סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 9:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 3:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עמוס אני לא מבין מה אתה רוצה.
בישראל יש מחלוקות פוליטיות חריפות. מה שצד אחד חושב עליו כחיוני לעתיד הציונות,הצד השני חושב שהוא אסון.
בכל המחלוקות יש אנשים טובים ואינטיליגנטיים בשני הצדדים.
הרעיון הדמוקרטי,להבנתי,הוא יצירה של מנגנון להכרעת ויכוחים כאלה.
מה עושים כשההכרעה רעה לדעתך?
מה עשו שמאלנים במשך שנים למראה ההתנחלויות?
מה עשו המתנחלים בימית ובהתנתקות?
זה משנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 3:22 pm 
Junior

רואה שחורות כתב:
אין חולק על הרוב של הקואליציה, פשוט רצוי לא להיגרר לאמירות פופוליסטיות על רצון העם ורוב העם, כאשר זה לא המצב.

אני לא חושב שזה לא המצב, אני לא רואה סימנים רציניים להתנגדות לרפורמה בקרב תומכי הממשלה, ואישית אני לא מכיר אחד כזה מבין המונים שהצביעו למפלגות הקואליציה, ולכן סביר שיש יתרון מספרי לתומכי הרפורמה.
וגם אם מספרית זה 50:50, אי אפשר להתעלם מהרצון של המונים שמעוניינים ברפורמה שאותה הבטיחו במערכת הבחירות. תכבדו זאת ותבואו פתוחים להגיע להבנות. המצב כמו שהוא לא יוכל להימשך.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך א' יולי 23, 2023 3:28 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 3:26 pm 
Hall of Famer

אגב,אם גנץ ולפיד מציעים לביבי כניסה לממשלה תמורת הדחה של בן גביר וביטול הרפורמה,הוא לא חושב פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 3:37 pm 
Senior

ואז עונה להם 'זדיינו' ונשאר בממשלה עם בן גביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 5:04 pm 
Hall of Famer

בכל מקרה, להגיד על כל דבר "זה מה שהרוב רוצה" - פשוט חוטא למציאות (גם אילו זה היה נכון עובדתית בהקשר מסוים, וזה כאמור לא ממש המצב).

האם באמת יש רוב בעד סגירת התאגיד? (שאחוזי הצפייה בו לחלוטין לא רעים - חדשות, הפקות מקור וכו')
האם באמת יש רוב לגל ה"חקיקה נגד נשים" כפי שרוכזה ב"כלכליסט" בסופ"ש האחרון - https://newmedia.calcalist.co.il/magazi ... 3/m01.html? (איכשהו נראה לי שכבר אפשר למצוא חלק רב מאוד מבין 51% מהאוכלוסיה שנגד, בנוסף לכל הפחות למחצית מהגברים...)
האם באמת יש רוב ל-1000 תקני רבנים חדשים? (אל מול אלטרנטיבה של עובדות סוציאליות נניח)
האם באמת יש רוב ל"מינויים לא מקצועיים" של "מקורבי ליכוד" על חשבון אנשי מקצוע מנוסים, שפירושו להפוך גוף ממשלכתי לכושל/פחות יעיל? מי לעזאזל באמת יתמוך בזה פרט ל"אנשי הסניפים" והמעטפת שלהם עצמם?!

בסוף זו הרפורמה בשטח, אלו הדברים שהחוקים שעברו עד כה, שעל הפרק, ושעוד יעברו - עתידים לטפל בהם
אף אחד (כמעט...) הוא לא משפטן שמבין באמת באמת כל סייג וצמצום שעולה על הפרק, ברמת יתרונות/חסרונות, תקדימים ממדינות אחרות וכו'
אבל זו המציאות (והרבה דברים שרק ניתן להעלות על הדימיון עוד לפנינו...)
האם הרוב בעד כל הנ"ל כשפורטים זאת? אפילו מיעוט גדול (נניח שליש) נצליח למצוא שיתמוך בחלק מהנ"ל?

נכון שכל ממשלה נאלצת להעביר גם החלטות שלא פופולריות בציבור - אלו החיים
אבל מה מבין החלטות הממשלה הנוכחית (ברמת המיקרו, לא "רפורמה ככותרת") כן גורפת תמיכה לא מבוטלת? שהרי לא ייתכן ששום דבר בערך - הם לא בעד המדינה והציבור?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 6:12 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
"ההסתדרות לישיבה מכרעת בעניין שביתה כללית במשק"...
הנה הימור שלי: אם בר דוד יכריז על שביתה - וזה "אם" גדול - השביתה תיכשל הפעם, וההסתדרות כארגון שהכרנו עד היום תתקרב לסוף דרכה. הרבה ועדי עובדים בתוך ההסתדרות כבר נשלטים היום על ידי הליכוד, וראשיהם הם קבלני קולות של הליכוד.

וזו בדיוק הסיבה שזה "אם" גדול.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 6:14 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
בישראל יש מחלוקות פוליטיות חריפות. מה שצד אחד חושב עליו כחיוני לעתיד הציונות,הצד השני חושב שהוא אסון.
זה משנה?

הרעיון הדמוקרטי שלך הוא ממשלה עם כוח מוחלט ובלתי מוגבל בין בחירות לבחירות. כך שחוץ מבחירות (ווגם זה בספק, תיכף אתייחס גם לזה) אין בהבנתך שום דבר שמהווה חלק מדמוקרטיה מודרנית.
רק ששוב אתה מתעלם מזה שממשלה עם כוח בלתי מוגבל לא תפסיד בחירות.
לא יודע אם אתה מתעלם מזה בגלל נאיביות או ציניות מגלגלת עיניים. כלומר אני חושב שאני כן יודע אבל נעזוב את זה.

בכל מקרה בין אם זה נאיביות ובין אם זה סתם היתממות צינית, זו הסיבה שאתה לא מבין, או עושה את עצמך לא מבין, שיש פה משהו אחר מכן או לא התנחלויות, כן או לא מלחמה או שלום, כן או לא פינוי. זה הרבה מעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 8:20 pm 
Junior

אבימאל כתב:
זה משנה?

ומה עושים עכשיו? מפגינים ומנצלים את היכולות החוקיות העומדות לפני האנשים.
רוצים שאנשים יתנדבו? תנו להם סיבה או תחוקקו את זה...
כרגע המחאה הזאת הרבהההההה יותר חוקית (ובפער ענק) ממחאת ההתנתקות שכללה הרבה שוטרים פצועים, נזק לרכוש וכמובן פיגועים נגד ערבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 8:27 pm 
Hall of Famer

ודאי שזה מעבר.
יש כאן צד שהתרגל שיש לו אנשים שלו במקומות מפתח עם ווטו חד צדדי על החלטות הרוב,בכל רוב שלא יהיה. והוא הולך לאבד את זה. זה מעצבן.

כמו שכבר אמרתי - המחאה קורית אך ורק בגלל שהמוחים יודעים שבבית המשפט העליון, בפרקליטות ובעמדות היועמשים יושבים אנשים בדעות שלהם. הכל פוזיציה. הכל פוליטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 8:32 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
אבימאל כתב:
זה משנה?

ומה עושים עכשיו? מפגינים ומנצלים את היכולות החוקיות העומדות לפני האנשים.
רוצים שאנשים יתנדבו? תנו להם סיבה או תחוקקו את זה...
כרגע המחאה הזאת הרבהההההה יותר חוקית (ובפער ענק) ממחאת ההתנתקות שכללה הרבה שוטרים פצועים, נזק לרכוש וכמובן פיגועים נגד ערבים.

חסימת כבישים היא לא חוקית. אקט על בסיס שבועי כמעט במחאה הנוכחית,בזמן שבהפגנות ימין/חרדים,כשזה קורה זה מחוסל מיד.

המהות בהפסקת התנדבות היא 'אני לא חלק מהסיפור הזה יותר'.
זה לא סרבנות לשרת בשטחים/לפנות התנחלויות,שבו הסרבן מסרב לבצע אקט שנוגד את אמונתו. זה לשרוף את האמבטיה והתינוק.
אני חושב שהצבא יכול להסתדר גם עם הפרישה ההמונית (אם הוא רק רוצה,בנתיים נשמע לי שיש בצבא פוליטיקאים שנהנים להצטרף למחאה), האסון הוא ההתנתקות של זרם מרכזי מאוד של הישראליות מהמדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 8:41 pm 
Junior

אבימאל כתב:
חסימת כבישים היא לא חוקית. אקט על בסיס שבועי כמעט במחאה הנוכחית,בזמן שבהפגנות ימין/חרדים,כשזה קורה זה מחוסל מיד.

המהות בהפסקת התנדבות היא 'אני לא חלק מהסיפור הזה יותר'.
זה לא סרבנות לשרת בשטחים/לפנות התנחלויות,שבו הסרבן מסרב לבצע אקט שנוגד את אמונתו. זה לשרוף את האמבטיה והתינוק.
אני חושב שהצבא יכול להסתדר גם עם הפרישה ההמונית (אם הוא רק רוצה,בנתיים נשמע לי שיש בצבא פוליטיקאים שנהנים להצטרף למחאה), האסון הוא ההתנתקות של זרם מרכזי מאוד של הישראליות מהמדינה.

אכן חסימת כבישי לא חוקית... גם השהימין הפגין הוא חסם את הכביש, כן?
איזה חרדים מפונים יותר מהר? אלו שחסמו את הכביש ל3 שעות נגיד? https://www.ynet.co.il/news/article/r1qsoyh11q
או אולי ההפגנות שחסמו את כביש 4 והמשטרה הודיע לנהגים לסוע בדרכים אחרות? https://www.ynet.co.il/news/article/rkveyr1119
אבל אתה משווה חסימת כבישים לשוטרים פצועים? לנזק לרכוש? לדוקרנים על הכביש? לפאקינג פיגועים נגד ערבים?

והמהות של הפסקת התנדבות היא לא עניינך או עניין המדינה. הפסקת התנדבות זה דבר חוקי לחלוטין.
לא רוצים לנתק זרם מרכזי של הישראליות מהמדינה אז אפשר לא ללכת איתם ראש בראש (וזה נכון גם לצד השני אגב, אני לא חושב שאפשר או צריך שלא יעבור כלום מהרצונות של הימין.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 9:09 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
זה משנה?

אני מנסה להגיד שמה שהטייסים עושים כרגע הוא קיצוני ברמה שלא הייתה פה וזה מאנשים שמבחינת מחויבות למדינה הם בקצה השני. לא עולות מחשבות מה גרם לכך שהביא כל כך הרבה אנשים לכזאת קיצוניות? כמו שרשמת, יש מחלוקות חריפות במדינה, הרבה דברים שאחד מהצדדים עשה, הצד השני ראה כאסון. כזאת תגובה עוד לא הייתה במדינה.

כשאתה רושם את התגובה הזאת, אתה בדיוק מתעלם ממה שכתבתי
אבימאל כתב:
ודאי שזה מעבר.
יש כאן צד שהתרגל שיש לו אנשים שלו במקומות מפתח עם ווטו חד צדדי על החלטות הרוב,בכל רוב שלא יהיה. והוא הולך לאבד את זה. זה מעצבן.

כמו שכבר אמרתי - המחאה קורית אך ורק בגלל שהמוחים יודעים שבבית המשפט העליון, בפרקליטות ובעמדות היועמשים יושבים אנשים בדעות שלהם. הכל פוזיציה. הכל פוליטיקה.

זה מה שעובר לטייסים שהתנדבו לשרת בראש? שהצד שלהם (הם כמובן כולם סמולנים) הולך להפסיד וזה מעצבן? זה מה שאתה אומר לעצמך על המצב הנוכחי? שהכול אותו דבר ורק התגובה של הסמולנים הבוגדים האלו היא שהשתנתה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 9:31 pm 
Junior

המהות של הפסקת התנדבות היא עניין המדינה ועניין כל אזרח ואזרח

כל טייס עולה 22 מיליון שח הכשרה (נתון מעיתון הארץ) שיוצא מהכיס של המדינה ושל כולנו כדי שהמתנדבים יהיו אנשים מהסוג שימשיכו לשמור עלינו מאויבים רבים. כולם סומכים עליהם שבשעת פקודה יתייצבו ויגנו על כולם.

מה שאותם חסרי אחריות עשו זה להתארגן למאות (מעל אלף למעשה) ולהודיע על הפסקת הצלת המולדת בתקשורת כי דעתם הפוליטית לא התקבלה. כלי בזוי. היתרון היחסי שניצח לנו מלחמות היה יתרון אוירי. הם פשוט הודיעו לאויבנו שהיתרון המרכזי שלנו מוטל בספק. פגעו קשות בבטחון המדינה בצורה ישירה.

האם יש להם את האומץ לא להתייצב במקרה הצורך? כמעט בטוח שלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 9:48 pm 
Hall of Famer

ההודעה של פלאש ושל אבימאיל זה בדיוק מה שמדכא ולשם ניסיתי לכוון את ההודעה שלי. הם עדיין רואים בכל מה שקורה פשוט ויכוח פוליטי ודיעה פוליטית של אנשים שלא בוחלים באמצעים. הם לא קולטים, או מסרבים לקלוט, שמה שקורה פה במדינה מאז הנאום של לווין הוא שבירת הכללים בעיני חלק מאד מאד גדול של המדינה. לפי הסקרים, החלק הזה עולה לימין ולממשלה ב-10 מנדטים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 9:49 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שזה שמאלנות עמוס. יש כאן נקודה עמוקה יותר שנוגעת לחופש הפרט / נשיאה בנטל שלתפיסת המוחים, כל עוד בבג'ץ יש אנשים שלהם עם זכות ווטו, הם רגועים לגביה.
מה שאני מתקשה להבין הוא איך אותם רבים לא רואים את הנזק העצום שהמשפטוקרטיה מעוללת להם. בהצפת הארץ במסתננים,בפגיעה בכלכלה עם פסקי דין הזויים ולא צפויים (ריבלין העיר על כך בזמנו כיו'ר הכנסת).
זה הבעסה הגדולה ביותר בקרע הנוכחי. יאיר לפיד יותר קרוב לרוטמן מאשר לאהרון ברק. יש ציטטות מפורשות שלו נגד האקטיביזם. ולא רק שלו של אביו טומי לפיד המנוח, ושל אולמרט שלא לדבר על ליברמן.
הפוזיציה המטומטמת אליה נקלעו הצדדים מבצרת את המשפטוקרטיה של בגץ,שצוחק על כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 9:56 pm 
Junior

אני חייב לציין שהסרבנות היא כלי כ"כ מטומטם במקרה הזה. את מי הם חושבים שהם מענישים? האם הם והמשפחות שלהם לא חיים פה או שיש להם אמצעי הגנה מפני איומים בטחוניים שלשאר האזרחים אין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 10:15 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
אני לא חושב שזה שמאלנות עמוס. יש כאן נקודה עמוקה יותר שנוגעת לחופש הפרט / נשיאה בנטל שלתפיסת המוחים, כל עוד בבג'ץ יש אנשים שלהם עם זכות ווטו, הם רגועים לגביה.

אני ממש לא מסכים איתך. אני לא חושב שהיית רואה בביטויים של הפסקת התנדבות לשירות מילואים אם חופש הפרט היה נפגע בצורה מסויימת (נניח העמקת שמירת השבת במדינה) ובוודאי שבנוגע לנשיאה בנטל, יש פער עצום איך הציבור במחאה רואה את הנושא לעומת מה שקורה כרגע במדינה לפחות 40 שנה. זה לא גרם להם לנקוט בצעדים האלו קודם לכן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 10:33 pm 
Junior

היחידים שצריכים לבוא אליהם בטענות אלה הם לוין ורוטמן שהגישו את הרפורמה כאילו זו הצעת תקציב.
הלכו הכי לקיצון, כי אולי חשבו שכמו בהצעת תקציב, אתה מתחיל גבוה, מרכך ואז כולם מבסוטים.
אבל ברגע שאנשים כמוהם, כפי שאמר עמית סגל, אומרים גם שליטה מוחלטת של הממשלה במינוי שופטים, גם רק 15 מ - 15 כדי לפסול חוק, גם התגברות אז מבחינת אחרים זהו קץ הדמוקרטיה. מפה כבר אי אפשר לחזור ולא מאמינים לכלום.
עמית סגל בעצמו השווה את זה שזה כמו שתגיד שאתה רוצה לפנות את כל הישובים ביהודה ושומרון בכדי בסוף לפנות רק מאחז אחד קטן, זה לא משנה, כולם כבר מגיעים לקריית הממשלה למחות.

שמחה רוטמן שמחזיק מעצמו ידען גדול, הרס לו ולממשלה הזו שהיא הכי הומוגנית שהייתה כאן מזה לא מעט שנים, קדנציה קלילה של 4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 10:40 pm 
Junior

מקווה שכבר אמרתם אמן למנהיג העם היהודי
https://twitter.com/kumiiisrael/status/ ... 8316228608

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 10:49 pm 
Junior

לא אמרנו שמדירים נשים מהמרחב הציבורי ? ש90% מהמפגינים חרד"לים משיחיים שהכיוון הוא טאליבן והדרה מהכותל מתפילת נשים? למה היא נואמת לציבור החרדלי ועוד נושאת תפילה?

או שבתוך תוכו השמאל יודע שהכל תעמולה שקרית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 10:52 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
ודאי שזה מעבר.

זה מעבר כי המהות של הרפורמה הזו היא רשות מבצעת עם כוח מוחלט ובלתי מוגבל. מכיוון שזה מה שאתה חושב שצריך להיות , ואתה חושב שהשליטים אמורים לשלוט על כל הזכויות שלנו - ברצותם יתנו וברצותם יקחו, בתכלס זה נראה לך הגיוני וטבעי.
אתה מדבר גבוהה גבוהה על בחירות, רק שאין סרט בעולם שרשות מבצעת עם כוח מוחלט מאפשרת מצב שהיא תפסיד בחירות. רשות מבצעת עם כוח בלתי מוגבל תמיד מובילה לדיקטטורה או פסאודו דמוקרטיה כמו ברוסיה או טורקיה. אתה מוזמן למצוא דוגמה נגדית.
וזה מה שאתה עושה את עצמך לא מבין, כי אני לא מחזיק ממך טמבל שבאמת לא מבין את זה. שום דבר לא דומה לזה. לא התנחלויות או פינויין, לא מלחמה או שלום. כלום.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' יולי 23, 2023 10:53 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 10:53 pm 
Junior

FLASH כתב:
לא אמרנו שמדירים נשים מהמרחב הציבורי ? ש90% מהמפגינים חרד"לים משיחיים שהכיוון הוא טאליבן והדרה מהכותל מתפילת נשים? למה היא נואמת לציבור החרדלי ועוד נושאת תפילה?

אמרת אמן או לא אמרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 10:58 pm 
Junior

Lakic כתב:
FLASH כתב:

אמרת אמן או לא אמרת?

אני מרחם עליו. פשוט בעיני שיש קשר בין האירועים למצבו בשבוע האחרון.
האמת ממש מעניין אותי מה השמאל חושב ביחס למצבו הרפואי של ביבי
ומהי המחשבה הבאה כשנזכרים שלוין אמור להחליפו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 11:07 pm 
Junior

FLASH כתב:
Lakic כתב:
FLASH כתב:

אמרת אמן או לא אמרת?

אני מרחם עליו. פשוט בעיני שיש קשר בין האירועים למצבו בשבוע האחרון.
האמת ממש מעניין אותי מה השמאל חושב ביחס למצבו הרפואי של ביבי
ומהי המחשבה הבאה כשנזכרים שלוין אמור להחליפו

מה איתנו, עלינו אתה לא מרחם שבשביל להיאחז בכסא שלו הוא דאג להביא כאלה שבורים כמו דיסטל וגוטליב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 11:09 pm 
Hall of Famer

איזה כיף לקרוא פה את התגובות של תומכי ההפיכה וחמוריהם משאר העמים. לאחרונה נהניתי במיוחד מהידיעה של האליטות שבמוקדי הכח המשפטיים יושבים תאומים אידאולוגיים שלהם. כל טייס עשה מה בראש שלו ביודעו שפרקליט המדינה, למשל, הוא בית"רי מהבית, חרדי חוזר בתשובה ומזכיר הממשלה של ביבי לשעבר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: shmueliki ו 69 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: