סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 11:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 7:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבימאל כתב:
אם הימין יפסיד בבחירות הבאות, תהיה מוכן להודות בטעות?

אם מה שאני חושב שיקרה אכן יקרה, והרפורמה תעבור במלואה ותיצור ממשלה עם כוח מוחלט - היא לא תפסיד בבחירות.
כמו שפוטין לר מפסיד, כמו שצ'אבס ואחריו מדורו לא מפסידים.
מעצם הגדרתה, יש לה אינספור דרכים להבטיח את נצחונה. הדרך היחידה שהיא יכולה להפסיד זה אם היא תירדם בשמירה ותהייה זחוחה, אבל הנסיון עם דיקטטורים מוכיח את ההיפך - הם נוטים יותר לצד הפרנואידי ולא לוקחים צ'אנסים כי המשמעות של הפסד היא לא כמו הפסד בבחירות רגילות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 7:19 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אבימאל - האם בעיניך טורקיה היא מדינה דמוקרטית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 7:40 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אבימאל כתב:

אם מה שאני חושב שיקרה אכן יקרה, והרפורמה תעבור במלואה ותיצור ממשלה עם כוח מוחלט - היא לא תפסיד בבחירות.
מעצם הגדרתה, יש לה אינספור דרכים להבטיח את נצחונה. הדרך היחידה שהיא יכולה להפסיד זה אם היא תירדם בשמירה ותהייה זחוחה, אבל הנסיון עם דיקטטורים מוכיח את ההיפך - הם נוטים יותר לצד הפרנואידי ולא לוקחים צ'אנסים כי המשמעות של הפסד היא לא כמו הפסד בבחירות רגילות.

אז אם הליכוד יפסיד בבחירות הבאות זה סימן ש:
1. הרפורמה לא עברה במלואה (הקואליציה מרוסנת - טעית)
2. הרפורמה לא יצרה ממשלה עם כח מוחלט - טעית.
3. הרודן נטה לזחיחות ולא לפרנואידיות - טעית.

אני אקבל את התשובה הזאת כ-כן. נפגש אחרי הבחירות הקרובות. לצערי אני לא רואה דרך שתצא לא טועה.

שקי - בכנות. לא יודע מה קורה בטורקיה. חושב שאנחנו מדינה ועם עם תרבות שלא תאפשר דיקטטורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 7:43 pm 
Junior

Lakic כתב:
FLASH כתב:
אל תאכלו את התעמולה של ערוצי ואתרי הפאניקה

אתם לא אשמים, הארץ n12 ו-ואללה! וynet ושאר השמאל באמצע משדר תעמולה מיוחד

אבל אפשר לבדוק רגע את נוסח החוק ולראות שעילת הסבירות לא בוטלה, היא עדיין קיימת, וצומצמה שבית המשפט לא ידון בסבירות החלטותיהם של הממשלה, ראש הממשלה והשרים.

כלומר, הסבירות נשארה בידי העם לבחור נציגים שיחליטו מה סביר בעיני העם, לא בעיני חונטה שממנה את עצמה, קומץ שופטים שמבטלים את רצון העם ומחליטים מה שבא לה לפי הסביר לפי השקפת עולמה ללא שום קריטריון.

https://www.maariv.co.il/ , https://www.makorrishon.co.il/news/646563/, https://www.globes.co.il/

כל האתרים שאינם אתרי תבהלה מדווחים על צמצום עילת הסבירות. אפשר גם לראות את נוסח החוק באתר הכנסת.

שמע, אני חדש פה, אבל רמות כאלה של גניבת דעת הרבה זמן לא ראיתי.
אומרים לו היא בוטלה, אז הוא אומר היא לא בוטלה, היא צומצמה כי עכשיו האזרח יבחר מפלגה פעם ב- 4 שנים. נו...יש דברים כאלה?

שמע , ההודעה הזו ככ מוזרה שאני יכול ללמד רק זכות שאתה לא מעודכן במתחולל בין לפיד גנץ לביבי להרצוג בימים האחרונים

שינו את הנוסח שעילת הסבירות לא תבוטל, אלא תצומצם שלא תחול על שרים ורה"מ. כמתבקש בדמוקרטיה. זו היתה דרישה של לפיד גנץ הרצוג אלבשן , שהדיקטטורה המשיחית קיבלה ויישמה וזאת למרות שאין פרטנר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 7:45 pm 
Hall of Famer

כל מה שאני אומר זה על ממשלה עם כוח בלתי מוגבל. מאחר ש-1 מוביל בהכרח ל-2 אז אתה יכול לאחד אותם.
אתה מוזמן לתת דוגמה לממשלה עם כוח בלתי מוגבל שהפסידה בחירות.

ואני שב ומהמר שהרפורמה תעבור בצורה כלשהי שתיצור ממשלה עם כוח בלתי מוגבל, כי זו באמת המטרה.
ולכן אני גם מסכים עם פלאש, למרבה האירוניה, שוב. הקלפים אצל הממשלה ואצל הימין, והאופטימיות של נדב אני חושש שתתבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 7:46 pm 
Junior

אבימאל כתב:
מי שמעוניין לצפות בדיון קצת יותר אננטיליגנטי מזה שמתנהל כאן בפורום.
https://vimeo.com/847103219/e16f77b7e4?share=copy

הולכים עם קהלת רק איפה שמתאים.
קהלת נגד סבסוד וקצבאות והתערבות בשוק חופשי ופיקוח ומתן תקציבים למקורות שלא מעודדים צמיחה. בקיצור, נגד כל הפעולות הכלכליות של הממשלה הנוכחית. אז ניקח את קהלת ונאמץ רק את מה שמתאים לנו שזה דמוקרטיה יוונית, מאוד לא מודרנית.

והנה גם הגופי הביטחון מתחילים ליישר קו -
"המשטרה דרדרה אמצעים כדי לפנות את המפגינים שחוסמים את כביש בגין בירושלים והפעילה לראשונה בואש".

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ב' יולי 24, 2023 7:48 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 7:48 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
Lakic כתב:
FLASH כתב:

אבל אפשר לבדוק רגע את נוסח החוק ולראות שעילת הסבירות לא בוטלה, היא עדיין קיימת, וצומצמה שבית המשפט לא ידון בסבירות החלטותיהם של הממשלה, ראש הממשלה והשרים.

כלומר, הסבירות נשארה בידי העם לבחור נציגים שיחליטו מה סביר בעיני העם, לא בעיני חונטה שממנה את עצמה, קומץ שופטים שמבטלים את רצון העם ומחליטים מה שבא לה לפי הסביר לפי השקפת עולמה ללא שום קריטריון.

https://www.maariv.co.il/ , https://www.makorrishon.co.il/news/646563/, https://www.globes.co.il/

כל האתרים שאינם אתרי תבהלה מדווחים על צמצום עילת הסבירות. אפשר גם לראות את נוסח החוק באתר הכנסת.

אומרים לו היא בוטלה, אז הוא אומר היא לא בוטלה, היא צומצמה כי עכשיו האזרח יבחר מפלגה פעם ב- 4 שנים. נו...יש דברים כאלה?

שמע , ההודעה הזו ככ מוזרה שאני יכול ללמד רק זכות שאתה לא מעודכן במתחולל בין לפיד גנץ לביבי להרצוג בימים האחרונים

שינו את הנוסח שעילת הסבירות לא תבוטל, אלא תצומצם שלא תחול על שרים ורה"מ. כמתבקש בדמוקרטיה. זו היתה דרישה של לפיד גנץ הרצוג אלבשן , שהדיקטטורה המשיחית קיבלה ויישמה וזאת למרות שאין פרטנר.

טוב, פה אתה ממש משקר, בטח בעניין אלבשן. אלבשן הסביר את זה מצוין בעצמו ובקולו בוועדת החוקה.
אלבשן בעצמו יצא נגד ההיקף של הנוסח הזה, הפריד בין החלטות של מדיניות לבין החלטות פרטניות, ודיבר בפירוש על עניין האצלת הסמכויות שהשר יכול לשתות בחזרה בכל רגע ובכל החלטה ולכן הצמצום הוא למעשה ביטול בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 7:55 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אבימאל כתב:

אז אם הליכוד יפסיד בבחירות הבאות זה סימן ש:
1. הרפורמה לא עברה במלואה (הקואליציה מרוסנת - טעית)
2. הרפורמה לא יצרה ממשלה עם כח מוחלט - טעית.
3. הרודן נטה לזחיחות ולא לפרנואידיות - טעית.

אני אקבל את התשובה הזאת כ-כן. נפגש אחרי הבחירות הקרובות. לצערי אני לא רואה דרך שתצא לא טועה.

שקי - בכנות. לא יודע מה קורה בטורקיה. חושב שאנחנו מדינה ועם עם תרבות שלא תאפשר דיקטטורה.

אז אני אעדכן אותך, כדי שלא תגיד "אני לא יודע". בטורקיה אנשים זורקים פתקים לקלפיות מדי פעם. יש שם בחירות. גם ברוסיה ובונצואלה.
אז הנה, עכשיו אתה יודע. עכשיו כשיש לך את הנתון הזה - זה מספיק כדי להגדיר אותן כדמוקרטיות? שאלה פשוטה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' יולי 24, 2023 7:57 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 7:56 pm 
Junior

Hacohen כתב:
מדהים כמה מטומטם אתה צריך להיות לטעון בזכות "צמצום" שאומר שיש דבר שהוא טוב מאד כשהוא מופעל מולך כאזרח, אבל הכי גרוע בעולם כשהוא מופעל מול ממשלה.

תשאל את גנץ ולפיד; הטמטום הזה הוא המצאה שלהם

הימין היה בעד ביטול גורף של ההזיה שנקראת סבירות, החלטה שרירותית ללא קריטיריון או מדד כלשהו שעד עכשיו בעיקר עזרה למחבלים ותומכיהם. הימין בא לקראת השמאל והשאיר את הנוסח שביקשתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 8:02 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
FLASH כתב:
Lakic כתב:
FLASH כתב:

טוב, פה אתה ממש משקר, בטח בעניין אלבשן. אלבשן הסביר את זה מצוין בעצמו ובקולו בוועדת החוקה.
אלבשן בעצמו יצא נגד ההיקף של הנוסח הזה, הפריד בין החלטות של מדיניות לבין החלטות פרטניות, ודיבר בפירוש על עניין האצלת הסמכויות שהשר יכול לשתות בחזרה בכל רגע ובכל החלטה ולכן הצמצום הוא למעשה ביטול בפועל.

כנראה אתה בקיא יותר ממני בפרטים ואני מאמין לך
לפי הפרסומים שראיתי הקואליציה העבירה את הנוסח שסוכם במו"מ עם גנץ ולפיד, נציגי השמאל, מה שהם קראו צמצום עילת הסבירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 8:13 pm 
Hall of Famer

די נו, יש גבול לשקרים. אני לא יודע אילו פרסומים ראית, אבל אני עקבתי אחרי הדיונים בוודעת החוקה. אחרי הקריאה הראשונה שהייתה גם היא שרירותית לגמרי מצד הקואליציה, הנוסח עוד הוחמר לקריאות היום.
לא רק אלבשן אגב, גם לפיד עצמו דיבר בוועדת החוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 9:04 pm 
מנהל פורום

אבימאל כתב:
שיבר הרפורמה המשפטית היא נטו ריאקציה.
כשבגץ פוסל את חוקי המסתננים בפעם השביעית,הוא חורץ את דינה לקרות.
התסכול מחד צדדיות של מערכת המשפט מבעבע זמן רב. הוא המתין לגוש ימני נטול כחלון וכאלה כדי להתפרץ.
הטיעון להצבה של הרפורמה בראש הרשימה הוא 'מרגע שנקבל את מלוא הסמכות,נוכל לשאת במלוא האחריות'.

אתה פשוט מקשקש. באמת שאני לא בטוח אם זה מחוסר ידע, שטיפת מוח, או שאתה עושה את עצמך עם עיני עגל.
בגץ (ובתי משפט באופן כללי) פועל לפי החוק, לא לפי שום דבר אחר. אין לו אג'נדה משלו למעט ספר החוקים. הוא לא פוסק לפי כמה פופולריות ההחלטות שלו יהיו ברחוב, אצל חברי הכנסת או בקרב פרשני הטלוויזיה.

אם ממשלה/פרלמנט שוב ושוב "נופלים" בהעברת חוק ... אולי, אולי, רק אולי, הבעיה במי שמגיש את החוק?
אולי סימן שהנוסח של החוק אינו חוקי ונוגד את ספר החוקים?
אולי הם צריכים להעביר תיקונים כדי שיוכלו להעביר את הנוסח המקורי? (שהם כמובן עצלנים או חסרי יכולת כדי לבצע אותם)
אני מניח שאלו שאלות עמוקות מדי שלעולם לא שאלת את עצמך (וכנראה שגם לעולם לא תשאל) כדי שתוכל לנתח את פסקי הדין האלה בצורה מלאה. הרבה יותר נוח לך לקבל את המסגור של יריב לוין לדברים בלי לבדוק, כנראה בעיקר כי הוא "מהצד שלך".

אגב זה שיעור כמעט ראשון בפופוליזם של הפוליטיקה הישראלית לחוקק חוק בידיעה ברורה שהוא נוגד חוקים אחרים ושהוא ייפסל מאוחר יותר על ידי ערכאות המשפט. ולאחר מכן גם עוד ברוב החוצפה לבכות על אכלו לי ושתו לי.

באמת ממש איכפת לך כרגע ממשבר המסתננים. זה משהו שהיה בחדשות אולי לפני 10 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 9:39 pm 
Junior

שיבר אתה הקשקשן פה. לבוא ולספר לנו עם "עיני עגל" שבג"ץ פועל לפי חוק ולא לפי שום דבר אחר, כאילו חוק לא ניתן לפרשנות (ויעידו על כך הדעות השונות שלעתים מובאות בפסקי דין, המושפעות באופן בלתי ניתן להפרדה מזהותו של השופט ותפיסת עולמו השיפוטית) מבטא חוסר הבנה עמוק.
החוק הוא לא מדע מדויק. אם הוא היה אז לא היינו צריכים עורכי דין, הלכות לא היו משתנות כל כמה שנים, לא היו דעות סותרות בפסיקה ובספרות המשפטית וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 9:50 pm 
Hall of Famer

בוודאי שמתפקידו של בג"צ לפרש את החוק, ובמיוחד הדברים אמורים במדינה שאין לה חוקה ואין לה בית משפט ייעודי לחוקה (שאם היה, תפקידו היה לפרש את החוקה).

העניין הוא המשפט שהולך ונעשה פופולרי: הסיבה שהממשלה רוצה לבטל את עילת הסבירות, היא כי היא מתכוונת לעשות דברים לא סבירים. היא כבר כמובן עושה. סתם כאנקדוטה שמספרת את הנראטיב, מישאל וקנין יו"ר הדואר-מרוקאי חובש כיפה-נחשב למנהל סופר יעיל שהוביל את הדואר להפרטה מוצלחת מאד. הוא החליט לצמצם תקני סמנכ"ל למינימום הכרחי. לעדותו אמרו לו שצריך לשמור עוד תקן לאיש ליכוד בתפקיד נציב חארטה כלשהי. לא הסכים. אז האליטיסט הפריבילג וקנין כבר במסלול הדחה ע"י הקומיסרים קרעי ואמסלם, שלכשעצמו שקוע במלחמת חורמה במנהלת רשות החברות הממשלתיות.

כל העניין הוא מה שמירי רגב אמרה מפורשות בזמנו: "יהיה פנקס כחול". חבורת הקלפטומנים המלוכלכים מתכננים להפוך כל מנגנון שקשור לממשלה למפעל ג'ובים לאנשי שלומנו, ובכך לבצר את שלטונם בכסף ציבורי. ההתמחות של הליכוד וש"ס מקדמת דנא.

אבל אי-אה, זהו "רצון העם", אי-אה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 10:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Shiver כתב:
באמת ממש איכפת לך כרגע ממשבר המסתננים. זה משהו שהיה בחדשות אולי לפני 10 שנים.

זה מעניין. גיליתי בימים האחרונים שחבר שלא הייתי איתו בקשר זמן מה, הפך לביביסט (הצביע עבודה כל השנים) ואנחנו בויכוחים כבר כמה ימים בקבוצה של החבר'ה מחולון.
הוא חוזר על כל הטיעונים הביביסטים הרגילים (64 מנדטים, ניסיון להפיל ראש ממשלה, התיקים מתפוררים, ברק הפדופיל אחראי למחאה, כל השיט הרגיל) וכל הזמן מציין שהוא לא מת על הממשלה הזו אבל שהיא נבחרה על ידי העם.
כששאלתי אותו כמה פעמים איזה חוקים הוא חושב שהממשלה תחוקק לאחר ביטול עילת הסבירות שיתרמו לו, החילוני הליברל - קיבלתי התחמקות והיתממות בסגנון של 'מה נראה לך שהם כבר יחוקקו?', אבל כשביקשתי ממנו לתת דוגמא לחוק שבג"ץ ביטל שהשפיע עליו, הוא גם נתן את סיפור המסתננים (וזה לא שהוא גר בדרום ת"א ויוצא לו לפגוש מסתננים ביום יום).
אני בספק כמה מתומכי הרפורמה שאינם מהגוש האמוני מסוגלים למנות יותר מחוק או שניים שבוטלו לאורך השנים ע"י בג"ץ. מבין מי ששאלתי התשובות תמיד היו "המסתנננים" ו"חוק מוות למחבלים" ולגבי האחרון, בתשובה לתמיהתי מה לגבי מחבלים יהודים - צרצרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 10:54 pm 
Junior

https://twitter.com/LapidotYisahi/statu ... 04416?s=20
לא להאמין. שמאלנים מטורפים אלימים. טינופת של בני אדם, אפילו לא עצרו לעזור.
עקפה את המפגינים בלי לסכן אותם. רגע אחד רואים אמא וילדים ורגע אחרי שוברים שמשה אחורית שכמעט התרסקה על ילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 11:25 pm 
Junior

sir charles כתב:
אני בספק כמה מתומכי הרפורמה שאינם מהגוש האמוני מסוגלים למנות יותר מחוק או שניים שבוטלו לאורך השנים ע"י בג"ץ. מבין מי ששאלתי התשובות תמיד היו "המסתנננים" ו"חוק מוות למחבלים" ולגבי האחרון, בתשובה לתמיהתי מה לגבי מחבלים יהודים - צרצרים.

הקטע המדהים שאחד החוקים שבג"צ פסל היה כליאה בלי משפט של מסתננים לתקופה ממושכת ( נראה לי בלתי מוגבלת אבל אולי היא מוגבלת במלא זמן).
בגצ ביטל את החוק בזה שמעל חצי שנה (פסיכי בעייני שאפשר בכלל) זה לא מידתי או משהו כזה (לא זוכר את הנימוק).

אתם מבינים שהתלונה של אבימאל וחבריו זה שבג"צ לא נתן להם לכלוא אנשים בלי משפט לתקופה ממושכת מאוד, כן?
זה לא שאסור לכלוא מסתננים לא חוקיים או דברים כאלו אלא שאסור לכלוא אותם בלי משפט.
באמת מפליא שבג"צ פסל את זה, נשמע מאוד חוקי במדינה דמוקרטית סך הכל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2023 11:49 pm 
Junior

משיטוט לילי לא מייצג בהפגנה בירושלים הלילה, אני יכול לדווח שמי שמפנטז על מלחמת אזרחים צריך להביא בחשבון שעד שסיירת מטכ״ל וחיל האוויר ייכנסו לעניינים, אנחנו הולכים לאכול לא מעט מכות. ראיתי הלילה כמה סצינות שמזכירות את הקטע ההוא מהפרלמנט שזרחוביץ׳ לא שולף את האקדח על הערסים בני 12 ששודדים אותם ודופקים להם מכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 12:20 am 
Sophomore

אירוע ירי ראשון בקיבוצים. בינתיים לאוויר.
השילוב של קיבוצניקים קרביים עם צ'חצ'חים להוטים, חלקם עבריינים עם תיק, הוא הימור לא רע להרוג הראשון במלחמת האחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 12:48 am 
Hall of Famer

נו, ברוך השם ,המיתוס שהאלימות באה רק מהימין נגמר היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 1:14 am 
Junior

לי אין שום ספק שתושבי שדרות זוכרים שעילת הסבירות היא זו שבגץ השתמש בה בכדי להורות למדינה להעיף את ביטחון התושבים על פני שיקולי תקציב ולמגן את הכיתות בעיר כי אין הדבר סביר שבחלון הזמן שניתן לתלמידים, הם יספיקו להגיע למרחבים המוגנים.

גם אוהדי בית"ר ירושלים בטוח יודעים שהסיבה שבניית איצטדיון טדי לא נמרחה עוד שנים רבות ואולי לא הייתה לא יוצאת לפועל, זה כי בג"ץ מצא שלא סביר להתחמק מהצורך של עיר כזו במתקן ספורט ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 1:26 am 
Junior

Hacohen כתב:
בוודאי שמתפקידו של בג"צ לפרש את החוק, ובמיוחד הדברים אמורים במדינה שאין לה חוקה ואין לה בית משפט ייעודי לחוקה (שאם היה, תפקידו היה לפרש את החוקה).

העניין הוא המשפט שהולך ונעשה פופולרי: הסיבה שהממשלה רוצה לבטל את עילת הסבירות, היא כי היא מתכוונת לעשות דברים לא סבירים. היא כבר כמובן עושה. סתם כאנקדוטה שמספרת את הנראטיב, מישאל וקנין יו"ר הדואר-מרוקאי חובש כיפה-נחשב למנהל סופר יעיל שהוביל את הדואר להפרטה מוצלחת מאד. הוא החליט לצמצם תקני סמנכ"ל למינימום הכרחי. לעדותו אמרו לו שצריך לשמור עוד תקן לאיש ליכוד בתפקיד נציב חארטה כלשהי. לא הסכים. אז האליטיסט הפריבילג וקנין כבר במסלול הדחה ע"י הקומיסרים קרעי ואמסלם, שלכשעצמו שקוע במלחמת חורמה במנהלת רשות החברות הממשלתיות.

כל העניין הוא מה שמירי רגב אמרה מפורשות בזמנו: "יהיה פנקס כחול". חבורת הקלפטומנים המלוכלכים מתכננים להפוך כל מנגנון שקשור לממשלה למפעל ג'ובים לאנשי שלומנו, ובכך לבצר את שלטונם בכסף ציבורי. ההתמחות של הליכוד וש"ס מקדמת דנא.

אבל אי-אה, זהו "רצון העם", אי-אה.

העבודה של מישאל וקנין הייתה נפלאה. מכיר את הנושא מצוין.
זה, אגב, מצחיק אותי. עכשיו סמוטריץ מביא מישהו שאין לו כישורים מספקים לתפקיד הרשות לניירות ערך, לדוגמא, או מירי רגב והחברים בתחבורה, האם זה שהם מביאים אנשים ללא הכישורים והניסיון מספיק, ייפגעו רק בשמאלנים? רק הם צריכים את הרשות לניירות ערך שתחקור ותאכוף? רק שמאלנים נוסעים ברכבות, באוטובוסים או נעזרים בנת"צים? ככה משחיתים את השירות שהמדינה מספקת לאזרח במדינה שגם כך האזרח היצרני, בכמעט כל אספקט השוואתי מול מדינות מערביות, נותן בלבל הגבוה ומקבל בלבל הנמוך.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ג' יולי 25, 2023 1:52 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 1:28 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
משיטוט לילי לא מייצג בהפגנה בירושלים הלילה, אני יכול לדווח שמי שמפנטז על מלחמת אזרחים צריך להביא בחשבון שעד שסיירת מטכ״ל וחיל האוויר ייכנסו לעניינים, אנחנו הולכים לאכול לא מעט מכות. ראיתי הלילה כמה סצינות שמזכירות את הקטע ההוא מהפרלמנט שזרחוביץ׳ לא שולף את האקדח על הערסים בני 12 ששודדים אותם ודופקים להם מכות.

חיל האוויר ומטכל אלו פנטזיות
לא הייתי בונה על חיל האויר. נשק יום הדין כבר נשלף מבחינתם ללא תועלת. עוד צעד קדימה (סרבנות בשעת פקודה) וזו כבר תיצרב כבגידה

על מטכל שייטת ושלדג בטח שלא הייתי בונה אחרי המכתב המאוד ברור משבוע שעבר. היחידות השתלטו שם על הסרבנות (הדלה) ומהר. בכלל לא ברור אם השמאל מיוצג שם מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 1:58 am 
Sophomore

אלימות זה רעיון מאד רע. כמו שאמרתי זה יוביל למלחמת אחים. כך שיוצאי סיירות וטייסים זה לא לעניין. לעומת זאת אני הייתי חושש מיוצאי 8200. למשל אם מישהו יחליט לשתק את עיריית בני ברק או התשלומים לבני ישיבות וכו'. יהיה מאד קשה לתפוס מישהו כזה, זה אפילו יכול להעשות מחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 2:21 am 
Sophomore

האמת ככל שאני חושב על זה זה נהיה יותר משעשע. מלשים הודעות מצחיקות באתרים, למשל ציטוטים של נביאים באתרים של משרד הדתות, להוצאת צווי מעצר לפעילי ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נורטון, ראי שעל הקיר ו 67 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: