סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 7:19 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 186 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 23/24
הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2023 5:31 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
רק אני מאוד לא מחזיק מאנגולה וחושב שהוא סקורר גנרי ולא מוכשר במיוחד? 450 אלף זה סכום עצום בשבילו.
מרגיש שתל אביב קצת מתפזרים ולא יודעים איך לאכול את זה שיש להם סוף סוף כסף. ירושלים עם תקציב זהה בעונה שעברה לא התקרבה אפילו להוציא 400-450 אלף על זר, והאמת שגם הקיץ לא, וזה עם תקציב גדול יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2023 6:57 pm 
מנהל פורום

הסבר ששמעתי מחבר הנהלה בכיר בהפועל (נכון להרכב שלה בעונת 22/23)
למרות הפרש גדול לטובת הפועל תל אביב בתקציב השחקנים בעונה הקודמת, הצוות המקצועי הרפואי והפרה-רפואי והוצאות הנהלה וכללי כולל האולם, גדולים בהרבה אצל הפועל ירושלים מאשר אצל תל אביב וזה מסביר איך התקציב הכולל היה דומה בעוד תקציב השחקנים שלנו קטן יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2023 7:09 pm 
Sophomore

זה כן אני כתב:
רק אני מאוד לא מחזיק מאנגולה וחושב שהוא סקורר גנרי ולא מוכשר במיוחד? 450 אלף זה סכום עצום בשבילו.
מרגיש שתל אביב קצת מתפזרים ולא יודעים איך לאכול את זה שיש להם סוף סוף כסף. ירושלים עם תקציב זהה בעונה שעברה לא התקרבה אפילו להוציא 400-450 אלף על זר, והאמת שגם הקיץ לא, וזה עם תקציב גדול יותר.

לא ראיתי אותו מאז העונה בנס-צי, אבל על בסיס העונה ההיא - אני איתך. אני זוכר שבמהלך העונה היו דיבורים עליו כמועמד אפשרי לירושלים בעונה שאחרי, וממש קיוויתי שזה לא יקרה. שחקן מזעזע בעיני, גם אם יש משחקים שבהם ישים הרבה נקודות על הלוח. לוקח את מקריי לפניו בכל יום, ובוודאי שאת ליוואי רנדולף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2023 9:15 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
בהנחה שאתה לא מדבר בציניות על הליגה הסינית המוכרת לכולם, אז אתה כנראה מדבר על הליגה המזרח אסאייתית החדשה, שהיא כוללת קבוצות מיותר ממדינה אחת, זיהיתי שם את ויטנאם, תאילנד, הונק קונג
עם בעלות או לפחות ניהול אמריקאי

אני התכוונתי לליגה היפנית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 12:03 am 
Junior

לפי וייסברג, אנגולה סיכם לשנתיים.
הוא מגיע מעונה אדירה, עשה 17+5+5 בקבוצה שעשתה גמר פלייאוף בטורקיה והדיחה את טורק טלקום בחצי.
הוא ריבאונדר טוב ממקריי וגם יוצר לאחרים טוב ממנו. מצד שני, מקריי שומר טוב ממנו וכנראה גם זול משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 6:48 am 
Sophomore

באמת לא ברור לי מדוע הפועל תל אביב לא השאירה את מקריי אם היא מסכימה לשלם סכומים כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 7:23 am 
Junior

אחת מתופעות הלוואי השנואות עליי בסיטואציה של קבוצה שנכנס אליה פתאום כסף גדול, היא חוסר היצירתיות ואולי גם העצלנות שנלוות לתהליך. במקום לחפש שחקנים צעירים ורעננים עם פוטנציאל או כאלה שמצויים רגע לפני הפריצה (כאלה שאנחנו רואים כל שנה בליגה שלנו) פתאום משכיבים ערימה מוגזמת על שחקן כמו הולנד שבקרוב יחגוג 35, וניכר עליו שהוא בצד היורד מאוד של הקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 9:09 am 
Sophomore

מיכאל כתב:
באמת לא ברור לי מדוע הפועל תל אביב לא השאירה את מקריי אם היא מסכימה לשלם סכומים כאלו.

ד.פ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 10:47 am 
Hall of Famer

מיכאל כתב:

מקריי היה הד קייס בחדר הלבשה ופרנקו לא רצה אותו

בכל מקרה מסתבר שאלכסנדר חתם לשנתיים תמורת מיליון דולר לכל התקופה
אנגולה יעבור בדיקות רפואיות בימים הקרובים ואם יהיו תקינות יח'תום לשנתיים תמורת 900 אלף דולר לכל התקופה
עכשיו התפרסם בספורט 5 שהולנד סגר לעונה אחת תמורת 275 אלף דולר נטו
הפועל ת''א תביא עוד שחקן זר לעמדות 3-4 ואולי עוד שחקן ישראלי אחד....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 1:41 pm 
Freshman

לא בטוח שהפועל השתפרה השנה מה שכן הם יהיו יותר יציבים..אונאקו ומקריי הם די סטריקיים..ובכללי אונאקו פחות התאים לקבוצה של גארדים.
מה שכן זה מדהים איך הם מצליחים להביא שחקנים מאוד מבוקשים יורים מביאה שחקנים מאוד מאוד בינוניים ועדיין אומרים שלירושלים יש יותר תקציב..אולי מי שמנהל את המומ בירושלים פשוט לא יודע לנהל מום וזורק מספרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 1:57 pm 
Junior

לא נראה לי. הרבה מאוד מזה זה שהפועל ירושלים בונה יותר לרוחב. בהפועל תל אביב, אם אני מבין נכון, גיל בני הוא שחקן עשירי ואחריו אין כלום. בהפועל ירושלים יש לך את קורנליוס (נניח), הגארד הישראלי שאולי יחתימו ואת דוברת כשחקנים 11-12-13. הסבר נוסף זה אוהדי הפועל ירושלים שלוקים בגרסה מאוד קיצונית של הדשא של השכנים. היית חותך עכשיו את הנקינס בשביל להביא את קייל אלכסנדר? את רנדולף בשביל אנגולה? כריס ג'ונסון על הולנד? אני לא. הייתי שוקל בחיוב מנפורד על קרינגטון אבל הדרכון כמובן משנה את זה ואם זה מנפורד מול למאר אז אני לא בטוח. ספידי על ג'קובן זה לכאורה נו בריינר, אבל אם יש לי 300K להחליף את ספידי אני ממש לא חושב שג'יקובן הוא האופציה הראשונה. וכמובן שהחיבה של דז'יקיץ לאפרפרות בהתקפה היא גם חלק גדול מהסיפור. לא נראה לי שזה משאיר הרבה מקום להבדלים משמעותיים ביכולות המשא ומתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 2:23 pm 
Sophomore

מה שהנביא אמר. קייל אלכסנדר זו החתמה יפה מאוד שבכל קיץ סטנדרטי הייתי מתלהב מהחתמה שכזו עבור ירושלים. אבל הנקינס היה בשנה החולפת הסנטר הכי טוב בישראל וכנראה גם ב-bcl, כך שחובת ההוכחה היא על אלכסנדר להראות שהוא עדיף.
אנגולה כבר אמרנו. נתן עונה מרשימה אבל ממה שזכור לי ממנו אני לא מתקרב עליו. בטח שמעדיף את ליוואי רנדולף השקט אך מצוין.
ג'ונסון והולנד הם שחקנים שונים ואת שניהם אני מחבב מאוד, אבל בבחירה בין השניים אני לוקח את ג'ונסון כמעט לכל סגל (ובטח שההתאמה שלו לצרכים סל ירושלים ולמאמן שלה היא מעולה על הנייר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 2:30 pm 
מנהל פורום

הלו?
זה ת'רד של הפועל תל אביב
לא הפועל ירושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 2:35 pm 
Sophomore

איך, בעצם, הולך לעבוד הקטע הזה של ג'קובן מקבל 200 (אם בכלל) כדי להרים אלי-הופים לסנטר שמקבל 450, ומוותר על הכדור לטובת פורוורד שמקבל 450? ינאי חייב לפתוח לו ולגינת את החוזים עכשיו, גם על חשבון החתמה אחרונה פחות איכותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 3:11 pm 
Junior

ido כתב:
מה שהנביא אמר. קייל אלכסנדר זו החתמה יפה מאוד שבכל קיץ סטנדרטי הייתי מתלהב מהחתמה שכזו עבור ירושלים. אבל הנקינס היה בשנה החולפת הסנטר הכי טוב בישראל וכנראה גם ב-bcl, כך שחובת ההוכחה היא על אלכסנדר להראות שהוא עדיף.
אנגולה כבר אמרנו. נתן עונה מרשימה אבל ממה שזכור לי ממנו אני לא מתקרב עליו. בטח שמעדיף את ליוואי רנדולף השקט אך מצוין.
ג'ונסון והולנד הם שחקנים שונים ואת שניהם אני מחבב מאוד, אבל בבחירה בין השניים אני לוקח את ג'ונסון כמעט לכל סגל (ובטח שההתאמה שלו לצרכים סל ירושלים ולמאמן שלה היא מעולה על הנייר)

האמת שלקראת סוף העונה ירד לי הרבה מהנקינס. הרגיש לי כאילו קבוצות למדו אותו, ועם קצת אגרסיביות בהגנה מולו אין לו הרבה מה למכור. ועל כל זה תוסיף שהוא גם קלעי עונשין איום ונורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 3:16 pm 
Senior

עמקי כתב:
לא בטוח שהפועל השתפרה השנה מה שכן הם יהיו יותר יציבים..אונאקו ומקריי הם די סטריקיים..ובכללי אונאקו פחות התאים לקבוצה של גארדים.
מה שכן זה מדהים איך הם מצליחים להביא שחקנים מאוד מבוקשים יורים מביאה שחקנים מאוד מאוד בינוניים ועדיין אומרים שלירושלים יש יותר תקציב..אולי מי שמנהל את המומ בירושלים פשוט לא יודע לנהל מום וזורק מספרים

דווקא כל הסימנים עד עכשיו מראים שלפחות לזרים הפועל תל-אביב משלמת יותר מהפועל ירושלים.
אם כבר, מה שמסתמן הוא חוסר תאימות בין הפער בתקציבים הכוללים לפער בתקציבי השחקנים, כמו שהיה בעונה שעברה (שהיה פער של איזה 12 מיל׳ לכאורה בתקציב, אבל חצי מיליון בשכר שחקנים).
אני חושב ששוב חלק גדול מחוסר התאימות הזה קשור במידע לא מדויק שהכתבים מפרסמים ושוני באיך שהקבוצות מדליפות תקציבים לאותם הכתבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 5:37 pm 
Junior

שמח שהירושלמים פה לא מעוניינים בזרים שלנו, כי למעט אולי אולי הנקינס, אני לא נוגע בזרים שלהם במקל.
נמנע קונפליקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 8:52 pm 
Sophomore

כמכלול, אני חושב שהזרים של הפועל תל אביב טובים משמעותית מאלו של ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 9:01 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
שמח שהירושלמים פה לא מעוניינים בזרים שלנו, כי למעט אולי אולי הנקינס, אני לא נוגע בזרים שלהם במקל.
נמנע קונפליקט.

כדאי לך להתעניין, כי עוד 4-5 שנים חלק מהם בטוח יחתמו אצלכם בנוהל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 9:26 pm 
Sophomore

דבר אחד אפשר להגיד בוודאות על אוהדי ים בפורום
בלעדיהם הפורום היה שומם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 9:51 pm 
Sophomore

יש להסתכל שחקן שחקן בבודד, ויש לראות מכלול. שנה שעברה בתקופה הטובה הלא קצרה של ירושלים, היה נראה שזה שלם שגדול בהרבה מסך חלקיו. זו הסיבה שגם ספקן כמוני לגבי למאר לא ישפוט את ההחתמה שלו עד שיראו איך הוא משתלב במכלול הקבוצתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2023 1:08 am 
Junior

יואי כתב:
יש להסתכל שחקן שחקן בבודד, ויש לראות מכלול. שנה שעברה בתקופה הטובה הלא קצרה של ירושלים, היה נראה שזה שלם שגדול בהרבה מסך חלקיו. זו הסיבה שגם ספקן כמוני לגבי למאר לא ישפוט את ההחתמה שלו עד שיראו איך הוא משתלב במכלול הקבוצתי.

זה סיפור אחר, כמובן שצריך לראות מה פרנקו ודז'יקיץ' יוציאו מהסגלים שלהם.

אגב, נדמה לי שנביא בעירו טען שהולכת להיות התנגשות בין הפרופיל החברתי של אוהדי הפועל לבין ינאי שומר המצוות, אז אפשר להגיד שזה כבר קרה. היינו צריכים לחכות לצאת תשעה באב לוולקאם של הולנד! מה זה העינוי הזה? :P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2023 7:41 am 
Sophomore

הוקיץ' כתב:

אגב, נדמה לי שנביא בעירו טען שהולכת להיות התנגשות בין הפרופיל החברתי של אוהדי הפועל לבין ינאי שומר המצוות, אז אפשר להגיד שזה כבר קרה. היינו צריכים לחכות לצאת תשעה באב לוולקאם של הולנד! מה זה העינוי הזה? :

מתברר שגם בהולנד מכבדים את תשעה באב, למרות שבתל אביב לא כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2023 3:24 pm 
Hall of Famer

על פי מנהיים .אנגולה ינחת מחר בישראל וכבר ביום ראשון יעבור בדיקות.המצב הרפואי שלו ידוע שריר הלב גדול מהרגיל ומכבי לא רצו לקחת את הסיכון בעיקר בעקבות הביטוח הגבוה ביורוליג.נזכיר שאנגולה שיחק את רוב המשחקים בשנתיים האחרונות ורק לפני 4 שנים נעדר מספר חודשים באאק אתונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 12:52 pm 
Hall of Famer

היום גם תומר גינת וגם בראיין אנגולה שנית בישראל יעברו בדיקות רפואיות הראשון בגלל הפציעה בכתף והשני בקשר לשריר הלב.
לנדסברג ובורדיון במומ' עם הפועל ת''א שאחד מהם כנראה יחתום בימים הקרובים במשבצת של אדם אריאל שעזב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 186 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 146 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: