדש אם ישראל נשארה דמוקרטיה. יש היום מה שנקרא 'הדמוקרטיות הלא ליברליות', וצריך לזכור שדמוקרטיה לא ליברלית היא לא דמוקרטיה. עצמאות המשפט היא עניין עקרוני. וזה לא שלא צריך לערוך תיקונים במערכת המשפט. צריך, וגם אמרתי את זה בוועידת המשפט. אבל זה יכול לקרות רק לאחר שיצא מחיינו משפט נתניהו".

ואחרי כל זה, 64 מנדטים לימין בחרו בדיוק את מה שקמפיין השמאל הזהיר ככ: רפורמה משפטית.

אגב, בפריימריז בחרו את ניצי המהפכה המשפטית לטופ הרשימה בליכוד: לוין, אוחנה, אמסלם. ברור שזה רצון הבוחר.
ועוד סדרת ראיונות מראשי הליכוד, לפני הבחירות
https://www.facebook.com/Netanyahu/vide ... 711484018/

אה, עוד סרטון של ביבי עונה על שאלה בערוץ 14 ואוחנה ולוין מתראייננים? וואו, זה לא מה שהבאת קודם בדיוק. הפתעת.
יאללה, הדיון איתך מביך כתמיד, שיהיה סופש נעים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2023 10:02 am 
Junior

לפי ערוץ 14 הוא גם היה יו"ר האופוזיציה בהתנתקות, יש הסכם סחר עם עומאן, הוא השווה את התקן הישראלי לאירופאי (זה מה שהממשלה הקודמת עשתה וחלק מרפורמת הייבוא), מחירי החשמל ירדו בתקופתו (הם דווקא עלו), ציין גם כי הוא האריך את נקודות הזכות להורים, שעה שהוראת השעה באותו הזמן בכלל פקעה. לפי אותו ראיון הוא גם הגיע במקרה ליחידה מובחרת (בספר שלו הוא ציין שזה בזכות קשרים, חבר של אח שלו משך אותו ליחידה).

בקיצור, יפה. מקור טוב זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2023 10:38 am 
Junior

גם נראה שפלאש לא מבין מה ההבדל בין קמפיין בחירות מפלגתי לבין תשובה רפה לשאלה בערוץ 14 של מנהיג המפלגה.
מנחש שהוא ישלח שוב פעם סרטונים של לוין ואוחנה ואת הראיון של ביבי מערוץ 14 שם הוא עונה על שאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2023 11:11 am 
Junior

נראה שאתה לא מבין שאתה עיוור, לא שומע לא רואה ולא מבין. שבוי בתעמולה אינסופית אובססיבית וחולנית ובעיקר פאתטית של השמאל האנטי ציוני (כי זה מה שהוא עושה. מפרק את הכלכלה הבטחון יחסי החוץ הצבא, מוכן לשרוף את המדינה בשביל להפיל את הימין)

מה לעשות , הצגתי לך הרבה לינקים לראיונות. גם ביבי דיבר על זה באופן חד וברור, ממש לא "תשובה רפה", הודיע שהרפורמה תעבור על פי הצעת לוין. ובעיקר כשאמסלם לוין ואוחנה שהם 3 מ5 החכים הראשונים והבולטים בליכוד אחרי נתניהו, מדברים על הנושא בסדרת ראיונות חודשים עד הבחירות ומציגים באופן חד וברור שצריך לעשות רפורמה עמוקה במשפט (ולכן גם נבחרים גבוה בפריימריז) , זה קמפיין בחירות. צריך להיות עיוור חרש ואוויל כדי לא להבין את זה. אתה לא מבין את זה, כי התעמולה שרפה לך את המוח. כל בר דעת מבין שמחד זה דבר שצריך לעשות, בטח עילת הסבירות(לפיד סער וסולברג קידמו את זה בעצמם ), ומצד שני ששיווקית, ביבי עצמו לא טוב שידבר בזה הרבה. אם הוא היה מקדם את זה בקמפיין אישי, השמאל היה מסית ומתיר דמו שהוא מפרק את מערכת המשפט כדי להימלט ממאסר, אז הקמפיין יצא לדרך בראשותם של לוין אוחנה ואמסלם, הציונות הוציאה רק על זה (ולא על נושאים אחרים) תוכנית מפורטת לתיקון מערכת המשפט. והליכוד והציונות קיבלו מכל זה 46 מנדטים.

כמובן שאין אפילו קשר דק בין האמינות של ערוץ 14 (שואפת ל0, בדיוק כמו שאר הערוצים. אבל מודה שהתעמולה בערוצי השמאל חדה וקטלנית הרבה יותר מהגסות והברוטאליות המפגרת של ערוץ 14) לבין ראיונות שמציגים אידיאולוגיה מאוד ברורה של 3 מ5 החכים המובילים בליכוד אחרי ביבי (שכאמור, מנוע מטעמים ברורים מלהוביל את הרפורמה בעצמו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2023 11:47 am 
מנהל פורום

פלאש אתה מרקד על הגבול שבין דיון סוער לבין בריונות, אזהרה אחרונה לפני חסימה, תרגיע ועכשיו את חלוקת הציונים שלך והאבחונים הפסיכולוגים שלך

שקי, גם אתה באיזור שם, בבקשה להוריד להבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2023 12:34 pm 
Junior

שאול אמסטרדמסקי, לטעמי אחד מאנשי התקשורת הטובים בישראל, בתחום הכלכלי הוא בוודאי מקום 1, עם טור סופ"ש שכדאי לקרוא:

https://newmedia.calcalist.co.il/magazi ... 3/m05.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2023 2:26 pm 
Junior

כמובן תעשה מה שתרצה. לא מפריע לי

יש פה קבוצה רגועה שמובילה להתכתבות רגועה (לאקיץ' שמואליקי ראי וכו')

מדי פעם יש פה ניסיון לחזור לסגנון עתיק ("התבכיינות פלאש קלאסית" "מביך כתמיד" "חרטוטי קובי" "הגיון עקום, תגובה פלאש קלאסית" זה רק מהעמוד האחרון) וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2023 2:32 pm 
Hall of Famer

אמסטרדמסקי כותב יפה,וגם בראיונות שהוא מנהל בדיגיטל,ניתן לראות אותו מאפשר למרואינים עם דעה הפוכה לשלו להציג את משנתם בצורה מלאה. (בקושי,אבל מאפשר). זה כבר הופך אותו לנדיר בנוף שלנו.
אם,נניח,היה חוזר ה'עימות' לבחירות בישראל ,אני חושב שהוא היה מהמועמדים היחידים שאפשר היה להסכים שינחה אותו.
ספציפית במאמר הוא נופל למלכודת של 'נעשה ריסטרט ואז נסתדר' זה כמובן שטות. הפוליטיקאים לא מחוללים תהליכים,הם מונעים מהם. הזרמים של מחלוקת/ שנאה / אינטרסים סותרים לא יפתרו אם ינהלו אותם אנשים חדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2023 3:28 pm 
Hall of Famer

1142 טייסים ואנשי צוות אויר הודיעו על הפסקת התנדבות למילואים לפני שעה קלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2023 3:44 pm 
Junior

אבימאל כתב:
אמסטרדמסקי כותב יפה,וגם בראיונות שהוא מנהל בדיגיטל,ניתן לראות אותו מאפשר למרואינים עם דעה הפוכה לשלו להציג את משנתם בצורה מלאה. (בקושי,אבל מאפשר). זה כבר הופך אותו לנדיר בנוף שלנו.
אם,נניח,היה חוזר ה'עימות' לבחירות בישראל ,אני חושב שהוא היה מהמועמדים היחידים שאפשר היה להסכים שינחה אותו.

אני מסכים.
אני חושב שהוא לקח קצת קשה את הראיון המאוד מקיף שהיה לו עם סמוטריץ לפני הבחירות, שם הם דיברו על כלכלה וזו במה מאוד מכובדת ושם הוא (סמוטריץ) למעשה פשוט חרטט אותו. לא הייתה שם בחוקותי תלכו ולא הייתה שם כלכלת בעזרת השם וכו'. מאז הוא נהיה הרבה יותר מילטנטי בראיונות, אבל זה עדיין הכי טוב שיש לנו להציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2023 5:02 pm 
Junior

שי גולדן הוא מגיש באחת התוכניות בערוץ 14. שמעתי אותו בפודקאסט שנערך לפני כמה ימים:
"אני אופתע מאוד אם הימין ינצח בבחירות הבאות. אני אהיה המום אם הוא ינצח. אני רואה את הסנטימנט בבייס, הבייס פגוע, הבייס מאוכזב, מאוד כאוב".

בתחילת הפודקאסט, נדב פרי (המראיין) "נזף" בו על כך שלקח הרבה זמן לארגן את הפרק והמפגש הזה, אז אותו שי ציין כי זה פשוט שהוא מקבל כל יום אינספור הודעות (לטענתו בין 300 - 400) של אנשי ימין. זאת אומרת, כנראה שזה אחד מהאנשים שקצת יותר יודעים מה הולך שם.

מי יודע...אולי גם פלאש ישתכנע בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2023 5:43 pm 
Junior

נתניהו בנאום שלו ערב הקמת הממשלה ציין:
"עלינו לבצע שלוש משימות:
הראשונה, לסכל את מאמצי איראן לפתח ארסנל של פצצות גרעין, שיאיימו עלינו ועל העולם כולו.
השנייה היא לפתח את תשתיות המדינה, כולל לפתח רכבת בזק שתיסע במהירות של מאות ק"מ בשעה ותחבר את המדינה מקריית שמונה עד אילת
השלישית היא להמשיך להרחיב את מעגל השלום עם מדינות ערב במטרה לסיים את הסכסוך הישראלי-ערבי".

נאום בכנסת ערב הקמת הממשלה < תשובה לשאלה בערוץ 14

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 22, 2023 12:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Lakic כתב:
שי גולדן הוא מגיש באחת התוכניות בערוץ 14. שמעתי אותו בפודקאסט שנערך לפני כמה ימים:
"אני אופתע מאוד אם הימין ינצח בבחירות הבאות. אני אהיה המום אם הוא ינצח. אני רואה את הסנטימנט בבייס, הבייס פגוע, הבייס מאוכזב, מאוד כאוב".

בתחילת הפודקאסט, נדב פרי (המראיין) "נזף" בו על כך שלקח הרבה זמן לארגן את הפרק והמפגש הזה, אז אותו שי ציין כי זה פשוט שהוא מקבל כל יום אינספור הודעות (לטענתו בין 300 - 400) של אנשי ימין. זאת אומרת, כנראה שזה אחד מהאנשים שקצת יותר יודעים מה הולך שם.

ואתה סגור על הקונטקסט? כלומר, למה הבייס מאוכזב, לדברי גולדן?
כי הרושם שאני מקבל הוא שהבייס מאוכזב, אם כבר, ששליחיו לא מספיק אגרסיבים ומהירים לטעמו.
הוא מאוכזב גם מזה שיש למשל מעצרים מנהליים נגד פעילי ימין, תחת ממשלת ימין.
בקיצור I do not think it means what you think it means.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 22, 2023 1:02 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
Lakic כתב:

כי הרושם שאני מקבל הוא שהבייס מאוכזב, אם כבר, ששליחיו לא מספיק אגרסיבים ומהירים לטעמו.

הקונטקסט של שי עצמו זה שלדעתו לוין הלך רחוק מדי והאירוע לא מנוהל.
לא מן הנמנע שכפי שאתה מציין, חלק גדול מהבייס מאוכזב מכך שנראה שהרפורמה כפי שהוצגה בתחילה, לא תעבור. זה גם מי שרוצה יותר כוחניות במהלך ולסיים את המהלך שכפי התחילו יהיה הרבה יותר קולני מאשר מי שבסך הכל התאכזב ששמו את הרפורמה כדבר הראשון.
זה לא גורע מכך שלא כל הגוש הוא יחידה אמת הומוגנית ולדעתו הם ייצאו מהאירוע הזה חלשים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 22, 2023 3:46 pm 
Senior

אני מניח שרובכם נתקלתם בזה, אבל נחמד לראות את מפת ההסעות להפגנת הימין. נטו חרד״לים שהצליחו לקחת את המדינה בת ערובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 22, 2023 4:38 pm 
Junior

מחסור בטייסים, הליכדוניקים: בני ישיבה מסוגלים ללמוד את זה בשנה.
מחסור ברופאים, הליכדוניקים: בני ישיבה מסוגלים להיות רופאים תוך חצי זמן.

החרדים עוד יגלו שבעולם החדש שנבנה, הם יצטרכו לתת הרבה יותר. בונים עליהם.

ועם וללא קשר להלצה למעלה, אם זה בסוף ייעצר, אני רק יכול לנחש אלו יהיו החרדים.
ראינו כבר מאמר חריג שמפורסם ביום חמישי בביטאון שמאוד מזוהה עם יהדות התורה ויש גם כל מיני גורמים שמצטטים מקורבים לדרעי שגורסים כי הוא מעוניין להשהות את כל המהלך ולשקול מחדש אם כל זה בכלל שווה. החרדים מבינים שהתגברות לא תהיה וזה דיי העניין היחיד שלהם פה ברפורמה הזו - חוק הגיוס. אם אין התגברות, אז סך הכל המצב הנוכחי לא מאוד רע להם. לא עובדים, לא מתגייסים ומקבלים קצבאות. אז למה לעשות בלאגן...? נראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 22, 2023 5:04 pm 
Hall of Famer

"מול השחיתות הציבורית הגוברת יש לחזק את מערכת אכיפת החוק...לא זו בלבד שחיזוקה של אותה מערכת רחוק מלבם של גורמים בכירים ברשות המחוקקת וברשות המבצעת, אלא שנראה כי לאחרונה הם פועלים ללא לאות, וכמי שאחזה בהם תזזית, להביא לדה-לגיטימציה של מערכת המשפט, תוך התהדרות באצטלה של סיסמאות נבובות ש'הפרדת הרשויות' היא אחת מהן...

וכבר ניצבות בפתח יוזמות חקיקה אשר נועדו להגביר את המעורבות הפוליטית במינוי שופטים, ואף הגבלת סמכותו של בית המשפט העליון, ככל הנראה במטרה למנוע ביקורת על מעשי הממשל...כל שאוכל לומר על כך הם שניים-ראשית, שזהו איום גס שמערכת המשפט טרם ידעה כמותו ואשר נועד, ככל הנראה, להשפיע על פסיקותיה; שנית, שהתנהלות זו הינה מתכון בדוק לפגיעה אנושה בדמוקרטיה, לסיאוב השלטון ולשחיתות נמשכת".

דברי שופט העליון אדמונד לוי ז"ל, יהודי דתי וימני יליד עיראק ובן העיר רמלה, 2008.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 22, 2023 5:22 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אני מניח שרובכם נתקלתם בזה, אבל נחמד לראות את מפת ההסעות להפגנת הימין. נטו חרד״לים שהצליחו לקחת את המדינה בת ערובה.

באותה מודעה, צוינו למטה בסמליליהם עשרות ארגונים שונים. כל אחד יכול להשוות בין זניחות הישובים שמהם יוצאות ההסעות, לכמות הארגונים ה"תומכים" באמצעות מימונים ישירים ועקיפים.

מי אמר אליטה מתוקצבת בהרבה מעבר לחלקה באוכלוסיה, ולמטרות פוליטיות מובהקות?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 22, 2023 5:34 pm 
Junior

מפלגת הציונות הדתית גם תקצבה חלק מההפגנה הקודמת שהייתה בירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 22, 2023 10:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Lakic כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
Lakic כתב:

הקונטקסט של שי עצמו זה שלדעתו לוין הלך רחוק מדי והאירוע לא מנוהל.
לא מן הנמנע שכפי שאתה מציין, חלק גדול מהבייס מאוכזב מכך שנראה שהרפורמה כפי שהוצגה בתחילה, לא תעבור. זה גם מי שרוצה יותר כוחניות במהלך ולסיים את המהלך שכפי התחילו יהיה הרבה יותר קולני מאשר מי שבסך הכל התאכזב ששמו את הרפורמה כדבר הראשון.
זה לא גורע מכך שלא כל הגוש הוא יחידה אמת הומוגנית ולדעתו הם ייצאו מהאירוע הזה חלשים יותר.

אל תשים בפי דברים שלא אמרתי. מה שאני מתרשם שמטריד את הבייס הוא שהרפורמה לא עוברת מספיק מהר ומספיק החלטי. זה לא אומר שהיא לא תעבור בכלל, לדעתי כאמור היא תעבור במלואה או בפורמט כלשהו שייצור רשות מבצעת עם כוח מוחלט עוד בקדנציה הנוכחית.
הם גם לא מרוצים מדברים שלדעתם ממשלת ימין לא אמורה לעשות, כמו הרס מאחזים ומעצרים מנהליים של פעילי ימין, שעד כמה שהבנתי הם רבים מהצפוי - כבר התקופה הקצרה של הממשלה הזו הם יותר מאשא בממשלת בנט לפיד.
אבל מודה שזו התרשמות בלתי אמצעית שלי מהרשתות. את שי גולדן לא שמעתי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 12:34 am 
Hall of Famer

יש לנתניהו כשרון מיוחד לשלם את המחיר המקסימלי האפשרי על הסחורה הכי מחורבנת. לבלוע צפרדעים ולקבל מכות.
שינוי עילת הסבירות חסר משמעות לחלוטין. בית המשפט יכול להשתמש באלף ואחד נימוקים אחרים (מידתיות ועוד אלף המצאות משוללות רסן) כדי לפסוק מה שבזין שלו.
החוק יעבור מחר. אני מקווה מאוד. אבל המחיר עליו כל כך מופרז ששאר חלקי הרפורמה יכנסו להקפאה עמוקה להרבה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 2:47 am 
Hall of Famer

מה המחיר לתפיסתך אבימאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 3:55 am 
Hall of Famer

לחילופין שאלה אחרת, אם הכל "חסר משמעות לחלוטין" (בעיניי מציעי החוק) - אז האם שווה להרוס את המדינה על זה?
כאילו, מבחינת בן-גביר ושות' ברור שכן (ואנחנו רואים את תרומתם להתססה בימים אלו ממש), מה אכפת להם...
הם גם ככה רוצים מדינה אחרת

אבל לכאורה מבחינת "הממלכתיים בליכוד"
שגם יצטרכו להמשיך ביום שאחרי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 61 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: