סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 6:50 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 9:57 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
גאנר בן 37? לא תודה. מה עוד שבגילו גם בטח אין לו ראסטות יותר, שזה היתרון היחיד.

הפועל סתם תקעה את עצמה עם העמדה הזו, עכשיו המבחר לא ענק. בכל מקרה, הייתי הולך בכל הכוח על עודד ברנדווין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 10:03 am 
Freshman

זה נכון שבנקס לא רכז קלאסי, אבל בשנים האחרונות גם לאור הירידה באתלטיות, הוא התעסק בניהול המשחק הרבה יותר מבעבר, ולמעט העונה האחרונה - היו לו 3-4 שנים עם ממוצעים של 4-4.5 אס' למשחק. שוב, מדובר אך ורק בסותם חורים עד לחזרה של דברת.
המצב בשוק באמת דליל, ועם כל הכבוד - אם זה בנקס או ברנדווין ששניהם פחות או יותר באותו גיל, אני לגמרי מעדיף ללכת על מישהו שיכול גם לתרום נקודות באופן קונסיסטנטי.

הפועל באמת תקעה את העצמה עם העמדה הזאת, ומרגיש שלא מייחסים לזה חשיבות. במצב הנוכחי יותר מדי יהיה מונח על הכתפיים של ספידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 10:34 am 
Sophomore

אדריאן בנקס, כמו מקס היידגר, הוא שחקן שמראיין את המאמן שלו יותר מאשר ההיפך. דז'יקיץ' יעדיף את אוסטין דיי וברייאן ברייסי על פניו, אני חושב. חוץ מזה:

*הוא לא רכז
*הוא רוצה לשחק באיטליה ורק באיטליה
*הוא רוצה לזרוק 15 פעם במשחק
*הוא בן 37 וחצי

נערך לאחרונה על ידי xalmon בתאריך א' יולי 30, 2023 10:42 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 10:40 am 
Junior

פארקר ג'קסון קארטרייט חתום איפשהו לעונה הבאה?
שחקן שהייתי מתתתת לראות כאן. יכול להיות גניבה כמו שורטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 10:45 am 
Freshman

xalmon כתב:
אדריאן בנקס, כמו מקס היידגר, הוא שחקן שמראיין את המאמן שלו יותר מאשר ההיפך. דז'יקיץ' יעדיף את אוסטין דיי וברייאן ברייסי על פניו, אני חושב. חוץ מזה:

*הוא לא רכז
*הוא רוצה לשחק באיטליה ורק באיטליה
*הוא רוצה לזרוק 15 פעם במשחק
*הוא בן 37 וחצי
*הוא חתם בפורטיטודו לעונה הבאה. בליגה השניה

- גם למאר לא, והוא לגמרי יכול להוביל כדור ולנהל משחק 15 דקות בליגה, וודאי לנוכח החלופות האחרות
- זה בהחלט הגיוני, מניח שזה קשור למעמד שלו שם (מוגדר כשחקן מקומי לדעתי) ולילדים שגדלים שם
- ממש לא בטוח שבשלב הזה של הקריירה תהיה לו בעיה לעשות סוויץ ולשחוק את עצמו פחות, בשביל לשחק בקבוצה עם שאיפות
- שוב, 15 דקות בליגה שלנו - הוא לגמרי יכול לתת והוא הוכיח את זה ביכולת שלו בכל השנים האחרונות
- הוא לא. שיחק שם בסוף השנה שעברה אחרי שסיים את העונה הסדירה בליגה הראשונה. אין לו חוזה כרגע לעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 10:46 am 
Freshman

זה כן אני כתב:
פארקר ג'קסון קארטרייט חתום איפשהו לעונה הבאה?
שחקן שהייתי מתתתת לראות כאן. יכול להיות גניבה כמו שורטס.

אוהב מאוד את השחקן הזה. אבל לא יגיע עוד זר בעמדה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 10:57 am 
Junior

Tbowers15 כתב:
זה נכון שבנקס לא רכז קלאסי, אבל בשנים האחרונות גם לאור הירידה באתלטיות, הוא התעסק בניהול המשחק הרבה יותר מבעבר, ולמעט העונה האחרונה - היו לו 3-4 שנים עם ממוצעים של 4-4.5 אס' למשחק. שוב, מדובר אך ורק בסותם חורים עד לחזרה של דברת.
המצב בשוק באמת דליל, ועם כל הכבוד - אם זה בנקס או ברנדווין ששניהם פחות או יותר באותו גיל, אני לגמרי מעדיף ללכת על מישהו שיכול גם לתרום נקודות באופן קונסיסטנטי.

הפועל באמת תקעה את העצמה עם העמדה הזאת, ומרגיש שלא מייחסים לזה חשיבות. במצב הנוכחי יותר מדי יהיה מונח על הכתפיים של ספידי.

ממש לא צריך מישהו שייתן נקודות באופן קונסיסטנטי. בהנחה והחמישייה בליגה תהיה ספידי, זוסמן, רנדולף, ג'ונסון / זר אחר בעמדה 4, הנקינס, אז בחמישייה השנייה צריך מישהו שישלים את קרינגטון, קורנליוס, בלייזר וצאצא. כמו שיעקב מילא את התפקיד בצורה טובה בלי לתרום נקודות באופן קונסיסטנטי, גם פה צריך מישהו שבעיקר ידע להחזיק כדור. ברנדווין נשמע לי קלאסי.
ברור גם שבלי רכז מחליף ישראליאנחנו בבעיה כי או שסמית' שוב משחק 40 דקות או שחייבים להלביש גם את סמית' וגם את למאר, מה שאומר שאין זר בעמדה 4. כמובן שהכל משתנה אם קרינגטון ישראלי.

באירופה אין בעייה, סמית' ולמאר יכולים להתלבש ולהחזיק את העמדה.

בכל מקרה, בשני המקרים אם דברת היה כשיר ובכושר זה היה מאד עוזר לקבוצה. אני חושש מאד שזה לא יקרה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 10:58 am 
Junior

למאר הרבה (הרבה!) יותר רכז מבנקס, שכמו שנאמר פה - לא רלוונטי מכל בחינה. יכול להיות שהגארד שהחתימו היה צריך להיות יותר רכז ויותר דומיננטי, אבל מהרגע שהלכו על למאר - אני לא ממש בטוח שצריך עוד משהו בקו האחורי. 20 דקות ספידי. 20 דקות למאר. אם מישהו מהם נפצע אפשר להחתים זר על חוזה זמני לסתום חור נקודתי. גם זוסמן יכול להעביר את החצי, גם רנדולף. הכל בסדר…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 11:16 am 
Sophomore

מסתבר שבנקס סיים את ענייניו בבולוניה אחרי אפיזודה קצרה, אז אולי הוא בכל זאת חופשי. ערכתי

יש באיטליה איזשהו תגמול לשחקנים זרים שנשארים הרבה שנים. מניח שגם זה חלק מהעניין, אם כי המוטיבציה הכלכלית אצלו תמיד מוטלת בספק (אבא של אשתו עוד בתמונה?). בכל אופן, בחירת הקבוצות שלו בשנים האחרונות מעידה בבירור על הרצון שלו לא לעשות את הסוויץ' עליו אתה מדבר, והסטטיסטיקה בהתאם. היחיד שהושיב אותו על ספסל אי פעם היה דני פרנקו, וזה לא נגמר טוב.

אני חושב שלמאר בא על חשבון מושקוביץ. כלומר, זה לא שדז'יקיץ' מראש חיפש גארד ישראלי+גארד זר. אני גם לא חושב שהוא מחכה בנשימה עצורה לדוברת, גם כשהוא היה בריא זה לא ממש עבד ביניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 11:35 am 
Hall of Famer

למה לא לנסות להשאיל שוב את נועם יעקב? עם העומס על העמדה שלו אצל וילרבאן זה יכול להיות ריאלי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 11:46 am 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
למה לא לנסות להשאיל שוב את נועם יעקב? עם העומס על העמדה שלו אצל וילרבאן זה יכול להיות ריאלי.

אשמח מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 12:16 pm 
Junior

נראה לי שכולנו, אבל לא מבין למה ליעקב לעשות את זה לעצמו. בעמדות 1-2 יש להפועל כרגע את ספידי-למאר-קרינגטון-זוסמן-קורנליוס. כמו העונה הקודמת, רק שהמחליף של ספידי אמור להיות יותר מוצלח מבראון + הפקק בעמדה 2 נהיה הרבה יותר בלתי אפשרי. מה נשאר ליעקב בסגל כזה - 10 דקות בליגה? הוא יכול לקבל את זה גם בוילרבאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 12:22 pm 
Hall of Famer

בעונה שעברה קיבל 16 דקות בליגה, והעונה אם היה נשאר לא היה מקבל פחות, אולי אפילו יותר. מה רע ?

חוץ מזה , קורנליוס, זוסמן וכו׳ לא ממש קשורים לעמדה שלו, על עמדה 1 יש רק את ספידי וחצי למאר נניח, סביר מאוד שבליגה הישראלית רוב המשחקים זה יהיה רק ספידי והוא.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 12:48 pm 
Junior

אני חושש שהבנייה של ירושלים לא מאוזנת. עומס מאד גדול בעמדות 2-3 (למאר, קרינגטון, רנדולף, זוסמן, קורנליוס, בלייזר). בעמדה 1 יש כרגע רק את ספידי סמית' שעליו היו הכי הרבה סימני שאלה מכל הזרים שנשארו. עמדה 4 גם קצת נחלשה אבל אולי יגיע עוד זר בכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 1:04 pm 
מנהל פורום

מסכים ואם נתקוף את העניין מבלי להכנס לעמדה 1 2 או 3
יש בסגל רק שחקן אחד שיכול לשלוט בקצב המשחק ונהל תרגילים, קוראים לו ספידי והוא נוראי בהתקפות מעבר ובכלל רע כשצריך קצב משחק מהיר והתקפי
זאת נקודת התורפה הבולטת של הסגל הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 1:10 pm 
Hall of Famer

עמדות 2 ו-3 מפוצצות, בעמדה 1 יש שחקן וחצי , בעמדה 4 אין אף שחקן (חצי כריס ג׳ונסון)ֿ, ואפילו בעמדה 5 חסר עוד בשר לאירופה. לא ברור לי איך ולמה חושבים שחסר רק עוד זר אחד להשלמת הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 2:11 pm 
Junior

חסר רק עוד זר אחד כי יש כבר 6 זרים ובאירופה ניתן לרשום 7 (מהבחינה הזו המעמד של קרינגטון לא משנה).
נקווה שהזר בעמדה 4 יידע לתת גם דקות ב-5 (באירופה).

הפער בעמדת הרכז משמעותי מאד וימשיך איתנו לאורך העונה. להחליף את סמית' במהלך העונה יהיה קשה מאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 2:46 pm 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
עמדות 2 ו-3 מפוצצות, בעמדה 1 יש שחקן וחצי , בעמדה 4 אין אף שחקן (חצי כריס ג׳ונסון)ֿ, ואפילו בעמדה 5 חסר עוד בשר לאירופה. לא ברור לי איך ולמה חושבים שחסר רק עוד זר אחד להשלמת הסגל.

בלייזר ב4, בלייזר שחקן ממש טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 3:04 pm 
Hall of Famer

בלייזר לא 4 טבעי בטח לא לאירופה.

העובדה היא שבעונה שעברה שיחקת גם עם מייריס וגם עם ונה, ושניהם קיבלו מספיק דקות לאורך העונה בעיקר באירופה, מה שאומר שחסר לך לפחות שחקן וחצי על העמדה הזו (כריס ג׳ונסון וכו׳).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 3:19 pm 
Senior

אני באמת לא מבין אילו איכויות של 4 ונה נתן שג׳ונסון לא ייתן.
בכלל גם לא מן הנמנע שצ׳אצ׳א יראה הרבה דקות ב4 ליד הנקינס.
מייריס החדש+ קצת צ׳אצ׳א, קצת בלייזר, קצת ג׳ונסון זה יוצא ממספיק ב4, שהיא גם ככה עמדה לא קיימת בכדורסל המודרני.

הבעיה המבנית האמיתית היא עם הרכז, זו בעיה שאני מקווה שלא תיפול עליה העונה שלנו, אבל גם לא בעיה שהולכת להיפטר עם איזה עודד ברנדווין.
יכול להיות שיהיה צריך להחליף את ספידי או למאר, שאני עם הזמן פחות ופחות אוהב את ההחתמה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 4:50 pm 
Junior

כנראה שג'ונסון + הזר החדש + צאצא זה שדרוג על מייריס + ונה + שגב. נקווה שצאצא יהיה רלוונטי גם בדקות ליד הנקינס, ושהזר החדש ידע לשחק גם 5.

הבעיה בעמדת הרכז מתחלקת ל-2:
- הבעיה הקטנה היא בליגה, מי מקבל 10-15 דק' כשספידי נח. ההנחה היא שלמאר לא מתלבש באופן קבוע לליגה
- הבעיה הגדולה היא באירופה, האם סט הגארדים שלנו (סמית', למאר, קרינגטון) מספיק כדי להוביל קבוצה לשלבים המאוחרים. זה למעשה סט גארדים די דומה למה שהיה השנה, שמאד התקשה בחלק מהמשחקים. השאלה אם למאר על בראון זה מספיק שדרוג. אני חושש שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 5:10 pm 
Hall of Famer

מה נסגר בסוף עם מוריס קמפ? חתם איפשהו? יכול להיות בול מה שצריך בעמדה 4 ולא בכסף גדול מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 6:16 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
מה נסגר בסוף עם מוריס קמפ? חתם איפשהו? יכול להיות בול מה שצריך בעמדה 4 ולא בכסף גדול מדי.

נהיינו דני פרנקו? מחתימים רק זרים ששיחקו מולנו בליגה או באירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 6:27 pm 
Freshman

מוריס קמפ מושלם לקבוצה הזאת (בהנחה שלא הולכים על שם מפוצץ כמיטב המסורת הדזיקיצית) , למרות שהוא לא 4.5 אלא יותר 4 , אבל לגמרי אפשר במשחקים מסוימים בליגה לרשום אותו, את צאצא ואת גונסון בקו הקדמי, כשצאצא ישחק ב-5.

כרגע הוא עושה שמות בליגה הסינית השנייה (קלע פעמיים מעל 50 אבל זה ברמת קטסל) , היא נגמרת לקראת סוף אוגוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2023 3:35 pm 
Sophomore

טעות

נערך לאחרונה על ידי xalmon בתאריך ב' יולי 31, 2023 3:38 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: