סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 1:42 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 4:27 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אולי הם יעלו את הדירוג, למה אתם פסימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 4:37 pm 
Junior

Yuval כתב:
אולי הם יעלו את הדירוג, למה אתם פסימים.

אתה אומר אולי רצו לשבח ולא יכלו לחכות
סך הכל יש עלינו הרבה השגחה עליונה בממשלה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 4:44 pm 
Senior

העלו אותנו לדירוג מגניב פלוס פלוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 4:51 pm 
Junior

אנחנו צוחקים פה אבל התשואות על אג"חים של ישראל עולות בחדות וזה אומר המשך כאב במשכנתאות.
אני מניח שהפרופסור לשנאה שחי בוילה בהר אדר בוילה ישרוד את זה, השאלה אם שאר הציבור גם?
שאלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 6:42 pm 
Hall of Famer

למה אתה צריך את דוקטור קוקו כשיש לך כאן בפורום קולקציה של משיחים וחמוריהם משאר העמים, שמסבירים לך שאת כל זה העם רוצה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 6:56 pm 
Senior

אני יושב כרגע סביב שולחן בפעילות לא חוקית עם סיאףאו של בנק השקעות גדול שקורא את הדוח וממלמל ״אתם לא מבינים איזה שואה״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 7:40 pm 
Junior

Lakic כתב:
סוכניות דירוג זה לא כמו האזרחים בישראל, הן לא אוהבות שמשקרים להן.
האמת, לא נראה לי שלמישהו יש מושג מה נראה שם היום. ראיתי פרשנים כלכלים שאומרים שלדעתם אפילו הורדת דירוג היום על הפרק. לדעתי זה מוגזם.

אכן, מוגזם. לא הורדת דירוג ולא הורדת תחזית (תחזית הורידו בפעם הקודמת), אבל הרבה אזהרות.
אם יש בממשלה מי שרוצה שישראל תמשיך להיות מתקדמת, אז הנתון של רשות החדשנות לפיו יותר מ - 80% מחברות ההזנק החדשות בחרו להתאגד שלא בישראל, בהשוואה ל - 20% בלבד בשנת 22', אמור להדיר שינה מעיניו. בהינתן אקזיטים ועוד אירועים כאלה, זה כסף שלא יגיע למדינה.
בעשור האחרון המדינה עשתה הרבה מאוד כסיף מהאפיק הזה בזכות חברות שהיו רשומות בישראל. זו בעיה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2023 8:57 pm 
Hall of Famer

בסקרים עדכניים, "הציונות הדתית" יורדת מ-14 מנדטים (בבחירות) ל-8.
לא נראה שהמנדטים הללו עוברים דווקא לליכוד...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2023 8:32 am 
Junior

יש המון חילוניים שהצביעו לבן גביר בבחירות האחרונות.
ועבור חלקם הדיפולט הוא ללכת ולהצביע לבני גנץ ולא להישאר בתוך הגוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2023 10:28 am 
Hall of Famer

לא לשכוח לציין שהצביעו לבן גביר כדי שיקדם את ביטול עילת הסבירות, וידאג לאלימות מוגברת כלפי אנרכיסטים המפגינים ברחובות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2023 2:17 pm 
Junior

משעשע לראות את כל המחרחרי ריב ושנאה כמו ריקלין וברודוגו מבקשים מכולם להירגע, הרי עוד שניה תשעה באב...
ושלא ישתמע מדברי שרק צד אחד הוא חרא כאן - החשבון טוויטר של בן כספית עושה לא פחות נזק מזה של ינון מגל. פשוט המעבר החד הזה בין אנרכיסטים, לכלא, פריוילגים, צפונבנים ל-כולנו אחים הוא קצת חד.
אני מניח שבמקרה של ריקלין, הוא קצת מודאג. הוא רק רוצה לדבר ולצייץ כמו הרב קנייבסקי מבני ברק. הוא לא רוצה לחיות ברמת החיים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2023 2:23 pm 
Junior

אפילו גיל שויד, מייסד ומנכ"ל צ'ק פוינט, הידוע בזהירות התבטאויותיו ובחוסר מעורבות פוליטית, אומר היום: "לא יודע אם הייתי רושם היום את צ'ק פוינט בישראל"

https://www.calcalist.co.il/market/article/hy00xyw0qn

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2023 3:04 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
משעשע לראות את כל המחרחרי ריב ושנאה כמו ריקלין וברודוגו מבקשים מכולם להירגע, הרי עוד שניה תשעה באב...
ושלא ישתמע מדברי שרק צד אחד הוא חרא כאן - החשבון טוויטר של בן כספית עושה לא פחות נזק מזה של ינון מגל. פשוט המעבר החד הזה בין אנרכיסטים, לכלא, פריוילגים, צפונבנים ל-כולנו אחים הוא קצת חד.
אני מניח שבמקרה של ריקלין, הוא קצת מודאג. הוא רק רוצה לדבר ולצייץ כמו הרב קנייבסקי מבני ברק. הוא לא רוצה לחיות ברמת החיים שלו.

ריקלין ממש לא מודאג. ירא שמיים שכמוהו, הוא זכה להתחתן (אחרי תקופה מסוימת של חיים בחטא חמור, אבל אלוהים סולח על הכל חוץ מ0מולנות) עם מי שסידרה אותו עד סוף ימיו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2023 8:55 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
אבימאל כתב:
נו, ברוך השם ,המיתוס שהאלימות באה רק מהימין נגמר היום.

אולי גם תצרף תמונה של סוס פצוע מלפני כמה שנים... או יותר טוב - תעשה ינון מגל ופשוט תשים פה תמונה של מפגין שחטף מכות רצח משוטרים או נדרס ותגיד שזה ביביסט מסכן שחטף מכות ממפגינים. זאת השיטה, לא?

ואם דיברת על הקב"ט, אז אסור בשום אופן היה לו לירות באוויר, אבל מגוחך להקביל את זה לאלימות ממשית מול הצד השני.

אגב, מבחינתי כל מי שמשתמש בטרמינולוגיה השקרית של "סרבנים" ו-"אנרכיסטים" מקומו לא בפורום הזה. זה כמו שאני אתחיל לכתוב "פלאש הפדופיל".

אז אחרי שגם דיברתי עם ידידי היורה מחצרים, וראיתי גם את הסרטון הערוך של הביביסטים, התהיה על המשפט האוטומטי "אסור בשום אופן היה לו לירות באויר" הופכת ללגלוג.

ובכן, ההתפרעות של הביביסטים בשער הקיבוץ כללה אלימות פיזית קשה שלהם, לרבות חבורה של כשישה מהם שהיכו אותו בו"ז, וגם הפלה פיזית לרצפה של אביו המבוגר. היריה היתה יריית אזהרה נטו, חסרת סיכון לחלוטין, ללא שניה אחת של כיוון לגוף של מי שכאמור היכו אותו והפילו את אביו.

לא רק שלא היה "אסור לו בשום אופן", זה כנראה היה הדבר הסביר ביותר לעשות, וזה גם מה שסיים את האירוע. אם היה מדובר בערבים שבאים כך להתנחלות, או בדואים שבאים כך לקיבוץ, אני מניח שהמשיחיים וחמוריהם משאר העמים היו מצפים לשובל של גופות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2023 10:36 pm 
Junior

שובל של גופות?

התעמולה הבלתי פוסקת משיגה תוצאות מרשימות

דרך אגב מתי ראינו אירוע כזה שהתחיל ב"ערבים שבאו להתנחלות" בפרובוקציה סטייל חסימת כביש ונגמר בשובל של גופות כזה שמשיחיים וחמוריהם דאגו להערים על הכביש מחוץ /בתוך/ליד יישוב כלשהו ביו"ש ב50 שנה האחרונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 8:56 am 
Junior

אני לא מבין את השיח סביב פתיחת עסקים בערב תשעה באב.
אני מזמן חושב שהכפייה על בעלי עסק להימנע מפתיחת העסקים שלהם בערבי יום זיכרון (לרבות ימי האבל הלאומיים כמו יום השואה ויום הזיכרון) היא דבר מעצבן במיוחד. אל תכריחו אותי להתאבל ואל תסבירו לי איך עליי להתאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 9:41 am 
Hall of Famer

חחח נראה לי יש פה מי שלא מבין מי הפרטנרים שלו להפיכה ;;-)))

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 11:27 am 
Hall of Famer

נדב, איך אתה מסביר לעצמך את מה שקורה בימים אלו ומתמודד עם זה וצופה דברים קדימה?
לפני זמן מה, היית משוכנע לחלוטין שנתניהו גמור ושימיו בפוליטיקה תמו.
כעת הוא שוב ראש ממשלה והוא יותר קרוב להיות שליט-על
מלהיות מחוץ לחיים הפוליטיים או בכלא.
מה אתה חושב שיקרה מכאן והלאה?

מה שמאוד ברור, כבר זמן רב, הוא שנתניהו הוא שחקן מצוין,
בכמה רמות מעל השחקנים האחרים הקיימים,
גם מבחינת יכולות התקשורת שלו והשפעה על ההמונים
וגם מבחינת המשחק הפוליטי. הוא עד כדי כך יותר טוב מהשאר שהוא שולט כאן כבר כ-20 שנה.

וגם די ברור, לכ-75% מהציבור (וכל מי שבפורום הזה מלבד 3 יוזרים),
שהוא לוקח אותנו לתהום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 11:54 am 
Hall of Famer

כתבתי יותר מפעם אחת, ההערכה שלי שנתניהו סיים את דרכו התבססה על כללי המשחק שהיו מקובלים במדינת ישראל מאז ומתמיד, מודה ומתוודה שלא לקחתי בחשבון שכוחות השחיתות הכללית יחברו לכוחות השחיתות הדתית להשמדת כל מה שאנחנו מכירים כ"דמוקרטית" בישראל (חוץ מבחירות, ברור, כמו שראי אוהב להגיד יש גם בונצואלה וברוסיה).

אבל עכשיו כשהדברים ברורים, אני בהחלט אופטימי, ואלה נימוקיי:

1. שום דבר לא מאחד את מחנה השחיתות-דתיים מעבר לרצון לבזוז הכל ומהר, ושנאה דמונית לרוחות רפאים של הצד השני ("אליטיסטים", "פרוגרס" וכו'). זה לא מספיק חזק.

2. למרות השקרים של המשיחיים וחמוריהם משאר העמים, הסטטיסטיקה האמיתית ברורה לכולם והיא שרוב בעלי זכות הבחירה בעם מתנגדים לרפורמה.

3. הלחץ החיצוני והפנימי על מהלכי הממשלה הוא חסר תקדים בעוצמתו. גם נשיא ארה"ב, גם כל ראשי מערכות הביטחון בדימוס, גם יהודי ארה"ב, גם ראשי המגזר העסקי. זה יותר מדי.

4. בניגוד לספינים הגוטליביים המטופשים, גולנצ'יקים בסדיר לא יכולים להיות טייסים, אנשי מודיעין מובחרים ומפקדים ביחידות מיוחדות. האליטה האמיתית, לא זו שמתבססת על מוצא אלא על יכולות, היא בסדרי גודל בצד המתנגד לרפורמה.

התהליך יהיה, לענ"ד, פסילת החוק בבג"צ ואז נראה אם ביבי באמת מוכן למרחץ דמים. אני לא דואג מהלה-פמיליות למיניהן, כי כמו רוב הערסים הם כלבים נובחים שלא נושכים וכמו שידידי הקיבוצניק בירייה אחת באוויר הבריח עשרות ברחשים מתלהמים, אלה הם יחסי הכוחות. הדאגה היא שהוא משמר את בן-גביר כמפקד המשטרה כדי להפנות קנים שבידיים של מג"בניקים, יס"מניקים ושוטרים מן השורה על אזרחים. אם הוא יעשה את זה, הוא גמור מכל הבחינות בתוך מרחץ דמים. הוא לא יעשה את זה, הוא גמור משפטית גם ככה, ובוודאי פוליטית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 12:25 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
כתבתי יותר מפעם אחת, ההערכה שלי שנתניהו סיים את דרכו התבססה על כללי המשחק שהיו מקובלים במדינת ישראל מאז ומתמיד

אני חייב לציין שאם זאת הייתה הערכה, אז לא ממש היו מתווחכים איתך אז וסביר להניח ש - Att לא היה מעלה את השאלה הזאת מן האוב.
הבעיה הייתה שאתה קבעת שנתניהו גמור כעובדה. קצת פספסת בבטחון הרב שהפגנת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 12:35 pm 
Hall of Famer

עמוס, אין לי ספק שנדב טעה בהערכותיו הרבה לפני שנתניהו בחר ללכת לדיקטטורה,
אבל הוא פירט יפה את מה שהוא חושב שיקרה כאן בהמשך.

לצערי אני נוטה שלא להסכים עם כמה מההערכות האופטימיות (סעיף 3 לא עצר את החקיקה למשל)
אבל בכנות, אני לא בטוח מה יהיה כאן בהמשך
ורציתי לשמוע מה הוא חושב.

תודה על ההתייחסות נדב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 1:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
גם אני פחות שותף להערכות של נדב.
אני חושב שמנוי וגמור עימם להגיע לשליטה אבסולוטית, זו מטרת העל. השוד, השחיתות וחוקי הדת שהם רוצים להנהיג זו תוצאת לוואי של זה, אבל קודם כל הם רוצים שלטון אבסולוטי שלא יוכל להפסיד בחירות (את הבחירות לא יבטלו).
ופחות מעניינות אותם ההשלכות.

ואני מעריך, בזהירות הראויה כי אי אפשר אף פעם לדעת בוודאות, שבג"ץ לא יפסול את ביטול חוק הסבירות ונעבור לשלב הבא, כשהקלפים והתנופה אצל הממשלה והימין.
אני גם חושב שההערכות על מצבו המשפטי, וגם על מצבו הפוליטי, של ביבי - לא נכונות. המשפט יימשך במקרה הטוב עוד שנים עד שיהיה חלוט (ואני בהחלט רואה אפשרות שהוא יופסק באמצעו), ובכל מקרה ביבי לא ישב יום אחד בכלא. פוליטית היחיד היום שיכול לסכן אותו הוא יריב לוין.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' יולי 27, 2023 2:05 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 2:01 pm 
Hall of Famer

לגבי ההערכות של נדב.
1. זה בעיני ווישפול ת'ינקינג. הברית הזאת הולכת ביחד בר מעל 40 שנה. נכון שהיו רגעים שנדמה היה שאפשר לפצל את הברית, בעיקר בעשור הראשון, אבל מאז המילניום החדש ובעיקר נתניהו, הברית הזאת איתנה מאד.
2. כרגע אנחנו חיים על סקרים. למרבה הצער ההצבעה בקלפי היא הרבה יותר רגשית מאשר ההרגשה ביום יום. הרבה אנשים שמתמרמרים על הרפורמה, כשיגיעו לקלפי, האוטומט שלהם ישלח יד לפתק של מחל. זה לא אופייני רק למצביעי ליכוד. בנוסף גם יעבור זמן ואם הממשלה הזאת תכלכל את צעדיה קצת יותר בחכמה, באמת האבק ישקע ונושא הרפורמה פחות יעמוד במרכז סדר היום. עם כלכלה, ביטחון ושאר הבעיות שמדינת ישראל עומדת בפניהם, נתניהו והליכוד ידעו לעמוד יפה מאד בעבר, גם כשהמצב לא בדיוק היה מזהיר והאצבע בהחלט הייתה יכולה להיות מופנית אליהם.
3. זאת הנק' שיכולה להפיל את הממשלה הזאת.
4. לא כל כך הבנתי את הנק' הזאת. מאחר שאני לא ממש צופה שתהיה מלחמה שבה נצטרך את חיל האוויר בכל יכולתו, כמו יום כיפור או ששת הימים, גם פגיעה בכשירות לא תהיה הרסנית. עם הזמן, צה"ל ידע להסתגל. סביר להניח שאם באמת הרבה מהמשרתים יחליטו להפסיק את ההתנדבות או אפילו לסרב באמת ללכת לצבא, צה"ל יידע לחפות על כך. כנראה זה יהיה צבא וחיל אוויר פחות טוב, אולי משמעותית, אבל עדיין מתפקד.

הסיבה לפסימיות שלי, שגם אם התחזיות האופטימיות שנדב נתן יתממשו ותעלה פה ממשלה מהגוש השמאלי של המפה, לא רק שזה לא יפתור את הבעיות, אלא אפילו יכול להעמיק עוד יותר את השסע.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 2:01 pm 
Hall of Famer

זה שמנוי וגמור עמם, ברור. אם הם יצליחו לעשות את זה מול רוב העם, רוב התורמים בעם, ארה"ב ובג"צ? לא חושב, ואם כן-אז סבבה. יש לי דרכון גרמני. כאמור בראיה ריאליסטית לחלוטין, אני לא חושב שיש להם את הכח ולהיפך-היות שהוסרו המסיכות, מצבם הורע לטווח הבינוני (בארוך אולי הדמוגרפיה תנצח והדמוקרטיה תמות).

אגב מבין כל שלל הצעות החוק שמונחות כעת על שולחן הממשלה להשתלטות הרשות המבצעת על כל שטחי החיים, יש אחת שעניינה ביטול יום השבתון ביום הבחירות. אנחנו יודעים מי עובד ומי לא במדינת ישראל, נכון?

אי-אה

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 2:09 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
לגבי ההערכות של נדב.
1. זה בעיני ווישפול ת'ינקינג. הברית הזאת הולכת ביחד בר מעל 40 שנה. נכון שהיו רגעים שנדמה היה שאפשר לפצל את הברית, בעיקר בעשור הראשון, אבל מאז המילניום החדש ובעיקר נתניהו, הברית הזאת איתנה מאד.
2. כרגע אנחנו חיים על סקרים. למרבה הצער ההצבעה בקלפי היא הרבה יותר רגשית מאשר ההרגשה ביום יום. הרבה אנשים שמתמרמרים על הרפורמה, כשיגיעו לקלפי, האוטומט שלהם ישלח יד לפתק של מחל. זה לא אופייני רק למצביעי ליכוד. בנוסף גם יעבור זמן ואם הממשלה הזאת תכלכל את צעדיה קצת יותר בחכמה, באמת האבק ישקע ונושא הרפורמה פחות יעמוד במרכז סדר היום. עם כלכלה, ביטחון ושאר הבעיות שמדינת ישראל עומדת בפניהם, נתניהו והליכוד ידעו לעמוד יפה מאד בעבר, גם כשהמצב לא בדיוק היה מזהיר והאצבע בהחלט הייתה יכולה להיות מופנית אליהם.
3. זאת הנק' שיכולה להפיל את הממשלה הזאת.
4. לא כל כך הבנתי את הנק' הזאת. מאחר שאני לא ממש צופה שתהיה מלחמה שבה נצטרך את חיל האוויר בכל יכולתו, כמו יום כיפור או ששת הימים, גם פגיעה בכשירות לא תהיה הרסנית. עם הזמן, צה"ל ידע להסתגל. סביר להניח שאם באמת הרבה מהמשרתים יחליטו להפסיק את ההתנדבות או אפילו לסרב באמת ללכת לצבא, צה"ל יידע לחפות על כך. כנראה זה יהיה צבא וחיל אוויר פחות טוב, אולי משמעותית, אבל עדיין מתפקד.

הסיבה לפסימיות שלי, שגם אם התחזיות האופטימיות שנדב נתן יתממשו ותעלה פה ממשלה מהגוש השמאלי של המפה, לא רק שזה לא יפתור את הבעיות, אלא אפילו יכול להעמיק עוד יותר את השסע.

הסיפא שלך מאד מוזרה לי, מילא המשיחיים וחמוריהם משאר העמים האמונים על שקר כעל נשימה, אבל למה אתה מדבר על "ממשלה מהגוש השמאלי של המפה"? מה שמאל בלפיד וגנץ? השמאל בישראל, ואני אומר כשמאלן, הוא מיעוט מובהק שלא יכול להקים ממשלה. הסביר הוא שראש הממשלה שאחרי ביבי יהיה איש מרכז-ימין מובהק כמו השניים הנ"ל, וגם עם בנט הימני ביותר למדנו להסתדר בעת צרה.

לגבי היתר, אם נחיה גם נראה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

נערך לאחרונה על ידי Hacohen בתאריך ה' יולי 27, 2023 2:55 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: בטן רכה וחביבה ו 42 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: