סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 1:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 2:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זהו, שמה שבשבילך מרכז ימין, בשביל תומכי הממשלה הזאת זה שמאל מובהק. זה היה הרפרנס שלי. אני מסכים שלפיד לא שמאל (וגם לא ימין וגם לא כלום חוץ ממד פופלריות) וגם לא בני גנץ.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 2:48 pm 
Hall of Famer

כן אבל מה רלוונטי "תומכי הממשלה הזאת" למה שכתבת (ועזוב שבממשלה הזאת יושב בנאדם שמצהיר בריש גלי שהוא שמאלני, משה גפני. והוא לא היחיד שמחזיק בדעות האלה)? זה שהביביסטים, המשיחיים והחמורים ינאצו את כל מי שבשלטון והוא לא ביבי, זה נתון. כשאתה כותב "אם תעלה פה ממשלה מהגוש השמאלי של המפה זה יכול להעמיק את השסע" זה אימוץ חסר טעם של הטרמינולוגיה הביביסטית. זה כמו שתכתוב "אם תעלה פה ממשלת שורפי אסמים/פדופילים/אנרכיסטים/מחריבי כלכלה".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2023 8:51 pm 
Hall of Famer

אגב, על פי פרסום בכלכליסט, התוספות לנושאי דת בתקציב המדינה גבוהות מכל תקציב משרד הרווחה.

חשוב מאד למגר את הפרוגרס האליטיסטי של בגצ, המטרה חשובה מכל האמצעים!

אי-אה

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2023 2:57 pm 
Hall of Famer

הגויים ממשיכים לא להבין מה זו דמוקרטיה. אחרי הביקורת החדה והמפורשת של ביידן והתעלמותו המופגנת מנתניהו, פאקינג גרמניה שוקלת להחרים את נתניהו. גרמניה. גדולת מגינות ישראל באירופה, שחוסמת בשיטתיות כל יוזמה שרק נדמה שפוגעת באינטרס ישראלי, ושהמדיניות שלה עשרות שנים היא אפס ביקורת על ישראל.

לך בכוחך זה נתניהו, והושע את החמורים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2023 5:00 pm 
Hall of Famer

גרמניה, זה מזכיר לי משהו
רגע, זה לא המדינה שביצעה את השואה במקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2023 5:54 pm 
Junior

נורטון כתב:
גרמניה, זה מזכיר לי משהו
רגע, זה לא המדינה שביצעה את השואה במקרה?

חייב להגיד שלא הצלחתי להבין את ההקשר.
בגלל שהם ביצעו את השואה אין יכולת להביע עמדה מוסרית 80 שנה אחרי?
בגלל שהם ביצעואת השואה אז אסור להם להיות נגד מנהיג יהודי?
הייתה כוונה אחרת שלא הצלחתי להבין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2023 6:33 pm 
Hall of Famer

יש קשר מסוים אבל לדעתי, אם כבר, הוא הפוך.
כיוון שהם מכירים במשמעויות הנוראיות של דיקטטורה ומה שהיא עלולה לעולל,
הם רגישים לאובדנה של דמוקרטיה.
לא ראיתי פרסומים על זה. אשמח ללינק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2023 7:10 pm 
Hall of Famer

בטח שהם יכולים
זה רק משעשע שנדב הביא דווקא את המדינה האיומה ביותר בתולדות העם היהודי, בתור דוגמה למשהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2023 7:27 pm 
Junior

"הצעת חוק חדשה, בית המשפט לא יוכל להתערב בהחלטת וועדת הבחירות אם הוועדה תפסול רשימה מהתמודדות לכנסת.
באופן הזה הקואליציה תוכל להחליט שהרשימות הערביות לא יוכלו להתמודד בבחירות הבאות מכיוון שלקואליציה יש רוב בוועדה"

https://twitter.com/iloveisraell/status ... 2527745024

הגיע מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2023 7:34 pm 
Hall of Famer

האמת שאני קצת המום מהתגובות, אז רק אינפורמציה בסיסית שתהיה לכם ובעיקר לפני שנורטון שוב מנסה לתת וואן ליינר בנושא שהוא לא מבין בו כלום.

כן, גרמניה ביצעה את השואה, הפשע הגרוע ביותר כנגד העם היהודי. ובדיוק בגלל זה הגישה המדינית הגרמנית כלפי ישראל היא שגרמניה תמיד תעמוד לצד ישראל, לעולם לא תהיה שותפה לעמדה נגד ישראל, לעולם לא תבקר את ישראל בפומבי, תתמוך בישראל בכל מהלך אפשרי ובכלל תתייחס לפחות ציבורית לישראל כמו משהו קדוש שחובה להגן על האינטרסים שלו. ברור לכולם שכל זה עולה לגרמנים לא רק הרבה כסף, אלא גם בחריקות שיניים והרבה מאמצים להגן על ישראל מול מדינות באירופה שהיו שמחות להחריף את צעדיהן נגד הכיבוש, וכמובן שיש שת"פ מודיעיני ובטחוני ענף בין המדינות (אתם לא סתם שומעים על "המתווך הגרמני" כשצריך לתווך משהו עם מדינות ערב).

תחפשו איזשהי עמדה גרמנית רשמית שמרמזת ביקורת פומבית על ישראל. זה כמעט לא עולה על הדעת. עד נתניהו ומלחמתו להצלת הדמוקרטיה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2023 7:36 pm 
Hall of Famer

אגב, בענף אחר של ההפיכה, למה נתניהו לא פגש את הרמטכ"ל לפני ההצבעה וסירב לפגוש את ראש אמ"ן?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2023 8:52 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
האמת שאני קצת המום מהתגובות, אז רק אינפורמציה בסיסית שתהיה לכם ובעיקר לפני שנורטון שוב מנסה לתת וואן ליינר בנושא שהוא לא מבין בו כלום.

כן, גרמניה ביצעה את השואה, הפשע הגרוע ביותר כנגד העם היהודי. ובדיוק בגלל זה הגישה המדינית הגרמנית כלפי ישראל היא שגרמניה תמיד תעמוד לצד ישראל, לעולם לא תהיה שותפה לעמדה נגד ישראל, לעולם לא תבקר את ישראל בפומבי, תתמוך בישראל בכל מהלך אפשרי ובכלל תתייחס לפחות ציבורית לישראל כמו משהו קדוש שחובה להגן על האינטרסים שלו. ברור לכולם שכל זה עולה לגרמנים לא רק הרבה כסף, אלא גם בחריקות שיניים והרבה מאמצים להגן על ישראל מול מדינות באירופה שהיו שמחות להחריף את צעדיהן נגד הכיבוש, וכמובן שיש שת"פ מודיעיני ובטחוני ענף בין המדינות (אתם לא סתם שומעים על "המתווך הגרמני" כשצריך לתווך משהו עם מדינות ערב).

תחפשו איזשהי עמדה גרמנית רשמית שמרמזת ביקורת פומבית על ישראל. זה כמעט לא עולה על הדעת. עד נתניהו ומלחמתו להצלת הדמוקרטיה.

אלוהים יודע מה כבר יש להבין. גם אני (וכל אדם אחר בארץ בערך) יודע בערך מגיל 4, שגרמניה תמיד תיתן כמה נקודות לישראל באירוויזיון כי לא נעים להם.
זה לא אומר שאין שם אנטישמיות לטנטית, שיודעת לפרוץ כשצריך. (וסיפורים יש, גם יש).

אבל תודה למבין הגדול. הארת את עיניי. וזה עדיין משעשע שהדוגמה שלך זה המדינה שהרגה שישה מיליון מבני עמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2023 9:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אנטישמיות יש בערך בכל מקום. גם בארה"ב יש אנטישמיות.
ואת המטען ההיסטורי הבנו, עכשיו מה אתה עושה עם זה? ומה הקשר? העמדה שלהם על מה שממשלת ישראל עושה עכשיו (בהנחה שהאמירה נכונה, אני עדיין מחכה לראות לינק) לדעתך היא לא עניינית? נובעת מאנטישמיות ותו לא? או שאולי נובעת בסתר ליבם מהסכמה עם השואה ואולי רצון לעוד אחת?
אם לא ענית "כן" לאחת מהשאלות, אז סלח לי, לא מעניין.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2023 9:28 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
Hacohen כתב:

אלוהים יודע מה כבר יש להבין. גם אני (וכל אדם אחר בארץ בערך) יודע בערך מגיל 4, שגרמניה תמיד תיתן כמה נקודות לישראל באירוויזיון כי לא נעים להם.
זה לא אומר שאין שם אנטישמיות לטנטית, שיודעת לפרוץ כשצריך. (וסיפורים יש, גם יש).

אבל תודה למבין הגדול. הארת את עיניי. וזה עדיין משעשע שהדוגמה שלך זה המדינה שהרגה שישה מיליון מבני עמך.

איך אתה מצליח לנפק תשובות כלכך מטופשות?

תגיד שאתה לא יודע כלום על יחסי ישראל-גרמניה ברמה המדינית, סבבה. תגיד שאתה לא מצליח להבין שהמדיניות הזו היא בגלל השואה, גם סבבה. אבל איך אחרי שזה מוסבר לך, אתה מסוגל לכתוב "הם נותנים לנו נקודות באירוויזיון, אבל הם אנטישמים לטנטים שעשו שואה, אז איך הם דוגמה לתמיכה בישראל".

ראי, שוב, גרמניה זו לא מדינה רגילה ביחסים שלה עם ישראל. הם אף פעם לא מעבירים ביקורת פומבית על ישראל. זה סוג של קוד שברור לכולם. אם הם דאגו להבהיר שממשלת נתניהו בדרך להחרמה, זה אומר ששתי בעלות הברית הכי חשובות שלך בעולם שתמיד עומדות לצדך, חושבות שירדת לחלוטין מהפסים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2023 9:47 pm 
Hall of Famer

בלי קשר לויכוח שלך עם נורטון (קחו חדר, בחיאת) יש לך רפרנס לזה שגרמניה מאיימת, במרומז או במפורש, איום כזה? כי לא מצאתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2023 10:48 pm 
Sophomore

https://www.youtube.com/live/ctcfMDtCSvc?feature=share
ראיון עם אחד מעורכי הדין שהגישו עתירה לבית המשפט העליון כנגד ביטול עילת הסבירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2023 10:53 pm 
Hall of Famer

בנתיים נראה שמתגבש מחנה "המתונים" בליכוד שעושים קולות של נגד חקיקה חד צדדית וכו'. קונספירציות אומרות שמי שמאחוריהם הוא לא אחר מאשר ביבי שמעדיף לנטרל על ידי כך את הציר הקיצוני של לוין-רוטמן-בן גביר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2023 11:36 pm 
Junior

לי נשמע הרבה יותר הגיוני שזה בשביל להרדים את המחאה.
אני כבר לא בדעה שהייתי כמו בהתחלה (שהוא שבוי בידי הקיצוניים)
הוא רוצה הכל. ראי צדק דיי בכל מה שאמר עד כה.
הצד של ביבי כל כך מושקע בפוזויציה שהוא אפילו לא התעכבו לשניה על כך שביבי בעצמו רצה שגוטליב תצביע לאלהרר. הכל זה הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2023 12:20 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

https://news.walla.co.il/item/3597541?u ... X1xyWhjEws
כמה חוקים, יא אחוקים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2023 2:00 am 
Hall of Famer

לא רוצה לקחת חדר, בעיקר כי הויכוח שלי הוא לא ענייני בכלל (כלומר, גם מבחינתי, טוב שמדינות מקשות על ישראל להרוס את עצמה. באמת שטוב).
אני רק חשבתי שזה מאד מאד משעשע לקחת את גרמניה כדוגמה למישהי שבאה מתוך אהבת המדינה.

מה שכן, אני מבין איך זה לא מובן לנדב, שהוא רטוריקן נהדר ולוגיקן נעדר.

ושוב, נדב, אני יודע לא רק על האירוויזיון, אלא על כל מיני שיתופי פעולה צבאיים (צוללות וכו׳). אני לא יודע המון, אבל אני יודע מספיק בשביל לדעת שגרמניה היא לא אויבת של ישראל ביום יום.
וכל זה לא ישנה את העובדה שזאת המדינה שהמציאה את היטלר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2023 2:07 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אנטישמיות יש בערך בכל מקום. גם בארה"ב יש אנטישמיות.
ואת המטען ההיסטורי הבנו, עכשיו מה אתה עושה עם זה? ומה הקשר? העמדה שלהם על מה שממשלת ישראל עושה עכשיו (בהנחה שהאמירה נכונה, אני עדיין מחכה לראות לינק) לדעתך היא לא עניינית? נובעת מאנטישמיות ותו לא? או שאולי נובעת בסתר ליבם מהסכמה עם השואה ואולי רצון לעוד אחת?
אם לא ענית "כן" לאחת מהשאלות, אז סלח לי, לא מעניין.

אנעארף, אני עדיין לא בוחן כליות ולב למרות כל רצונותיי ושאיפותיי.
אבל אני בטח לא יכול להגיד ״לא״ באופן גורף. למה, אתה כן יכול?

ושוב, אני חושב שזה בסדר שמדינות מבקרות את מה שהולך במדינת ישראל. באמת, כמה שיותר לחץ על נתניהו, ככה יותר טוב לכולנו.
וזה עדיין לא אומר שמה שהגרמנים עושים נובע ממניעים טהורים בלבד. כי... היסטוריה (ושיתופי פעולה רבים ככל שיהיו, לא מוכיחים הפוך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2023 2:23 am 
Hall of Famer

בערך לכולם יש היסטוריה איתנו.
היוונים בגלל אנטיוכוס.
האיטלקים בגלל טיטוס והרומאים בכלל.
הספרדים בגלל פרדיננד ואיזבלה.
ועוד ועוד ועוד.
Kill em all, כולם אנטישמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2023 4:35 am 
Hall of Famer

טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2023 7:38 am 
Junior

אבימאל, בבקשה, הצעת חוק שהונחה על שולחן הכנסת:
https://main.knesset.gov.il/activity/le ... id=2206649
לא מאמין שהיא תעבור, אבל זה הכיוון...

למי שאין כוח להכנס ללינק - הצעת חוק שבית המשפט העליון לא יוכל להתערב בהחלטות של ועדת הבחירות המרכזית בנוגע לפסילה של מועמד או רשימה.

מי הרוב בועדת הבחירות? נכון! הקואליציה!
אותו רוב שמרכיב את הממשלה, אותו רוב שמעביר את החוקים הוא אותו רוב שיוכל לקבוע מי לא יתמודד מולו בבחירות!
העיקר שהולכים לקלפי והדמוקרטיה נשמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2023 8:05 am 
Sophomore

נורטון כתב:
לא רוצה לקחת חדר, בעיקר כי הויכוח שלי הוא לא ענייני בכלל (כלומר, גם מבחינתי, טוב שמדינות מקשות על ישראל להרוס את עצמה. באמת שטוב).
אני רק חשבתי שזה מאד מאד משעשע לקחת את גרמניה כדוגמה למישהי שבאה מתוך אהבת המדינה.

מה שכן, אני מבין איך זה לא מובן לנדב, שהוא רטוריקן נהדר ולוגיקן נעדר.

ושוב, נדב, אני יודע לא רק על האירוויזיון, אלא על כל מיני שיתופי פעולה צבאיים (צוללות וכו׳). אני לא יודע המון, אבל אני יודע מספיק בשביל לדעת שגרמניה היא לא אויבת של ישראל ביום יום.
וכל זה לא ישנה את העובדה שזאת המדינה שהמציאה את היטלר.

Once a Nazi, always a Nazi?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], קרטמן ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: