ERON89 כתב:
טוב אז אפשר לסכם בקצרה. מבחנתי ברמת התוצאה הסופית זה אמנם לא חד משמעי אבל אני כן יכול להבין למה מישהו יהיה מרוצה - נשארו דרג, סיימו יחיסת גבוה, הצליחו להתמודד ברוב המשחקים. בעיניי אפשר היה להשיג יותר אבל מודה שזה פחות מעניין אותי.
אני קצת ברגשות מעורבים. מצד אחד, מקום מכובד ומסתבר שזה המיקום הכי גבוה מזה הרבה זמן בנוער. מה גם שבאמת היו 4-5 נבחרות חזקות מאוד בטורניר וגם הפסדנו ברבע גמר לאלופה. מצד שני, מרגיש שהסגל הזה, גם בלי שרף אבל בטח איתו, יכל היה להגיע לרביעיה הראשונה.
ERON89 כתב:
בכל מה שקשור לעבודה של הצוות המקצועי בדברים שבעיניי חשובים - לא אהבתי את מה שראיתי. קודם כל עכשיו כשנגמר הטורניר אפשר להגיד את זה באופן ברור- הזימון של קוקוטק הוא לא פחות מהזוי ואני מנומס. לא רוצה להעלות ספוקולציות בנוגע לקרבה שלו למאמן כזה או אחר כי אני באמת לא יודע מה הלך שם, אבל בשורה התחתונה בחור שלא שיחק ולא השפיע בכלום על הסגל ושהסיכוי שיצא ממנו שחקן משמעותי אפילו לרמת עתודה קטן מאוד - תפס מקום לילדים הרבה יותר מתאימים ממנו. והוא לא היחיד שהזימון שלו לא ברור לי אבל אני כן רוצה להיות הוגן ולתת לצוות שם קרדיט כי לפעמים קשה לפענח את זה מבחוץ.
לא יודע אם לזה רמזת אבל אחרי שדיברנו פה על הזימון שלו, קלטתי שהעוזר מאמן של הנבחרת (יואב שינקמן) הוא גם מאמן הנוער של גלבוע והמנהל המקצועי, מי שהביא את קוקטק לגלבוע מרעננה ואימן אותו השנה. אז הגיוני שזה משהו שדיי השפיע, בין אם כי שנקמן הרגיש שהוא "חייב" לו או פשוט סתם מאוד מעריך אותו כשחקן והפעיל לחץ לזמן אותו. אבל גם יכול להיות שיש דברים שלא רואים במגרש - מישהו שיש לו תרומה "מנטלית" או "מוראלית" נקרא לזה. מישהו שלא מצפה לדק' ויודע לאזן את העניינים בחדר ההלבשה. בערך כמו התפקיד של זומרפלד בעתודה. ושוב זה מאותה הגישה של ניצחונות אחרי הכל, אבל לא בהכרח בגלל פרוטקציה.
ERON89 כתב:
מה שעוד פחות אהבתי זה את הכדורסל. לא הבנתי ולא הצלחתי לזהות שום מגמה חוץ מלשחק פיקנרול אקראי כל התקפה, וזה נראה ששחר דורון ומאייר (המאוד מאוד מוכשרים) פשוט עושים מה שבא להם. הכדור לא זז, מוסרים רק כשאין ברירה ומכריחים זריקות קשות ביותר אם הולך או אם לא הולך. לי זה מרגיש, וזה מתחבר גם לבניית הסגל, שצוות המאמנים רצה לעשות דבר אחד וזה לנצח. לא עניין אותו לקדם אף שחקן, לא עניין אותו להביא שחקנים שהם לא הצמד המוביל לידי ביטוי. ברור לי שהם לא בוואקום והגישה הזו היא רוח המפקד שנושבת באיגוד, אבל בעייני זה מאוד מאכזב.
אני מבין מה אתה אומר, אבל יש פה גם אולי הטייה מההשוואה, אפילו ברמה לא מודעת, לעתודה. בעתודה בחרו לשחק בסגנון התקפי יותר "אסתטי" אבל זה כי גם היה סגל מתאים לאותו סגנון (סוג של התקפת פרינסטון). פה היה סגל שבנוי מאוד שונה.