סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 1:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2023 10:18 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
יש לפעמים הפסקות בויכוחים עם נורטון, בהן אתה שוכח מה רמת יכולת הבנת הטיעונים שלו. זה פער מטורף בין התפישה העצמית למציאות.

פעם אחרונה ודי: זה לא דיון על אנטישמיות באיזשהו אופן (למרות שגרמניה היא המדינה היחידה בעולם שהגדירה "ביקורת לא פרופורציונלית" על ישראל כאנטישמיות, מר נקודות באירוויזיון, ואחד כמו איציק זרקא היה יושב בה עכשיו בכלא). זה דיון על מדיניות. על עובדות. על מה שהמדינה עושה. על איך שהיא מתנהלת מול ישראל. יותר מזה אי אפשר להסביר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2023 10:31 am 
Hall of Famer

מדהים
כי אתה לא מבין שאני לא מתדיין בכלל על זה. אני מסכים וכבר כתבתי, מותר ובמידה מסוימת רצוי לכל מדינה כולל גרמניה לבקר את מה שהולך בארץ
זה לא הנושא וכבר עמוד שלם אתה מתעקש לא להבין את זה

הדיון היחיד שלי על המשפט התמוה שלך 'אפילו גרמניה התומכת הגדולה שלנו' (סלח לי אם הציטוט לא מדויק) ועל כך עניתי שאין כאן -אפילו'. כי בכל זאת, שואה. הטיעון שלי היה לוגי בלבד, ולא נגע למהות כלל

תקרא שוב, תפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2023 11:11 am 
Hall of Famer

שמשהו יעזור לך.

כן, גרמניה התומכת הגדולה שלנו. בפועל. בהתנהלות. במדיניות. ככה בעשרות השנים האחרונות.

איפה הלוגיקה שמחברת את זה לשואה, ומה היא מסבירה?

מעבר לזה שאין שום פגם בלוגיקה שלי (שאומרת שגרמניה תומכת ללא סייג בישראל כבר עשרות שנים ולעולם לא מבקרת אותה, ולכן ביקורת או מחשבה לבקר היא התנהלות גרמנית מאד לא שכיחה), אתה פשוט יכול לחשוב (וזה כנראה מה שאתה חושב) שבגלל שהגרמנים הם אנטישמים בכל מצב, הרי שהדבר הטבעי הוא שמתישהו תקפוץ להם האנטישמיות ולכן זה אף פעם לא יפתיע אם מתישהו הם כן יבקרו את ישראל.

זאת מחשבה מטומטמת, כיאה, אבל יש בתוכה איזשהו הגיון פנימי שלא סותר בשום אופן את ההגיון הפנימי של העמדה שלי.

אם היית מבין משמעויות של דברים שאתה כותב, היה יותר קל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2023 11:16 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ובשולי הדברים, זכויות היוצרים על ההמצאה של היטלר שייכות לאוסטריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2023 4:31 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:

כן אבל את הפריצה הגדולה בקריירה הוא עשה אחרי שחתם על חוזה בגרמניה :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2023 7:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

oren_80 כתב:
sir charles כתב:

כן אבל את הפריצה הגדולה בקריירה הוא עשה אחרי שחתם על חוזה בגרמניה :D

לזכותו יאמר שבניגוד ללגיונרים אחרים הוא לא חזר עם הזנב בין הרגליים לליגת רודני העל האוסטרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 6:51 am 
Hall of Famer

אשרינו שזכינו
https://news.walla.co.il/item/3597787

ציטוט:
הממשלה צפויה לאשר מחר (ראשון) את הגדלת תקציב הישיבות והאברכים ב-145 מיליון שקלים נוספים, וב-20 מיליון שקלים את תקציב מדרשות לבנות דתיות, מוסדות תורניים בעוטף עזה ומוסדות תורניים המעודדים שירות צבאי. מקור המימון לתקציב יהיה ככל הנראה בקיצוץ רוחבי של כל משרדי הממשלה.

גם זה לא מייפה את זה:
ציטוט:
מזכיר הממשלה יוסי פוקס הסביר בטוויטר את ההחלטה, וכתב: "אין החלטה מחר על תוספת של 164 מיליון שקלים לאברכים מעבר למה שסוכם בתקציב וגם אין החלטה חדשה על קיצוץ רוחבי מתקציבי המשרדים, מדובר על החלטה לעשות שימוש ביתרות של קיצוץ רוחבי שכבר בוצע בפברואר כמקור תקציבי לתשלום מה שסוכם".

אז סיכמו בעבר...
לא רואים שאין כסף לאף תחום אחר בערך?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 8:02 am 
מנהל פורום

נדב, תוריד טונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 11:17 am 
Junior

אני לא יודע איך להתייחס לדבר הזה שנקרא "תנועת ההיפרדות". אשכרה קשה לי להבין איך אנשים שמגדירים את עצמם אינטליגנטיים מתייחסים אליו מעבר לסתם פנטזיה (ולפנטז בהחלט מותר ורצוי).
ולא, לא בגלל ש"כולנו אחים וצריך אחדות" (אף אחד פה לא אח שלי, זולת אלה שמופיעים בת"ז שלי ואלו שאני מגדיר ככאלה). זה סתם בלתי ישים, אידיוטי ותימהוני ברמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 6:37 pm 
Sophomore

זכ"א ומדינת עבדים בה החרדים חיים על חשבון החילונים נראה לך הגיוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 8:11 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אשרינו שזכינו
https://news.walla.co.il/item/3597787

ציטוט:
הממשלה צפויה לאשר מחר (ראשון) את הגדלת תקציב הישיבות והאברכים ב-145 מיליון שקלים נוספים, וב-20 מיליון שקלים את תקציב מדרשות לבנות דתיות, מוסדות תורניים בעוטף עזה ומוסדות תורניים המעודדים שירות צבאי. מקור המימון לתקציב יהיה ככל הנראה בקיצוץ רוחבי של כל משרדי הממשלה.

איך בא לי על הבג״צ שישאל למה הגברים מקבלים 145 והנשים רק 20

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 9:35 pm 
Junior

Ketchup כתב:

אם אתה מתכוון למצב הקיים אז חד משמעית כן. סיטואציה עקומה ככל שתהיה תמיד עדיפה על תרחיש דמיוני ובלתי ישים בשום צורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 11:09 pm 
Hall of Famer

תהיתי כמה מהר הרגע הזה יגיע, ובאמת הגיע מהר: ארי שמאי קרא בערוץ 14 לשחרורו של יגאל עמיר, ונענה במחיאות כפיים מהקהל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 11:15 pm 
Hall of Famer

ארי שמאי זה אחד הטינופות הכי מגעילים שאי פעם נוצר כאן במדינה הזאת.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 30, 2023 11:30 pm 
Freshman

זה כן אני כתב:
Ketchup כתב:

אם אתה מתכוון למצב הקיים אז חד משמעית כן. סיטואציה עקומה ככל שתהיה תמיד עדיפה על תרחיש דמיוני ובלתי ישים בשום צורה.

עבודה של חרדים זה דבר בלתי ישים? מה?
איזה אקוורד זה להיות ימין (לפי חלוקה מפלגתית, לא אידיאולוגיה כמובן) חילוני. הדברים שאתה נדרש להגן עליהם זה די מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2023 12:26 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
ארי שמאי זה אחד הטינופות הכי מגעילים שאי פעם נוצר כאן במדינה הזאת.

ארי שמאי עשוי מהחומרים של איתמר בן גביר, חולה תקשורת שחי מצומי. אבל זה לא האישיו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2023 6:41 am 
Junior

רואה שחורות כתב:
זה כן אני כתב:
Ketchup כתב:

איזה אקוורד זה להיות ימין (לפי חלוקה מפלגתית, לא אידיאולוגיה כמובן) חילוני. הדברים שאתה נדרש להגן עליהם זה די מדהים.

לא. תכנית "ההיפרדות" עאלק היא התרחיש הבלתי ישים בעליל. יציאת חרדים לשוק העבודה יכולה להתרחש בהחלט עם קצת נחישות וביום שבאופוזיציה יפסיקו את החרם המטופש על נתניהו. זו לא גזירת גורל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2023 9:15 am 
מנהל פורום

אתה חושב שהמצב הנוכחי ביחס בין החרדים לשאר המגזרים הוא בר קיימא, בהינתן הגידול האקספוננציאלי בילודה שם, והתמורה האפסית לכלכלה, למערכת הבטחון, והבידול החברתי?
אני אומר את זה לא רק בפן של האם המדינה תוכל להמשיך להתגלגל ככה כן או לא. אלא האם נראה לך שהמגזר החילוני בעיקר, לא יגיע לנקודה ש"הגיעו מים עד נפש" ויפוצץ את הכלים כלפי חוסר השיוויון בנטל האזרחי.
אני לא מכיר תקדים למצב כזה באף מדינה אחרת. מוזמנים להביא דוגמאות מההיסטוריה שכזה מצב התקיים ושרד זמן רב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2023 9:44 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה כן אני כתב:
רואה שחורות כתב:
זה כן אני כתב:
Ketchup כתב:

לא. תכנית "ההיפרדות" עאלק היא התרחיש הבלתי ישים בעליל. יציאת חרדים לשוק העבודה יכולה להתרחש בהחלט עם קצת נחישות וביום שבאופוזיציה יפסיקו את החרם המטופש על נתניהו. זו לא גזירת גורל.

הקטע מגלגל העיניים על "החרם של האופוזיציה על נתניהו" הוא אחד הקטעים המצחיקים.
1. מי אמר שנתניהו בכלל רוצה אותם? נתניהו עבד קשה מאד בשביל ליצור את הממשלה הספציפית הזו, הוא שריין מקומות למפלגות אחרות בתוך הליכוד, הוא השקיע זמן ומאמץ כדי להביא לאיחודים כולל עם נועם, לסגור את התפר ביהדות התורה, יש לו בדיוק את ממשלה שהוא רצה ואין אחרת.
2. מי מחרים אותו? אם כבר להיפך, כולם היו איתו וכולם הלכו איתו, הוא זה שהשתמש וזרק אותם. כל אחד ואחד מהם. מי שילך איתו פעם שנייה - ייזרק פעם שנייה תוך זמן קצר, ועל הדרך יסיים את הקריירה הפוליטית שלו. כי מי שמרומה פעם אחת ניחא; מי שהולך שוב עם מי שרימה אותו ומרומה עוד פעם - מה זה אומר עליו?
גם הם יודעים את זה וגם נתניהו יודע את זה. והוא רק ישמח להביא אותם פנימה רק על מנת לזרוק אותם ולסלק יריבים פוליטיים מדרכו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2023 9:48 am 
Junior

Shiver כתב:
אתה חושב שהמצב הנוכחי ביחס בין החרדים לשאר המגזרים הוא בר קיימא, בהינתן הגידול האקספוננציאלי בילודה שם, והתמורה האפסית לכלכלה, למערכת הבטחון, והבידול החברתי?
אני אומר את זה לא רק בפן של האם המדינה תוכל להמשיך להתגלגל ככה כן או לא. אלא האם נראה לך שהמגזר החילוני בעיקר, לא יגיע לנקודה ש"הגיעו מים עד נפש" ויפוצץ את הכלים כלפי חוסר השיוויון בנטל האזרחי.
אני לא מכיר תקדים למצב כזה באף מדינה אחרת. מוזמנים להביא דוגמאות מההיסטוריה שכזה מצב התקיים ושרד זמן רב.

זה לא מה שאמרתי. אמרתי שהמצב הנוכחי (העקום) הוא יותר הגיוני ממצב שהולכים להיפרדות לשתי מדינות. זה לא אומר שהמצב כיום הוא מהמם, אלא בעיקר מלמד שהאפשרות השנייה היא בלתי סבירה בעליל והזויה.

ואני חוזר על כך שהמצב הנוכחי הוא לא גזירת גורל, ואפשר להתמודד איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2023 9:55 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
1. מי אמר שנתניהו בכלל רוצה אותם? נתניהו עבד קשה מאד בשביל ליצור את הממשלה הספציפית הזו, הוא שריין מקומות למפלגות אחרות בתוך הליכוד, הוא השקיע זמן ומאמץ כדי להביא לאיחודים כולל עם נועם, לסגור את התפר ביהדות התורה, יש לו בדיוק את ממשלה שהוא רצה ואין אחרת.
2. מי מחרים אותו? אם כבר להיפך, כולם היו איתו וכולם הלכו איתו, הוא זה שהשתמש וזרק אותם. כל אחד ואחד מהם. מי שילך איתו פעם שנייה - ייזרק פעם שנייה תוך זמן קצר, ועל הדרך יסיים את הקריירה הפוליטית שלו. כי מי שמרומה פעם אחת ניחא; מי שהולך שוב עם מי שרימה אותו ומרומה עוד פעם - מה זה אומר עליו?
גם הם יודעים את זה וגם נתניהו יודע את זה. והוא רק ישמח להביא אותם פנימה רק על מנת לזרוק אותם ולסלק יריבים פוליטיים מדרכו.

מי אמר שנתניהו רוצה אותם? ניסיון העבר הלא רחוק (כולל ממשלה עם גנץ לא מזמן). נתניהו בכל הזדמנות העדיף ממשלה עם גורמים "מתונים" על פני ממשלת ימין הומוגנית, והמאמצים שלו לאיחודים בתוך גוש הימין כולל עם גורמים קיצוניים, נולדו אך ורק לאחר וכתוצאה מהחרם הפוליטי של האופוזיציה עליו. לא שהוא צדיק, כן? אבל בפוליטיקה אל תחפש צדיקים, ואם אתה לא מסוגל לשבת עם מישהו בממשלה שלא רחוק ממך אידיאולוגית רק כי הוא בעיניך אדם לא אמין, שקרן ומניפולטיבי (כאילו שהפוליטיקה היא המקום שבו משגשגים חסידי אומות העולם), לך תחפש עבודה אחרת. בסופו של דבר, ממשלות תחת ביבי ובשיתוף פעולה עם מפלגות מרכז שמאל פעלו כאן בצורה תקינה גם אם לא היתה אהבה גדולה בין הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2023 10:13 am 
Hall of Famer

כשהשקר הופך להלך מחשבה.

אני מניח שלרובנו ברור שנתניהו חושב ומתנהל כמו ראש ארגון פשע, עם ערוץ תקשורת המונים שמרעיל בפייק בלתי פוסק ציבור רחב יחסית, ושמטרת העל שלו היא לא לשבת בכלא ויהא המחיר אשר יהא. התנהלותה התקינה של המדינה היא מכשול בעבורו.

יש גם משיחיים שיודעים שנתניהו מושחת עד העצם, אבל יש נדל"ן בשטחים וזו המצווה החשובה מכולן.

אבל החמורים. מה יהא על החמורים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2023 12:52 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
מי אמר שנתניהו רוצה אותם? ניסיון העבר הלא רחוק (כולל ממשלה עם גנץ לא מזמן). נתניהו בכל הזדמנות העדיף ממשלה עם גורמים "מתונים" על פני ממשלת ימין הומוגנית, והמאמצים שלו לאיחודים בתוך גוש הימין כולל עם גורמים קיצוניים, נולדו אך ורק לאחר וכתוצאה מהחרם הפוליטי של האופוזיציה עליו. לא שהוא צדיק, כן? אבל בפוליטיקה אל תחפש צדיקים, ואם אתה לא מסוגל לשבת עם מישהו בממשלה שלא רחוק ממך אידיאולוגית רק כי הוא בעיניך אדם לא אמין, שקרן ומניפולטיבי (כאילו שהפוליטיקה היא המקום שבו משגשגים חסידי אומות העולם), לך תחפש עבודה אחרת. בסופו של דבר, ממשלות תחת ביבי ובשיתוף פעולה עם מפלגות מרכז שמאל פעלו כאן בצורה תקינה גם אם לא היתה אהבה גדולה בין הצדדים.

נתניהו גם בכל הזדמנות הגן על מערכת המשפט ולא הלך על שינויים בה, למרות לחצים בגוש ובמפלגה שלו. ניסיון העבר לא ממש רלוונטי. להערכה שלי זאת הממשלה שהוא בדיוק רצה והשינויים שהממשלה מובילה במערכת המשפט ושיטת המשטר במדינה הם שינויים שביבי הסכים להם, אם לא הוביל אליהם.
ביבי היום במצב שונה לחלוטין ממה שהוא היה בעבר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2023 1:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה כן אני כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לא קראת מה שאמרתי.
הם לא יושבים איתו לא בגלל שהם דוגלים בפוליטיקה טהורה, שכמובן לא קיימת.
לא בגלל שביבי רמאי באופן כללי, אלא בגלל שהוא רימה ספציפית אותם.
והם לא יושבים איתו בגלל שהם יודעים שפעם נוספת שהם ירומו על ידו אומרת חיסול הקריירה הפוליטית שלהם, דבר שביבי ישמח מאד לגרום לו. ברגע שישבו פעם נוספת עם ביבי הם שמים את הביצים שלהם ביד שלו והוא ישמח לשבור להם אותן. זה שיקול פוליטי לגמרי נכון וקר, לא קשור בשום צורה לטהרנות או אהבה או משהו כזה.

ואשר לנסיון העבר הלא רחוק, הוא לא רלוונטי. כמו שעמוס כתב (וכתבתי גם אני כמה פעמים בעבר) ביבי של העבר מת ולא קיים יותר. זה גם התהליך שהוא עבר בשנים רבות של שלטון, אבל זה בעיקר המשפט שלו.
יש לו בדיוק את הממשלה שרצה. אם לא היה רוצה אותה לא היה עובד כל כך קשה ומקריב כל כך הרבה כולל מקום במפלגתו שלו כדי לגרום לה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2023 1:39 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
זה כן אני כתב:

נתניהו גם בכל הזדמנות הגן על מערכת המשפט ולא הלך על שינויים בה, למרות לחצים בגוש ובמפלגה שלו. ניסיון העבר לא ממש רלוונטי. להערכה שלי זאת הממשלה שהוא בדיוק רצה והשינויים שהממשלה מובילה במערכת המשפט ושיטת המשטר במדינה הם שינויים שביבי הסכים להם, אם לא הוביל אליהם.
ביבי היום במצב שונה לחלוטין ממה שהוא היה בעבר.

אם לא הוביל אליהם? יש אנשים שהם לא ביביסטים שאשכרה מאמינים שזה לוין ורוטמן סוחפים את ביבי, ולא ביבי מנהל את אירוע החרבת המדינה כדי להציל את התחת שלו מהכלא?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: בטן רכה וחביבה ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: