סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 9:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 11:33 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ההפגנה הראשונה של תומכי ההפיכה בירושלים הייתה מרשימה.
אני חושב שמישהו קצת התבשם מהקודמת, כי ההפגנה הזו הייתה לא טובה. כמות פחותה מאשר ערב שבת סטנדרטי בקפלן. טעות אסטרטגית קשה הייתה לעשות את זה בת"א. עם פמפום של שרים ותקצוב של הציונות הדתית ובחירת תאריך נוח יותר לדתיים, אני מניח שבעיקר לבני ישיבות, הביאו כמות נמוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 11:48 pm 
Junior

לא יודע כמה היו

בתור דתי, ויש סך דתיים שאומרים כך, טעות קשה של המחנה המסורתי-דתי-חרדי לחוקק דווקא השבוע ולהפגין דווקא השבוע, רגע לפני תשעה באב (תאריך בו החלה ההתנתקות, אגב). הזמן הגרוע ביותר למעשים שעלולים לפלג ולהוסיף שנאה

ואמר את זה שגריר ארה"ב בישראל לשעבר פרידמן (יהודי שלא חשוד כרוכב חמורים / משיחיות יתר) https://www.ynet.co.il/news/article/sj0ctn5c2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2023 11:58 pm 
Hall of Famer

אין לי מושג במה דיוויד פרידמן חשוד, אבל הוא משיחי מובהק. הוא דתי, ימני, תומך התנחלויות, כתב בערוץ 7 ואמר שתומכי ג'י סטריט גרועים מהקאפו בשואה. בנאדם שאין הבדל אידאולוגי משמעותי בינו לבין סמוטריץ'.

אבל נחמד שלהחריב את החברה הישראלית בזמן הזכר לחורבן זה עיתוי לא מתאים. באמת צריך תאריך חדש, כמו שעשו עם רבין שזה בתאריך אחר לגמרי מצום גדליה המיושן.

אגב זה לא מפסיק להצחיק אותי שהדתיים מאוחדים להציל את התחת של המנהיג הכי מושחת שהיה פה. נואף מובהק, שקרן פתולוגי, מתנכר לבתו, רודף שררה, כבוד וממון. ואז הם ילכו לשבת על הרצפה בבית כנסת ולקרוא "איכה היתה לזונה קריה נאמנה". איכה באמת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 12:34 am 
Junior

אה, דתי ימני = משיחי.
אגב גם פורום העסקים שהודיע על שביתת 150 חברות יצא בהצהרה על הטיימינג הגרוע בבין המצרים; תשעה באב. רוכבי חמורים

הדתיים לא אמרו שביבי שקרן בן שקרן, צרה צרורה (אבל צריך לבחור בין צרה לצרה) ושחוקי הפיזיקה יפעלו מתישהו או שהוא יורשע? עיתון המזוהה עם גפני לא קרא לו רשע כופר ואפיקורס..?

נראלי שחוקי המשחק בין ביבי לדתיים... מאוד ברורים. התמיכה במסורת ובימין גורמים להם ללכת יחד ולא מאהבת מרדכי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 1:02 am 
Hall of Famer

וואו פלאש
אתה מביא את כל הנ"ל כאילו לטובת הדתיים
זאת הרי פשיטת רגל מוסרית ממדרגה ראשונה...
הרי איך אפשר להכשיר זאת מוסרית/ערכית/קידוש-השם(ית) בכל צורה שהיא
האם באמת העברות תקציביות ואולי עוד כמה אישורי בנייה יכולים לכסות על כל דבר?

כאילו, אף אחד לא מטיל ספק שזה בדיוק המצב, אבל מפה ועד להתפאר בכך...
שואל ברצינות
האם באמת אין גבולות? האם לציונות הדתית אין בעיה לשבת עם כל אדם (יהודי?) ברמה הערכית (כל עוד זה כמובן משרת את האג'נדה המשיחית-ימנית-תורנית במובן הרחב)?
כאילו דרעי הרי מושחת ומורשע בגדול, עובדתית (לא ספקולטיבית) - מישהו חולק על כך? אז מקומו שוב כשר בממשלה?
ליצמן עשה דברים שקשה לדמיין שר חילוני מבצע מתוקף תפקידו ולא חוטף זובור ונידוי מפה ועד הודעה חדשה
אלו כבר לא "תחומים אפורים" כמו העבר של בן-גביר וסמוטריץ (שיש שיטענו שהוא דווקא מצוין, מלחמה על המולדת וכו' - אוקי, קיבלתי את הטיעון לצורך הדיון), אלא עבריינים גרידא
ולכאורה הכל בסדר, "המחנה הלאומי", "ברית הימין" וכו' וכו'

אבל היי, בנט עם כיפה קטנה, אשתו עם מכנסיים, ויש ספק לגבי כשרות הקינוחים שהיא מכינה!!!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 7:17 am 
Junior

FLASH כתב:
המהות של הפסקת התנדבות היא עניין המדינה ועניין כל אזרח ואזרח

כל טייס עולה 22 מיליון שח הכשרה (נתון מעיתון הארץ) שיוצא מהכיס של המדינה ושל כולנו כדי שהמתנדבים יהיו אנשים מהסוג שימשיכו לשמור עלינו מאויבים רבים. כולם סומכים עליהם שבשעת פקודה יתייצבו ויגנו על כולם.

מה שאותם חסרי אחריות עשו זה להתארגן למאות (מעל אלף למעשה) ולהודיע על הפסקת הצלת המולדת בתקשורת כי דעתם הפוליטית לא התקבלה. כלי בזוי. היתרון היחסי שניצח לנו מלחמות היה יתרון אוירי. הם פשוט הודיעו לאויבנו שהיתרון המרכזי שלנו מוטל בספק. פגעו קשות בבטחון המדינה בצורה ישירה.

האם יש להם את האומץ לא להתייצב במקרה הצורך? כמעט בטוח שלא

היא לא, היא עניין אישי. זה נקרא התנדבות.
אתה רוצה להכריח אותם להגיע פעם בשבוע עד גיל 55? תעביר חוק.
אתה רוצה שזה יישאר התנדבותי ויקרה על פי מחויבות ורצון? תגרום להם לרצות.

אם אתה מעוניין בשינוי שיטת המשטר על ידי רוב קטן יחסית (מתוך ההצבעות, לא מנדטים) אז אתה אמור להבין את הקונספקט של מסריח אבל כשר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 7:42 am 
Hall of Famer

https://twitter.com/kumiiisrael/status/ ... 8316228608

אבי האומה, מנהיג העם היהודי :ya_hoo_oo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 7:50 am 
Junior

זה כן אני כתב:
אני חייב לציין שהסרבנות היא כלי כ"כ מטומטם במקרה הזה. את מי הם חושבים שהם מענישים? האם הם והמשפחות שלהם לא חיים פה או שיש להם אמצעי הגנה מפני איומים בטחוניים שלשאר האזרחים אין?

הפסקת התנדבות, לא סרבנות... סרבנות זו פעולה לא חוקית ולמיטב ידיעתי שולית מאוד (אם בכלל קיימת) באירוע הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 8:02 am 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
https://twitter.com/kumiiisrael/status/1683171958316228608

אבי האומה, מנהיג העם היהודי :ya_hoo_oo:

ועוד קצת מהפולחן, ניסים ואטורי:
"אין ישראל בלי נתניהו"

https://twitter.com/nissimv/status/1680922134170697728

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 8:43 am 
Junior

sheky כתב:
זה כן אני כתב:
אני חייב לציין שהסרבנות היא כלי כ"כ מטומטם במקרה הזה. את מי הם חושבים שהם מענישים? האם הם והמשפחות שלהם לא חיים פה או שיש להם אמצעי הגנה מפני איומים בטחוניים שלשאר האזרחים אין?

הפסקת התנדבות, לא סרבנות... סרבנות זו פעולה לא חוקית ולמיטב ידיעתי שולית מאוד (אם בכלל קיימת) באירוע הזה.

הטרמינולוגיה פחות חשובה לי, אז אני אזרום איתך.
ועדיין, איך הצעד הזה בדיוק משרת את מתנגדי הרפורמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 9:09 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
Lakic כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
Lakic כתב:
שי גולדן הוא מגיש באחת התוכניות בערוץ 14. שמעתי אותו בפודקאסט שנערך לפני כמה ימים:
"אני אופתע מאוד אם הימין ינצח בבחירות הבאות. אני אהיה המום אם הוא ינצח. אני רואה את הסנטימנט בבייס, הבייס פגוע, הבייס מאוכזב, מאוד כאוב".

בתחילת הפודקאסט, נדב פרי (המראיין) "נזף" בו על כך שלקח הרבה זמן לארגן את הפרק והמפגש הזה, אז אותו שי ציין כי זה פשוט שהוא מקבל כל יום אינספור הודעות (לטענתו בין 300 - 400) של אנשי ימין. זאת אומרת, כנראה שזה אחד מהאנשים שקצת יותר יודעים מה הולך שם.

מי יודע...אולי גם פלאש ישתכנע בסוף.

ואתה סגור על הקונטקסט? כלומר, למה הבייס מאוכזב, לדברי גולדן?
כי הרושם שאני מקבל הוא שהבייס מאוכזב, אם כבר, ששליחיו לא מספיק אגרסיבים ומהירים לטעמו.
הוא מאוכזב גם מזה שיש למשל מעצרים מנהליים נגד פעילי ימין, תחת ממשלת ימין.
בקיצור I do not think it means what you think it means.

הקונטקסט של שי עצמו זה שלדעתו לוין הלך רחוק מדי והאירוע לא מנוהל.
לא מן הנמנע שכפי שאתה מציין, חלק גדול מהבייס מאוכזב מכך שנראה שהרפורמה כפי שהוצגה בתחילה, לא תעבור. זה גם מי שרוצה יותר כוחניות במהלך ולסיים את המהלך שכפי התחילו יהיה הרבה יותר קולני מאשר מי שבסך הכל התאכזב ששמו את הרפורמה כדבר הראשון.
זה לא גורע מכך שלא כל הגוש הוא יחידה אמת הומוגנית ולדעתו הם ייצאו מהאירוע הזה חלשים יותר.

אל תשים בפי דברים שלא אמרתי. מה שאני מתרשם שמטריד את הבייס הוא שהרפורמה לא עוברת מספיק מהר ומספיק החלטי. זה לא אומר שהיא לא תעבור בכלל, לדעתי כאמור היא תעבור במלואה או בפורמט כלשהו שייצור רשות מבצעת עם כוח מוחלט עוד בקדנציה הנוכחית.
הם גם לא מרוצים מדברים שלדעתם ממשלת ימין לא אמורה לעשות, כמו הרס מאחזים ומעצרים מנהליים של פעילי ימין, שעד כמה שהבנתי הם רבים מהצפוי - כבר התקופה הקצרה של הממשלה הזו הם יותר מאשא בממשלת בנט לפיד.
אבל מודה שזו התרשמות בלתי אמצעית שלי מהרשתות. את שי גולדן לא שמעתי.

אם התיאוריה שלך נכונה, הרי שה"אכזבה" שאתה מתאר אמורה להיות מתועלת בסקרים להקצנה ימינה של הגוש, ושמירה על כוחו (נגיד מעבר מהליכוד לעוצמה יהודית). אבל לפי כל הסקרים (אם אתה מאמין להם) המגמה היא הפוכה - מעבר מגוש הימין למפלגות "המרכז", בראשם המחנה הממלכתי. מניח שמדובר במצביעי ימין רך מה שמכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 9:26 am 
Junior

כל הסקרים לא שווים כלום כי אם בנט חוזר, גם אם נתניהו יעמוד על הראש, אין לו 55 אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 10:05 am 
Junior

זה כן אני כתב:
הטרמינולוגיה פחות חשובה לי, אז אני אזרום איתך.
ועדיין, איך הצעד הזה בדיוק משרת את מתנגדי הרפורמה?

דווקא הטרמינולוגיה כן חשובה לדעתי כי יש פה הבדל בין ניצול זכות חוקית לבין מעשה לא חוקי.

ומה הכוונה איך זה משרת? זה מנוף לחץ ענק נגד הממשלה... עובדה שזה הדבר היחיד שמזיז באמת.
הצבא לא יקרוס בלי מי שלא מתנדב אבל יהיה לו הרבה יותר קשה. יש לצבא מספיק טייסים בסדיר ובשירות מילואים חובה כדי לא להתרסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 10:12 am 
Junior

ונניח נניח שמגיעים למצב שבו הצבא מתריע על פגיעה בכשירות, והממשלה לא מוכנה לזוז מהעיקרון שלא נכנעים לאיומים של מילואימניקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 10:13 am 
מנהל פורום

לגבי הבטחות הבחירות וכו'...

הממשלה הזאת פשוט כל כך אימפוטנטית בכל התחומים. אין לה לא את היכולת הביצועית, המנהיגותית והכלכלית לבצע שום מהלך משמעותי.
בתחום הבטחוני - הצבא בהתדרדות הדרגתית ובריחת מוחות. המשטרה בפשיטת רגל. הפרוטקשן מבצבץ בכל פינה. האלימות בחברה הערבית שובר שיאים (מי שחושב שזה יישאר רק שם טועה).
באקלים הבטחוני שהסכסוך עם הפלסטינים מתגבר, אין שום התכנות לקדם את היוזמות המדיניות ה"רכות" (שלום/שת"פ עם ערב הסעודית או מדינות רחוקות אחרות).
בתחום הדיור ההבטחות נשארו כמו חריטה על קרח. הריבית ציננה מאוד את השוק אבל שום תכנית דיור לא קודמה (למעט מענק לחרדים כמובן). מחירי הדיור לא ממש ירדו והשכירות מזנקת.
יוקר המחייה? אין שום יוזמות משמעותיות. כל השרים כבולים על ידי גורמי הכוח של החקלאים והיבואנים ואפילו לא מנסים להילחם.
עזרה לחלשים וצמצום פערים? רק לחרדים כמובן. אבל שיישארו חלשים. ושימשיכו להצביע.
תחבורה? בדרך להראות כמו תחבורה של עולם שלישי. פקקים בלי סוף, מערכת אוטובוסים מקרטעת וכמעט לא מתפקדת, ורכבת שהולכת ומתדרדרת.
אקדמיה, הייטק וחדשנות? זה לשמאלנים אליטיסטים, אין מה להשקיע כאן בכלל, בואו נקצץ.

בקיצור... לעשות משהו משמעותי ואקפטיבי בנושאים האלה זה דבר מסובך. זה דורש ידע רחב (+ליבה), עבודת מטה, כספים רבים, אנשי מקצוע, תכנון ארוך טווח וזמן. תעדוף שונה ולא סקטוריאלי. כל הדברים שרחוקים מהממשלה הזאת כמזרח ומערב. דברים שלא משנה כמה אצבעות יהיו בעדם בכנסת, "בשטח" הם לא יוכלו להתקדם בלי גב רחב.

אבל נשאלת השאלה מה כן? והכן הזה הוא הפתרון הקל שהממשלה כמובן הלכה עליו בשתי ידיים. לקדם תכנית משפטית הרסנית שכבר נכתבה והונדסה על ידי פורום קהלת והובאה כמקשה אחת לאישור. אפס מאמץ. אפס תקציבים. זמן קצר. כמה הצבעות בהליך מזורז והופ סיימנו. שמים אטמי אזניים על כל ההסתייגויות ומעבירים.
שום מחקר מקדים, שום התייעצות עם מומחים. אטימת אזניים מוחלטת מכל קצוות הגופים המקצועיים ותיוג שלהם כמתנגדי משטר.

אבימאל, בטוח שאתה היית יוצא לרחובות לא פחות, אם היו זוממים להעביר חוקים שיאיימו על אופי המדינה כפי שאתה רואה ותופס אותו ומסכים לו.
אתה חושב שהצד השני מטומטם אבל זה לא המצב.

באף נקודה בדיון הממשלה ונציגיה (למעט סמוטריץ אולי), לא אומרים מה הם יעשו ביום שאחרי העברת אחד החוקים האלה. איזה חוק הם מתכוונים להעביר לאחר מכן שלא יכלו עד עכשיו? אם אין כאלה אז כל העניין מיותר. אם יש, הבה תביאו ונדון. יש ערפל מכוון מצד הקואליציה, שבו כל צד משלים את הפער המחשבתי בראש. והצד הליברלי חושש ובצדק ואף אחד בצד השני לא מנסה אפילו להפיג את החשש. אז שלא יתפלאו שמהלכים כאלה גורמים לשבירת הכלים. ואת זה, הצד היוזם אחראי לצפות ולקחת במכלול השיקולים שלו לפני שהוא עושה כאלה מהלכים. לכל אקציה יש ראקציה. הקואליציה התחילה תגובה שרשרת בחוסר אחריות, שהיא לא עשתה עליו מחקר בסיסי וניהול סיכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 10:32 am 
Junior

זה כן אני כתב:
ונניח נניח שמגיעים למצב שבו הצבא מתריע על פגיעה בכשירות, והממשלה לא מוכנה לזוז מהעיקרון שלא נכנעים לאיומים של מילואימניקים?

שאלה מעולה, שווה להפנות אותה לרמטכל או לשר הביטחון שאחראים על הביטחון, לא לאזרחים שומרי חוק.

אם העקרון שלא מקשיבים או מתייחסים לאנשים שאתה בונה עליהם חשוב להם אז שימצאו פתרון אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 10:47 am 
Hall of Famer

היום שמעתי ברדיו את אביחי בוארון והתזה שלו על דמוקרטיה. זה הלך בערך כך, הממשלה יכולה לעשות מה שהיא רוצה, גם למנות רק שופטים נמוכים, אבל אנחנו לא רוב דורסני כמובן. לבסוף הוא הוסיף איזה משפט על כך שדמוקרטיה היא שלטון הרוב תוך שמירה על זכויות המיעוט, אבל שוב פעם, אני מניח שהפירוש שלו לזה זה שהשלטון בהיותו כמובן שלטון ימין, לא יפגע במיעוט כי הוא פשוט לא עושה את זה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 12:29 pm 
Hall of Famer

מצבו של הימין בסקרים רע.
ולמעשה רע יותר מהסקרים.
יש לשער שהעבודה לא תרוץ בנפרד,ואיחוד שלה עם מרצ או מישהו אחר בגוש שיעשה לה חסד.
גם בלד עשויה להפתיע ולחבור פתאום לחדש-תעל.
צריך לקרות משהו ביתרת הקדנציה כדי להחזיר את הבוחרים לימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 12:36 pm 
Hall of Famer

שיבר הרפורמה המשפטית היא נטו ריאקציה.
כשבגץ פוסל את חוקי המסתננים בפעם השביעית,הוא חורץ את דינה לקרות.
התסכול מחד צדדיות של מערכת המשפט מבעבע זמן רב. הוא המתין לגוש ימני נטול כחלון וכאלה כדי להתפרץ.
הטיעון להצבה של הרפורמה בראש הרשימה הוא 'מרגע שנקבל את מלוא הסמכות,נוכל לשאת במלוא האחריות'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 12:49 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
היום שמעתי ברדיו את אביחי בוארון והתזה שלו על דמוקרטיה. זה הלך בערך כך, הממשלה יכולה לעשות מה שהיא רוצה, גם למנות רק שופטים נמוכים, אבל אנחנו לא רוב דורסני כמובן. לבסוף הוא הוסיף איזה משפט על כך שדמוקרטיה היא שלטון הרוב תוך שמירה על זכויות המיעוט, אבל שוב פעם, אני מניח שהפירוש שלו לזה זה שהשלטון בהיותו כמובן שלטון ימין, לא יפגע במיעוט כי הוא פשוט לא עושה את זה.

אני מניח שאתה פחות מכיר את הציטוט של אביחי בוארון על מחנות השמדה ל"עמלקים": "שמא תיעשה התורה אחד בפה ואחד בלב, שמא תונח התורה בקרן זווית דתית, פרטית, קטנה ולא תנחה את חיינו הציבוריים, הכלליים, הלאומיים […] נכון, יש גם כאלה, פקידים, שלא רוצים להפריע, שמסבירים ש'זו לא בדיוק ההלכה' […] ושבקיצור הפוליטיקלי קורקט הוא לחם חוקם […] מעניין אם את ריכוז העמלקים במחנות השמדה הם ישאירו לאחרים או אולי יכריעו שמחיית עמלק כבר לא רלוונטית. ימים יגידו." . הוא כתב את זה, דרך אגב, כתגובה לביקורת שהיתה על פסיקה שאוסרת להשכיר דירות ללא-יהודים. איש שוחר דמוקרטיה בסך הכל.

אבימאל כתב:
מצבו של הימין בסקרים רע.
ולמעשה רע יותר מהסקרים.
יש לשער שהעבודה לא תרוץ בנפרד,ואיחוד שלה עם מרצ או מישהו אחר בגוש שיעשה לה חסד.
גם בלד עשויה להפתיע ולחבור פתאום לחדש-תעל.
צריך לקרות משהו ביתרת הקדנציה כדי להחזיר את הבוחרים לימין.

אה זה מעניין. מצבו של הימין בסקרים רע. וזה כי אין אף איש ימין שמרגיש שהממשלה גנבה לו את הקול בהקשר של הרפורמה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 1:00 pm 
Hall of Famer

אבל זה באמת סמלי ומרגש ערב ט' באב, שכולנו רואים מה זה סיקריקים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 3:56 pm 
Hall of Famer

מהם הסיכויים שבג"צ מעביר את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 4:08 pm 
Junior

Att כתב:
מהם הסיכויים שבג"צ מעביר את זה?

יעביר
זה לא סביר שבגץ יפסול אי סבירות בעניינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 4:10 pm 
Junior

אין לי ספק שיפסול.
למה? כי הוא יכול. יהיה מעניין לראות אח"כ לאילו מקומות נוכל להתדרדר עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 4:14 pm 
Junior

ואני חושב שהעברת החוק היום היתה החלטה לא טובה. מצד שני אי העברת החוק בתנאים שנוצרו (איומים באי התייצבות למילואים, השבתה כוחנית וספק חוקית של עסקים ומחאה שלא מכירה במגבלות הכוח שלה) היתה החלטה עוד יותר גרועה. לכן טוב שהחוק עבר, ולו ברמה ההצהרתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: sheky ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: