לואיס אולינדה מועמד לפי וואן. מבין את המחשבה להביא שחקן של חיתוכים וקליעה לעמדה הזו, אבל אולינדה הרבה יותר 3-4 מאשר 4-5. כלומר, הוא מספיק גבוה, אבל ממש דק ואני לא רואה איפה הוא נותן דקות כסנטר. לא יודע. אולי מישהו סיפר לכתב שיונצ'וק דיבר איתו בליגת הקיץ והוא עשה מזה ידיעה. אני גם לא חושב שהפועל מספיק אטרקטיבית עבור שחקן בן 25 אחרי עונת יורוליג טובה.
אני מקווה שזה סימן שבאמת מכוונים לשחקן משמעותי בעמדה הזאת. ממש אשמח לקייל ווילצ'ר, ואם כבר מפנטזים, דאלטון הומס עזב את באסקוניה ולא מוזכר בינתיים בשום מקום.
עוד רעיונות:
טריי תומפקינס (33, 2.08 מ', זניט) - אוקיי, כאילו קצת כבד מדי, אבל פעם רצינו את אקיל מיטצ'ל, לא? טכניקה מצוינת, קלעי מעולה (48% ל-3 ב-VTB), ניסיון בערימות. קצת זקן מדי כדי לחזור ליורוליג, אתלט הוא אף פעם לא היה אבל זה ממילא לא מה שמחפשים. בזניט הוא לא נשאר. זה האקס ריאל שאנחנו רוצים, לא רנדולף.
אוגוסטין רוביט (33, 2.03 מ', באיירן) - כשדיברו על דריק וויליאמס הלכתי לראות איפה רוביט, מסתבר שהוא עם האכילס בבית. בגיל 33. הוא לא יחזור ליורוליג כנראה, לא יודע אם הוא כשיר בכלל, אבל אם רוצים סקורר בעמדה 4 שהוא גם שומר טוב, אחראי ומנוסה - יכול להיות הימור מעניין.
דארל וויליס (27, 2.06 מ', קובאן/קוריאה) - מי זה? גם אני לא זכרתי, רק שראיתי אותו פעם כשחיפשתי משהו אחר ואמרתי, אה, זאק לידיי! נראה בול כמוהו כולל התחת, אבל אוהב יותר להוריד את הראש ולדחוף חזק לתוך הצבע, טווח סבבה. חיית משחק. שיחק ב-TBT עכשיו עם טיירוס מגי ומרקיז מקדאפי. בקיצור, שחקן שעוד לא עשה את הקפיצה לבמה המרכזית (למרות שהיו לו כמה הצגות BCL ויורוקאפ - כנראה אוהב כסף - אבל זה צריך לקרות בקרוב.
לוק מיי (26, 2.03 מ', גרנדה) - הידוע כ"קווין לאב לעניים" מימי צפון-קרוליינה וזכור לנו מימי מנרסה. מהשחקנים האלה שעושים הכל מכוער, ואיכשהו הכדורים נופלים להם לידיים בסוף. ידיים קצרות, רץ ומתנגש בדברים, זז יפה יחסית למקרר, ריבאונדר טוב. קצת נמוך, מאוד אוהב לזרוק אבל לא קולע בעקביות. חסר פחד, גם בקטע של זריקות מכריעות.
brain waves:
ג'ורדן מיקי (29, 2.03 מ', וירטוס) - אני מעלה את השם שלו כי הוא שם גדול ואחרי עונה לא משהו. 4 אתלט, משחק מעל הטבעות, לא גדול אבל ארוך וחוסם טוב, עירני, חי מפיקנרול - בקיצור שומדבר שמזכיר את השמות שעלו בינתיים. כאילו שחקן קלאסי לקטש, אבל ריברו שחקן קלאסי לדז'יקיץ' אז אולי. אני רואה שהבחור עם הצ'קלקות טוען שהוא ממשיך בוירטוס. אז לא.
וינס האנטר - (28, 2.03 מ', זניט) - מה יש? מה?? קבוצת כדורסל יכולה לשחק מהר! אקספלוסיביות! טונה של ניסיון ותארים. אוקיי, זה שוב שחקן לקטש, יש מצב שזה האנטיכרייסט של דז'יקיץ'. אז גם לא.
ניקולה טנסקוביץ' - (25, 2.04, איגוקאה/בראוגן) - לא מסתדר לי הקטע הזה של לרצות להיות טנריפה ואז להביא שבעה אמריקאים. סרבי, גדל בפרטיזן, קיבל דקות בוגרים ראשונות מאלכסנדר דז'יקיץ' ב-2017. פרץ באיגוקאה בעונה שעברה, עבר לבראוגן ולא השתלב כ"כ. נתן רבע הצגה בחולון, אח"כ מרווין ג'ונס די אכל אותו. ידיים טובות, לא הרבה מעבר.
_________________ "היינו במלון בפאריז ופתאום שמעתי דפיקה בדלת ב-3 בלילה. פתחתי את הדלת וראיתי את שמעון מזרחי שפקד עלי: 'נשק אותי'. לא הבנתי מה הוא רוצה, אבל הוא התעקש, אז נישקתי אותו".
|