סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 11:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 3:03 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
דרך אגב עם עילת הסבירות בוטלה מה מונע מביבי למנות סוס לשר? (זו שאלה רק חצי רצינית, האם באמת יש משהו בחוק שמונע את זה?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 8:14 am 
Senior

אבימאל כתב:
נו, ברוך השם ,המיתוס שהאלימות באה רק מהימין נגמר היום.

אני לא יודע אם להתייחס לזה כהודעה טיפשית, צינית, או סתם פרובוקציה עצלה, אבל לא - אירועי שבו אנשי ימין הולכים לחסום יצאה מקיבוץ, רק כי לרוב גרים בהם שמאלנים, מתגרים ונכנסים לעימות עם אותם 'שמאלנים' ובסוף קבט יורה בו באוויר (אקט מוגזם ככה"נ) לפיזור הקטטה, הוא לא הוכחה טובה לזה שהאלימות מגיעה גם מהשמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 8:58 am 
Hall of Famer

ניפוץ שמשה של רכב נוסע עם ילדים. השחתת רכוש במיליונים (על פי המשטרה) ועוד היד נטויה.

אני די נגנב מכך שחסימת אילון על בסיס שבועי ואמלול עשרות אלפי בנאדם זה דבר טבעי,וחסימת כניסה לקיבוץ זה קו אדום. לא יודע להסביר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 9:13 am 
Junior

אבימאל כתב:
אני די נגנב מכך שחסימת אילון על בסיס שבועי ואמלול עשרות אלפי בנאדם זה דבר טבעי,וחסימת כניסה לקיבוץ זה קו אדום.

אם אני רוצה להגיע למקום מסוים ואני יודע שיש בלאגן באיילון, אני יכול לנסוע מדרך אחרת.
לחלק מהקיבוצים יש כניסה ויציאה אחת.

לא מתייחס למה צודק או לא צודק, מה קו אדום או לא אדום אבל עצם זה שאתה לא רואה הבדל בין השניים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 9:18 am 
Hall of Famer

ועכשיו כולנו נדמיין מה יקרה אם פעילי שמאל יבואו לחסום את הכניסה ליצהר.

ואם נרצה גם נדמיין מה יקרה אם הפעילים האלה לא יהיו יהודים.

בכל מקרה אני מקווה שכולם נהנים לדעת איך נשמע אח יהודי מתון בואכה ערב ט' באב. ממה הוא שמח וכמה אהבה יש בלבו לאחיו. אגב רק למען הפרוטוקול המובן מאליו, "אלימות המפגינים" לא היתה ולא תהיה פרומיל מאלימות הימין. ביום אחד נתון בעמונה או בהתנתקות היתה יותר אלימות מכל ימי המחאה גם ככה,ולא במעט. ועוד לא אמרנו רבין, גרינצוייג, דריסות, תקיפות יומיומיות בגשרים וכו' וגו'.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 9:27 am 
מנהל פורום

אבימאל כתב:
ניפוץ שמשה של רכב נוסע עם ילדים. השחתת רכוש במיליונים (על פי המשטרה) ועוד היד נטויה.

אני די נגנב מכך שחסימת אילון על בסיס שבועי ואמלול עשרות אלפי בנאדם זה דבר טבעי,וחסימת כניסה לקיבוץ זה קו אדום. לא יודע להסביר את זה.

זה לא "קו אדום" אבל זה גם דיי מטומטם ואני לא ממש מבין מה כביכול אמורה להיות המטרה חוץ מ"להחזיר להם" (ומי זה בכלל הם? קיבוצניקים בהכרח כולם מפגינים בקפלן וחוסמים כבישים??) וגם זה ממש לא אותו דבר!!! מדהים שבכלל צריך להסביר את זה. יש הבדל בין לחסום כבישים בשם מחאה (גם אם נגיד זו פעולה לא מוצדקת ומיותרת) לבין לבוא במיוחד למישהו ליישוב ולחסום מתוך נקמנות נטו ובעצם לנסות לפגוע באופן אישי באנשים שלדעתך חושבים אחרת ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 9:34 am 
Hall of Famer

מה ההבדל ודים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 9:36 am 
Hall of Famer

Lakic כתב:
אבימאל כתב:
אני די נגנב מכך שחסימת אילון על בסיס שבועי ואמלול עשרות אלפי בנאדם זה דבר טבעי,וחסימת כניסה לקיבוץ זה קו אדום.

אם אני רוצה להגיע למקום מסוים ואני יודע שיש בלאגן באיילון, אני יכול לנסוע מדרך אחרת.

לא מתייחס למה צודק או לא צודק, מה קו אדום או לא אדום אבל עצם זה שאתה לא רואה הבדל בין השניים...

אני משער שלא כל הנהגים יושבין ףףם על קבוצות הוואטסאפ של מחאה יודעים מה נחסם איפה. רובם ככולם נקלעו לחסימות בטעות ואם כבר, להיות תקוע איילון נראה לי הרבה יותר גרוע מאשר להחסם כמה מטר מהבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 9:43 am 
Junior

אבימאל כתב:
Lakic כתב:
אבימאל כתב:

אני משער שלא כל הנהגים יושבין ףףם על קבוצות הוואטסאפ של מחאה יודעים מה נחסם איפה. רובם ככולם נקלעו לחסימות בטעות ואם כבר, להיות תקוע איילון נראה לי הרבה יותר גרוע מאשר להחסם כמה מטר מהבית.

פרט לליל גלנט, כל החסימות של איילון קרו לאחר שהמשטרה כבר חסמה מקטעים מסוימים בכבישים עוד לפני המקטע הבעייתי של איילון מתחת לקפלן. לא היה צריך להיות גאון גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 9:44 am 
Junior

לא מבזבזים זמן:
אתמול הונחה הצעת חוק של אביחי בוארון לביטול הועדה המייעצת למינויי בכירים והחלפתה בועדה פוליטית בכנסת.
למה? כי ככה לקואליציה קל יותר למנות לתפקידים בכירים (ראשי שירותי מערכת הביטחון, נגיד בנק ישראל והמשנה שלו ועוד) את מי שהם רוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 10:05 am 
Junior

לא מבזבזים זמן #2 :
חוק יסוד לימוד התורה הונח על שולחן הכנסת
https://twitter.com/ishaycoen/status/16 ... 2996141057

אבימאל, בתור מי שהממשלה מייצגת את רצונו, למה בעצם זה חוק טוב לדעתך? אתה לא רואה פה אפליה? אתה היית רוצה שבית המשפט יאשר חוק כזה?

( אני כמובן יודע את התשובה, אתה רוצה שזה יעבור ולא איכפת אם זה אפליה - כי הרוב רוצה... )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 10:16 am 
Hall of Famer

הרוב לא רוצה. רוב קואליציוני מקרי שהודבק בקשרי שחיתות וכסף ציבורי רוצה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 10:19 am 
Junior

Hacohen כתב:
הרוב לא רוצה. רוב קואליציוני מקרי שהודבק בקשרי שחיתות וכסף ציבורי רוצה.

בגלל זה השאלה הופנתה לאבימאל, התזה שלו שהממשלה מייצגת נאמנה את רצון הבוחר ולכן רצונה הוא רצונו.
בגלל זה המהפכה המשפטית אחלה למרות שכל סקר מראה שרוב הציבור נגדה במתכונת הקיימת, כי היא מייצגת את רצון העם כפי שמשתקף בהצבעתו לכנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 10:34 am 
Junior

השוק האמריקאי המשיך אתמול בחצי השנה הפנטסטית שלו,
השוק הישראלי ממשיך לרדת גם הבוקר. זאת לאחר ירידות חדות שהתרחשו אתמול לאחר קריסת האפשרות של הפשרה.
הדולר עולה גם היום מול השקל מה שמרחיק אותנו עוד יותר מהורדת ריבית וריבית, היא כידוע, פוגעת קודם כל ולפני הכל ובעוצמה החזקה ביותר באלה שיש להם מעט. זו הסיבה שראינו המון הצעות בנושא משכנתאות וריביות מצד חברי כנסת חרדים ; הרבה מהציבור שלהם ממונף דרך גמחים וגם כך חי בצמצום כזה שאין יותר ממה לצמצם וכשמוצרי המזון מתייקרים בעוד 0.6% רק בחודש יוני, זו בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 10:48 am 
Junior

sheky כתב:
לא מבזבזים זמן #2 :

אבימאל, בתור מי שהממשלה מייצגת את רצונו, למה בעצם זה חוק טוב לדעתך? אתה לא רואה פה אפליה? אתה היית רוצה שבית המשפט יאשר חוק כזה?

( אני כמובן יודע את התשובה, אתה רוצה שזה יעבור ולא איכפת אם זה אפליה - כי הרוב רוצה... )

ישי כהן, כיכר השבת:
"למעלה מעשור אני מסקר את המפלגות החרדיות.
לא זוכר עד כה כזה מטר של טלפונים מהבכירים ביותר.
לא יודעים את נפשם.
לא מצליחים להבין את ההתנהלות עם הגשת הצעת חוק ערך לימוד התורה.
סוכם שלא יוגש בשלב זה. בטח לא בנוסח הזה.
חייב לציין שמסכים עם הביקורת: התנהלות חסרת אחריות. הפקרות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 10:49 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אבימאל כתב:

כן. הענן שנפגע יובל לקבורה היום.
ובינתיים למי שהתגעגע, קצת מתיקות של ישראל השניה: https://twitter.com/kumiiisrael/status/ ... 70255?s=20
ומזווית נוספת: https://twitter.com/Yossi_eli/status/16 ... 44901?s=20

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 11:32 am 
Junior

Hacohen כתב:
ועכשיו כולנו נדמיין מה יקרה אם פעילי שמאל יבואו לחסום את הכניסה ליצהר.

ואם נרצה גם נדמיין מה יקרה אם הפעילים האלה לא יהיו יהודים.

בכל מקרה אני מקווה שכולם נהנים לדעת איך נשמע אח יהודי מתון בואכה ערב ט' באב. ממה הוא שמח וכמה אהבה יש בלבו לאחיו. אגב רק למען הפרוטוקול המובן מאליו, "אלימות המפגינים" לא היתה ולא תהיה פרומיל מאלימות הימין. ביום אחד נתון בעמונה או בהתנתקות היתה יותר אלימות מכל ימי המחאה גם ככה,ולא במעט. ועוד לא אמרנו רבין, גרינצוייג, דריסות, תקיפות יומיומיות בגשרים וכו' וגו'.

חחחח הבן אדם אשכרה השווה אלימות מפגינים נגד נשים וילדים תמימים ברחוב שמפעיל השמאל, לאלימות שהפעילו אנשים כלפי כוחות בטחון שפינו אותם מהבית!

עכשיו כולנו נדמיין שאם זו האלימות שהשמאל המטורף מפעיל נגד תמימים ברחוב (שבירת שמשה 30 סמ מ3 ילדים), איזו אלימות השמאל יפעיל נגד כוחות ביטחון יחליטו לפנות אלפי שמאלנים מביתם מהקיבוצים בדרום בכוח . עמונה וגוש קטיף יהיה משחק ילדים לעומת השימוש בנשק קר וחם של השמאל שיבוצע מיד עם התקרבות הכוחות לגזרה. בלי להתבלבל. השמאל הקיצוני הוא אנטי ציוני ומנהיגיו (וגם סתם אנשים כמוך) מברכי מלחמה. השמאל בדיוק נתן לגיטמציה לירי באויר על חסימת כביש גישה, אחרי שבמשך 9 חודשים !! חסם עורק ראשי ומרכזי במדינה כאילו זה דבר שבשגרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 11:34 am 
מנהל פורום

אבימאל כתב:

אולי גם תצרף תמונה של סוס פצוע מלפני כמה שנים... או יותר טוב - תעשה ינון מגל ופשוט תשים פה תמונה של מפגין שחטף מכות רצח משוטרים או נדרס ותגיד שזה ביביסט מסכן שחטף מכות ממפגינים. זאת השיטה, לא?

ואם דיברת על הקב"ט, אז אסור בשום אופן היה לו לירות באוויר, אבל מגוחך להקביל את זה לאלימות ממשית מול הצד השני.

אגב, מבחינתי כל מי שמשתמש בטרמינולוגיה השקרית של "סרבנים" ו-"אנרכיסטים" מקומו לא בפורום הזה. זה כמו שאני אתחיל לכתוב "פלאש הפדופיל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 11:50 am 
Hall of Famer

במקרה היורה מחצרים הוא אחד מחבריי הטובים. אליטיסט ידוע. קצין מילואים ששירת סדיר בסיירת גולני. הקים עסק בעשר אצבעות בשוק הפרטי, החליט לחזור לקיבוץ, חיכה שנתיים שיקבלו אותו בחזרה ובתווך ויתר על כל עסקיו הפרטיים (חצרים שיתופי). מגדל 4 ילדים בדירת קיבוץ חביבה יחד עם בת זוג שלומדת עבודה סוציאלית כמדומני. רק בחג השבועות האחרון היה אחראי על אירוח של כאלף איש בקיבוץ ודאג לכל מחסורם.

לעניין חוק לומדי התורה, מעניין שחתום עליו הח"כ טסלר. זה שאבא שלו, כראש ישיבה נחשב, ניצל את מעמדו כדי לסחוט כספים ולהתעלל מינית בתלמיד. כמובן שזה נסגר בתוך הקהילה כי משטרה זה למויסרים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 11:54 am 
Hall of Famer

Lakic כתב:
sheky כתב:
לא מבזבזים זמן #2 :

ישי כהן, כיכר השבת:
"למעלה מעשור אני מסקר את המפלגות החרדיות.
לא זוכר עד כה כזה מטר של טלפונים מהבכירים ביותר.
לא יודעים את נפשם.
לא מצליחים להבין את ההתנהלות עם הגשת הצעת חוק ערך לימוד התורה.
סוכם שלא יוגש בשלב זה. בטח לא בנוסח הזה.
חייב לציין שמסכים עם הביקורת: התנהלות חסרת אחריות. הפקרות".

אני באמת לא לחלוטין מבין
מיהם "הבכירים"? מי התקשר למי?
גפני חתום על ההצעה - מי יותר בכיר ו"מעורה" ממנו בנושאים הללו?
האם מישהו עד כדי כך תמים שהיה "סטודנט" (או שמא אברך במקרה הזה...) שהעלה את ההצעה בטעות?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 12:04 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
לא מבזבזים זמן #2 :

אני מת שיווצר איזשהו הסדר (חוקי,נורמטיבי וואטאבר) שיפטור את החרדים מהצבא.
הם לא התגייסו,הם לא יתגייסו לעולם וזהו.
כל האנרגיות המבוזבזות על הנושא הזה. חלאס.
כמה כספי ציבור נשפכים על המאמצים לשלב אותם,או להמציא להם שירות לאומי בדיוני שלא שווה שום דבר.
תגמלו את המשרתים כמה שיותר.
פנו להם מקומות באוניברסיטה (במקום אפליה מתקנת לערבים ולחרדים) אולי זה ימשוך חרדים לשירות. ואולי לא.
הניסיון של בגץ להכנס כאן לחלקה של פוליטיקה ונורמות ציבוריות הכניס אותנו לסחרור חסר תכלית ומטןפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 12:10 pm 
Junior

אבימאל כתב:
כמה כספי ציבור נשפכים על המאמצים לשלב אותם,או להמציא להם שירות לאומי בדיוני שלא שווה שום דבר.
תגמלו את המשרתים כמה שיותר.
פנו להם מקומות באוניברסיטה (במקום אפליה מתקנת לערבים ולחרדים) אולי זה ימשוך חרדים לשירות. ואולי לא.
הניסיון של בגץ להכנס כאן לחלקה של פוליטיקה הנורמות ציבוריות הכניס אותנו לסיור חסר תכלית ומטןפש.

מסכים איתך ששירות לאומי זה חרטא, או שאתם מגייסים לצבא או שתעזבו את הבנאדם.
הנקודה היא שזו לא נורמה ציבורית אלא שיוויון בפני החוק. זה נכון גם לגבי הערבים אגב, פשוט הם ממש מחוץ למשחק הפוליטי והחברתי ככה שהם פחות בזרקורים.
את האמת ענית לי כבר בעבר - מה שהממשלה רוצה צריך לקרות ואסור לאף אחד להתערב :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 12:14 pm 
מנהל פורום

אני גם בעד שהחרדים לא יתגייסו בכפייה ומי שכן יבחר להתגייס, שלא יצפה שהצבא הוא זה שיעשה התאמות עבורו.
רק שבמקביל לכך, שגם שני הבנים שלי לא יהיו מחוייבים להתגייס ויוכלו ללכת ללמוד בגיל 18 אם זה מה שהם רוצים לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 12:15 pm 
Hall of Famer

בנושא הזה,אם אני אופוזיציה אני נותן לקואליציה להשתולל כמו שיותר.
הדבר העיקרי שמעביר קולות ימין רך מצד לצד זה התנגדות לחרדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 12:15 pm 
Freshman

עם זה אני מסכים, עדיף שיפטרו אותם מהצבא. בכללי ככל שיעברו חוקים שלא משנים כלום בפועל ורק שמים מראה מול הפרצוף של הציבור כאן ייטב. יגדיל את השטוזה.

לגבי פתרון בפועל לגיוס לצה״ל, יש את האופציה המהפכנית של כל ארגון שרוצה כוח אדם - לשלם לו משכורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: oren_80 ו 70 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: